Fantovščine in dekliščine...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:29, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Saj se ne smejim ideji, da je on stal na miru, medtem ko so ga streljali. Predstavljaj si odraslega moškega, oblečenega v srnjačka, kako skače med drevesi in se drži za pobarvano rit, njegovi kolegi pa ga obstreljujejo iz grmovja.
Ne vem no, meni je smešno.
Because I can.
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
Tananda napisal/-a:Saj se ne smejim ideji, da je on stal na miru, medtem ko so ga streljali. Predstavljaj si odraslega moškega, oblečenega v srnjačka, kako skače med drevesi in se drži za pobarvano rit, njegovi kolegi pa ga obstreljujejo iz grmovja.
saj je
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
*frisko* napisal/-a:fantovscine in dekliscine imajo svoj namen, in kot je rekel horus, ce tisto, kar se tam dogaja, tudi tam ostane, je ta namen maksimalno dosezen. pa naj bo kakrsenkoli ze (pac od vsakega posameznika odvisno)
A je to tvoja filozofija samo glede fantovščine, a se ti na splošno zdi v redu, da tip počne, kar pač hoče, dokler to ostane tam.
Meni se to ne zdi v redu. Verjetno dva, ki sta tik pred poroko, vesta, kaj kdo od njiju tolerira. Če gre drugi preko te meje, to ni kul, pa čeprav se to nikoli ne izve.
Horus, tu me tudi ti med drugim presenečaš, ko tako zagovarjaš, da se itak nikoli ne izve, kaj se dogaja na fantovščini. A če se ne izve, je pa vse ok?
- Horus
-
jullia_ - Cosmopsiho
nivea9 napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Saj smo bili vsi že v situaciji, ko ti je nekdo tiščal alkohol, na vsak način prepričeval, da moraš probat travo, forsiral petje na karaokah
Jaz ne.
Ja valda. To pomeni, da:
a) si puščavnik, ki nima nobenih stikov z drugimi ljudmi in ga tako nihče ne more nikoli v nič prepričevat.
b) vedno vse narediš sama od sebe, še preden bi se kdo lahko spomnil in ti kaj predlagal.
Tretje opcije ni, ker ti niti slučajno ne verjamem, da ti še nikoli ni nihče nečesa predlagal, ponudil, pa si ti to zavrnila. (Zgoraj naštete variante - trava, alkohol, karaoke,... so namreč naštete zgolj eksemplifikativno, zato je zraven tropičje. Povprečno pismen človek to dojame.)
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
jullia_ napisal/-a:A je to tvoja filozofija samo glede fantovščine, a se ti na splošno zdi v redu, da tip počne, kar pač hoče, dokler to ostane tam.
Meni se to ne zdi v redu. Verjetno dva, ki sta tik pred poroko, vesta, kaj kdo od njiju tolerira. Če gre drugi preko te meje, to ni kul, pa čeprav se to nikoli ne izve.
Se strinjam kar je napisala julia zato ne bom ponavljala.
Zadnjič spremenil nivea9, dne 03. Jun. 2010 13:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Nivea
-
jullia_ - Cosmopsiho
Horus napisal/-a:Je pa dejstvo, da ce se ne izve, kaj se je dogajalo, sa ni dogajalo nic.
A to velja tudi sicer? Če danes popoldne na vlaku seksam s sopotnikom, in fant tega ne izve, sem mu bila de facto zvesta? Če se ga napijem, grem za volan in me murija ne ustavi, nisem pila in vozila?
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
jullia_ napisal/-a:nivea9 napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Saj smo bili vsi že v situaciji, ko ti je nekdo tiščal alkohol, na vsak način prepričeval, da moraš probat travo, forsiral petje na karaokah
Jaz ne.
Ja valda. To pomeni, da:
a) si puščavnik, ki nima nobenih stikov z drugimi ljudmi in ga tako nihče ne more nikoli v nič prepričevat.
b) vedno vse narediš sama od sebe, še preden bi se kdo lahko spomnil in ti kaj predlagal.
Tretje opcije ni, ker ti niti slučajno ne verjamem, da ti še nikoli ni nihče nečesa predlagal, ponudil, pa si ti to zavrnila. (Zgoraj naštete variante - trava, alkohol, karaoke,... so namreč naštete zgolj eksemplifikativno, zato je zraven tropičje. Povprečno pismen človek to dojame.)
Ponudil ja (alkohol) ne pa tiščal. Me vsi prijatelji toliko poznajo, da mi niti ponudijo ne več. S tistimi, ki uživajo travo se pa tako ali tako niti družim ne.
Nivea
- Horus
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
nivea9 napisal/-a:Horus te tvoje izjave so popolnoma bolne!
Haha, ko js to napišem v drugi temi, dobim 2 strani obsojanja, da izjave niso bolane, ampak so to le komentarji posameznikov
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
jullia_ napisal/-a:*frisko* napisal/-a:fantovscine in dekliscine imajo svoj namen, in kot je rekel horus, ce tisto, kar se tam dogaja, tudi tam ostane, je ta namen maksimalno dosezen. pa naj bo kakrsenkoli ze (pac od vsakega posameznika odvisno)
A je to tvoja filozofija samo glede fantovščine, a se ti na splošno zdi v redu, da tip počne, kar pač hoče, dokler to ostane tam.
Horus, tu me tudi ti med drugim presenečaš, ko tako zagovarjaš, da se itak nikoli ne izve, kaj se dogaja na fantovščini. A če se ne izve, je pa vse ok?
se enkrat poglej odebeljeni tekst
takih zabav namrec nimas vsak dan, vsa teden, vsak mesec. taka zabava je dejansko samo ena, recimo da max ene 3 v zivljenju
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov