fant vojak

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Oriana
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Oriana » 20. Jun. 2008 18:56

Hja, moj fant je dosti ljubosumen. Vsakodnevno zaslišavanje s kom se družim in kje sem bila. Mi gre rahlo na živce. Jaz svojega fanta neizmerno ljubim. Zato mi niti na pamet ne pride, da bi gledala za drugimi. Res pa je, da sem tudi jaz včasih malce ljubosumna, ker vem da ima par luškanih vojakinj ob sebi. Pa še samske so. :P
yonika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a yonika » 20. Jun. 2008 19:45

xxy
Zadnjič spremenil yonika, dne 27. Jul. 2008 18:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 21. Jun. 2008 6:17

Ženske ki ne morete sprejet poklica svojega partnerja (in obratno) ste sami sebi popolnoma nedorasli.
Ne rečem, da je enostavno imet vojaka.
Jaz mam brata u vojski. Bratranca. Kolege. Znance. Povprečno so bli večinoma po 2,3 misijah in več. Dejanja, ki se (ne)dogajajo tam, pa so odvisna od tega, kolko majo fantje (in dekleta) urejeno pod podsrešjem.
Sicer pa, naši fantje (in dekleta) so na misijah cca 6 mescu. So bli v Sloveniji eni fantje iz Ameriške vojske, ki se trenutno nahajajo v Nemčiji, pa so meli v Sloveniji neko srečanje al ne vem kaj in fantje niso vidli svojih družin že 2.5 leti
Oriana
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Oriana » 21. Jun. 2008 13:28

Welcome to the club yonika :bia:
a je tvoj tud na kosovem?
Ej, tonja jz popolnoma sprejemam poklic svojega fanta, samo če ne bi rekla, da ga ful pogrešam bi lagala.
Sam tale 2.5 leti je zelo kruta. :eek:
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 21. Jun. 2008 13:46

Pa saj to ni letelo na katero osebno od vas, da nebi sprejemale poklica, ampak na splošno na vsako/vsakega.
Sicer se z varanjem srečujemo danes na vsakem koraku in je človeku zelo težko zaupat, me pa jezi, da se vedno najdejo taki, kjer eden vara in eden ne.
Npr. primer enega vojaka. Starejši od mene leto, dve. Pridn fant, zagnan za šiht, pa celo zvest je biu ženski. Z žensko je meu par mescu starega otroka in se z žensko tudi poročil. Poročena sta bla manj ko pou leta, ko je zvedo, da se ženska goni okoli. Danes ga ni več, je storil samomor.

Razumem pa, da pogrešate fante, ki so na misijah, to je logično :)
yonika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a yonika » 21. Jun. 2008 14:12

[quote="Tonja"]Ženske ki ne morete sprejet poklica svojega partnerja (in obratno) ste sami sebi popolnoma nedorasli.

ja no glih tak je zgledlo ko da je to direktno letelo. jaz nikol nisn rekla da ne sprejemam tega poklica, zato ker če tega nebi razumela, pol nebi bla po vsem kar sma prestala več z njim, pa ga nebi čakala. pa mam tolko pri sebi poštimano, pa vem da tote pol leta proti vsemu življenju ni nič, pa jaz tudi ne prenesem takih žensk ko si ti opisala.

hvala oriana :) ja na kosovem je zdaj ja
Uporabniški avatar
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 2. 2008
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a evahunnie » 21. Jun. 2008 17:43

mmm vojaki in uniforme :oops: js bi tut mela vojaka hihi :D
Oriana
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Oriana » 22. Jun. 2008 7:49

Tonja napisal/-a:Pa saj to ni letelo na katero osebno od vas, da nebi sprejemale poklica, ampak na splošno na vsako/vsakega.
Sicer se z varanjem srečujemo danes na vsakem koraku in je človeku zelo težko zaupat, me pa jezi, da se vedno najdejo taki, kjer eden vara in eden ne.
Npr. primer enega vojaka. Starejši od mene leto, dve. Pridn fant, zagnan za šiht, pa celo zvest je biu ženski. Z žensko je meu par mescu starega otroka in se z žensko tudi poročil. Poročena sta bla manj ko pou leta, ko je zvedo, da se ženska goni okoli. Danes ga ni več, je storil samomor.

Joj, Tonja to je pa res žalostno. Samo to bi se lahko zgodilo, če bi imel on kateri koli drug poklic. Vem, kako hudo boli ko te nekdo prevara. Bivši fant me je varal, pa sva skupaj živela in se vsak dan videla.
Oriana
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Oriana » 22. Jun. 2008 7:49

Tonja napisal/-a:Pa saj to ni letelo na katero osebno od vas, da nebi sprejemale poklica, ampak na splošno na vsako/vsakega.

Joj, Tonja to je pa res žalostno. Samo to bi se lahko zgodilo, če bi imel on kateri koli drug poklic. Vem, kako hudo boli ko te nekdo prevara. Bivši fant me je varal, pa sva skupaj živela in se vsak dan videla.
Uporabniški avatar
z-majči*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a z-majči* » 08. Jul. 2008 13:08

v moji družini so vsi vojaki (oče , dedek , stric, sestra) in v poklicno vojsko se je prijavil tudi moj fant...na srečo je to kmalu pustil. Nevem kako bi zdržala brez njega toliko časa, kokr moja mami brez očeta. Prvo se začne z tereni po 2 tedna, potem z misijami za pol ali 1 leto, na koncu pa se u vojaki kar preselijo drugam,kokr moj oči k že eno leto živi v Belgiji in bo še 3 leta tam... to use spada v vojaški poklic da si stran od družine. res je težko... :(
edina21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a edina21 » 16. Jul. 2008 21:07

Prijateljčina izkušnja z vojakom je bila kot najhujša nočna mora. Dela v sanitetnem vodu 10.MOTB Celje, oz. je delal, zdaj več nimama stika. No on misli da je to Afganistan, če ti punca rodi otroka in jo varaš zadnje emsece njene nosečnosti. Vsaj tako je bilo med njima in ko je punca to izvedla je prijatlica prekinla vse stike ker ne razbija družin, niti ni bila kriva ker ni vedla saj on laže ko ... Niti najmanj se mi ne smilijo ker hodijo na misije, saj dobijo takšen keš za tiste mesece. Noben jih ne sili, vedno se javi čez 400 vojakov prostovoljno za 66 prostih mest v Afganistanu, Kosovu, itd... Naj kar grejo, za tega me tudi ni strah ker barabe zmerom pridejo nazaj. :lol:
edy21
edina21
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a edina21 » 16. Jul. 2008 21:13

emmm pa če bi katera rada imela vojaka naj samo podatke pusti, vrjamem da so mu pleničke že prekipele in da bo z veseljem s kotero drugo daleč stran od njih :lol:
edy21
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Jul. 2008 22:03

Pa dobro, ni treba posploševat na podlagi enega bedaka. Se najde precej več takih, ki doma varajo svoje ženske kot v Afganistanu.
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 24. Jul. 2008 22:42

^^ Takšno posploševanje je zares neumno ...

Drugače pa; punce vojakov ... kje ste? :) Kako preživljate misije?
edina21
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a edina21 » 25. Jul. 2008 10:31

Kdo pa posplošuje??? Jaz že ne. Ene tu gor pa ja. Niti najmanj se mi noben ne smili .Pač se prodajo za keš in je kar je. Saj mate lahko koga ki nima mišič in malo več pameti in diplomo in bo zmeraj doma in delal in dobil visoko plačilo za svoje delo, malo bolj odgovoren. Še enkrat, sami se javijo okrog 400 za 66 prostih mest to je vrjetno vam vsem jasno. Zato ne javkat ko odidejo. Noben jih ne sili. Če želite meti življenje in živet same z otrokom ko bo na misiji kar vztrajajte z njimi.Vsak se sam odloči s kom živi in deli svoje življenje.
edy21

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov