fant vojak
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
če ima željo, da dela v vojski in mu je to cilj,...potem naj ga ma:) hvala bogu če si je najdu nekaj kar želi počet. kolegičin oče je bil zaposlen v vojski in pravi, da se na Balkanu splača opravlat tele misije, ker se dost dober zasluži, pa ni tolk rizkantno. lahko daš kaj nastran za prihodnost, potem pa ko pridejo otroci, pa nehaš hodit na misije in tko je tud blo pri njih.
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
^^ se strinjam s tem..
Zakaj bi nekoga omejevala pri njegovih sanjah? Saj nisem zato tu.. Vem da je zelo težko, ampak če imaš nekoga res rad, mu pustiš da živi svoje sanje in ga pri tem podpiraš..
Zakaj bi nekoga omejevala pri njegovih sanjah? Saj nisem zato tu.. Vem da je zelo težko, ampak če imaš nekoga res rad, mu pustiš da živi svoje sanje in ga pri tem podpiraš..
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
- Black princess
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 8. 2011
No pa je šel
Ni ga šele dobrih 6ur jaz pa ne morem nehat jokat, ne vem kako bom zdržala te mesece
Je še od katere fant šel zdaj na misijo?
Ni ga šele dobrih 6ur jaz pa ne morem nehat jokat, ne vem kako bom zdržala te mesece
Je še od katere fant šel zdaj na misijo?
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Ne zdaj, ker ni vec v vojski. Ko pa je bil, je pa sel, pa ne na Kosovo, ampak kar lepo v Irak, direkt na bojisce. Za 1 celo leto. Kako zdrzat? Tako, da cim manj mislis na to, kako si bogica. Delas/studiras, se druzis s prijatelji, zivis lajf. Ni lahko, ampak bo minilo.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
- zaljubljenka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 10. 2011
Black Princess: evo tudi moj fant je šel dva dni nazaj na misijo na Kosovo. Jst neki jokala še nisem, neki se delam močno... Ampak ves čas razmišljam da je pol leta zelooo dolga doba. In če mi je že zdej hudo...kaj šele bo. Trudim se da si čim bolj zapolnim dneve...upam da se kaj oglasiš, da se skup potolažva.
- Black princess
- Sramežljivka
Zaljubljenka evo se ti spet mal oglašam, js sm zdej že bolš..mi kr gre iz dneva v dan. Res ga fuuuul pogrešam pa še net jim ne dala tko da se loh slišva samo po telefonu :S ja drugač pa skoz premišlujem kok bo lepo k bo pršu nazaj Iz katere vojašnice pa je tvoj fant? Moj je iz Kranja.
- zaljubljenka
- Sramežljivka
Black Princess : moj je tudi iz Kranja. Men je v bistvu blo najbolj hudo prve tri dni, zdej se je pa že mal umirilo. Midva sva se tud dvakrat slišala po telefonu, sam je ful drago, tko da to nebo šlo. Kakšen sms si pošljeva, zadnjič sva klepetala po facebooku. Tale internet k majo zastonj je bol švoh, ga je skos metalo ven. Lahko si pa svojga nabavijo, za okol 20 € na mesec, pa je baje ful dober in se bo dalo tut po Skypu pogovarjat...tko da komi čakam Upam, da si tudi vidva zrihtata Skype, da se bosta lahko mal vidla preko kamere. Uživaj
- Black princess
- Sramežljivka
Oh ja, tale telefon me bo kr dobr po žepu udaru ampak zdej druzga ni, ker en tedn sploh nimajo neta, ja tud midva imava skype pa tud skoz dol meče, si bo pa pol na srečo šu zrihtat ta net za 20€ na mesec pa upam da bo res bolš. Že veš kdaj tvoj pride na dopust? Moj pride že 17. novembra, med prvimi..komi čakam da ga vidm
- zaljubljenka
- Sramežljivka
Ojla Black Princess, prav lepo je vedeti, da nisem edina, ki čaka svojega fanta Moj pride 8.12., kar se mi zdi že kar blizu, samo še dva meseca. Zdej sem se že kar navadla da ga ni...je blo res najhuje prve dni Še tolko bolj se veselim da pride nazaj, ker se bova pol skup preselila. A vidva živita skupaj? Fajn se mej, pa pridno odštevaj dneve.
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
mislm, da je od 7-14 dni?
tolk da nafila baterije, sprazn jajcka in se nauzije trenutkov s svojo drago (tut tist z jajcki kle pase )
tolk da nafila baterije, sprazn jajcka in se nauzije trenutkov s svojo drago (tut tist z jajcki kle pase )
- Black princess
- Sramežljivka
No zdej se nas je pa že res nabralo par, ki čakamo. Je lepo kontaktirat s kom k je na istem, pa čeprav samo prek foruma
Pride nazaj za 20 dni.
ne ne živiva skupaj..sva v zvezi šele dobre 4 mesece, no je pa res da sva bla ta čas ful skupaj skoraj vsak dan.
Sva pa premišljevala o skupni vselitvi, vrjetno drugo leto poleti ali pa jeseni, če bova še oba tako čutila drug do drugega kot zdaj, vrjamem da bova
Pride nazaj za 20 dni.
ne ne živiva skupaj..sva v zvezi šele dobre 4 mesece, no je pa res da sva bla ta čas ful skupaj skoraj vsak dan.
Sva pa premišljevala o skupni vselitvi, vrjetno drugo leto poleti ali pa jeseni, če bova še oba tako čutila drug do drugega kot zdaj, vrjamem da bova
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]