fant vojak

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 28. Mar. 2007 8:41

Ok zdej ne vem al mal preveč vojaških filmov gledaš al maš pa sam tok bujno domišljijo? Verjerno kar oboje.

Lej jest mam fanta v SV že 3 leta in nima nobenih napadov besa, ponoč mirno spi, se ne sprehaja okoli z nabito puško ( :lach: ), na nobeni misiji še ni bil (ok to je verjetno zato, ker ma ene težave s kolenom), najdalj kar se nisva vidla je bilo, ko so bli na Madžarskem za dobra 2 tedna, drgač sva pa kr dost skupej in niti približno ne morem rečt, da zaradi njegove službe trpi najin odnos. Pa poznam še enga k dela na Brniku v tisti zračni bazi al kaj je že in se ma tut čist fajn. Čist odvisn je kaj delaš in kje niti približno pa ne moreš primerjat navadnih vojakov s specialci :lol:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 28. Mar. 2007 9:40

a dje dej pri 17 letih govoriš kod da bi bil veteran na tem področju...in se popolnoma strinjam z MIGRENo glede tvoje bujne domišlije....

Kar se pa tiče da si sedaj ti nadomestu bratrancema očeta, lupček še sam si otrok....
Sicer pa veš kaj pomeni oče????
Če misliš da se z njima vsak dan igraš eno urico pa da si odigral veliko vlogo očeta se močno motiš in na tem področju moraš še malo razviti svoje možgančke :) ...očeta nadomestiti 17 letni otrok ne more sory!

Jaz imam očeta ki je poklicni vojak(ni isto) vem pa približno kako zadeva stoji.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 28. Mar. 2007 15:18

js poznam pa enga k je vojak...u bistvu dela nekje na vhodu, straži al nvem kej točno...sam je reku d se ma prow fajn...seveda ma tud lhko delo...edino to ga moti k ma nočne in dnevne izmene, drgači je pa super!
*roquen*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *roquen* » 28. Mar. 2007 17:44

:?:
Zadnjič spremenil *roquen*, dne 09. Nov. 2008 1:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 28. Mar. 2007 17:54

Joj fant, umir se :eek: :eek:
Poznam tudi jaz nekoga v vojski, ne bom zdaj pisala podrobnosti tu gor na forumu, povem samo, da je na visokem položaju, bil že na Kosovem in da odhaja letos v Afganistan, pa je povsem normalen moški, ki fura tudi družinsko življenje (prijetna družina, vsak možen prost trenutek preživijo skupaj).
Tako da ti pišeš tule gor samo neke skrajnosti. Skratka na posplošuj zadev.

Samo v razmislek: praviš, da je vojska vašo družino bolj razbila kot kaj drugega. Zakaj hudiča potem tudi sam rineš v vojsko? Privoščiš isto tudi svoji ženi in otrokom( ko jih boš seveda imel)???
Uporabniški avatar
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Anona » 28. Mar. 2007 22:32

Jaz lahko samo še enkrat rečem, da upam, da situacija ni tako grozna kot praviš ti Roquen. Ker drugače bom kar pobegnila stran od tega tipa, k je vojak.
Sicer se strinjam, da določene pritiske itak da čutjo vojaki, ko jih pošljejo tja na misijo, ker nikol ne veš kaj bo. Ne greš ravno rožic sadit tja.
Ni vse zlato, kar se sveti.
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 29. Mar. 2007 8:49

Nekateri se tudi brez SV ocitno uspesno spreminjajo v psihote.

Anona, ni cisto tako, kot pravi roquen, vsaj najpogosteje ne (verjamem pa, da so tudi taki primeri). Sicer pa sklepaj sama iz njegovega nacina pisanja in izrazanja. :wink:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 29. Mar. 2007 9:23

še moje mnenje... sodelovanje v bojih definitivno vpliva na človeka.
jaz sem bil vojak JLA, ko je bila vojna v Sloveniji, bil sem tudi v štiriurni borbi na Šentilju. po štirih urah boja sem uspel dezertirati v Avstrijo. imel sem še eno leto po tem dogodku nočne more, sanjal sem borbo, streljanje, itd.

sicer ne vem, kakšne so naloge vojakov v misiji, mislim, da v kakšnih bojih in streljanjih ne sodelujejo, kako pa bo to vplivalo na njihovo psiho, je pa to stvar vsakega posameznika...
magpie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a magpie » 29. Mar. 2007 18:32

....
Zadnjič spremenil magpie, dne 20. Jun. 2011 17:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
molekulca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a molekulca » 29. Mar. 2007 22:34

*roquen*,se strinjam s tabo...
ne bom dolgovezila, sam fant mogoč bl pametno razmišlja kt marsikdo tuki gor... pa brez zamere pa kekega pljuvanja po men...
verjetn je dal , kar se tiče vojske, kr dost skoz zato lahko tut tako razmišlja...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 30. Mar. 2007 11:54

Že mogoče molekulca, dejstvo je pa, da on opisuje čisto skrajnost in da se gre tu za posploševanje.
Verjamem, da je to, kar piše res, ni pa zdaj to absolutna resnica ali dejstvo pri vsakem zaposlenem v vojski, ki mor ana kakšno misijo.
Uporabniški avatar
molekulca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a molekulca » 30. Mar. 2007 14:13

ja jst sm bla priča skrajnosti in ni nič kaj prijetno, verjemte...

sicer je pa tut res, da niso vsi vojaki taki.. sem se prepričala.. nekaterim je to res samo služba in nič več...

tako da, mejte se radi... mislim da pa vsaka punca za svojga vojaka ve, al je skrajnež ali ni
Uporabniški avatar
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Anona » 16. Maj. 2007 23:00

Mene pa zanima, če katera mogoče ve, kako je s komunikacijo na Kosovem. Ali imajo tam sedaj slovensko mobitel omrežje ali ne? A so ga meli že od vsega začetka?
Ni vse zlato, kar se sveti.
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 17. Maj. 2007 12:12

*roquen*... dej ne pretiravi, ker bit specialc je ČIST DRUGAČ kot pa vojak v SV
sploh pa ni on kriv, če ma tako kuro za ženo, ki ga skos vara... domnevam, da je vedla v kaj se spušča, ko se je poročila z njim... ne mi zdj govort, da je on kriv, ker ma tako službo :roll:
sploh pa ne vem zakaj si se tudi ti odločil za ta poklic, če tako veselo zatrjuješ, da s tem podpišeš smrtno obsodbo, al bi ti rad samomor delal al kaj... dej ne pretiravi no... iz enga primera ne morš cele vojske popluvat

moj oče je stotnik v SV in je bil na misiji na kosovu in v afganistanu in nima nobenih nočnih mor, napadov besa itd.
vojaki v afganistanu NE HODIJO V BOJ... nastanjeni so na najbolj varnem delu v kabulu v eni od baz... občasno hodijo ven na obhode in edina nevarnost so kaki upori pa še to je minimalna možnost
po telefonu komunikacija NI MOŽNA, samo preko interneta (e-mail, MSN)

v VSAKEM POKLICU je tveganje življenja... v enem več, v enem manj
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 17. Maj. 2007 13:08

sinička napisal/-a:vojaki v afganistanu NE HODIJO V BOJ... nastanjeni so na najbolj varnem delu v kabulu v eni od baz... občasno hodijo ven na obhode in edina nevarnost so kaki upori pa še to je minimalna možnost

pa občasno mal offroadajo pa prletijo kam ampak pustimo malenkosti...
Pa izjeme potrjujejo pravila!
Always look on the bright side of life!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov