fant vojak
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
marlynka.z.diamanti - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2005
- Kraj: cuba*
moj(no ni lih moj) je pa bil že enkrat na kosovem,pa zdej gre spet.v bližnji prihodnosti.mislim da avgusta. sicer je pa itak tak freak da gre na vsako misijo ki je možno in na vse terene. zdej enkrat grejo v nemčijo. u glavnem ko je bil dol,se mi je mešalo. sej se mi tud zdej ker ga skoraj nič ne vidim. on še s svojimi kekci okoli bluzi tak da veselje. sicer bi pa tud sama šla za poklicno vojakinjo, ker mi je to full zanimiv poklic pa še tvegaš(kar mi je všeč),........
Kadar si nekaj močno želiš,vse stvarstvo stremi k temu,da se ti sanje uresničijo*
-
margicka - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2005
- Kraj: Štajerska
ok, dala sem skoz najbolj krizni tedn od kar ga ni. pa ga ni komaj 14 dni, se dobre 3mesce do dopusta
zacela sem s prakso, pa ce vam po pravici povem, ko sem prisla domov se nisem mogla z nobenim pogovarjat o tem. moje prijateljice ne bi mele pojma kaj jim razlagam, ker glih nimajo neke pojma o tem podrocju in jih tud ne zanima, mojga pa in me bi z veseljem poslusal.
In potem je nastala kriza,pa hormoni so mi zaceli delat....
se pa vsak dan bolj zavedam kaj mi pomeni..
bo ze....neki sem mogla vun spravit....
zacela sem s prakso, pa ce vam po pravici povem, ko sem prisla domov se nisem mogla z nobenim pogovarjat o tem. moje prijateljice ne bi mele pojma kaj jim razlagam, ker glih nimajo neke pojma o tem podrocju in jih tud ne zanima, mojga pa in me bi z veseljem poslusal.
In potem je nastala kriza,pa hormoni so mi zaceli delat....
se pa vsak dan bolj zavedam kaj mi pomeni..
bo ze....neki sem mogla vun spravit....
Izkoristi dan, kot da jutrišnjega ne bo...
-
Moa - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 5. 2007
- Kraj: Nekje na Štajerskem
Imam kolegico, ki je novembra zanosila. Rok ima ekrat v juliju, njen fant pa je februarja odšel za šest mesecev v Afganistan. Reva, se mi smili. Bo vso visoko nosečnost brez njega in še rodila bo brez njega plus tega, se bo zanj še sekirala. Upam, da bo vse ok.
Sicer pa moj dečko dela samo ponoči, jaz zjutraj in se ravno vidima 1-2 uri na dan. Kar me že pošteno moti. Spim sama, jem sama, vse sama.
Lp
Sicer pa moj dečko dela samo ponoči, jaz zjutraj in se ravno vidima 1-2 uri na dan. Kar me že pošteno moti. Spim sama, jem sama, vse sama.
Lp
-
margicka - Sramežljivka
Moa napisal/-a:Imam kolegico, ki je novembra zanosila. Rok ima ekrat v juliju, njen fant pa je februarja odšel za šest mesecev v Afganistan. Reva, se mi smili. Bo vso visoko nosečnost brez njega in še rodila bo brez njega plus tega, se bo zanj še sekirala. Upam, da bo vse ok.
ah, jaz pa nevem ce bi se v to spustla...ze zaj mi je ful bed...
Moa napisal/-a:Sicer pa moj dečko dela samo ponoči, jaz zjutraj in se ravno vidima 1-2 uri na dan. Kar me že pošteno moti. Spim sama, jem sama, vse sama.
ja, ti vrjamem...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
^^ Kje pa dela, da je skoz ponoči?
Moj je mel pa res srečo, da je dobil premestitev in zdej dela v pisarni (kadrovska) in mu je res najbol... drgač bi pa tut vrjetn mogu it dol
Moj je mel pa res srečo, da je dobil premestitev in zdej dela v pisarni (kadrovska) in mu je res najbol... drgač bi pa tut vrjetn mogu it dol
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- pikapolonitsa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 3. 2008
Hmmm ... vidim, da smo v enaki "godlji"
Ravno danes je en mesec, od kar so odšli v Afganistan ... in, ja med njemi je tudi moja boljša polovica. Tiste prve dni je res bila katastrofa; zdaj je pa že malo boljše, ker itak imam za šolo veliko dela, pa se nekako poskušam zamotiti. In veliko lažje je tudi, ko se slišiva po telefonu, ali msn-java ... Še sreča, da je to možno.
Pa brez najboljše prijateljice tudi nevem, kako bi šlo ... ker mi res stoji ob strani in me vedno prenaša, posluša, tolaži ...
Kako pa ste ve, punce? Upam, da se držite ... mene tolaži misel, da bo čez 2 meseca že doma; na dopustu. Kdaj pa pridejo vaši fantje na dopust?
Ravno danes je en mesec, od kar so odšli v Afganistan ... in, ja med njemi je tudi moja boljša polovica. Tiste prve dni je res bila katastrofa; zdaj je pa že malo boljše, ker itak imam za šolo veliko dela, pa se nekako poskušam zamotiti. In veliko lažje je tudi, ko se slišiva po telefonu, ali msn-java ... Še sreča, da je to možno.
Pa brez najboljše prijateljice tudi nevem, kako bi šlo ... ker mi res stoji ob strani in me vedno prenaša, posluša, tolaži ...
Kako pa ste ve, punce? Upam, da se držite ... mene tolaži misel, da bo čez 2 meseca že doma; na dopustu. Kdaj pa pridejo vaši fantje na dopust?
-
margicka - Sramežljivka
ah, ja, moj pride iz kosovega sele cez dobre 3 mesce, so jim kr neke prestavlali ta dopust.
midva sva tud prek msn, mislim, da se boma kr natipkala.
kako pa je v avganistani? iz katere vojsanice pa je drugace tvoj?
boga, jes sm mu rekla, da 2 misiji sta bili dovolj in da ga nem pustila vec na nobeno in konc debate
midva sva tud prek msn, mislim, da se boma kr natipkala.
kako pa je v avganistani? iz katere vojsanice pa je drugace tvoj?
boga, jes sm mu rekla, da 2 misiji sta bili dovolj in da ga nem pustila vec na nobeno in konc debate
- verchyka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
- Kraj: bled, kranj
am margička ja...jaz sem mela tipa u poklicni vojski...in vem kuko je to ja ko ga ni...seveda je zdaj moj bivši ampak je vseen grozn, ker recmo zdaj je bil pol leta na kosovu pa je blo kr mal scarie k ga ni blo...in če sem ga že kot frenda ful pogrešala, bi ga kot fanta pumoj ful bl...tko da bravo če zdržiš k vem kuko je to
- pikapolonitsa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 3. 2008
Ojej, tvoj je že kar na 2. misji? Hudo
V Afganistanu je ... mislim da ok; saj niso v nevarnosti; so v bazi pač, okrog so pa itak še ostali vojaki ...
Drugače pa je moj iz Mariborske vojašnice ...
Ja, midva se bova tudi natipakla preko tega msn-ja, ampak glavno, da se slišimo & vidimo ...
in res že kooomaj čakam tale dopust. Če bo vse po sreči, bova čez 2 meseca že uživala skupaj.
V Afganistanu je ... mislim da ok; saj niso v nevarnosti; so v bazi pač, okrog so pa itak še ostali vojaki ...
Drugače pa je moj iz Mariborske vojašnice ...
Ja, midva se bova tudi natipakla preko tega msn-ja, ampak glavno, da se slišimo & vidimo ...
in res že kooomaj čakam tale dopust. Če bo vse po sreči, bova čez 2 meseca že uživala skupaj.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Moa napisal/-a:Imam kolegico, ki je novembra zanosila. Rok ima ekrat v juliju, njen fant pa je februarja odšel za šest mesecev v Afganistan. Reva, se mi smili. Bo vso visoko nosečnost brez njega in še rodila bo brez njega plus tega, se bo zanj še sekirala. Upam, da bo vse ok.
Lp
O kr smili se mi. Jz bi umrla od vseh skrbi. Upam, da bo z otročkom vse uredu.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- Oriana
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Moj lubi je tud na Kosovu. Zdaj odšetvam dneve in komaj čakam, da pride na dopust. To je njegova prva in zadnja misija. Vsaj tko je reku. Čeprav se vsak dan čujeva in tud prek msn se ful chatava, ga FUL pogrešam in se mi že totalno MEŠA
- yonika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2008
[quote="Moa"]Imam kolegico, ki je novembra zanosila. Rok ima ekrat v juliju, njen fant pa je februarja odšel za šest mesecev v Afganistan. Reva, se mi smili. Bo vso visoko nosečnost brez njega in še rodila bo brez njega plus tega, se bo zanj še sekirala. Upam, da bo vse ok.
boga reva, tudi jaz sočustvujem s tabo pa upam da bo vse vredu.
mene pa še nekaj zanima.....ko so vaši fantje odsotni....da vam je hudo ste že vse napisale....kako se pa kaj razumete z njimi....mislim, mate kaj problemov, vam ne zaupajo, mogoče je kdo kero pusto zarad česa, al pa karkoli malo me zanima to, nisem vsega brala, tako da je možno da je že kera o tem kaj napisala, pol se opravičujem.
boga reva, tudi jaz sočustvujem s tabo pa upam da bo vse vredu.
mene pa še nekaj zanima.....ko so vaši fantje odsotni....da vam je hudo ste že vse napisale....kako se pa kaj razumete z njimi....mislim, mate kaj problemov, vam ne zaupajo, mogoče je kdo kero pusto zarad česa, al pa karkoli malo me zanima to, nisem vsega brala, tako da je možno da je že kera o tem kaj napisala, pol se opravičujem.
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
Men je moj povedu k je bil tut lani dol, da so mel bolj fantje slabe izkušnje in so jih njihove ženske zapuščale itd..
Drugač sm se pa js s svojim še bolj povezala, nobenih težav, mogoče manjši preprečki zarad živcev, ampak nč pretresljivega.. eno polletno misijo sva že dala čez, zdej se pa že psihično pripravljam na drugo
Drugač sm se pa js s svojim še bolj povezala, nobenih težav, mogoče manjši preprečki zarad živcev, ampak nč pretresljivega.. eno polletno misijo sva že dala čez, zdej se pa že psihično pripravljam na drugo
Zadnjič spremenil Lillu, dne 20. Jun. 2008 18:57, skupaj popravljeno 1 krat.
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]