Fantovščine in dekliščine...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
Horus napisal/-a:nivea9 napisal/-a:Horus te tvoje izjave so popolnoma bolne!
Nisem jaz kriv, ce si nesposobna razmisljat o nekih stvareh neizhajajoc iz sebe. Sej vem, abstraktno misljenje pa to... Ze stereotip obstaja, da boljs moskim lezi, mogoce pa je kaj na tem?
Saj ne pomeni, da si ti bolan. A če sem nekaj storila sem storila pa četudi men ni nihče videl. Ja vem po tvoje za druge nisem, ker me niso videli. Ampak govorimo o fantovščini in dekliščini in gledamo iz oralnega vidika, ne kdo je in kdo ni videl.
Nivea
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:30, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
Horus napisal/-a:nivea9 napisal/-a:Horus te tvoje izjave so popolnoma bolne!
Nisem jaz kriv, ce si nesposobna razmisljat o nekih stvareh neizhajajoc iz sebe. Sej vem, abstraktno misljenje pa to... Ze stereotip obstaja, da boljs moskim lezi, mogoce pa je kaj na tem?
i loled
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
Horus napisal/-a:nivea9 napisal/-a:Saj ne pomeni, da si ti bolan. A če sem nekaj storila sem storila pa četudi men ni nihče videl. Ja vem po tvoje za druge nisem, ker me niso videli. Ampak govorimo o fantovščini in dekliščini in gledamo iz oralnega vidika, ne kdo je in kdo ni videl.
O.o WTF?
Again, ne vrti se cel svet okol tebe. In ce ti nekaj nardis, to in the grand scheme (ali pa tudi samo in the local scheme) of things ne pomeni kaj dosti, ce s tem na nikogar ne vplivas.
Oprosti moralnega.
Prevara pa ja vpliva?
Nivea
- Horus
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
Horus napisal/-a:Nope. Ce tvoj tip ne izve za njo (kar vkljucuje, da tudi posumi ne in da nisi staknila nobenega mikroorganizma ) se ne spremeni popolnoma nic.
s tem se morm strinjat. no, edin treba je upostevat, da mors bit tak clovek, da to uspesno skrivas in da te ne zacne dajat slaba vest ....
- Horus
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
*frisko* napisal/-a:jullia_ napisal/-a:*frisko* napisal/-a:fantovscine in dekliscine imajo svoj namen, in kot je rekel horus, ce tisto, kar se tam dogaja, tudi tam ostane, je ta namen maksimalno dosezen. pa naj bo kakrsenkoli ze (pac od vsakega posameznika odvisno)
A je to tvoja filozofija samo glede fantovščine, a se ti na splošno zdi v redu, da tip počne, kar pač hoče, dokler to ostane tam.
Meni se to ne zdi v redu. Verjetno dva, ki sta tik pred poroko, vesta, kaj kdo od njiju tolerira. Če gre drugi preko te meje, to ni kul, pa čeprav se to nikoli ne izve.
Horus, tu me tudi ti med drugim presenečaš, ko tako zagovarjaš, da se itak nikoli ne izve, kaj se dogaja na fantovščini. A če se ne izve, je pa vse ok?
se enkrat poglej odebeljeni tekst
takih zabav namrec nimas vsak dan, vsa teden, vsak mesec. taka zabava je dejansko samo ena, recimo da max ene 3 v zivljenju
Kaj je pa količina važna? Če gre moj tip v Amsterdam, kamor tudi ne hodi ravno vsak teden, in tam nategne 3 kurbe, je po tvoje to ok, ker bo itak to naredil samo enkrat.
Horus, tvoj način pisanja v tej temi daje vtis, da se ti zdi čisto ok, če se na fantovščini dogaja bilokaj, ne da gre tu zgolj za dejstvo obstoja. V bistvu so pisani zelo arogantno (še bolj, kot ponavadi ).
Moram povedat, Horus in frisko*, če bi moj tip delil vajino filozofijo, da lahko počne karkoli hoče, ker itak ne bom izvedela, fantovščine ne bi bilo, ker je bistveni predpogoj za fantovščino poroka.
- Horus
-
jullia_ - Cosmopsiho
Horus napisal/-a:jullia_ ironija je, da tvoj tip cisto mogoce da deli najino filozofijo, pa ti tega ne ves in zato govoris to, kar govoris.
Ja, to je dejstvo. Jaz se pač zanašam na to, da imam relativno poštenega in iskrenega tipa.
Pri tebi se še to ne bi mogla, ker bi mi direkt v faco povedal, da nisi pošten (ne v smislu dejanskega početja, ampak v smislu odkritosti o svojem početju) in da sploh ni pomembno, kaj si jaz mislim o tvojih dejanjih, ker zanje nikoli ne bom izvedela. A vidiš kakšno razliko v tem, kakšne občutke zbuja v meni fantovo vedenje, kakšne bi pa tvoje?
Čisto priznam, da bi se počutila totalno bedno, če mi tip ne bi hotel povedat, kaj je počel na fantovščini, ker me to kao nič ne briga. Pa čeprav je v primeru, da bi mi povedal, popolnoma možno, da bi se zlagal.
- Horus
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Če se odločiš da boš imel fantovščino/dekliščino se o tem, kaj se je tam dogajalo, naj ne bi govorilo. In če bi se tip tako odločil ne vem zakaj bi bilo tako grozno če ne bi zvedela vseh podrobnosti ki so se tam dogajale..Vsega ti pa tudi ni treba vedeti.
Pa to ne pomeni da tip pa zdej za to ni pošten... Če imaš normalnega tipa verjetno ne bo čakal na fantovščino ter tam podrl striptizeto ( če se jo že tko na veliko omenja)
Pa to ne pomeni da tip pa zdej za to ni pošten... Če imaš normalnega tipa verjetno ne bo čakal na fantovščino ter tam podrl striptizeto ( če se jo že tko na veliko omenja)
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
jullia_ - Cosmopsiho
Krneki. Sploh ni govora o tem, da bi hotela vedet vse podrobnosti, koliko pirov je kdo spil in kdo je bruhal po čigavem avtu. To, da me zanima, če je prišlo do kakšnih bolj bližnjih stikov med mojim bodočim možem in neko random žensko, pa niso vse podrobnosti, a se ti ne zdi?
In ja, če mi tip že vnaprej da vedet, da ne bom nikoli izvedela, kaj je počel na fantovščini, je to neznansko nepošteno (nefer, če ti je ta popačenka bolj jasna) od njega do mene.
Če me bo varal, je jasno, zakaj je nefer. Če me pa ne bo, me pa za brezveze matra z nekimi mačističnimi provokacijami o tem, kako se mene, babe, čisto nič ne tiče, kaj on počne na zadnjo noč svoje svobode.
Enako, če mi ob vprašanju naslednji dan "a si se imel fajn, kaj ste pa počeli?" zabrusi, da me to nič ne briga in da ne bom nikoli izvedela.
In ja, če mi tip že vnaprej da vedet, da ne bom nikoli izvedela, kaj je počel na fantovščini, je to neznansko nepošteno (nefer, če ti je ta popačenka bolj jasna) od njega do mene.
Če me bo varal, je jasno, zakaj je nefer. Če me pa ne bo, me pa za brezveze matra z nekimi mačističnimi provokacijami o tem, kako se mene, babe, čisto nič ne tiče, kaj on počne na zadnjo noč svoje svobode.
Enako, če mi ob vprašanju naslednji dan "a si se imel fajn, kaj ste pa počeli?" zabrusi, da me to nič ne briga in da ne bom nikoli izvedela.
-
jullia_ - Cosmopsiho
Horus napisal/-a:Sicer pa ja, verjamem, da je lepse, da ti tip laze (ne pravim, da tvoj laze, primer), da pa on ni tak, medtem ko dejansko je tak, kot pa da pravi, da je to popolnoma mogoce, ceprav njemu na kraj pameti ne pade kaj takega poceti.
To pišeš tako, kot da sta to edini alternativi, v resnici so opcije 4 ( A-A, A-B, B-A, B-B)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov