Fantovščine in dekliščine...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 01. Jun. 2010 7:10

Midva sva imela dekliščino in fantovščinoi v stilu žura. Pač jaz sem moje kolegice povabila ven, pa smo preplesale noč (vse sem jaz plačala), on pa je s svojimi kolegi zažural v enem apartmaju nekje na Goranjskem. Tam so si nekaj dlili stroške se mi zdi, al je on vse plačal, sj ne vem niti več.

V glavnem pač bil je žur, brez vseh teh for, nalog in podobnih stvari, ker tega ne maram. To mi je blo najbolje, ker je bilo sproščeno. Nihče ni nikogar sramotil, pač mele smo se res dobr. To je men bistvo.

Imela sva pa oba ta žur mislim da 14 dni pred poroko.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 01. Jun. 2010 9:33

ponavad so te deklišne/fantovšne soboto pred poroko, torej 1 teden prej :) (vsaj tko sm zasledila pri 2eh porokah letos :) )
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 01. Jun. 2010 9:42

Tamala_mrha napisal/-a: Isto mi ni jasno kaj je fora nage babe, ki se zvija pred tipom. Saj je ne vidi prvič.

:lol: :lol: :lol:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 01. Jun. 2010 11:06

Tamala_mrha napisal/-a:Isto mi ni jasno kaj je fora nage babe, ki se zvija pred tipom. Saj je ne vidi prvič. Tudi razlog v velikosti pljučne kapacitete ne more biti, da bi mu bila bolj interesantna kot jaz, ker sama nisem ravno med ploskimi. :D Torej, kje je poanta cele drame?
Niso še videli vseh ("x-rated"). :lach:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 01. Jun. 2010 11:11

It's funny cos it's true. Joskov ni nikol prevec.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 01. Jun. 2010 11:13

Imeti fantovščino/dekliščino en dan pred poroko....to prakticirajo pomoje samo američani. Kolikor je meni znano, se majo take zadeve pri nas kak teden prej ali celo nekaj tednov prej....

....da se ga pač orng nažura, zapije če je treba in potem tudi normalno k sebi prideš. Menda ne boš na poroko mačkast hodu :P
Uporabniški avatar
Špela89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Špela89 » 01. Jun. 2010 12:51

Horus napisal/-a:On je pa mnenja, da tudi ce gre, ti tega ne bo povedal, ker te verjetno dovolj dobro pozna, da ve, da si dalec prevec nesamozavestna in se pocutis ogrozeno od zensk, ki a) vecinoma niso nekaj hudozelo hot, b) vecinoma niti plesalke neke nadmocne niso in c) so bolj nedosegljive kot vse tvoje prijateljice skupaj, vendar d) migajo z razgaljenimi joski :P

In verjetno, da se bo strinjal s tabo, da so to izzete fore a ne :P Kaj pa pravi svojim prijateljem je pa drugo.

Zmeraj znova sem impresioniran, da ste zenske lahko tako sveto prepricane, da tip nikoli ne izjavi nicesar, kar gre na splosno proti vsem moskim splosnim prepricanjem (v tem primeru gole zenske so kulj m'kay?), samo zato, da bi vas pomiril :P

Tale post mi je nadvse všeč :razz:

Jst osebno ne bi organizirala žurke skupi s fantom, ker se mi zdi, da je to pol navadn žur, ki ga lahko organiziraš vsako leto. Dekliščina je po mojem žur samo za punce, fantovščina samo za fante. Tudi, če ma fant striptizeto, me čist nič ne moti, ker če se ma fant namen poročit s tabo, je očitno pršu do zaključka, da te ma najrajš in sem prepričana, da veze ne bi hotu zajebat zarad striptizete :roll: . Poleg tega bi mela pa verjetno tut jst striptizerja, tko da bi se vse poglihal :D
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 01. Jun. 2010 16:50

Jaz sen tudi zadnje čase proti dekliščini in fantovščini. Včasih nisem imela nič proti, ampak sedaj sem spremenila svoje mnenje. Ker to kar se sedaj počne na nekaterih žurkah pa res ni več nobeni stvari podobno :roll:
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 01. Jun. 2010 21:07

Meni so pa kul deklišne in fantovšne. Sicer sama še nisem bila na nobeni, je bila pa že sestra na ene parih. In še nikjer punce niso pretiravale, ker so pač bodoče neveste že prej jasno povedale kakšne igrice so dovoljene in kakšne ne, punce so pa to upoštevale. Tak da nevem zakaj nekatere komplicirajo, da tega nočejo met. Razen če se res ne znajo pogovort s pričo in ostalimi puncami kakšne igre so dovoljene in kakšne ne.
Je pa tudi v naših koncih navada, da je deklišna in fantovšna nekje 14 dni ali pa 3 tedne pred poroko.
Sicer pa poznam enga fanta, ki so ga na fantovšni tako matrali, da je padel po stopnicah in si zlomil nekaj reber in roko. Je prišel na svojo poroko ves v gipsu :/
Uporabniški avatar
abstraktna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a abstraktna » 02. Jun. 2010 6:04

ja, nekatere so lahko dost krute. mojmu fotru so npr. privezali na hrbet hrastov križ zbit iz tramov in ga je mogu pol tkole vlačit naokol in je bil posledično cel plav.
načeloma se mi zdijo brezvezne take stvari. pomoje je bil včasih to žur s poanto, danes se pa bojim da se tud tukaj preveč pretirava.
Uporabniški avatar
Špela89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Špela89 » 02. Jun. 2010 10:27

Jst še vedno mislim, da povabiš na dekliščino/fantovščino prijatelje, ki ti velik pomenjo in so z razlogom tvoji frendi. In verjetno dobri prijatelji ne bi dobil neumnih idej, kako te osramotit in po možnosti še poškodovat zraven :? Hvala za take frende ..
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 02. Jun. 2010 10:40

To potem sploh ni več fora da se zabava, ampak da se dela norca iz soon to be ženina oz neveste.
Všeč mi je nekaj v stilu ko gredo ven, kaj spijejo, se zabavajo, plešejo, ne pa fore v stilu striptizov-ker meni je to kar nekaj, če bi mi ga naročile in križev in sramotenja...
The world is as you are.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 02. Jun. 2010 12:53

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Jun. 2010 12:59

^^ Se strinjam :D

Moj fant parkrat letno če hoče ali pa ne, gleda striptizete (motoristični zbori in fešte kluba) in če bi se zarad njih sekirala, bi imela že zdavnaj sive lase :D

Če hoče striptizeto in fantovščino, naj jo pa ima. Čeprov v naših koncih so res ubijalske (nošenje križa, pitje na vsaki "postaji", itd...), za punce so pa na srečo bolj mile :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 02. Jun. 2010 13:08

Horus napisal/-a:Dajte punce mal pogledat svoje poste v tej temi in boste skoraj univerzalno ugotovile, da vse pisete "ker je MENI to brezveze", "MENI se to zdi neumno" ipd. Pa saj se ne vrti svet okoli vas no. Vecini zensk je tudi fuzbal neumen (no, saj meni tudi xD) pa zaradi tega verjetno se ne bomo sli kampanje proti fuzbalu zganjat?

Sploh je pa smesen odpor do striptizet. Kaj bi potem sele ve pocele v kaki Ameriki, kjer so Titty-bari ze proverbialen del guys' night out-a?

pa saj dekliščina SE vrti okoli "nas". in kot je ena že rekla. malo se je treba zamisliti, kakšne prijatelje torej imate/jo, da jih sramotijo. povsod je meja. meni so načeloma super ti štosi pa igrice, ampak se mi zdi da nekateri res pretiravajo. povečini seveda fantje.

glede striptizetpa je tako. eno je gledati striptiz na motorističnem shodu, drugo je pa, ko prijatelji na fantovščino povabijo striptizeto (seveda jo zaradi sebe, ne zaradi ženina), ki se potem vlači po bodočem možu, ga rajca, ga slini, mu da pizdo za polizat in po možnosti še sex.
resnično sem mnenja, da nobedem količkaj pameten dec noče na svoji fantovščini striptizete.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]