Fantovščine in dekliščine...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 05. Jun. 2010 14:02

*mala* napisal/-a:^^ Ne zgleda lih da ženin in nevesta na dan poroke zgledata k en kup nesreče, z mačkom :lach:

Do zdaj še noben ni izgledal nevem kako povožen... :cool:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 05. Jun. 2010 14:05

Sej se ne poročajo ob 8 zjutri, ali?
Do popoldneva se pa že lahko sestavijo. :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 05. Jun. 2010 14:12

Ja no, sam je še tolk priprav čez cel dan, da ne morš ravno skoz spat.

Pri nas fantovščne/dekliščne trajajo do poznega jutra (jah, taki smo dolenci :D) in greš lahko samo direkt na ohcet in ne ravno trezen. Če je pa na izi žurka, se pa da seveda. Sam potem se ne morš čist sprostit, če imaš v glavi že to, da moraš bit lep na slikcah naslednji dan.

Ne res no, pri nas je to brutalno :wink: Morš že vidt, da verjameš :lach:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 05. Jun. 2010 19:30

No ja, ženin se pri nas največkrat ne napije ravno do take mere, da leži tam na mizi. To bi bilo malo...khm...no... :roll:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
girl92
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a girl92 » 23. Jun. 2010 17:59

nikol še nism bla na dekliščini :)
Uporabniški avatar
punk´s not dead
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a punk´s not dead » 26. Jun. 2011 2:21

:? moj je konc tedna vabljen na fantovščino..sem si ogledala forum, da bi se kaj pomirila, ker tudi sama nisem navdušena nad striptizetami..pa sem zdaj samo še bolj poklapana :(
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 26. Jun. 2011 9:35

Pa saj ni nujno da bodo imeli striptizeto. To je čist odvisno kako se fantje med sabo zmenijo, kaj bodo bodočenem ženinu pripravli.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 26. Jun. 2011 9:42

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 26. Jun. 2011 9:45

Kaj, fant je samo povabljen na fantovščino? Kaj te ima potem tukaj za skrbet? Saj ne bo on v centu pozornosti, ne pri morebitni striptizeti, ne pri raznih glupih igricah.
Uporabniški avatar
Mr. Simpaticus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 6. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Simpaticus » 26. Jun. 2011 9:48

Če je dobra jo bojo vsi obdelal :wink:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 26. Jun. 2011 10:05

Itak, striptizeta komaj čaka, da jo "obdela" 40 pijanih tipov. :D Varnostnik, ki ga imajo tadobre ponavadi s seboj, bo pa tudi to čisto mirno gledal.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 26. Jun. 2011 10:13

Nič se ne boj, striptizeta pride, ima svoj program in gre. Meni pa tudi dosti drugih poznam, sploh ni ne vem kaj zanimivo, nekaj pleše napol oblečena, se sleče in konec. Spet obleče in na drugo fantovščino. Pa itak dva varnosdtnika ponavadi zraven visita.
Nezanimivo, fantovščina brez strptizete in primitivnih iger zna bit še boljša.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 26. Jun. 2011 10:25

Ni mi jasno, kdo se je spomnil, da mora biti na fantovščini striptizeta. To mi je totalno bolano.... :roll:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 26. Jun. 2011 10:36

Mah zakaj pa ne :D Sej ponavadi si ženin ne želi lih, ampak drugi privlečejo striptizeto. Samo, da imata narazen dekliščino in fantovščino, seveda :D

Sicer pa moj parkrat na leto gleda striptizete (motorist), tak da je že vsega navajen :lach:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 26. Jun. 2011 19:55

McLarnovc napisal/-a:Ni mi jasno, kdo se je spomnil, da mora biti na fantovščini striptizeta. To mi je totalno bolano.... :roll:

1+

moj je bil pred kratkim na fantovščini. in ni bilo nobene striptizete. pa so se imeli noro.
sploh se mi pa zdi, da je vlačenje striptizete na fantovščino popolnoma odveč. ne vidim smisla, da napol poročenemu moškemu "prijatelji" pripeljejo kurbo, ki se vlači po njem (k čemur ga seveda ti kreteni še spodbujajo). če se samo sleče je pa kot da je ni. škoda denarja.

ta prijatelj je tudi rekel, da bo spodil kurbe in frende, če bodo igrali bedake in sami sebi vlačli prostitutke na njegovo fantovščino.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov