fant vojak

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 25. Jul. 2008 11:03

Prodajo se za keš. Ja itak, kdo se pa ne? A mogoče poznaš koga, ki bi hodu na šiht za brezveze. Vsi delamo za denar a ne?
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 25. Jul. 2008 15:04

^^ To je popolnom res ...

edina21
Itak, da posplošuješ. In vsak poklicni vojak se mora "prostovoljno javiti" za (vsaj) 1 misijo. In če ga pokličejo večkrat ... mora iti tudi večkrat. In ne govori nekaj na pamet. :wink:
yonika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a yonika » 25. Jul. 2008 15:49

ojojoj. :eek: ...ne morem vrjet kaj berem...edina21...mislim da nikjer ne zaslužiš tolko dnara v tako kratkem času, razen če si ne vem kdo.
pa jaz nebom gledala če ma moški mišice al jih nima, pa ko sem ga spoznala ga tudi nisem vprašala:poslušaj kolko diplom pa maš ti, kaj dobro zaslužiš...mislim haloo.pa niso samo vojaki tisti ki so odsotni. samo če maš nekoga tak hudo rad, pol je valda hudo, ko tak dolgo nista skup.

drugače pa->laram: zdaj je že boljši občutek ko je še samo en mesec do tega da pride :D :razz:
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 26. Jul. 2008 22:07

yonika .. a ne, da? :wink: :razz:

Lakše se diše, ja ... jaz že odštevam, heh.
Kje pa je tvoj? Na Kosovem ali v Afganistanu?
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 27. Jul. 2008 9:17

^^ A ma Laram novega fanta? :P
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 27. Jul. 2008 10:18

edina21 napisal/-a:Dela v sanitetnem vodu 10.MOTB Celje

1. 10.MoTB ni u Celju, ampak je v Ljubljani v vojašnici Franca Rozmana Staneta
2. V Celju se nahaja 20.MoTB
3. če sodiš človeka po tem, kolko diplom ma, si pa ti največji bedak tu
4. poklic vojaka je lihtaku spoštovan kot katerikoli drugi poklic zato ti ni treba špukat čez kogarkoli
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 27. Jul. 2008 14:01

edina21 napisal/-a:Kdo pa posplošuje??? Jaz že ne. Ene tu gor pa ja. Niti najmanj se mi noben ne smili .Pač se prodajo za keš in je kar je. Saj mate lahko koga ki nima mišič in malo več pameti in diplomo in bo zmeraj doma in delal in dobil visoko plačilo za svoje delo, malo bolj odgovoren. Še enkrat, sami se javijo okrog 400 za 66 prostih mest to je vrjetno vam vsem jasno. Zato ne javkat ko odidejo. Noben jih ne sili. Če želite meti življenje in živet same z otrokom ko bo na misiji kar vztrajajte z njimi.Vsak se sam odloči s kom živi in deli svoje življenje.

Zakaj ne javkat..sej ta tema je pa res namenjena temu,da se javka kle ali kaj :?: pač tu punce iščejo mal tolažbe, ko so njihovi na misiji itd., a ni to fajn no, hitrej pa lažje mine, če veš, da je šel v to še tud kdo drug :)

A zdej nej pa rečem tipu, ne ti pa ne boš šu v vojsko..dej zresn se no, taki časi ne obstajajo več..

Me prov zanima kakšno copato maš ti doma, vrjetn s petimi narjenimi faksi pa vse skupaj ni nč-mal pretiravam in nočem te žalt..sam biti vojak je tud služba :wink:
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 27. Jul. 2008 14:15

edina21 napisal/-a:Kdo pa posplošuje??? Jaz že ne. Ene tu gor pa ja. Niti najmanj se mi noben ne smili .Pač se prodajo za keš in je kar je. Saj mate lahko koga ki nima mišič in malo več pameti in diplomo in bo zmeraj doma in delal in dobil visoko plačilo za svoje delo, malo bolj odgovoren. Še enkrat, sami se javijo okrog 400 za 66 prostih mest to je vrjetno vam vsem jasno. Zato ne javkat ko odidejo. Noben jih ne sili. Če želite meti življenje in živet same z otrokom ko bo na misiji kar vztrajajte z njimi.Vsak se sam odloči s kom živi in deli svoje življenje.

Kdo se pa ne proda za keš ? Ko ti hodiš v službo, najbrž ne delaš zastojn.. :) Moj bivši je bil tud vojak. Služba kot služba. Misijo lahko odkloniš. Če pa je tist prijateljičin biuš bil tak, ni treba zdej še druge obsojat ( "vojaki so usi isti" ). Ne posploševat.
yonika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a yonika » 27. Jul. 2008 14:25

laram->moj je zdaj na kosovem. tvoj tudi?

pa jaz tudi vsaki dan odštevam...pa vsakič na novo preštejem dneve, kot da bo kaj manj če bom večkrat preštela :razz: vglavnem meša se mi že ja, vem :D pa saj bo minlo teh "par" dni zaj, pol pa bo suuuper...

aha, pa se strinjam z zadnjimi komentarji. pa kot je laurica* napisala, ni treba po enem obsojat, da so kao vsi vojaki enaki. pol bi se lahko vprašale, kolko je takih žensk, ki varajo medtem ko so njihovi fantje na misiji, pa tudi nismo vse za v en koš. jaz pravim: vse je v glavi.
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 27. Jul. 2008 14:52

MIGRENA napisal/-a:^^ A ma Laram novega fanta? :P

Pa ne, da kdo spremlja ... moje zmedene poste? :lach: :P

Hm, moje srce pa bije za Afganistan, ja :)
Ja, zdaj je že manj kot meses dni; se mi zdi, da se mi tistih nekaj dni itak odpuli :scherzkeks: Komaj že čakam konec avgusta!

Pa punce, ne se obremenjevati s takšnimi posti, kot so od edine21. Itak so kar neko nabijanje in prepričana sem, da ne moreš vseh soditi po enem primeru. Tudi nasplošno; ne samo vojakov.

yonika, a tvoj je že kdaj bil na kakšni misiji? Em, lahko me kontaktiraš na zs; za msn naslov, mislim, da bi imele veliko za četat :)
Drugače se pa čist strinjam s tabo ...

In Tonja :respekt:
Uporabniški avatar
Fashion*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Fashion* » 03. Avg. 2008 22:22

nimam še izkušenj s tipom v vojski. sam si pa predstaulam d je nareavnost grozn. pol pa d maš še otroka.
da bi biu moj oči vojak....hjoooj
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 04. Avg. 2008 14:19

Ja, jaz mislim, da bi tudi bolj težko sprejela dejstvo, da je vojak. Moj sanja, da bi se zaposlil na gasilski brigadi in že ob tej misli me stisne pri srcu. Kaj če bi se mu kaj naredilo ?! Če bi bil pa vojak, bi bilo še huje. Sploh, da bi bil na kakšni večmesečni misiji. Kar zmrazi me. :pale:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
_Larissa_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _Larissa_ » 04. Avg. 2008 18:29

p!ka sj to ni tok grozn k se sliš...
jst sm mela isto enga vujaka enkat pa mi je čist lepo obrazložu da ni to tko k mislmo usi...baje te naše iz slovenije ne pošilajo nekam direkt u nevem kašne vojne...če se kj prov spomnem mi je clo reku da sploh slovenski vojak na misiji še ni nuben umru al neki tazga...
vrjem da če bi ga mela sj te skrbi usen sam zna te pomirit...še najbl se j teško navadt na misu da ga pač tok cajta ni...
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 04. Avg. 2008 18:32

Lahko, da je res. Sam vseeno ne vem kako bi reagirala, če bi mogel iti na kakšno misijo, ko bi mela otroke. Brez njih bi se sama ( najbrž ) pobrala po nekem času in šla naprej, če bi se mu kaj naredilo. Ampak z otroci z mano, bi mi bilo težje.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
_Larissa_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _Larissa_ » 04. Avg. 2008 18:42

ja no sej to pa tud jst ne morm rečt kuko bi...
sam pomoje če ti je res to to da se da use...pa tud k tko pomislm (no nevem kuko je z drugimi) bi mela jst sigurn podporo družine pa bi že pomogal pr usm pa pr otrocih...drugač pa kokr so rekle ni nč nujn lohk tud odklon al pa se sploh ne prjav...čist odvisn....
če si enkrat na temu po že kr nekak rata...k že veš da si pač zalublen pa prpravlen na use...
je pol tok lepš k pride nazaj :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]