fant vojak

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2005
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a *smokvica* » 30. Jan. 2007 11:19

Jaz sem imela v mislim "naše" vojake, če zna kdo povedat kako svojo zgodbo, zgodbo prijatelja...karkoli!
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 30. Jan. 2007 13:44

angeo prov maš...to je že verjetno prej škripal kej v zvezi, mislm pa jest bi take ženske nekam zabasala..a pol k bo pa dnar prnesu domu bo pa vsa zadovoljna okrog njega skakala..tiste k grejo tipu to nardit (medtem ko on služi dnar, pa upajmo da on tud ne počne traparij) so res nič vredne..ma bolš da neham..

Sicer pa ja sm neki slišala da se lahko marskej dogaja tud med moškimi k so tam, sam če mata oba pošlihtan odnos, pol se ne bi spuščala v te zadeve in bi se kamot zadržala do takt dokler se ne vidta :?
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 30. Jan. 2007 20:53

To je smesno govorit, da to delajo zenske oz. zene vojakov. Na zalost dela to tud dost drugih zensk (in moskih), pa niti ne rabijo biti 6 mesecev brez partnerja.. Tak da, kot so ze tu omenle je to vse stvar odnosa.
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 31. Jan. 2007 9:00

_Petra_ napisal/-a:To je smesno govorit, da to delajo zenske oz. zene vojakov. Na zalost dela to tud dost drugih zensk (in moskih), pa niti ne rabijo biti 6 mesecev brez partnerja.. Tak da, kot so ze tu omenle je to vse stvar odnosa.

Ja ja itak use to lahko delajo :?
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 31. Jan. 2007 9:02

A kera kašnga specialca pozna? :wink:
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 31. Jan. 2007 9:13

Na žalost ne :twisted:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2005
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a *smokvica* » 31. Jan. 2007 9:25

Sej sem si kr mislila kakšen bo odziv...o tem pa nobena nič ne piše...majo vojaki prav...
Pa lep dan vsem skupaj!
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 31. Jan. 2007 9:26

blue eye napisal/-a:
_Petra_ napisal/-a:To je smesno govorit, da to delajo zenske oz. zene vojakov. Na zalost dela to tud dost drugih zensk (in moskih), pa niti ne rabijo biti 6 mesecev brez partnerja.. Tak da, kot so ze tu omenle je to vse stvar odnosa.

Nisem mislila, da vse to delajo, ampak ne delajo pa tega izkljucno zene vojakov, ampak je tega mnogo vec...
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 31. Jan. 2007 12:35

_Petra_ napisal/-a:
blue eye napisal/-a:

Nisem mislila, da vse to delajo, ampak ne delajo pa tega izkljucno zene vojakov, ampak je tega mnogo vec...

Ja ja sej te zastopm kaj si hotla povedat, se strinjam s tabo ane :)
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 31. Jan. 2007 14:14

*smokvica* napisal/-a:Sej sem si kr mislila kakšen bo odziv...o tem pa nobena nič ne piše...majo vojaki prav...
Pa lep dan vsem skupaj!

In kaj ti zdej hočeš, da ti rečemo?!

Vsak ima tako kot si pošlihta in res ne vidim kakšno povezavo ma to z vojaki - pa sej niso oni edini k majo tako službo, da so kdaj pa kdaj odsotni.

Kaj pa avtoprevozniki, poslovneži, politiki, zdravniki itd.?! Tut oni so dost odsotni in jim lah kšna zmešana ženska to nardi.

O potencialnem varanju na misijah pa ne bom zgubljala besed k mislm, da nam je vsem popolnoma jasno, da če te tip hoče prevarat te lah tut za prvim vogalom, sploh pa je to zadnja stvar, ki bi me skrbela in, če mu glede tega nebi zaupala pol že zdej nebi bla z njim.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
christianni cruz
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a christianni cruz » 14. Feb. 2007 16:15

a kera ve če majo teti k grejo zdei na kosovo kei dopusta umes? mislem....če pridejo kak vikend domov , al so res čiiiist celih 6 mescov dol?
*tejč*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *tejč* » 14. Feb. 2007 18:16

christianni cruz napisal/-a:a kera ve če majo teti k grejo zdei na kosovo kei dopusta umes? mislem....če pridejo kak vikend domov , al so res čiiiist celih 6 mescov dol?

ja, moj kolega mi je reku, d ma mislm d en mesc dopusta..tm nekje...mogoče mal mn...ja, tko d pridejo dam zihr...pa po moje je to pr ush..
christianni cruz
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a christianni cruz » 15. Feb. 2007 19:37

no supr
js se se pa že ustrašla d se celih 6 mescu noumo nč vidl :cry:
Uporabniški avatar
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Anona » 15. Feb. 2007 21:57

Jaz sem pred enim mesecom spoznala tipa, k je vojak. Pa sva se v tem času vmes že skregala, potem pa je bilo na koncu bajno. In jutri gre na Kosovo. Pride sicer 20 aprila nazaj na dopust. Ampak jaz sem skor prepričana, da stvar ne bo trajala do takrat. Ne vem, sploh po stvareh, k sem jih prebrala na temlem forumu. Že ta razdalja, pa slaba komunikacija, pa da se bo verjetno on ful spremenil, ker novo okolje te itak spremeni. Sploh pa takšno v vojaškem vzdušju. Vam poročam, kako bo.
Marilyn 777
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 10. 2005
Kraj: povsod malo...

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilyn 777 » 15. Feb. 2007 22:08

Anona napisal/-a:Jaz sem pred enim mesecom spoznala tipa, k je vojak. Pa sva se v tem času vmes že skregala, potem pa je bilo na koncu bajno. In jutri gre na Kosovo. Pride sicer 20 aprila nazaj na dopust. Ampak jaz sem skor prepričana, da stvar ne bo trajala do takrat. Ne vem, sploh po stvareh, k sem jih prebrala na temlem forumu. Že ta razdalja, pa slaba komunikacija, pa da se bo verjetno on ful spremenil, ker novo okolje te itak spremeni. Sploh pa takšno v vojaškem vzdušju. Vam poročam, kako bo.

veš kaj, mogoče pa bo... mam prijateljico, ki je spoznala svojga fanta-vojaka tri tedne preden je šel za 6mesecev v Bih... je blo bad, sva preživele nešteto depresivnih večerov skupaj in se basale s sladoledom, ampak guess what?? zdaj sta že tri leta skupaj :flower:
...if it hurts, it's probably worth it...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov