fant vojak
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Anona - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
Hvala za spodbudne besede. Mogoče pa bo res tako. Vse je mogoče. Ampak stvar je tudi v tem, da mu jaz že prej nisem čisto zaupala, pa sem zdaj vso stvar tako pozitivno vzela. Da če me v tem času, ko se bo za njega žviljenje vsekakor bolj spremenilo kot zame, ne bo pozabil, potem je mogoče vreden mojega zaupanja. Kaj praviš na to? A je zgrešena filozofija?
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jeeeeeeej jest sem pa ful vesela, ker je moj lubi dobil premestitev in sicer iz 10. MOTB v 1. brigado kjer bo delal v logističnem centru. Najlepš od vsega je pa, da zdej 100% avgusta ne gre na Kosovo
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
MIGRENA napisal/-a:Jeeeeeeej jest sem pa ful vesela, ker je moj lubi dobil premestitev in sicer iz 10. MOTB v 1. brigado kjer bo delal v logističnem centru. Najlepš od vsega je pa, da zdej 100% avgusta ne gre na Kosovo
Sej je že prej bil v 1. brigadi ker 10. bataljon spada v 1. brigado... verjetn je sam v drugi enoti... Ampak sm pa vesela zate da ne gre na Kosovo!
Dons je šu pa v Afganistan nekdo meni zelo drag...
Always look on the bright side of life!
-
Dagi - Kofetarica
Na Kosovu je skos bl nevarn... Afganistan je pa itak odklop... po se ti pa še kekci najdejo pa grejo offroadat smo pa tam... Slej ko prej bo ker na mino prletu, pa to dobesedn... Pa bo erjavc spet lahko pametn, da majo tud v drugih državah žrtve med vojaki na misijah...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Dagi napisal/-a:Sej je že prej bil v 1. brigadi ker 10. bataljon spada v 1. brigado... verjetn je sam v drugi enoti... Ampak sm pa vesela zate da ne gre na Kosovo!
Ja sej vem sam nisem znala drugač povedat oz. se izrazt - v bistvu se je sam v sosednjo stavbo preselil
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Dagi - Kofetarica
MIGRENA napisal/-a:Dagi napisal/-a:Sej je že prej bil v 1. brigadi ker 10. bataljon spada v 1. brigado... verjetn je sam v drugi enoti... Ampak sm pa vesela zate da ne gre na Kosovo!
Ja sej vem sam nisem znala drugač povedat oz. se izrazt - v bistvu se je sam v sosednjo stavbo preselil
važn da ne gre na Kosovo!
-
Dagi - Kofetarica
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov