Fantovščine in dekliščine...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 313 prispevkov
• Stran 19 od 21
•
Prejšnja
1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21
Naslednja
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
*mala* napisal/-a:^^ Ne zgleda lih da ženin in nevesta na dan poroke zgledata k en kup nesreče, z mačkom
Do zdaj še noben ni izgledal nevem kako povožen...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Sej se ne poročajo ob 8 zjutri, ali?
Do popoldneva se pa že lahko sestavijo.
Do popoldneva se pa že lahko sestavijo.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ja no, sam je še tolk priprav čez cel dan, da ne morš ravno skoz spat.
Pri nas fantovščne/dekliščne trajajo do poznega jutra (jah, taki smo dolenci ) in greš lahko samo direkt na ohcet in ne ravno trezen. Če je pa na izi žurka, se pa da seveda. Sam potem se ne morš čist sprostit, če imaš v glavi že to, da moraš bit lep na slikcah naslednji dan.
Ne res no, pri nas je to brutalno Morš že vidt, da verjameš
Pri nas fantovščne/dekliščne trajajo do poznega jutra (jah, taki smo dolenci ) in greš lahko samo direkt na ohcet in ne ravno trezen. Če je pa na izi žurka, se pa da seveda. Sam potem se ne morš čist sprostit, če imaš v glavi že to, da moraš bit lep na slikcah naslednji dan.
Ne res no, pri nas je to brutalno Morš že vidt, da verjameš
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
punk´s not dead - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 5. 2008
moj je konc tedna vabljen na fantovščino..sem si ogledala forum, da bi se kaj pomirila, ker tudi sama nisem navdušena nad striptizetami..pa sem zdaj samo še bolj poklapana
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:08, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
Če je dobra jo bojo vsi obdelal
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Nič se ne boj, striptizeta pride, ima svoj program in gre. Meni pa tudi dosti drugih poznam, sploh ni ne vem kaj zanimivo, nekaj pleše napol oblečena, se sleče in konec. Spet obleče in na drugo fantovščino. Pa itak dva varnosdtnika ponavadi zraven visita.
Nezanimivo, fantovščina brez strptizete in primitivnih iger zna bit še boljša.
Nezanimivo, fantovščina brez strptizete in primitivnih iger zna bit še boljša.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mah zakaj pa ne Sej ponavadi si ženin ne želi lih, ampak drugi privlečejo striptizeto. Samo, da imata narazen dekliščino in fantovščino, seveda
Sicer pa moj parkrat na leto gleda striptizete (motorist), tak da je že vsega navajen
Sicer pa moj parkrat na leto gleda striptizete (motorist), tak da je že vsega navajen
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
McLarnovc napisal/-a:Ni mi jasno, kdo se je spomnil, da mora biti na fantovščini striptizeta. To mi je totalno bolano....
1+
moj je bil pred kratkim na fantovščini. in ni bilo nobene striptizete. pa so se imeli noro.
sploh se mi pa zdi, da je vlačenje striptizete na fantovščino popolnoma odveč. ne vidim smisla, da napol poročenemu moškemu "prijatelji" pripeljejo kurbo, ki se vlači po njem (k čemur ga seveda ti kreteni še spodbujajo). če se samo sleče je pa kot da je ni. škoda denarja.
ta prijatelj je tudi rekel, da bo spodil kurbe in frende, če bodo igrali bedake in sami sebi vlačli prostitutke na njegovo fantovščino.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Prvi neprebran prispevek • 313 prispevkov
• Stran 19 od 21
•
Prejšnja
1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov