fant vojak
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
MIGRENA napisal/-a:Pomoje se tisti iz Afganistana vračajo... saj zdi se mi, da sem tko slišala na 24 ur.
Jap, sej so včeri že prišli.
http://www.slovenskavojska.si/dogodki_a ... 070319.htm
-
Anona - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
No jaz pa vem za en primer, k ena punca, k ma vojaka. In kokr gre ta vojak na kakšno misijo in je odsoten, že pokliče drugega in je z njim. Ko pa on spet pride nazaj, je pa spet z onim. Ženskica ma obadva za norca. Sicer vojak o tem ne ve nič, ampak oni drugi pa ve, da ima razmerje s tem vojakom. V glavnem takšne ženske mi niso glih všeč. Dokler ji ratuje je dobr, ampak se zna nardit, da bo na koncu ona ta kratko potegnila.
Ni vse zlato, kar se sveti.
-
Anona - Komunikatorka
Sicer pa glede tega, da bi mogle punce fajn premislit, predn majo kaj z vojakom. Jaz mislem, da je trenutno v Sloveniji tko, da je kar veliko mladih fantov zaposlenih tam, ker pač kar dosti zaposlujejo. Se pravi, da imaš kar velik procent možnosti, da se zaljubiš glih v vojaka.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest pa mislm, da eni resno pretiravate. Ok, eno so tisti vojaki k so čist not in rinejo na vse možne misije (to je pač njihova lastna želja in ne nuja) drugo so pa tisti vojaki, ki jim je to pač služba. Pa tut čist neki druzga so specialci tko, da ne zdej vse v isti koš metat.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Anona - Komunikatorka
Migrena se strinjam s tabo oz. upam da je tako. Ker, če je tko kot je Roquen napisu, pol se jaz res rajši ne spuščam v zvezo z vojakom, da bom pol kr naprej nekje sama. Sicer sej paše sem ter tja, ne pa prevečkrat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]