Fantovščine in dekliščine...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 02. Jun. 2010 13:13

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Jun. 2010 13:16

Sem bla že na parih fantovščinah, pa ni ženin nikol lizal striptizete, ali pa seksal z njo, pa tud ona ga ni lizala al ga pa šlatala kje (edino lap dance in slačenje pred njim, kolk pa on roke steguje je pa čist od fanta odvisno) :D Na motorističnem shodu je drugače ja, ampak na fešti kluba (kjer je 10-15 folka je pa že bolj "intimno" :D)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 02. Jun. 2010 13:23

^^kaj si pa ti počela na fantovščinah?? :eek:
:P
claire napisal/-a:resnično sem mnenja, da nobedem količkaj pameten dec noče na svoji fantovščini striptizete.
Velikokrat, ko pride to takih stvari, pamet odpove. Jz bi rekla, da pameten dec edino česar ne bo naredil je rekel svoji ženski, da ga striptizeta ne bi motila na njegovi fantovšni. :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Jun. 2010 13:28

Pri nas imamo bolj sistem, da ženin na fantovšino povabi vse sovaščane (mlade seveda) in to smo tud punce (al pa kakšni kolegi, ki so se ženil) :lach: Ni strogo ločeno fantovščine za fante, dekliščne za punce :) Sm bla verjetno na večih fantovščnah kot dekliščnah :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 02. Jun. 2010 14:07

Samo za info, tisto da se ne vrti okrog nas-jaz sem napisala zase, da mi ni všeč da bi dobila moški striptiz.
Za tipa pa mi je skoraj vseeno ali jo ima ali ne, odvisno od kolegov in pač dogovora.
The world is as you are.
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2006
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objavaNapisal/-a Drobtinica » 02. Jun. 2010 14:43

Ravno v soboto organiziram dekliščino moji najboljši prijateljici. Dobilo se nas bo par kolegic, mal se bo pojedlo, mal popilo, mal hecalo, mal obujalo spomine. Ne mislim ji pripeljat striperja (ker se mi zdi to čisto mimo), niti je nekih vulgarnih for naštimovat, ker nismo stare 15 let, da bi se bilo treba na tak način izživljati nad drugimi.

Če bom imela jaz kdaj dekliščino, tudi nočem striperja (ker mi ne potegnejo - razen če mi Chippendalse pripeljejo);
če bo imel pa moj bodoči mož fantovščino, pa naj ima tisto striptizeto - če me ima namen kdaj prevarati, me bo z njo al pa s katero drugo, trezen ali pa mrtvo pijan. Ne počutim se ogroženo zaradi nje, konec koncev opravlja samo svoje delo. Itak pa si striptizeto na fantovščino v večini primerov povabijo drugi udeleženci, za svoje ˝oči˝, redko pa na ženinovo željo. Dokler mi ga živega, celega in zdravega pripeljejo nazaj...
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 02. Jun. 2010 16:35

mene bi bilo pri teh stvareh bolj strah da bi stvari ušle izpod nadzora kot pa to, da bi me fant prevaral. ne bom rekla, da bi mi bilo všeč, da se pijan slini po drugih ženskah.. ampak ok, dokler ne bi v striptiz klube zahajal na tedenski ravni, naj mu bo :D pod pogojem, da mi potem ne bo potrebno gledat raznih slik in poslušat zgodbic kaj se je dogajalo :D :D haha.
ampak nekateri so s temi nalogami prav bolani. ste že nekatere omenjale razne bizarne prakse... to mi pa ne bi blo ravno kul, da bi mi pijanega, na kakih drogah (kaj veš kaj vse mu folk v pijačo nameša..) potem tam nekaj poniževali, ko ne ve kaj dela.. folk dobi čudne ideje, ko ugotovi, da ima moč, da lahko... :?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 02. Jun. 2010 17:39

Horus napisal/-a: In ne, striptiz je striptiz, kjerkoli ze je. Ce so pa vasi tipi tok neumni, da bi sli kar eni zenski muco lizat, pa tudi ne vem. Meni se zacne obracat, ce pomislim, kaj vse je ze moralo tam okoli stikat :P Ce se pa po njem vlaci in ga rajca, kje je problem? Razen v vasi nesamozavesti? Ce ste prepricane, da ste boljse od nje, vas nima kaj skrbet. In ce ste ziher, da je vas tip tapravi, vas tudi nima kaj skrbet, da bi se s kar eno zensko sel dol dajat.

Poleg tega pa kot receno, zenske nimate najbolj pojma o striptizetah teh. Zelo verjetno bi vas dragi nategnil vaso druzico na poroki lazje, kot pa to striptizeto :P

ne striptiz ni striptiz. je tako kot pri avtih (ker si ravno fant). lahko je totalno zanič, lahko je pa najboljša roba kar si jo videl.

in žal sem res slišala za primere, ko so prijatelji "ženina" dobesedno prisilili (beri ga najprej napili do daske) in mu potem vsiljevali striptizeto.

govorila sem zelo na splošno, vem da se take reči dogajajo in vem tudi, da je tu predvsem odvisno od posameznika (striptiz pa itak naročijo bedni samski frendi).
in z mojo samozavestjo ne bi bilo nič narobe, če bi popizdila, da mu druga tiča šlata. ker je striptizeta, žal nima prav nobene prednosti pri tem (midva s fantom si pač takih reči ne delava. če je to zategnjenost pa tudi prav). zdaj, če bi se tebi zdelo naravno, da nekdo tvojo po pizdi šlata in jo grabi za joške, imaš pa veeeelik prag tolerantnosti (moj bi popizdil, oz. fora je, da se tega nobeden od naju niti šel nebi).

da pride striptizeta samo plesat, je pa še večja bedarija. plačaš jo ful, nimaš pa nič od nje. pol je boljše, da grejo kar v striptiz bar.
zanimivo, da se ti njena muca gabi, da bi se pa z njo vlačila po tvojem, bi ti pa pasalo. fajn no. res me zanima kje si našel punco, ki vse to odobrava (čeprav seveda dvomim, da ve za te tvoje "s tem da me striptizeta rajca ni nič narobe" izjave).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 02. Jun. 2010 17:54

Če imata vidva tak dogovor, da ne šlatata tujih genitalij, res ne vidim, zakaj bi bilo ravno na fantovščini/dekliščini drugače.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 02. Jun. 2010 18:05

Zakaj?

Ker marsikdo vidi fantovščino/dekliščino (predvsem fantovščino), kot nek dogodek, kjer je vse dovoljeno oz. več kot običajno.
Več se pije, lahko delaš iz ženina mučenika itd...potem je kao čisto normalno če ima tip na fantovščini tudi striptizeto (lahko celo da jo liže, šlata in sexa z njo). Pa kljub temu, da prej že leta in leta ni bil v striptiz baru ali je ni videl kje drugje.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 02. Jun. 2010 18:20

Pa sej valda vsaka pozna svojega tipa tolk dobr (glede na to,da je v igri že poroka), da se ve, ali ga je zmožen srat s striptizetami in se it kurbarijo..ali ne.....in če fanta/punco res zlo moti določena zadeva...npr. striptizete..ali kaj drugega (ker morebiti ve, da zna bit sranje)...se o tem s partnerjem pomenš, pogovoriš...on pa to mal namigne kolegom, ki bodo to organiziral....sej gre za nek partnerski odnos, kjer je pogovor in zaupanje in prilagajanje...ne vem, povsod se tko zlo povdarja pogovor,pogovor, pogovor..blabla....zakaj se še o tej stvari nebi dalo pogovort in najti enga dogovora če je prisoten nek strah?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Jun. 2010 18:25

^^ Kakšen je možen dogovor v potencialnem scenariju?
fant: bi rad imel striptizeto na fantovščini
punca: noče da bi fant imel striptizeto

Možna rešitev= ? (pol striptizete? res grda striptizeta? ali je za vas prilagajanje in dogovor to, da fant popusti in je po vaše?)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 02. Jun. 2010 18:31

Pogovor lahko poteka tudi v tem smislu, da sogovornika ugotovita, kdo od njiju ima močnejše argumente.
Če je punco v preteklosti bivši tip prevaral s striptizeto, je logično, da je proti.
Če imajo vsi fantovi kolegi striptizete na fantovščinah in bo on izpadel kot mevžasta copata, če je ne bo imel, je to tudi tehten razlog.

Ponavadi je pri konfliktu želja in interesov enemu več do "zmage" kot drugemu. Pametno je, če drugi v tem primeru popusti.
In seveda, ni kul, če vedno popušča ista oseba.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Jun. 2010 18:36

^^ Ko bi le vedno potekalo tako :D

Ne razumem tega svetega pravila, da se da najti dogovore, da obstaja kompromis s katerim bosta oba zadovoljna (kar v praksi praktično nikoli ne deluje, oz. v marsikateri ženski glavi to pomeni, da ona zmaga :D). V bistvu me sam zanimal kako bi avtorica nad mano rešila ta problem s dogovorom :)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 02. Jun. 2010 18:37

*mala* jaz priznam, da bi v tem primeru ( o bog, upam da ne bom nikoli v takšni situaciji, da bi fant želel striptizeto!) vztrajala, da ne dovolim, da ima striptizeto. ampak se res težko postavim v tak položaj, ker moj je nebi imel.
pa nima veze tudi če pride le plesat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov