Fantovščine in dekliščine...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 19. Jun. 2006 13:18

Sam majo res glupe, mojga kolega so tut tako na križ dal...
Men je pač celoten koncept te ''ameriške'' fantovščine tok glup, da res ni... Ne rečem, da maš eno zabavo zadnjič kot samec npr., sam te zadeve so pa čist bedarija... K da se življenje zate pol konča. :roll:
Men je itak striptiz bedarija, sploh ta striptiz enih C-kategornih žensk... Plesalke v barih so že lepe, ne rečem. :)
Moški striptiz mi je pa itak prav beden.

Drugač bi bil pa po moje moj ene 10x bolj srečen, če bi šla midva skup v en bar gledat striptizete in bi vidu, da so tut men všeč. To bi ga ful bolj zakurlo kot ena ženska, ki mu z joški maha pred nosom na fantovščini. :twisted: :twisted:

Sicer smo si pa različni, no... Eni pa v tem prav uživajo. Vsako tele ma svoje veselje... Sam se mi zdi pa glupo, da enmu človeku, ki mu sploh ni do striptiza, itd. kakšni kolegi eno žensko pripeljejo na fantovščino.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 19. Jun. 2006 13:36

Mah eni res pretiravajo. Jest poznam (no ne lih poznam - je od mami sodelavec) enega, ki so ga čist do konca napil (no branil se vrjetno ni prov hudo) pa ga celga obril. Tko, da ga je bodoča žena drug dan videla z prebito ustnico, obritega z obrvmi vred pa vsega pobuškanega :eek: je kr jokala od hudga, boga...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Dirty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Dirty » 19. Jun. 2006 13:37

Midva z lubijom tud ne bova mela teh bedarij...Men kr slabo rata če samo pomislim na fantovščine in dekliščine...I hate it!
I'm a bad girl and bad girls do bad things...
Uporabniški avatar
keri
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a keri » 19. Jun. 2006 13:51

Ja te fantovščine znajo bit kar krute ja. Jaz vem za en primer, ko je tip motal nositi ogromen križ, kakor npr. Kristus in vmes so mu dajali za pit z zajemalko kar iz vedra, so pa zmešali skupaj več pijač, tako da tip ni pršu potem še en teden k sebi.

Po odgovorih nekaterih cosmopolitank pa sem opazila, da jih kar nekaj nosi doma hlače, pa če to priznajo ali ne. Zanimivo. :wink:
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 19. Jun. 2006 14:28

a lahko samo prašam tiste, k so za striperje/striptizete: v čem je fora? z njim/njo takaltak ne smeš (upam, da tut nočeš) bit, tam pred vsemi se ne boš ravno samozadovoljeval, samo kao nakuri te. mislim, brez veze!

da ne omenjam tega, kar ste že punce rekle: ko ženin/nevesta sploh nič noče, pol ga pa na križ prbijajo pa take... pišuka je to res bolano!

pa glede nošenja hlač: jst (ako se slučajno poročim) ne mislm nobenmu nič prepovedovat al pa karkol. sam (vsaj zaenkrat) tut fant ni lih navdušen nad takimi zadevami. maš lahko moški/ženski večer tut drugač, in je lahko utrgano, pa ni treba pol nevesti/ženinu skrbet, kak bo partner prišel pred oltar (če sploh mu/ji bo zneslo).
...just breathe...
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2005
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 19. Jun. 2006 14:33

hja,men je pač zanimivo pogledat striptiz,tako moški kot ženski(ta še malo bolj :) )! pač,neka popestritev.Kar se pa tiče fantovščin in dekliščin,nisem nikoli rekla, da to more bit.pač kakor komu paše. js upam da jo bom mela in to tako zlo zanimivo! :)
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
Dirty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Dirty » 19. Jun. 2006 14:37

Midva s tipom sva se oba skupi odločla da k se bova poročila da tega ne bova mela, bova rajš skupi proslavila.
I'm a bad girl and bad girls do bad things...
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 19. Jun. 2006 14:50

Moj ma zarad mene itak lahko... Sam vem, da ne bo imel. Ker ni ne on tak, ne njegova družba. :wink:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 19. Jun. 2006 17:04

rinca napisal/-a:pol sm slišala, da so enkrat enga tipa napil, ga privezal na križ in poklical kurbo, da mu ga je potegnla. vse so posnel in naslednji dan še vsi pijani prinesl kaseto k bodoči nevesti domov.
Haha, wtf? Pa to niso normalni. Nekaj je da ma model en lapdance, blow job je pa cez mejo varanja no...ceprov je bil prvezan, bi lahko oni vedl, da to ni kul. Pol pa se videoposnetek dajo. :roll:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 19. Jun. 2006 17:29

^ jz sm kr brez besed ostala... :eek:
Uporabniški avatar
*chiky*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: in his arms=]

Neprebrana objavaNapisal/-a *chiky* » 19. Jun. 2006 17:51

Jah, tko je s tem.....Zakaj tradicija? Rutine j že tko al tko preveč vsak dan...Sj kt j že ena prej napisala, pr nas to ni neky waw razširjen...Sam zaka recimo ne? Če se ti s fantom zmenš, mata lah tud skup žurko, zaka pa ne.... Sicr pa se mi zdi to fajn, kao en girlie night predn se podaš v zakonske vode, da se mal "znoriš"....Sam s tem, da js ne mislim neki noret....Ni mi do pijančevanja in kozlanja po hiši, še manj pa do mučenja kogarkol lol =) Na primer js bi to nrdila tko u manjšem krogu, povabla frendice itd.... Loh grete tud sm vn na primer, al pa nrdite neko tematsko zabavo (like pižama party)....Full se maš fajn, pa vse je v mejah normale....Smejiš se tko al tko, si v krogu ljudi, s katerimi ti je prijetno...Kaj čš lepše, ne?? Nared to, kr sama čutiš, da ti ustreza....Navsezadnje pa j to tvoj večer, ti odločaš ka bote počel, koga boš povabla in važn je da predvsem TI uživaš....pol bojo ziher tud drugi (kr boš povabla ljudi, k jim je mar zate, itak, ne pa kokoši k ti bojo sm vse pokvarle, ane?:P) Sicr pa do moje poroke je še daleč.... :P Sam rada površno mal planiram za prihodnost hehe=) Kakrkol že, js ti želim db ta večer čim lepš prežvela...In si ga zapomnla za zmer (po dobrem, ne po slabem)...

In še ena misel: Najbol absurdno je, da se takele zabave dostkrt razvijejo v take svinjarije, da greta zaročenca še narazn....
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 19. Jun. 2006 18:34

fantovščine zanjo biti res krute ja. za dekliščine še nisem slišala, da bi bile na tako krutem nivoju. Na vsaki fantovščini mora biti oseba ali dve, ki nekako umirjata stanje alkoholiziranosti. Osebi, ki se jima da zaupat in ki potem tudi družbo vozita nealkoholizirana naokoli.

Po eni strani bi bilo fajn met dekliščino in fantovščino skupaj, ampak sem vseeno nekako bolj nagnjena k odločitvi, da bi potekalo posebej. magari na isti dan, pa se proti jutru dobimo skupaj. Tako bodoča nevesta kot tudi bodoči ženin se morata s staro družbo izživeti.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 19. Jun. 2006 18:48

Da bi se to zgodilo v moji vezi bi sklela njegove kolege do konca in vem, da ne bi bli več kolegi. Ove kurbe pa bolš da ne dobim :D :D Mislim take bedne... To je kr neki. Bolš it lepo na žurko s kolegi po parih. Recimo midva, pa njegovi kolegi s svojimi puncami in obratno.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 19. Jun. 2006 20:07

jaz še sploh ne vem če se bom kdaj poročila :P ...

za dekliščino in fantovščino se nena rpeveč obremenjujem... ok če bi mi kake kolegice že priredile kako zabavo, pol si nebi želela da pripeljejo striptizerja... to mi ni všeč :? ... bi pa šla na kako predstavo ko majo moški striptiz :D ...

na fantovščini naj fantje počnejo kar jim je všeč... ampak če pa bi privlekli kako strištizeto pa po možnosti bi se moj bodoči mož vlačo po njej... pa čao pero

sicer pa a majo sploh to v sloveniji? ni to bolj značilno za ameriko?... jaz še do zdaj nisem čula da bi kdo bil na kakšni fantovščini al pa dekliščini...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 19. Jun. 2006 22:27

Hja, men so tut te striperji/striptizete čist mem.....lih kšn mesec nazaj sm bla na dekliščini in so ji pripeljal striperja....men je blo čist mem pa še en stari že na pou čelav z brazgotinami na riti in mazolastim hrbtom je pršu pa nej bi bil kao en profi :roll: ...u glavnm jst vem, da na moji dekliščini striperja ne bo....vsaj zame ne :) , u bistvu bi najrajš mela en skupn žurčič, sam ne vem, če je tut moj za to.....prav sicer, da ja, ampak.ne vem lih :(

Nč pa nimam proti hudemu pijančevanju :D , ampak to velja za vsak žur, ne sam za dekliščine oz. fantovščine :P
Zadnjič spremenil uršy, dne 19. Jun. 2006 22:28, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov