Fantovščine in dekliščine...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ To ja (pač tvoje mnenje), ampak verjetno temu nebi rekla dogovor Samo hočem povdart, da v primeru različnih mnenj, dogovor v katerem bosta oba zadovoljna, ne obstaja
Kompliciram v glavnem back to the topic
Kompliciram v glavnem back to the topic
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
Ok..tole zgleda, k da nobena nebi nikol imela konflikte situacije s fantom in prvič slišite za dogovor.. (?)
prvo kot prvo...če je bila punca prevarana s striptizeto..je od nje itak neumno, da to prenaša na sedanjega...ker sedanji ni prav nič kriv za varanje ...
Dogovori so pa taki kakršne si znata narest partnerja sama....odvisno od same želje po stripitizeti in od karaktera. Če fant noro, noro, hoče stripitzeto (kar bi se men itak že mal neumno zdelo), potem naj se s punco vsaj dogovri in jo pomiri, da naj jo ne skrbi da bi striptizeto šlatal, lizal, sexal... RECIMO
Hvala bogu so fantje različni..eni se znajo dogovarjat in jim ni problem kdaj popustit..in obratno...Za enkrat še nism mela izkušnje (in upam da pri tem ostane , da bi bil fant nesposoben dogovora in bi rinil s glavo skozi zid...ker niti jz nism taka
prvo kot prvo...če je bila punca prevarana s striptizeto..je od nje itak neumno, da to prenaša na sedanjega...ker sedanji ni prav nič kriv za varanje ...
Dogovori so pa taki kakršne si znata narest partnerja sama....odvisno od same želje po stripitizeti in od karaktera. Če fant noro, noro, hoče stripitzeto (kar bi se men itak že mal neumno zdelo), potem naj se s punco vsaj dogovri in jo pomiri, da naj jo ne skrbi da bi striptizeto šlatal, lizal, sexal... RECIMO
Hvala bogu so fantje različni..eni se znajo dogovarjat in jim ni problem kdaj popustit..in obratno...Za enkrat še nism mela izkušnje (in upam da pri tem ostane , da bi bil fant nesposoben dogovora in bi rinil s glavo skozi zid...ker niti jz nism taka
-
*mala* - Cosmopsiho
BTW: Nebi sploh fanta omenjevala, če hoče s kolegi na morje
Kako bi pa ti rešila ta problem?
Ampak se pa zavedam, da v določeni odločitvi vedno nekdo popusti (in je posledično le ta vsaj malce nezadovoljen) in temu js nebi rekla kompromis ali dogovor (zame je kompromis oz. dogovor, ko sta oba zadovoljna z odločitvijo).
Ampak punce, ki res noče striptizete, ta fantova zagotovila nebi prepričala. (npr. clare sem prepričana, da nebi popustila). Kaj pa potem? Kakšen dogovor?
Kako bi pa ti rešila ta problem?
Ampak se pa zavedam, da v določeni odločitvi vedno nekdo popusti (in je posledično le ta vsaj malce nezadovoljen) in temu js nebi rekla kompromis ali dogovor (zame je kompromis oz. dogovor, ko sta oba zadovoljna z odločitvijo).
Ampak punce, ki res noče striptizete, ta fantova zagotovila nebi prepričala. (npr. clare sem prepričana, da nebi popustila). Kaj pa potem? Kakšen dogovor?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
*Lara*, ampak v tem primeru, da čeprav si bi tip (mogoče) želel med striptizeto na fantovšni, punca je pa strogo proti, to ne pomeni "dogovor", ampak da je fant klonil zarad samega miru pri bajti.
In ja, se strinjam z *malo* in jullio_, redko kater kompromis je res kompromis v pravem smislu - običajno je bolj tako da en ali drugi opusti svojo idejo/misel/predlog.
In ja, se strinjam z *malo* in jullio_, redko kater kompromis je res kompromis v pravem smislu - običajno je bolj tako da en ali drugi opusti svojo idejo/misel/predlog.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
^^če je ženska res tok brezkompromisno proti striptizeti, potem bo najbrž bodoči ženin popustil. če tehtaš teženje punce, ki bi zvedla za striptiz in tistih 15 min striptiza, se bo zaradi miru v bajti najbrž odločil da bo brez.
edit: vidim, da me je purple_rain prehitela. pa še isti izraz sva uporabile :D
edit: vidim, da me je purple_rain prehitela. pa še isti izraz sva uporabile :D
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
načeloma sem mnenja, da pri konkretnem primeru (fant=za, punca= proti), mora popustiti fant. tu ni dogovora. žal.
saj pravim. nočem biti nikoli v situaciji, kjer bi se bil fant pripravljen z mano skregati/pogajati/dogovarjati/pogovarjati glede striptizete na njegovi fantovščini. mislim, da me že zdaj toliko pozna.
saj pravim. nočem biti nikoli v situaciji, kjer bi se bil fant pripravljen z mano skregati/pogajati/dogovarjati/pogovarjati glede striptizete na njegovi fantovščini. mislim, da me že zdaj toliko pozna.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
*Lara* - Kofetarica
Ja pa za kaj zavraga bo kle tko prikrajšan, če se ne bo dotikal striptizete, pa lizal..pa to? a ga bo pobralo? Punca bo pa vsaj malenkost pomirjena...
Res je težko doseč dogovor kjer bo 100% zadovoljstvo na obeh koncih..Pa dobr..probaš vsaj mal...on bo prikrajšanj za 10% užitka..ona bo pa za 10% bl mirno spala...
Res je težko doseč dogovor kjer bo 100% zadovoljstvo na obeh koncih..Pa dobr..probaš vsaj mal...on bo prikrajšanj za 10% užitka..ona bo pa za 10% bl mirno spala...
Zadnjič spremenil *Lara*, dne 02. Jun. 2010 19:12, skupaj popravljeno 1 krat.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
^^pa sej tukaj nihče ne govori da je striptizeta nujno prisotna na fantovščini. pa tud mislim, da se z nobenim normalnim fantom ni treba prav posebej dogovarjat, da ne sme lizat in seksat s striptizeto??
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ Lahko tudi obrnemo: Kaj za vraga boš pa ti prikrajšana, če se ena pred tvojim fantom zvija pol ure?
Ne vem zakaj se skoz omenja to dotikanje in lizanje??? Kot da je to v kompletu, al kaj?
Ne vem zakaj se skoz omenja to dotikanje in lizanje??? Kot da je to v kompletu, al kaj?
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
na fantovščinah je več ali manj tako, da striptizeta pleše "zanj", ne na odru motorističnega shoda. in ja- ponavadi se tudi plazi po teh fantih, tudi če jo odrivajo, saj prijatelji to vzpodbujajo. velikokrat mu tudi oči zavežejo, roke za hrbet, ona mu pa maha z joški v faco (hoče- noče). kakšno lizanje ipd. se tudi dogaja res pa je da redko, sem pa pač vseeno to prej omenila.
in ne ne bo. jebiga. mene bi razneslo, da izvem, da mu je sedela v naročju. tam sedim jaz, najini bodoči otroci, njegova sestrična in vsi otroci pod 10. nihče drug. sploh pa ne naga joškarca s tremi hepatitisi in glivicami.
pol vas tudi nebi motilo, da vašemu kaka druga punca rine joške v faco in rit na tiča. ne razumem res ne kje imajo striptizete tu prednost. kaj one so,da to vašim moškim lahko delajo. in še. ali res tudi vaši moški ne bi imeli nič proti, da vam en nabildan dec tiča rine v roke. jaz res ne vem no.
če jo hoče gledat kako pleše, ga lahko pa magari jaz peljem v striptiz bar.
in ne ne bo. jebiga. mene bi razneslo, da izvem, da mu je sedela v naročju. tam sedim jaz, najini bodoči otroci, njegova sestrična in vsi otroci pod 10. nihče drug. sploh pa ne naga joškarca s tremi hepatitisi in glivicami.
pol vas tudi nebi motilo, da vašemu kaka druga punca rine joške v faco in rit na tiča. ne razumem res ne kje imajo striptizete tu prednost. kaj one so,da to vašim moškim lahko delajo. in še. ali res tudi vaši moški ne bi imeli nič proti, da vam en nabildan dec tiča rine v roke. jaz res ne vem no.
če jo hoče gledat kako pleše, ga lahko pa magari jaz peljem v striptiz bar.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
*Lara* - Kofetarica
Ja ne vem...mene to ne skrbi pri mojem, ker vem kakšne meje ima.. Govorim oz. debato projeciram na punce, ki so proti striptizetam, fant pa jo hoče...
eno je, če fanta presenetijo s striptizeto in se revež pač poskuša nekako sprostit v upanju, da je čim prej konec...Hudič je, ko ma punca takega tipa, ko ve, da se je sposoben dotikat tiste stiptizete in se po možnosti še prepustit užitkom...Mislm...takih tipov nebi prenesla..
eno je, če fanta presenetijo s striptizeto in se revež pač poskuša nekako sprostit v upanju, da je čim prej konec...Hudič je, ko ma punca takega tipa, ko ve, da se je sposoben dotikat tiste stiptizete in se po možnosti še prepustit užitkom...Mislm...takih tipov nebi prenesla..
-
*mala* - Cosmopsiho
claire- bila sem na treh fantovščinah s striptizetami in nikjer ni striptizeta mu rinla joške v faco (vedno je bilo par cm razlike), edino lap dance (pa še to je bilo komaj dotikanje). Ne vem no, men se pač ne zdi big deal. To, če bi imela pa fanta, ki se nebi mogu kontrolirat ob njej, bi pa nekak že prej vedla
Na koncu odločitev še vedno pade na vsak posamezen par, tako da naj se kar vsak sam odloči (pa če je obema kul, al pa če eden ukloni zarad mira pr bajt)
Na koncu odločitev še vedno pade na vsak posamezen par, tako da naj se kar vsak sam odloči (pa če je obema kul, al pa če eden ukloni zarad mira pr bajt)
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
*mala* napisal/-a:To, če bi imela pa fanta, ki se nebi mogu kontrolirat ob njej, bi pa nekak že prej vedla
Ne, saj ti tipi, ki ližejo striptizetam genitalije, so v resnici vsi čisto drugačni, punca jim je vse, samo zlobni kolegi jih pod prisilo napijejo in potem ubožčki izgubijo razum.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov