fantove prijateljice

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

lutkica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lutkica* » 22. Feb. 2009 16:56

ok, hvala punce za vaša mnenja.

sem se že pomirila, saj na splošno ni big deal, samo včeraj sem mela res vsega poln kufer. drugače me ne moti, če se druži s puncami. ima veliko prijateljic, s katerimi nimam problemov.

samo zadnjič mi je povedal, kako je šel z bivšo punco na večerjo, in kako mu ona vse pove o svojem novem fantu, pa kako ma neko bedno sceno v življenju etc. če jaz gledam iz svojega zornega kota, ko mi je nekdo strl srce, kot jaz vem, da ga je njemu ona - nevem moj proces prebolevanja je šel zelo počasi in nekako tako, da mi je najprej bilo zelo hudo, potem sem pa iz nekih obramnih mehanizmov začela verjeti, da je bedak, in gledati stvari za nazaj, da le ni bilo vse tako rožnato. potem sem si predstavljala včasih, da bi bilo fino, da bi se srečno zaljubila in bi me on videl srečno z drugim. mogoče druge nimate pač takih izkušenj, tako je bilo pri meni. no ampak danes, ko lahko res rečem, da sem ga prebolela, do njega nimam več takega odnosa.

pri fantu pa me je zmotilo to, da se mi zdi, da hoče izpast tak jack pred to svojo bivšo žensko, in bit kavalir in potem še govori kako je zdaj srečen z mano - samo zato, da bi ona videla, kaj je zamudila. ker na splošno ni tak kavalir in oh in sploh da bi to imel v krvi. in to me je potem včeraj žrlo - ker zakaj že bi se on dokazoval pred eno x žensko, to potem pomeni da je še ni čisto prebolel.

no ampak, kot sem že rekla, ne bom delala iz muhe slona. ker je res super fant in sem drugače srečna z njim. samo taki drobci mi potem vzbudijo dvome, pa potem še berem na cosmo forumu od tiste uporabnice, ki je še vedno zaljubljena v bivšega fanta ;) pa dobim paranoje. :lol:
amyyy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a amyyy » 27. Feb. 2009 13:48

Ce se vsaj malo cenis,ga bos pustila..Taki se ne spremenijo.Za vedno ostane zenskar.Brez zamere,ampak tako je najbolje zate,za vse nas
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 27. Feb. 2009 14:31

^^ Pa sej ni blo nikjer govora, da je fant ženskar.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 27. Feb. 2009 19:59

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 28. Feb. 2009 11:34

Horus napisal/-a:Ce sem financno znatno boljse situiran od prijateljice, s katero grem na kosilo/pijaco/whatever, bom invariabilno placal jaz. Ce sva na istem, bom placal jaz. Ce vabim, placam jaz. Simpl logika. Vec dnarja/vabilo placa. Nima nobene veze s custvi.

bolj se nebi mogla strinjat s tabo.
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 1. 2009
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a Joanfaca » 28. Feb. 2009 12:05

amyyy napisal/-a:Ce se vsaj malo cenis,ga bos pustila..Taki se ne spremenijo.Za vedno ostane zenskar.Brez zamere,ampak tako je najbolje zate,za vse nas

:eek: :eek: Kje si pa ti zdej ženskarja pobrala? Se ti ne zdi, da malo pretiravaš? Fant pač ni več v 3. razredu OŠ in ima prijatelje tudi nasprotnega spola, s katerimi pač hodi ven. In se obnaša tako, kot je rekel Horus:

Ce sem financno znatno boljse situiran od prijateljice, s katero grem na kosilo/pijaco/whatever, bom invariabilno placal jaz. Ce sva na istem, bom placal jaz. Ce vabim, placam jaz. Simpl logika. Vec dnarja/vabilo placa. Nima nobene veze s custvi.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 28. Feb. 2009 12:09

jst pa mislm, da ni nujno da on še kej do tega dekleta čuti.Moški ego je že tko al tko tak, da more navzven pokazat kok se ma on kul in verjamem, da bi blo enako pred eno xy žensko, kot pri tej biuši.
in ljudje ne čutimo in ne razmišljamo usi enako.Mogoče ti razmišljaš v tej smeri,da je pač ni probolel ker bi takrat ti tko nardila, mogoče je p on sam povedal/se pohvalil, da se ma pač dobro in lepo in mu je fajn.
Nevem no, prehitro nekej sklepat je škoda...
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 02. Mar. 2009 10:57

Oprostite moji zadrtosti in konservativnosti, ampak mene bi to zelo motilo. Ne bi prenesla, da bi se fant dobival z večjim številom žensk, kaj šele, da bi bile med njimi njegove bivše! Ljudje smo si različni in ožigosanje z zgoraj omenjenimi opazkami tistih, ki takega početja ne toleriramo, je glupo. Verjamem, da je lahko to velik problem pri paru, kjer nekomu to paše, drugemu pa ne. Vendar je v takem primeru potrebna toleranca iz obeh strani. Zakaj pa bi samo ona popuščala pri tem? Naj se človek malo manj druži z drugimi ženksami, kosilo pa naj raje plačuje svoji punci, ki jo btw ravno tako lahko povabi ven, vsak dan, če hoče. Jaz bi mu povedala, da mi to ne ugaja. Poleg tega mi niti malo ne bi bilo do tega, da te ženske spoznavam. Da bi potem lažje razumela njegove shode s 'prijateljicami' je brca v temo..
Tako je pač moje mnenje, pa naj se sliši še tako starokopitno. Avtorico teme popolnoma razumem, da jo daje ljubosumje in da o tem veliko premišljuje. Pri meni bi bilo isto. In še 1x povem, da smo si ljudje pač različni in da taka dejanja še nič ne povejo o nas.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 02. Mar. 2009 11:11

Moj ma tut nekaj prijateljic, in sedaj že vse pozanam :D
In s temi zarad mene lahko hodi na kavo ali pa v savno, in me ne bo motilo. :P
So pač vredu punce, po večini majo tut one fante; on jih pa pozna že od prej, ker so doma iz istega kraja in so že od nekdaj hodil skup žurat...; za eno vem da sta enkrat pred 10imi leti celo hodila, ampak me ne moti.

Z raznimi ""kolegicami"" se pa ne druži več odkar sva par, ker me je motilo... Še posebno ko sem zvedla da je v preteklosti bluzil s katero. :?
_ssamantaa_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 5. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a _ssamantaa_ » 14. Maj. 2009 21:44

takšni fantje,ki imajo samo ženske prijateljice in moških prijateljev nič,oz. zlo malo...so po weliki wečini geji!!govorim iz izkušenj,k mam tajga kolega,pa je že tut bil kdaj z ženskami,ker se še pač išče in to..ampak drgač je pa gej..ampak to ne pomeni da je tvoj tut..samo moje skromno mnenje :) :)
___>>>lOvE<<<___
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 15. Maj. 2009 10:47

^^ tole je golo posploševanje za moje pojme. in še popolnoma skregano z logiko...:)
lutkica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lutkica* » 15. Maj. 2009 10:57

:eek: kaaj?! gej je?!

hmm.. ja no, to pojasni mnogo stvari.

:lol:
when you wake up it's a new morning,
the sun is shining it's a new morning
i'm coming.. i'm coming home
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 15. Maj. 2009 11:07

Če se pa ženska druži pretežno s tipi je pa lezbijka, al kako? Res mi ni jasno, kako ene predalčkate vse po vrsti. Pojdi v sobo, pa si zloži nogavice po bravi, če ti manjka predalčkanja. :D
_ssamantaa_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 5. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a _ssamantaa_ » 15. Maj. 2009 12:48

ti si raje malo po glavi po predalčki..predalčkanje nima nobene veze tu s tem,niti primer zlaganja nogavic!!boga se mi zdiš k tko razmišljaš..js sm povedla sam svoje mnenje o tem..k poznam tega fanta in ma res same kolegice za prjatlce,pa njegov fant ma isto same kolegice..in sm pač pomislala na to..sem pa zraven napisala da je to samo MOJE SKROMNO MNEJNE!!!! napisala sem pa tudi,da to ne pomeni DA JE NJEN FANT TUT GEJ!!!! folk je različn in se z različnimi ljudmi druži,in nikjer ni nič zapisano,če se družiš s tem si to...itd..in js ne predalčkam folka po družbi..bil je pač primer!!
___>>>lOvE<<<___
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 15. Maj. 2009 13:02

Punca, umiri se (razburjanje škoduje zdravju). Napisala si, da so po večini geji, kar se meni pač zdi smešno. Posebno, ker to sklepaš iz tega, ker imaš pač dva prijatelja geja. Ok, tvoje mnenje, štekam, sam ne se razburjat, če se kdo s tvojim mnenjem ne strinja.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov