Fantovščine in dekliščine...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lady gumica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
Ojla!
Nisem hotela odpirat nove teme pa pišem kar v to.
Torej povabljena sem na dekliščino od bivše cimre, ker še nikoli nisem bila na nobeni me zanima ali se prinese kako darilo in kaj bi prinesla.Prosim za kak nasvet.
Hvala!
Torej povabljena sem na dekliščino od bivše cimre, ker še nikoli nisem bila na nobeni me zanima ali se prinese kako darilo in kaj bi prinesla.Prosim za kak nasvet.
Hvala!
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
lady gumica napisal/-a:Ojla!
Hvala!
Na fantovščinah ni daril, pol najbrž tut na dekliščinah ne.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Pri moji sestrični so ji dale nalogo, da je mogla it z banano štopat na cesto...ko so bli to smehi!
- Razlagalka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: Štajerski konec
Jaz sem bila na dekliščini+fantovščini-imela sta skupaj-pa ni blo preveč fajn
-
BeXy - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
- Kraj: Over the Niji
Zadnjič je ena bodoča nevesta hodila z drugimi puncami po našem kraju in sva šla z mojim na balkon gledat k so se ful drl usi pa sva jo zagledala z dvometrskim dildojem na hrbtu k ga je mogla nest pa recitirat tist kar so ji punce napisale na list-pa še zapet je mogla vse
Punce so ji pač tko urganizirale dekliščino Ampak mene bi blo an njenem mestu ful sram
Drugač mamo pa tut v naših koncih take dekliščine&fantovščine da dol padeš en tip je mogu lesen križ nest po celem Hrastnki pa vmes vodko pit in so ga skor mogl v bolnco pelat k so ga tko napil enga so pa u prikolic s prašičkam fural ...svašta...
Punce so ji pač tko urganizirale dekliščino Ampak mene bi blo an njenem mestu ful sram
Drugač mamo pa tut v naših koncih take dekliščine&fantovščine da dol padeš en tip je mogu lesen križ nest po celem Hrastnki pa vmes vodko pit in so ga skor mogl v bolnco pelat k so ga tko napil enga so pa u prikolic s prašičkam fural ...svašta...
- Sharona05
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: štajerska
jaz pa sploh ne vidim poante te dekliščine/fantovščine. zakaj bi se moral nekdo "znoret" pred poroko? je imel prej dovolj časa. drugega česa ne razumem je to, zakaj je sploh potrebna zabava, itak bo že poročna zabava dovolj, ali ne...
se strinjam s avtorico, če že-skupna zabava, striptizete absolutno ne, ne vem, zakaj bi pred poroko z MANO moral gledati DRUGO. če je tak, spokaj kufre pa čao mare.
se strinjam s avtorico, če že-skupna zabava, striptizete absolutno ne, ne vem, zakaj bi pred poroko z MANO moral gledati DRUGO. če je tak, spokaj kufre pa čao mare.
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Meni so pa te dekliščine pa fantovščine tooooooooooooooook mimo.... Kr neko preseravanje, ma ja, saj zastopim, zadn dan si samski, sam lej ga klinca, kira gnida te je pa prsilo, da bi mogo v zakon it??? Doh, sploh ne kapiram, v čem je finta, majkemi da neee . Ok, zastopim, da narediš neki ful hud žur, ko se ločiš, če pač maš za en šit življenje skupno, ma da pa tak halo delaš prej pa hmm... V enem dnevu se jim totalno odpuli, ko dobijo pa rinko na prstan pa so prvezani doma ko krave h koriti... Ma nvm nooo
Jaz ga bluzim pa serjem že zdaj, ne kapiram zakaj bi mogla še posebej kozlat en dan pred ohceti (če bi se že ženla) .
Jaz dekliščine pa tak nebi mogla met, niam nekih ženskih kolegic, hah... Jah klinc, bi bla pač taj jaz striptizeta na svoji dekliščini, mislim, fantovščini (itak bi bla edina babnca, pa sami kolegi ).
Jaz ga bluzim pa serjem že zdaj, ne kapiram zakaj bi mogla še posebej kozlat en dan pred ohceti (če bi se že ženla) .
Jaz dekliščine pa tak nebi mogla met, niam nekih ženskih kolegic, hah... Jah klinc, bi bla pač taj jaz striptizeta na svoji dekliščini, mislim, fantovščini (itak bi bla edina babnca, pa sami kolegi ).
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Niti slučajno ne bo nobene fantovščine (dekliščine pa tut ne, ker je ne rabim), ker vem, kakšni so fantovi kolegi in tut to vem, kaj vse se je dogajalo na fantovščinah, kjer so bili prisotni.. Tuki ne gre samo za striptizete, ki po možnosti zavezanega tipa tudi oralno obdelujejo, ampak tudi za alkohol in spodbujanje k prekomernemu doziranju kokaina, ki ga je ponavadi na fantovščinah na kupe.. Ta tema zame sploh ne obstaja in bog ne daj, da mi jo omeni.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
men se pa zdi, da so to fajn zadeve. saj ni namen fantovscine/dekliscine samo to, da se ga znoris in napijes do daske. ok, pri fantih je vsekakor bolj razumljivo, da precej spijejo in delajo neumnosti, ampak hvala bogu, kdaj pa jih bodo ce ne ob taki priloznosti. sicer se strinjam, da pretiravat s kaksnimi bolanimi nalogami in idejami ni potrebno, kar pa je v mejah normale pa je lahko samo zabavno, tako za bodocega zenina kot za bodoco nevesto. kdaj se bo pa clovek sporstil, ce ne v druzbi najboljskih prijateljev/prijateljic, v korgu katerih lahko karkoli pocne brezskrbno, ne da bi mu partner gledal pod prste in bil 'siten, zoprn' od kaksnem dolocenem hecu, ki ga kot prvic ne bi razumel/a, kot drugic pa mu/ji nikakor ne bi bil vsec ....
podpiram fantovscine/dekliscine in sem proti temu, da bi imela bodoca mladoporocenca to vrsto zabave skupaj ....
moje dekliscina bo zakon, o tem, kako super bo zarocenceva fantovscina, pa tudi ne dvomim
podpiram fantovscine/dekliscine in sem proti temu, da bi imela bodoca mladoporocenca to vrsto zabave skupaj ....
moje dekliscina bo zakon, o tem, kako super bo zarocenceva fantovscina, pa tudi ne dvomim
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
*frisko* napisal/-a:kdaj se bo pa clovek sporstil, ce ne v druzbi najboljskih prijateljev/prijateljic, v korgu katerih lahko karkoli pocne brezskrbno, ne da bi mu partner gledal pod prste in bil 'siten, zoprn' od kaksnem dolocenem hecu, ki ga kot prvic ne bi razumel/a, kot drugic pa mu/ji nikakor ne bi bil vsec ....
Jaz se pa ne bi poročila s tipom, ki bi se imel željo v družbi prijateljev hecat na tak način, ki meni nikakor ne bi bil všeč.
To se mi zdi super recept za zakon, v katerem mož ves čas beži nazaj v družbo kolegov, nič kaj obetavno v glavnem.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Sej če bo v družbi kolegov tko nauš vedla na kakšen način se heca Srotek se še hecat ne bo smel tko kot njemu paše
Kaj hočeš povedati da ko se boš poročila je pa konec z moževo družbo?
Kaj hočeš povedati da ko se boš poročila je pa konec z moževo družbo?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ne, hočem povedat, da sem si izbrala fanta, ki ima podoben smisel za humor in žuranje kot jaz. In tu mi ne oporekat in me lovit, da tega ne morem vedet, točno vem, da je tako, ker sva bila več let zgolj kolega v isti žurerski klapi.
Sicer nisem a priori proti fantovščinam, ampak če bi bil argument za žuranje zgolj v družbi kolegov to, da je bolje da me ni zraven, ker ne bi odobravala njegovega obnašanja, bi pa hitro oplel.
Ne prenesem primitivnih podivjanih tipov, ki po šestih pirih dobivajo brilijantne ideje (nekaj jih je v tej temi opisanih - vožnja ženina na strehi avtomobila, privezanega na križ, recimo), ni šans da bi se s takim poročila.
Sicer nisem a priori proti fantovščinam, ampak če bi bil argument za žuranje zgolj v družbi kolegov to, da je bolje da me ni zraven, ker ne bi odobravala njegovega obnašanja, bi pa hitro oplel.
Ne prenesem primitivnih podivjanih tipov, ki po šestih pirih dobivajo brilijantne ideje (nekaj jih je v tej temi opisanih - vožnja ženina na strehi avtomobila, privezanega na križ, recimo), ni šans da bi se s takim poročila.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov