fant vojak

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2005
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a *smokvica* » 12. Dec. 2006 17:26

On je v 10.motoriziranem bataljonu in je že šefu par mesecev nazaj povedal da ne gre.In jaz vrjamem da ne bo šel, in nobeden ga ne more prisilit.Ja sej ni čudno da primankuje vojakov, zdaj ko so še potne stroške skenslali (ne čist sam ve že veste o čem govorim) jih bo pa še manj.Mogoče tisti k so blizu vojašnic doma, sam eni k se pa furajo, bodo pa itak šli ven.Sej lubi bo tud šel če bo šlo še tk dalje.Če ga pa dajo bliz doma pol pa kaj si naj z cca.130.000sit(ali pa še tolko ne) na mesec začne???
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 12. Dec. 2006 19:35

*smokvica* napisal/-a:On je v 10.motoriziranem bataljonu in je že šefu par mesecev nazaj povedal da ne gre.In jaz vrjamem da ne bo šel, in nobeden ga ne more prisilit.Ja sej ni čudno da primankuje vojakov, zdaj ko so še potne stroške skenslali (ne čist sam ve že veste o čem govorim) jih bo pa še manj.Mogoče tisti k so blizu vojašnic doma, sam eni k se pa furajo, bodo pa itak šli ven.Sej lubi bo tud šel če bo šlo še tk dalje.Če ga pa dajo bliz doma pol pa kaj si naj z cca.130.000sit(ali pa še tolko ne) na mesec začne???

Sj pravim na lep način mu lahko vrata pokažejo. Moj je recimo že septembra dobil odobreno prošnjo za premestitev (zaradi zdravstvenih težav, ki jih je mel) pa ga ne spustijo do misije. Tko je pa se lah on na glavo postavi pa nebo nič drugače. Vojakov primanjkuje tko, da bojo še vsakega izkoristili itak pa, če bo šla cela njegova četa nebo on kr mogel doma ostat.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 13. Dec. 2006 1:02

*smokvica* napisal/-a:In jaz vrjamem da ne bo šel, in nobeden ga ne more prisilit.
Opala, tle pa mislm da ga lahko. V vojski morajo slediti ukazom, ni tle zmisljevanja, in prav je tako.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 13. Dec. 2006 7:34

Žal se moram strinjat s tem, da bo lahko samo takratko potegnu če ne bo šel... Na Kosovo odhaja CELOTEN 10. bataljon, ker se tud v vseh medijih objavlja da gre prvič za tako množičen odhod vojakov na misijo, ker gre konc koncev za cel bataljon. O "prostovoljnem" odhodu na misije pa sem že dost napisala tukej tko da se ne bom ponavljala...
Always look on the bright side of life!
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2005
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a *smokvica* » 13. Dec. 2006 8:04

Ja ne vem kako je pr drugih, moj v glavnem ne gre, pa še enih par tud ne, zdaj točne cifre pa ne bi vedela (vem pa da jih ni malo).
Uporabniški avatar
margicka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2005
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a margicka » 13. Dec. 2006 9:57

ok, recimo da ne gre. kaj pa ce se zgodi tako kot se je v celju. niso sli vsi v bosno, potem pa je 2 dni pred odhodom ena zenska rekla, da ne gre, ker nima kam dat svojega otroka (kao samohranilka) in je zato en vojak 2 dni prej ko so sli, zvedo da mora on it na mislijo in si vse pripravit in zrihtat.
Izkoristi dan, kot da jutrišnjega ne bo...
Uporabniški avatar
margicka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a margicka » 13. Dec. 2006 9:59

moj nasvet: v nasi SV bodi pripravljena na vse. mogoc pa mas res sreco in res nebo sel. sam raje se tega ne veseli prevec. :roll:
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 13. Dec. 2006 10:01

No sej te noben noče v nič prepričevat, če si pač tok prepričana v to, da nebo šel, ok. Sam mamo tut druge punce fante v 10. bataljonu pa se ne morjo kr zmišljevat. Pač oni morjo določeno število vojakov poslat in tukej ni trte mrte. Pa tut to, da mu rečejo "rezerva" je pač sam na milješi način povedano, da nej kr pripravi kovčke.

No edin, če je tvoj kej višjega po činu od navadnega vojaka.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 13. Dec. 2006 10:15

MIGRENA napisal/-a:No edin, če je tvoj kej višjega po činu od navadnega vojaka.

Tud to ga ne spasi... un moj kolega k gre v Afganistan je poročnik (najnižji častniški čin) pa se nima kej zmišlvat... :(
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 13. Dec. 2006 11:14

margicka napisal/-a:moj se men zdi, da ze komaj caka, da pride domov in trenutno si ne zeli na nobeno misijo vec. sam pomoje potem ko bo mal pozabo kak je blo zdaj, bo mogoce mel spet kaksne zelje, ker tipi vidijo sam denar...

Dej upaši če lahk zrihta kako uniformo- sej bo čist za domačo uporabo :D
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
margicka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a margicka » 13. Dec. 2006 12:09

shtrukeljchek napisal/-a:
margicka napisal/-a:moj se men zdi, da ze komaj caka, da pride domov in trenutno si ne zeli na nobeno misijo vec. sam pomoje potem ko bo mal pozabo kak je blo zdaj, bo mogoce mel spet kaksne zelje, ker tipi vidijo sam denar...

hehe, a ves keda sem to napisala? =) to je bilo ko je bil na misiji v bosni. =) sedaj pa se meni o misiji na kosovem (avgusta)

aja, moj je v 20.MOTB v celju in tam velja isto.

kako uniformo =))
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 13. Dec. 2006 12:29

margicka napisal/-a:
shtrukeljchek napisal/-a:

hehe, a ves keda sem to napisala? =) to je bilo ko je bil na misiji v bosni. =) sedaj pa se meni o misiji na kosovem (avgusta)

aja, moj je v 20.MOTB v celju in tam velja isto.

kako uniformo =))

Se prav da sm mal za časom :) Ja vojaško uniformo za mojega dragija :D Al pa vsaj kapco no :D
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
margicka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a margicka » 14. Dec. 2006 12:19

čuj, niam pojma. =) vrjetno vsak vsaki doma drugace rece
Uporabniški avatar
margicka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a margicka » 14. Dec. 2006 12:21

kr 100% je vrjetno vedno tisto en mesec prej ko grejo =)
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 18. Dec. 2006 8:23

A je od kere bil včeraj na proslavi ob dnevu 1. brigade? Ker je blo menda porazno. Lansklet so na petek tako žurko nardil, da je še ob 4h zjutrej čist dogajal, letos so pa rajš na nedeljo vse prestavl zgleda. :wink:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov