fant vojak

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Alina21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2006
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Alina21 » 01. Jun. 2007 12:47

Ko sem brala to temo nekaj časa nazaj si nisem mislila da bo tudi moj fant moral od doma, sem pa danes izvedela da gre jeseni ali pa drugo leto spomladi za 4 mesece na Madžarsko..... :(
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 01. Jun. 2007 16:54

ojej. no če bi men tip reku d bo šel v irak ali pa kaj podobnega bi se mu zagotovo še tisti trenutek zjoka v objemu...ker že tako komaj gledam kakšne slike od mrtvih vojakov ali pa kaj. kaj šele d bi bil to on ki ga imam rada. grda misel ni kaj. drugače bi pa čim manj poskušala na to misliti in ko bi prišel kaj lepega nrdila in skuhala in podobno...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Alina21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2006
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Alina21 » 01. Jun. 2007 19:24

Tudi meni je blo ful težko ko mi je povedal, ker si ne predstavljam kako bom zdržala ta čas brez njega, najbrž bom ta čas diplomo napisala, da bom mal odmislila te stvari.
Uporabniški avatar
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Anona » 26. Avg. 2007 21:02

Moj je pa bil na Kosovem, in trenutno je še, ampak v sredo pride domov. Tko da 6 mesecev je minilo, zdaj bo pa za nekaj časa pri meni. Dokler jaz ne grem. Ampak tak je življenje. Sej ni dobro bit preveč navezan na nekoga.
Ni vse zlato, kar se sveti.
Uporabniški avatar
vojakinja_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a vojakinja_ » 27. Avg. 2007 8:51

vojaki v afganistanu NE HODIJO V BOJ... nastanjeni so na najbolj varnem delu v kabulu v eni od baz... občasno hodijo ven na obhode in edina nevarnost so kaki upori pa še to je minimalna možnost
po telefonu komunikacija NI MOŽNA, samo preko interneta (e-mail, MSN)

kok js vem vojaki v afganistnu niso v kabulu ampak zlo daleč od kabula v heratu(skor na čist drugi strani afganistana!!!
Moj˝bivši˝ fant je šel pred mal manj kot dvema tednoma v afganistan pa lahk normalno komunicirama prek tel. prek neta pa še ne v roku enga tedna boma pa tut to lahk:)
no v glavnem pa jim je vredu zaenkrat nč ni omenju, da bi blo ne vem kk grozn. ja in res je ne hodijo v boj. pa še okol naših je en obroč straž-tk da pomojem ne bi smelo bit panike!
tk da nč zdej pa počakaat 6mescov pa punce(ko so vas zdle fantje zapustili za 6mescev bodisi zarad odhoda v afganistan al pa kosovo) probite si zapomnt čas pol dnevi kr prehitr minejo!!!
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 27. Avg. 2007 9:55

Jz mam biušga na Kosovem..Čeprav sva sam frenda, ga pogrešam in res prou komi čakm da pride nazaj.. Tam je že od februarja..Domou pride enkrat drug tedn.. Umes je enkrat pršou za en tedn na dopust.. Joooojj..je blo luštn.. Smo pol ceu tedn sam odbojko igral..=D Drugač pa vem d če bi hodila, bi mi blo ful hudo.. čeprou mi je poročou, da je z njim use kul in mu res nč ne manjka..sam d bi biu pa še zmir moj, bi komi prenašala čas ko ga neb blo..že zdej prou komi čakm da pride.
Uporabniški avatar
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mash@ » 29. Avg. 2007 13:10

ma sej ni frke. uporabiš UMTS pa se vidš in slišiš.
Uporabniški avatar
vojakinja_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a vojakinja_ » 29. Avg. 2007 14:26

mash@ napisal/-a:ma sej ni frke. uporabiš UMTS pa se vidš in slišiš.

a to je blo mišleno za vojaka ko je na kosovu al afganistanu?
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 29. Avg. 2007 14:43

vojakinja_ napisal/-a:
mash@ napisal/-a:ma sej ni frke. uporabiš UMTS pa se vidš in slišiš.

a to je blo mišleno za vojaka ko je na kosovu al afganistanu?

oboje... :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
vojakinja_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a vojakinja_ » 30. Avg. 2007 8:17

McLarnovc a res??
mm od naju pa noben nima umtsa sma na liniji prek neta al pa smsov.
ja a drgač je to ugodno če uporablaš umts iz afganistana...mogoč je neumno vprašanje sam ker ne uporablam te storitve ful ne vem o tem!!!???
Uporabniški avatar
tinca987
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 11. 2007
Kraj: celje-šentjur

Neprebrana objavaNapisal/-a tinca987 » 06. Nov. 2007 18:24

hja no moi dragi gre tud na kosovo... :cry: :cry: eh js ne vem kai nai naredim...res mi je ful bad...in niti približbno ga ne podpiram pri tem...pač ga mam preveč rada da bi mi blo vseen da tam nastavla svojo glavo nekem norem folku...
Uporabniški avatar
_Larissa_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _Larissa_ » 06. Nov. 2007 18:52

tinca987 napisal/-a:hja no moi dragi gre tud na kosovo... :cry: :cry: eh js ne vem kai nai naredim...res mi je ful bad...in niti približbno ga ne podpiram pri tem...pač ga mam preveč rada da bi mi blo vseen da tam nastavla svojo glavo nekem norem folku...

glih če ga maš rada ga morš podpirat... bo teško brez nega sam morš pa vedt da si j sam izbrov ta poklic pa da mu bo tvoja podpora velik pomenila...
drgač use punce k vaši grejo ste res dobre da zdržite braz nih pa še ne predstavlam si kuko more bit grozn da te skos neki skrbi...
mam pa jst prjatla k je vujak pa me bo tud vrjetn kr mal stiskal k bo šu km...
Uporabniški avatar
Clarita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 7. 2005
Kraj: Celje-Velenje

Neprebrana objavaNapisal/-a Clarita » 06. Nov. 2007 19:01

tinca bod srečna da gre na kosovo, kr ko je biu moj fant na kosovem sma se slišala prek neta in telefona non stop.. da pa ga ne podpiraš kr ga maš prevč rada..kak bi teb blo da bi ti reku, da te ne podpira pr neki odločitvi za katero si se odločla in za katero veš da te osrečuje?!ne bit sebična kr s temu ne boš nikamor prišla..če bi js bla tvoj tip pa da bi mi rekla da me ne podpiraš, bi se resno uprašala ka mi boš u življenju še prepovedala zaradi svoje "velike" ljubezni. če bi ga res mela tok rada bi ga podprla in ga spodbujala ko mu bo dolgčas na kosovem..lp
Uporabniški avatar
tinca987
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 11. 2007
Kraj: celje-šentjur

Neprebrana objavaNapisal/-a tinca987 » 06. Nov. 2007 21:40

vbistvu mate prav ja...verjetn sem sebična...ne vem kai sm misla,verjetn to da bi mu preprečla it..eh sei ne vem..ful sm zmedena tak da...v ljubezen do njega sploh ne dvomim in vem da on čuti isto do mene...sam ne vem kok bom zdržala če pa mi je že težko če ga en dan ne vidim...

verjetn je problem o tem kr se o tem ful mal pogovarjama...niti ne vem kok vse skupi poteka pa nč...zarad tega me je še bol strah...res bi ga rada mela celga pa zdravga nazai...
Uporabniški avatar
Clarita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 7. 2005
Kraj: Celje-Velenje

Neprebrana objavaNapisal/-a Clarita » 07. Nov. 2007 16:17

pa ženska sj mu ne morš preprečit da bi šel in dobiš še eno izkušnjo več. se pač sprijazniš s tem in s tem da ga boš vidla u živo(doma) usake 2-3mesce..moj ko je šel je prišu takoj nasledn mesec na počitnice pol pa spet čez 2 meseca no čez 3 mesce se je pa pol tak vrnu..pa sj se bota lahk menla prek telefona, msnja, če mata kamero se bota lahk gledla..sam dotikat se ne bota mogla en drugega, u tem je vsa razlika. na kosovem vem da italjani ne znajo dobr kuhat, tak da k bo domu prišu mu neki fajnega priprav da se bo človek najedu.. :lol: lp

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov