fantove prijateljice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
_ssamantaa_ napisal/-a:takšni fantje,ki imajo samo ženske prijateljice in moških prijateljev nič,oz. zlo malo...so po weliki wečini geji!!govorim iz izkušenj,k mam tajga kolega,pa je že tut bil kdaj z ženskami,ker se še pač išče in to..ampak drgač je pa gej..ampak to ne pomeni da je tvoj tut..samo moje skromno mnenje
Zgolj primer?
- _ssamantaa_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 5. 2009
- Kraj: ljubljana
ja ja sj ql...js se ne razburjam,res je pa da rada kj burno povem...nešteto je ljudi k se ne strinjajo z mano,z mojim mnenjem in z menoj samo..in mi je ravno za njih k za lanski sneg!!me sploh ne moti če se ti ne strinjaš z mano,al pa tut kdo drug..zmotl me je pa to,k si napisala da si nj grem predalčkat nogavice,to mi je pa res stopl na živc,ma nwm zakaj..k res nism tak človek da bi kdaj koli kirga koli kamorkoli predalčkala
___>>>lOvE<<<___
- _ssamantaa_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 5. 2009
- Kraj: ljubljana
oh nehite že no..ka ste se upiknale zj v to nooo?! js se nism pršla kregat tule, pa neki se zagovarjat,se mi zdi,da če ne bi zle zaklučla s tem bi se lahko u nedogled tole pelal,k bi mi sicirale zj usak stavek posebi..sj raj ne bom pisala weč sem,če takoj neki popluvate no!!!grem da ne bom postala glavna tema pljuvanja oz.siciranja oz. nwm česa!!!!čaaaaw
___>>>lOvE<<<___
-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
Pa daj no, noben te ne pljuva. Ti si začela s predalčkanjem v glavi, jaz sem samo za predal govorila (pa še to je bilo bolj v hecu). Na forumu je pač veliko razlučnih mnenj, pljuva te pa (zaenkrat - jaz se sicer ne spuščam v te debate, ampak lahko postane zelo žaljivo) nihče.
- lutkica*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2005
Samanta!! Ne se ozirat na njih! saj vidiš, da so negativke. Če bi ble one v Jamesu Bondu, bi ble zihr Xenia Onatopp. Jst sm ti hvaležna za tvoje pomisleke. Bom ga dons vprašala, če je mogoče kej na tem. POROČAM!!!!
when you wake up it's a new morning,
the sun is shining it's a new morning
i'm coming.. i'm coming home
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
a ma tvoj oči prijateljice? verjetno jih ima....o fak tvoj oči je gej...sam kako to da je tebe naredu...verjetn je biu pijan pa ni vedu kaj dela...bravo za tako razmišljanje bi ti jst eno medaljo dau
ljubosumna si, če ti sodiš druge na primeru enega bo ta svet propadu prej kokr sm si mislu....o bed...grem raj kite reševat pa delfine, da bo moje življenje melo pomen preden umrem
ljubosumna si, če ti sodiš druge na primeru enega bo ta svet propadu prej kokr sm si mislu....o bed...grem raj kite reševat pa delfine, da bo moje življenje melo pomen preden umrem
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
lutkica* napisal/-a:Samanta!! Ne se ozirat na njih! saj vidiš, da so negativke. Če bi ble one v Jamesu Bondu, bi ble zihr Xenia Onatopp. Jst sm ti hvaležna za tvoje pomisleke. Bom ga dons vprašala, če je mogoče kej na tem. POROČAM!!!!
oki, upam da si tole napisala v ironičnem smislu. umrla bom, hahaha!
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
in ti očitno ne razumeš sakrazma...se nebi čudil
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
ON se na veliko druži s svojimi prijatelji(CAMI).
TI pa jokcaš, da so te "zapustili" ker te ne kličejo. A slučajno nimaš telefona?
NE ŠTEKAM!
Se opravičujem za tak ton a mi res stopijo na živec take vrste žensk. ni čudno da "nas" označijo za kure. a nimaš jezika? vprašaj ga. pogovori se. pogovor je velik temelj zveze (poleg seveda dobrega sexa ).
TI pa jokcaš, da so te "zapustili" ker te ne kličejo. A slučajno nimaš telefona?
NE ŠTEKAM!
Se opravičujem za tak ton a mi res stopijo na živec take vrste žensk. ni čudno da "nas" označijo za kure. a nimaš jezika? vprašaj ga. pogovori se. pogovor je velik temelj zveze (poleg seveda dobrega sexa ).
-
Amandine - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 1. 2007
haha,kot bi sebe brala-glede situacija-ampak ne dojemam stvari na enak način kot ti.
sem tudi jaz frišno do ušes zaljubljena in dečko ima ogromno prijateljic, nimam pojma, koliko jih je bivših in tudi z bivšimi je še vedno ful kolega.gre z njimi na kofe in na kosilca in se slišijo in vse...par sem jih spoznala, par ne. in sem imela samo en ljubosumen pomislek, potem sem si pa rekla: "on je zdaj z mano in če bi hotel katero drugo bi pač bil z njo in ne z mano".
res se mi ne zdi to razlog za sekerancijo. če jaz pomislim na moj odnos do bivših in dobrih prijateljev, tudi tistih, s katerimi sem kdaj kaj bluzila in smo še vedno dobri frendi-kaj jaz čutim do njih (jih imam rada in mi ni vseeno kaj se jim dogaja in mi sede it na pivo z nimi in se menit in it v kino,...) in kaj čutim do dečka-ni za primerjat! čisto jasno je, s kom želiš bit na drugačen način, ko so v igri totalno druge stvari, globlje in bolj intenzivne in s kom se ti je fajn načvekat in družit kar tako.
glede frendov-če se tako obnašajo pač niso bili res prijatelji v pravem pomenu besede in naj ti zato ne bo žal, če ste izgubili stike.
sem tudi jaz frišno do ušes zaljubljena in dečko ima ogromno prijateljic, nimam pojma, koliko jih je bivših in tudi z bivšimi je še vedno ful kolega.gre z njimi na kofe in na kosilca in se slišijo in vse...par sem jih spoznala, par ne. in sem imela samo en ljubosumen pomislek, potem sem si pa rekla: "on je zdaj z mano in če bi hotel katero drugo bi pač bil z njo in ne z mano".
res se mi ne zdi to razlog za sekerancijo. če jaz pomislim na moj odnos do bivših in dobrih prijateljev, tudi tistih, s katerimi sem kdaj kaj bluzila in smo še vedno dobri frendi-kaj jaz čutim do njih (jih imam rada in mi ni vseeno kaj se jim dogaja in mi sede it na pivo z nimi in se menit in it v kino,...) in kaj čutim do dečka-ni za primerjat! čisto jasno je, s kom želiš bit na drugačen način, ko so v igri totalno druge stvari, globlje in bolj intenzivne in s kom se ti je fajn načvekat in družit kar tako.
glede frendov-če se tako obnašajo pač niso bili res prijatelji v pravem pomenu besede in naj ti zato ne bo žal, če ste izgubili stike.
- lutkica*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2005
Haha, claire, dober komentar. Tema je stara, samo bom vseeno odgovorila, čeprav se trenutno ne ukvarjam več s tem.
Moj fant ima dve vrsti prijateljic. Ene so normalne, in se z njimi razumem; druge so pa kure, in jih ne prebavljam. Probleme sem imela pa samo z dvema. Prva je njegova bivša punca, ki jo še vedno vodi na opisane zadeve, kar so zame zmenki, in mu piše čustvene maile o osebnih zadevah. Kar me je motilo pri njej, je to, da si mojega fanta na nek način še vedno lasti, saj ga je imela pred mano, posledično pa je do mene zelo pokroviteljska. No, sčasoma sem ugotovila, da je punca uredu, in da ga ima rada samo še na tak bolj sestrsko-bratski način.
Druga ženska, pri kateri pa še vedno dobim pike, če jo omeni, pa je neka prekomerno samozavestna punca z mojega faksa. Kar me je motilo pri njej (poleg tega da je totalno ohola in snobovksa), pa je dejstvo, da je bila zelo očitna pri spogledovanju z njim, in je jasno dala vedet, da ga hoče. Čeprav mene takrat nikoli ni bilo zraven, se mi zdi popolnoma nesprejemljivo takšno vedenje, če punca ve, da je fant zaseden. Njeno arogantno obnašanje sem vzela kot napad na mojo čast, sploh ker se mi zdi, da je razlog v tem, da sem pred enim letom bila v zelo dobrih prijateljiskih odnosih z njenim bivšim fantom. In mi je hotela nevem, dat lekcijo. Samo takih scen ni več.
Z mojimi kolegi pa nimam več problemov. No, razen z enim, ampak to je poglavje za celo novo temo
Moj fant ima dve vrsti prijateljic. Ene so normalne, in se z njimi razumem; druge so pa kure, in jih ne prebavljam. Probleme sem imela pa samo z dvema. Prva je njegova bivša punca, ki jo še vedno vodi na opisane zadeve, kar so zame zmenki, in mu piše čustvene maile o osebnih zadevah. Kar me je motilo pri njej, je to, da si mojega fanta na nek način še vedno lasti, saj ga je imela pred mano, posledično pa je do mene zelo pokroviteljska. No, sčasoma sem ugotovila, da je punca uredu, in da ga ima rada samo še na tak bolj sestrsko-bratski način.
Druga ženska, pri kateri pa še vedno dobim pike, če jo omeni, pa je neka prekomerno samozavestna punca z mojega faksa. Kar me je motilo pri njej (poleg tega da je totalno ohola in snobovksa), pa je dejstvo, da je bila zelo očitna pri spogledovanju z njim, in je jasno dala vedet, da ga hoče. Čeprav mene takrat nikoli ni bilo zraven, se mi zdi popolnoma nesprejemljivo takšno vedenje, če punca ve, da je fant zaseden. Njeno arogantno obnašanje sem vzela kot napad na mojo čast, sploh ker se mi zdi, da je razlog v tem, da sem pred enim letom bila v zelo dobrih prijateljiskih odnosih z njenim bivšim fantom. In mi je hotela nevem, dat lekcijo. Samo takih scen ni več.
Z mojimi kolegi pa nimam več problemov. No, razen z enim, ampak to je poglavje za celo novo temo
when you wake up it's a new morning,
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov