fant vojak
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kosilnica - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 7. 2007
imam sestrično, ki ima fanta v vojski. saj se razumeta, vendar se velikoo manj vidita kot bi se lahko če on ne bi bil v vojski...ko je bil na Kosovu sta si telefonirala(kmalu sta oba dobila visoke račune za telefon), potem ko je doma se seveda kaj vidita in to..pravkar pa je prišel iz priprave, ki so jo imeli na Krasu...saj ne, da je z vojaki kaj narobe, vendar pa imajo manj časa kot ostali.ampak mislim , da je vredno:)
-
tinca987 - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 11. 2007
- Kraj: celje-šentjur
sei js se z mojim drgač velik vidim...kr tak dela od 7-3 tak da ni problema...vikendi so pa itak sam za naju..razn kdai ko mora na kak teren pa to...
se strinjam da je vredno...definitivno..kr pa mi pomeni največ...tole kosovo bom pa že mogla nekak preživet...upam da čim prei mine
se strinjam da je vredno...definitivno..kr pa mi pomeni največ...tole kosovo bom pa že mogla nekak preživet...upam da čim prei mine
-
Clarita - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 7. 2005
- Kraj: Celje-Velenje
nč kej manj časa nima kot pa bi ga naprimer imel če bi delal kje drugje..vikendi, prazniki so pri njih definitivno prosti, ko redko kje drugje da je tak..ja pač ma terene, usposabljanja pa kaj za to..to še ne pomeni, da bi zdj bejba k ma vojaka mogla noret..pa niso tok vlki računi kr dobijo one srbske številke in ja pokliče se pač sam takrat ko je res kej nujnega al pa da ti sporoči da pride na net..da bi pa se cele litanije po telefonu menla nama pa nikol ni na kraj pameti padlo..mojga zdj ne bo 13mesecev doma, razn med vikendi pa sem čustveno čist stabilna..sj ne gre delat samomora kamor pač gre..na kosovem pa je varn bol ko ti doma..sam da je na "misiji"..pa lp
-
margicka - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2005
- Kraj: Štajerska
tinca987 napisal/-a:hja no moi dragi gre tud na kosovo... eh js ne vem kai nai naredim...res mi je ful bad...in niti približbno ga ne podpiram pri tem...pač ga mam preveč rada da bi mi blo vseen da tam nastavla svojo glavo nekem norem folku...
a je drugac v celju zaposlen? ker potem sta z mojim sla skup dol..
Izkoristi dan, kot da jutrišnjega ne bo...
- Black Kitty
kosilnica napisal/-a:ko je bil na Kosovu sta si telefonirala(kmalu sta oba dobila visoke račune za telefon)
Še nista slišala za msn, skype? No se zdej imajo eno pocen tarifo naši vojaki dol na Kosovu. Moj ati je že ta drugič dol in kakor vem ni nič posebnega (itak, da je napeto), ampak od Slovencev ni še noben umrl.
Drugač pa poznam eno, ima tipa in zmeraj, ko je on na misiji (Afganistan, Kosovo) ga na veliko vara - ženski bi vrat zavila, ampak to se mene ne tiče..
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
Black Kitty napisal/-a:kosilnica napisal/-a:ko je bil na Kosovu sta si telefonirala(kmalu sta oba dobila visoke račune za telefon)
Še nista slišala za msn, skype? No se zdej imajo eno pocen tarifo naši vojaki dol na Kosovu. Moj ati je že ta drugič dol in kakor vem ni nič posebnega (itak, da je napeto), ampak od Slovencev ni še noben umrl.
Drugač pa poznam eno, ima tipa in zmeraj, ko je on na misiji (Afganistan, Kosovo) ga na veliko vara - ženski bi vrat zavila, ampak to se mene ne tiče..
A tud dostop in čas za računalnik majo?
Just asking
- Black Kitty
*Lara* napisal/-a:
A tud dostop in čas za računalnik majo?
Just asking
A dostop in čas za telefon pa imajo? Vse je v večernem času, čez dan so itak skos na terenu (odvisno tudi od dela, ki ga opravljajo)
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
en kolega je lani šel dol in je bil skoraj ves čas na msn-ju .... baje ni tak hudo, kot se nam zdi ...
je pa tudi moja sestra šla sedaj na kosovo ... in me je kr malo strah, ker so doli take čudne razmere ... dejstvo, da se še nobenemu slovenscu ni nič zgodilo me pa ne pomiri, ker nikoli ne veš, do česa lahko pride ... je pa povsem logično, da nam je vsem hudo (tistim, ko so njihovi ljubljni odšli na misijo), saj so ljudje, ki jih imamo radi, odšli na nevarno območje, ne pa na počitnice za 6 mesecev ...
je pa tudi moja sestra šla sedaj na kosovo ... in me je kr malo strah, ker so doli take čudne razmere ... dejstvo, da se še nobenemu slovenscu ni nič zgodilo me pa ne pomiri, ker nikoli ne veš, do česa lahko pride ... je pa povsem logično, da nam je vsem hudo (tistim, ko so njihovi ljubljni odšli na misijo), saj so ljudje, ki jih imamo radi, odšli na nevarno območje, ne pa na počitnice za 6 mesecev ...
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Pa jz mam pou žlahte pa frendu v vojski . Kolega je prišu iz Afganistana,brat pa bratranc v kratekem prhodita s Kosova.
Z bratom sma se skos čula preko Skypa, pole bl na večer, ko so bli spravljeni v svojih kolibicah. Sicer ne, da se nič ne dogaja, ker dogaja se, ampak naši zaenrkat še niso bli preveč izpostavljeni.
Vem, kak je blo v Afganistanu, v Bosni in na Kosovem. Žarišča seveda da so, ampak ni pa nekega hudega rizika. Kak pa dejansko je, pa itak vejo pobi sami, ampak večinoma se o tem ne govori.
Pa en moj emm... simpatija je tut v vojski, pa itak ni nek problem. Sicer on pravi zdj, da bo za rezervista šel, se pravi, da bi bil vpoklican v akcijo, ko bi bilo to res nujno potrebno.
Če jih to veseli, tudi prav, mene ne moti . Sej je itak sam job to.
Z bratom sma se skos čula preko Skypa, pole bl na večer, ko so bli spravljeni v svojih kolibicah. Sicer ne, da se nič ne dogaja, ker dogaja se, ampak naši zaenrkat še niso bli preveč izpostavljeni.
Vem, kak je blo v Afganistanu, v Bosni in na Kosovem. Žarišča seveda da so, ampak ni pa nekega hudega rizika. Kak pa dejansko je, pa itak vejo pobi sami, ampak večinoma se o tem ne govori.
Pa en moj emm... simpatija je tut v vojski, pa itak ni nek problem. Sicer on pravi zdj, da bo za rezervista šel, se pravi, da bi bil vpoklican v akcijo, ko bi bilo to res nujno potrebno.
Če jih to veseli, tudi prav, mene ne moti . Sej je itak sam job to.
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
Jaz mam tut fanta v vojski pa še fotra zraven.. fotr je bil že na vsaj 3 misijah, nazadnje v Bosni za 9mesecev.. je kr pasal
Moj dragi je bil pa lani 6mesecev na Kosovu in drugo leto gre spet, mislm da ko se Celjani vrnejo, okol februarja-marca
Punce, čim manj fantom kažite da ste žalostne/jezne itd ker ga neboste vidle.. tut njim je težko
Ps. čimveč uporablejte Msn in Skype, če pa ne gre drugače pa naj si on kupi dol Srbsko sim kartico ker bosta cenej čez prišla.. midva sva to prepozno nardila in dobivala o g r o m n e račune
Moj dragi je bil pa lani 6mesecev na Kosovu in drugo leto gre spet, mislm da ko se Celjani vrnejo, okol februarja-marca
Punce, čim manj fantom kažite da ste žalostne/jezne itd ker ga neboste vidle.. tut njim je težko
Ps. čimveč uporablejte Msn in Skype, če pa ne gre drugače pa naj si on kupi dol Srbsko sim kartico ker bosta cenej čez prišla.. midva sva to prepozno nardila in dobivala o g r o m n e račune
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
- Black Kitty
Lillu napisal/-a:midva sva to prepozno nardila in dobivala o g r o m n e račune
Na Kosovu imajo zdej naši vojaki prav posebno pocen linijo (mislim, da minuta pride okol 0,02 evra), tak da ni panike sploh. Msn je pa fajn, ker lahko še kamerco vključiš in vidiš osebo.
-
margicka - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2005
- Kraj: Štajerska
moj je iz celjske vojasnice in je sel dol v cetrtek, koncal pa bi naj tam nekje avgusta.
net majo nekje v bazi in je za placat, v sobe-kolibe pa jim bojo zrihtali net sele cez kak mesec.
glede telefona pa je sam mobitelova tarifa cenej se men zdi.
mislim, da je najhuj na zacetku, da se oba privadiva in na koncu ko odstevama dneve.
eno misijo sma ze dala skoz-Bosno, takrat sem odprla to temo...
boma ze, samo da se vrne nazaj ziv in zdrav....
mislim, da bi mogle vse punce stat ob strani svojim, ce pride do tega da gre na misijo, ne pa jim postavljat pogojev in nasprotovat. dosti vec naredis, ce ga podpiras pri tej odlocitvi.
je hudo, ampak bova tudi to dala skoz. morava...
net majo nekje v bazi in je za placat, v sobe-kolibe pa jim bojo zrihtali net sele cez kak mesec.
glede telefona pa je sam mobitelova tarifa cenej se men zdi.
mislim, da je najhuj na zacetku, da se oba privadiva in na koncu ko odstevama dneve.
eno misijo sma ze dala skoz-Bosno, takrat sem odprla to temo...
boma ze, samo da se vrne nazaj ziv in zdrav....
mislim, da bi mogle vse punce stat ob strani svojim, ce pride do tega da gre na misijo, ne pa jim postavljat pogojev in nasprotovat. dosti vec naredis, ce ga podpiras pri tej odlocitvi.
je hudo, ampak bova tudi to dala skoz. morava...
Izkoristi dan, kot da jutrišnjega ne bo...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov