Fantovščine in dekliščine...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 31. Maj. 2010 16:30

LOL, če je tip kolikor toliko normalen, ne bo umrl oz. poslal svoje (bodoče) neveste v tri prekrasne, če mu bo rekla, da fantovščina odpade, ko pa se itak lahko napije ob kateri drugi priliki. Kot da bo s poroko vstopil v suženjstvo, majkemi. In potem ženske kompliciramo?! :D

Meni se ideja fantovščine in dekliščine ne zdi slaba, ampak nekateri gredo res v skrajnosti. Vem za primere, ko so morali enega odpeljali na praznjenje želodca :? (zaslugo pri tem imajo seveda njegovi "prijatelji", čeprav bi človek sam tudi lahko vedel kje ima mejo in ga žural dalje po pameti, ne v bolnišnici), eden (in ne edini, for sure) je prevaral svojo bodočo ženo, končalo pa se je tako, da je to prišlo na uho nevesti in je bila poroka odpovedana.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 31. Maj. 2010 16:37

Če je ženska kolkr tolk normalna ne bo svojemu bodočemu možu bluzla da ne sme meti fantovščine :wink:

Uuuh kolk drugih primerov je še bilo... pa kaj?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 31. Maj. 2010 16:46

Tamala_mrha napisal/-a:LOL, če je tip kolikor toliko normalen, ne bo umrl oz. poslal svoje (bodoče) neveste v tri prekrasne, če mu bo rekla, da fantovščina odpade, ko pa se itak lahko napije ob kateri drugi priliki.

Ravno zato meni ni jasno, zakaj bi bil sploh problem v sami fantovščini.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 31. Maj. 2010 16:48

nanamiša, z don`t get it, očitno. Ni fora v tem, da bi se za brezveze prepovedovalo, ker če bi ženin sam odločal, kaj bojo delali na fantovščini, se v večini primerov ne bi dogajale absurdne stvari (izjeme so tipi, ki so že po defaultu nagnjeni k piz*arijam :wink:). Ker pa so kolegi tisti, ki pripravijo animacijo oz. celoten šov, prihaja do nevšečnosti. A bi ti bilo kul, če bi drugi dan zvedla, da se je vlačil po striptizeti (pijan gor ali dol, plačana naga baba gor ali dol)?
Seveda pa ima vsak svoje meje. Jaz zase vem, kje jih imam, pa nisem paranoična ali kaj podobnega, ampak tudi jaz se še tako opita ne obnašam kot k..., torej podobno pričakujem tudi od bodočega moža (če se bom sploh kdaj poročila), kar pa je za fantovščino težko pričakovati.
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 31. Maj. 2010 16:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 31. Maj. 2010 16:50

jullia_ napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a:LOL, če je tip kolikor toliko normalen, ne bo umrl oz. poslal svoje (bodoče) neveste v tri prekrasne, če mu bo rekla, da fantovščina odpade, ko pa se itak lahko napije ob kateri drugi priliki.

Ravno zato meni ni jasno, zakaj bi bil sploh problem v sami fantovščini.

Ob drugih prilikah je fora glih v tem, da se ne počutijo kot da bojo jutri že zvezani doma in bo vse tako zelo drugače kot pred poroko. :wink: Če se ne počutijo omejene, tudi ne delajo stvari, za katere bi sicer mislili, da jih kasneje več ne bodo mogli oz. smeli in ajmo hitro, da kaj ne zamujamo!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 31. Maj. 2010 16:54

Itak, da se počutijo omejene, če pa še fantovščine ne smejo imet :D Tukaj je vprašanje, kaj je vzrok in kaj posledica.

Kar se pa podivjanih prijateljev tiče, povej mi, s kom se družiš, in povem ti, kdo si.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 31. Maj. 2010 16:57

Tamala_mrha napisal/-a: A bi ti bilo kul, če bi drugi dan zvedla, da se je vlačil po striptizeti

Pa kaj? Ne bi bilo prvič :D Pa mislim da v tem pa res ni kaj groznega.

Tudi meni bi verjetno za dekliščino najele striptizerje :D :cool:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 31. Maj. 2010 16:59

Pa dekliščina in fantovščina je nekaj takšnega kar spada zravne poroke... Ne gre se zdej za to da moraš čim bolje izkorititi ker je to tvoja zadnja "samska" noč :roll:
Uživaš pa se maš fajn...
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 31. Maj. 2010 16:59

Zakaj misliš da gre za omejevanje? Prej sem čist jasno napisala, da je fora fantovščine glih v tem, da vedo, da si lahko dovolijo tudi kaj več (no, to oni mislijo, ko pa se enkrat razve pa...), medtem ko vem, da se na navadnih žurih ne dogaja nič takega, ker vsi pijejo in ni scen glede tega kaj kdo mora narediti, koliko spiti itd.

Glede prijateljev se strinjam, a vseeno - nekdo je lahko popolno nasprotje svojega najboljšega prijatelja, a se z njim razume ravno zato, ker je drugačen in je biti zabavno v njegovi družbi. Jaz osebno bi imela skupen žur z mojimi in njegovimi kolegi, ker se tudi sicer družimo in štekamo in ne vidim razloga, zakaj bi dogodek kot je ta, ločili v dva tabora. Na poroki se itak tudi pije, ampak tam je še cela žlahta itd. in moraš malo bolj paziti, da ne delaš nekih neumnosti in paziš, da si ne umažeš obleke ipd. :D
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 31. Maj. 2010 17:02

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 31. Maj. 2010 17:05

nanamiša napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a: A bi ti bilo kul, če bi drugi dan zvedla, da se je vlačil po striptizeti

Pa kaj? Ne bi bilo prvič :D Pa mislim da v tem pa res ni kaj groznega.

Tudi meni bi verjetno za dekliščino najele striptizerje :D :cool:

Meni je pa ideja o striptizerju kr neki. Na enem takem šovu sem že bila prisotna kot gledalka in me ni ravno impresioniralo. :D (čeprav tipi nikoli ne grejo do nazga, babe pa ja, vsaj tiste cheap) Kaj je pa sploh fora tega? Da vidim kar enega tipa, kako se zvija pred mano, da mene začne zvijat od smeha, je naoljen da se blešči na km in me po možnosti šlata? Saj zato mam tipa. :D Isto mi ni jasno kaj je fora nage babe, ki se zvija pred tipom. Saj je ne vidi prvič. Tudi razlog v velikosti pljučne kapacitete ne more biti, da bi mu bila bolj interesantna kot jaz, ker sama nisem ravno med ploskimi. :D Torej, kje je poanta cele drame?
Pri meni je v tem, da mi je nizkotno, da se pred poroko vlačiš po nekom, ki je plačan za to, da je tam atrakcija vključno s tabo. Saj ne bo po po
roki brez seksa. :wink:

Če se bom kdaj poročila, upam, da bojo punce na dekliščini vsaj izvirne, ker ti napol nagi tipi so že prežvečeni, niti me nikoli niso ganili. Lahko pa mi pripeljejo mojega v tej vlogi... :twisted:
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 31. Maj. 2010 17:12

Pa saj ne rabi bit v tem kakšen point

Pač zadeva malo popestri žur pa je to to :D Malo se nagledaš ( kater/a kaj več) pa je to to.

Sama sem bila prisotna na dveh zabavah kje je bila prisotna striptizeta in na eni kjer je bil striptizer. In saj se ne sprašuješ zdej zakaj to v čem je fora, zakaj se punce/fante tko slinijo, dej mi raje pripeli mojega fanta itd..

Fajn je videt izraz slavljenca na obrazu :D
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 31. Maj. 2010 17:15

Da še mal obrnemo.. Men bi blo strašno neumno da bi mi fant rekel da ne smem imeti dekliščine. Zakaj za vraga ne smem noč pred svojo poroko zurati? Pa na ta način bi pokazal da mi ne zaupa in zakaj bi se s takšnim človekom potem poročila?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 31. Maj. 2010 17:17

Noč pred poroko? To je precej tvegana poteza :D
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 31. Maj. 2010 17:24

nanamiša napisal/-a:Da še mal obrnemo.. Men bi blo strašno neumno da bi mi fant rekel da ne smem imeti dekliščine. Zakaj za vraga ne smem noč pred svojo poroko zurati? Pa na ta način bi pokazal da mi ne zaupa in zakaj bi se s takšnim človekom potem poročila?

Ne nujno da ne zaupa tebi, pač pa tvojim prijateljicam in prisotnosti alkohola, ki ga je tam v prekomernih količinah (hočeš nočeš). :wink:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov