fant vojak

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 03. Sep. 2011 14:45

če ima željo, da dela v vojski in mu je to cilj,...potem naj ga ma:) hvala bogu če si je najdu nekaj kar želi počet. kolegičin oče je bil zaposlen v vojski in pravi, da se na Balkanu splača opravlat tele misije, ker se dost dober zasluži, pa ni tolk rizkantno. lahko daš kaj nastran za prihodnost, potem pa ko pridejo otroci, pa nehaš hodit na misije in tko je tud blo pri njih.
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 07. Sep. 2011 7:21

^^ se strinjam s tem..

Zakaj bi nekoga omejevala pri njegovih sanjah? Saj nisem zato tu.. Vem da je zelo težko, ampak če imaš nekoga res rad, mu pustiš da živi svoje sanje in ga pri tem podpiraš..
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Black princess
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 8. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Black princess » 30. Sep. 2011 9:19

No pa je šel :cry:
Ni ga šele dobrih 6ur jaz pa ne morem nehat jokat, ne vem kako bom zdržala te mesece :(
Je še od katere fant šel zdaj na misijo?
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 30. Sep. 2011 9:40

Ne zdaj, ker ni vec v vojski. Ko pa je bil, je pa sel, pa ne na Kosovo, ampak kar lepo v Irak, direkt na bojisce. Za 1 celo leto. Kako zdrzat? Tako, da cim manj mislis na to, kako si bogica. Delas/studiras, se druzis s prijatelji, zivis lajf. Ni lahko, ampak bo minilo.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
zaljubljenka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a zaljubljenka » 01. Okt. 2011 21:22

Black Princess: evo tudi moj fant je šel dva dni nazaj na misijo na Kosovo. Jst neki jokala še nisem, neki se delam močno... Ampak ves čas razmišljam da je pol leta zelooo dolga doba. In če mi je že zdej hudo...kaj šele bo. Trudim se da si čim bolj zapolnim dneve...upam da se kaj oglasiš, da se skup potolažva.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 03. Okt. 2011 8:45

Rajši razmišljaj kako bo lepo, ko bo prišel nazaj :D
Black princess
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Black princess » 05. Okt. 2011 9:21

Zaljubljenka evo se ti spet mal oglašam, js sm zdej že bolš..mi kr gre iz dneva v dan. Res ga fuuuul pogrešam pa še net jim ne dala tko da se loh slišva samo po telefonu :S ja drugač pa skoz premišlujem kok bo lepo k bo pršu nazaj :D Iz katere vojašnice pa je tvoj fant? Moj je iz Kranja.
zaljubljenka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a zaljubljenka » 07. Okt. 2011 9:10

Black Princess : moj je tudi iz Kranja. Men je v bistvu blo najbolj hudo prve tri dni, zdej se je pa že mal umirilo. Midva sva se tud dvakrat slišala po telefonu, sam je ful drago, tko da to nebo šlo. Kakšen sms si pošljeva, zadnjič sva klepetala po facebooku. Tale internet k majo zastonj je bol švoh, ga je skos metalo ven. Lahko si pa svojga nabavijo, za okol 20 € na mesec, pa je baje ful dober in se bo dalo tut po Skypu pogovarjat...tko da komi čakam :) Upam, da si tudi vidva zrihtata Skype, da se bosta lahko mal vidla preko kamere. Uživaj
Black princess
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Black princess » 09. Okt. 2011 13:15

Oh ja, tale telefon me bo kr dobr po žepu udaru :) ampak zdej druzga ni, ker en tedn sploh nimajo neta, ja tud midva imava skype pa tud skoz dol meče, si bo pa pol na srečo šu zrihtat ta net za 20€ na mesec pa upam da bo res bolš. Že veš kdaj tvoj pride na dopust? Moj pride že 17. novembra, med prvimi..komi čakam da ga vidm :D
zaljubljenka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a zaljubljenka » 11. Okt. 2011 10:18

Ojla Black Princess, prav lepo je vedeti, da nisem edina, ki čaka svojega fanta :) Moj pride 8.12., kar se mi zdi že kar blizu, samo še dva meseca. Zdej sem se že kar navadla da ga ni...je blo res najhuje prve dni :( Še tolko bolj se veselim da pride nazaj, ker se bova pol skup preselila. A vidva živita skupaj? Fajn se mej, pa pridno odštevaj dneve.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 11. Okt. 2011 10:29

Koliko pa majo potem dopusta?
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 11. Okt. 2011 10:39

mislm, da je od 7-14 dni?

tolk da nafila baterije, sprazn jajcka in se nauzije trenutkov s svojo drago (tut tist z jajcki kle pase :D )
Black princess
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Black princess » 11. Okt. 2011 11:31

No zdej se nas je pa že res nabralo par, ki čakamo. Je lepo kontaktirat s kom k je na istem, pa čeprav samo prek foruma :)
Pride nazaj za 20 dni.
ne ne živiva skupaj..sva v zvezi šele dobre 4 mesece, no je pa res da sva bla ta čas ful skupaj skoraj vsak dan.
Sva pa premišljevala o skupni vselitvi, vrjetno drugo leto poleti ali pa jeseni, če bova še oba tako čutila drug do drugega kot zdaj, vrjamem da bova :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]