Fantovščine in dekliščine...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
claire napisal/-a:in žal sem res slišala za primere, ko so prijatelji "ženina" dobesedno prisilili (beri ga najprej napili do daske) in mu potem vsiljevali striptizeto.
Js sm tudi slišala da obstaja roza krava z belimi krili.
Resno. Ko folk začne s "sem slišal/a/baje da" in podobnimi točno vem kolko je ura.
-
Stripy - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2010
- Kraj: Ljubljana
No, jst sm bla tri tedne nazaj na eni dekliščini, pa morm rečt, da je blo prov fajn. Najele smo ji dva striptizerja, in tok smeha še ni blo. Babe so mal podivjale, da sta pol na koncu rekla, da ne morta verjet, kolk mamo energije in dobre volje.
To fešto si bom zapomnla, ker smo si res dale duška pa ga zažurale tko kot je treba
To fešto si bom zapomnla, ker smo si res dale duška pa ga zažurale tko kot je treba
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
FYI, ogromna razlika je med vsiljevanjem in vsiljenjem.
Saj smo bili vsi že v situaciji, ko ti je nekdo tiščal alkohol, na vsak način prepričeval, da moraš probat travo, forsiral petje na karaokah,... jeb*ga, v končni fazi se vedno sam odločiš. In res ne prenesem izgovora pijanosti, sploh pri odraslih ljudeh.
Saj smo bili vsi že v situaciji, ko ti je nekdo tiščal alkohol, na vsak način prepričeval, da moraš probat travo, forsiral petje na karaokah,... jeb*ga, v končni fazi se vedno sam odločiš. In res ne prenesem izgovora pijanosti, sploh pri odraslih ljudeh.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Ja, tudi jaz sem že imela primer, ko mi je fant (bivši) rekel, da je za njegovo ravnanje kriv alkohol in siljenje iz strani druge osebe.....Priljubljen izgovor izgleda
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Sanda - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
Jst sm slab mesec nazaj kolegici organizirala dekliščino, fantovšino je pa organiziral moj mož...sicer sm večino jst pomagala ampak ajd...
fantje so šli pit in na bowling, me smo ble pr njej doma, pile in jedle. potem smo jo našeml, grozn namazal in ji dal dildota iz brisače s katerim je celo noč poplesavala...
ženinu sm zrihtala obleko od gasilca in ko so pršli nazaj je blo za nevesto presenečanje ji je ženin odplesu striptiz
pol smo še njega v balerino oblekl in šli vsi skp žurat
usi so bli zadovoljni, jst pa še bolj
fantje so šli pit in na bowling, me smo ble pr njej doma, pile in jedle. potem smo jo našeml, grozn namazal in ji dal dildota iz brisače s katerim je celo noč poplesavala...
ženinu sm zrihtala obleko od gasilca in ko so pršli nazaj je blo za nevesto presenečanje ji je ženin odplesu striptiz
pol smo še njega v balerino oblekl in šli vsi skp žurat
usi so bli zadovoljni, jst pa še bolj
with every goodbye, you learn...
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:29, skupaj popravljeno 1 krat.
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
Horus napisal/-a:In ne vem, zakaj folk skoz dvomi, da moja punca pozna moja stalisca Sicer pa, ce bo hotela, ti bo ze sama odgovorila na to (but don't count on it. Ona nima toliko potrpljenja s folkom, ki uporablja custva namesto mozganov, kot jaz ;).
Pol maš očitno tipa, ne žensko...
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:29, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
se strinjam s tvojimi stalisci horus ...
claire in njej podobne pa .. ne vem, svaka vam cast, da vas moski 'toleririajo', glede na to kaksni so vasi pogledi na zivljenje in odnose. ce ne znate locit med 'nekaj gledat in se nad tem naslajat' in 'z nekom, ki ni tvoj partner, imet fizicni kontakt, ki presega mejo normalnega (sicer te norme so spet precej relativna zadeva)', potem pa res ne vem, kako sploh partnerje spustite kam, kjer se gibljejo po spolu vam enaka bitja ....
fantovscine in dekliscine imajo svoj namen, in kot je rekel horus, ce tisto, kar se tam dogaja, tudi tam ostane, je ta namen maksimalno dosezen. pa naj bo kakrsenkoli ze (pac od vsakega posameznika odvisno)
claire in njej podobne pa .. ne vem, svaka vam cast, da vas moski 'toleririajo', glede na to kaksni so vasi pogledi na zivljenje in odnose. ce ne znate locit med 'nekaj gledat in se nad tem naslajat' in 'z nekom, ki ni tvoj partner, imet fizicni kontakt, ki presega mejo normalnega (sicer te norme so spet precej relativna zadeva)', potem pa res ne vem, kako sploh partnerje spustite kam, kjer se gibljejo po spolu vam enaka bitja ....
fantovscine in dekliscine imajo svoj namen, in kot je rekel horus, ce tisto, kar se tam dogaja, tudi tam ostane, je ta namen maksimalno dosezen. pa naj bo kakrsenkoli ze (pac od vsakega posameznika odvisno)
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
piškotek* napisal/-a:vem za primer ko so ženina oblekli v srnjačka in so šli na paintball in ga streljali
Sj vem, da tema ni namenjena zabavi in da so posledice ble verjetno grozne, ampak... Tok od srca se pa nism že dolg nasmejala.
Potem se vprašaš, kok soli majo ti "prijatelji" v glavah in kako je lahko ženin sploh dovolil kaj takšnega. Ne glede na to, da je fantovščina, je njegovo telo še vedno samo njegovo in pametni ljudje tudi v najbolj neumni situaciji še zmeraj ohranijo pamet.
Because I can.
-
Stripy - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2010
Tananda napisal/-a:piškotek* napisal/-a:vem za primer ko so ženina oblekli v srnjačka in so šli na paintball in ga streljali
Sj vem, da tema ni namenjena zabavi in da so posledice ble verjetno grozne, ampak... Tok od srca se pa nism že dolg nasmejala.
Potem se vprašaš, kok soli majo ti "prijatelji" v glavah in kako je lahko ženin sploh dovolil kaj takšnega. Ne glede na to, da je fantovščina, je njegovo telo še vedno samo njegovo in pametni ljudje tudi v najbolj neumni situaciji še zmeraj ohranijo pamet.
Pa dobr, pomoje ga niso strelal na meter no? Ali pač??? Pa tud, najbrž je mel možnost se umaknt, al je nepremično stal tm? Men se ne zdi tok zlo scary zadeva, kakšni poštudirajo še kej hujšga.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov