Fantovščine in dekliščine...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:30, skupaj popravljeno 2 krat.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Če se imaš namen poročiti potem verjetno poznaš človeka tako dobro, da ga ne potrebuješ spraševati če se je dogajalo kaj z kakšni ženski..
Ma to kako je to nefer in kako te matra s tem je eno navadno sranje. Malo preveč kompliceraš
Ma to kako je to nefer in kako te matra s tem je eno navadno sranje. Malo preveč kompliceraš
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Omg, res ne vem, če znam še bolj jasno povedat. Ni tu poanta v tem, ali me je res prevaral s striptizeto. Jasno je, da mi tega na noben način ne bo povedal. Ampak recimo, da me ni.
In namesto, da bi lepo normalno povedal, da so spili X litrov alkohola, se šli cel kup neumnih pijanskih igric, imeli striptiz, naročili pice (res ne vem, kaj se dela na fantovščinah, zato tak generičen opis), mi bo rekel, da me to nič ne briga. Wtf?
In namesto, da bi lepo normalno povedal, da so spili X litrov alkohola, se šli cel kup neumnih pijanskih igric, imeli striptiz, naročili pice (res ne vem, kaj se dela na fantovščinah, zato tak generičen opis), mi bo rekel, da me to nič ne briga. Wtf?
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:30, skupaj popravljeno 1 krat.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Res ne vem, zakaj bi bilo to izzivanje. Sploh prvič slišim za to, da naj bi bila to taka skrivnost. Glede na to, da po tej temi sodeč vsi vemo, kaj se je dogajalo na fantovščinah naših sosedov, fotrov, bratrancev,... to, da se o fantovščinah ne govori, očitno ni tako razširjena praksa.
Imam srečo, da pri mojem tipu ne vedo, da se o tem ne govori, glede na to, da mi je povedal, kaj so pri njegovem svaku počeli.
Imam srečo, da pri mojem tipu ne vedo, da se o tem ne govori, glede na to, da mi je povedal, kaj so pri njegovem svaku počeli.
- Horus
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Navsezadnje, pa tudi če si bodoči ženin nabavi striptizeto oz mu jo drugi.Prevara te lahko tudi drugače in drugje,brezveze se potem sekirati zaradi fantovščine.
Res pa je, da v naših krajih ni te navade-ponavadi imajo neke fore od wnb smučanja po ulici in pač ostale otročarije, potem se napijejo in je to to, nobenih striptizet.
Res pa je, da v naših krajih ni te navade-ponavadi imajo neke fore od wnb smučanja po ulici in pač ostale otročarije, potem se napijejo in je to to, nobenih striptizet.
The world is as you are.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
*Lara* napisal/-a:ha..ko berem to..se mi zdi kot da ne govorimo o dveh partnerjih, ki se ljubita, si zaupata in se v kratkem poročita...temveč kot skregana brat in sestra
In zaradi česa se ti tako zdi?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Horus napisal/-a:
Zmeraj znova sem impresioniran, da ste zenske lahko tako sveto prepricane, da tip nikoli ne izjavi nicesar, kar gre na splosno proti vsem moskim splosnim prepricanjem (v tem primeru gole zenske so kulj m'kay?), samo zato, da bi vas pomiril
Zelo lucidna ugotovitev.
Ženske večinoma še vedno živijo v samolaži, da ne obstajajo stvari, glede katerih bi si bilo enotnih 99 % moških.Lažje si je reči: eh, to samo Horus, Mahagonij, pa Džeki tako mislijo.
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
midva se septembra poročiva in se sploh ne pogovarjava o teh zadevah...sodelavke nekaj šušljajo, da bi bla fajn kaka ekliščina, ampak sem jaz tudi nekak bolj za kako skupno feštico ( če že more bit, ker je itak dovolj stroškov že s samo poroko in gostijo po njej)..če pa orgaizirajo priče in prijatelji, pa komot
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
jullia_ napisal/-a:Horus napisal/-a:Je pa dejstvo, da ce se ne izve, kaj se je dogajalo, sa ni dogajalo nic.
A to velja tudi sicer? Če danes popoldne na vlaku seksam s sopotnikom, in fant tega ne izve, sem mu bila de facto zvesta? Če se ga napijem, grem za volan in me murija ne ustavi, nisem pila in vozila?
ma dej, dej,horus, bluziš, pa ne mal ampak kr velik. Kaj če se ne izve, ženin prosi prisotne da so tiho (npr.) in pol to še zmeri pomeni da se ni dogajalo nič. Bedna izjava, kot tista kar ne vem ne boli, nekaj v tem stilu.
Seveda ne obstajajo zadeve pri katerih so si 99% moških enotnih, ker pol bi vsi po vaše (po moško) hoteli analni sex in ne vem kaka vsa neumna posploševanja. Kaj res pomeni da če en Horus, Džeki in Mahagonij (v njegove izjave se nism niti poglabljala nikoli), ampak Horus in Džeki imata za moje pojme čisto zgrešena stališča, hvalem Bogi pa nimam kaj tekega doma, ker bi se mi zmešal v nasprotnem. In vidva sta res en velik vzorec moških, nimaš kej.
- Horus
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^lol, he funny
Ampak tko JE, like it or not.čuftika napisal/-a:Bedna izjava, kot tista kar ne vem ne boli, nekaj v tem stilu.
In to je še ena stvar, ki je ne mormo nikol zares vedet, kaj se našim partnerjem podi po glavi - roko dam v ogenj, da ti ne pove ČISTO vseh svojih misli in želja. Kaj pa veš, mogoče je pa ena od njih kej takega.čuftika napisal/-a:hvalem Bogi pa nimam kaj tekega doma, ker bi se mi zmešal v nasprotnem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov