fant vojak
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Frederic
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2006
- Kraj: France - Slovénie
Zanimiva tema... Kaksno je sploh situacija v slovenski vojski te dni? Nisem vec tako na tekocem zadnjo leto... So se stvari pod Karlom izboljsale ali se vedno dogajajo razne malverzacije in castniki z velikimi trebuscki kot v stari vojski? Placa slisim, da je bolj nizka. Ce sem spomnim nekega clanka iz casopisa so vojaki sele v 17. ali 18. placnem razredu, medtem ko so policisti v 20-em. To se mi ne zdi ravno posteno, glede na to, da vojaki vse bolj odhajajo na misije v tujino, medtem ko je za nase policiste predstavlja najbolj zahtevno misijo pot do najblizjega bifeja.
Se spomnim nasega Camerona 1998 (ali je bilo 1999? hm... ), ko mi je prisel na obisk sestrin moz. Je revez rabil stiri dni, da se je streznil.
Celoten 20. MOTB gre letos dol na Kosovo, kajne? Za koliko mesecev?
dagi napisal/-a:A je od kere bil včeraj na proslavi ob dnevu 1. brigade? Ker je blo menda porazno. Lansklet so na petek tako žurko nardil, da je še ob 4h zjutrej čist dogajal, letos so pa rajš na nedeljo vse prestavl zgleda.
Se spomnim nasega Camerona 1998 (ali je bilo 1999? hm... ), ko mi je prisel na obisk sestrin moz. Je revez rabil stiri dni, da se je streznil.
ne_vem napisal/-a:20.MOTB v celju
Celoten 20. MOTB gre letos dol na Kosovo, kajne? Za koliko mesecev?
Kdor ne skace, ni cigan - Zagovorniki Romov so pred postojnskim nastanitvenim centrom z vzklikanjem in skakanjem kazali podporo Romom
-
Geena - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
js mam bratranca v vojski..vem da je bil nazadnje na madžarskem za 17 dni al neki tacga..me je včasih ful strah zanga, ampak tut če bi se mu kej zgodil bi vedla, da si je on to želel in da ni nobene prisile, da to delo opravlja..že tko da mal časa vidm zarad tega ga še manj..ampak kokr sm rekla..kar ga veseli
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Na Kosovo odhaja celoten 10. bataljon... Stanje pod Erjavcem pa slabše kot je blo kdajkol... tko pravjo kolegi... na kratko... Kr se tiče pa trebuščkov od vojakov je pa že pred časom krožila šala okol, da jih vojaki takrat ne bodo več mel ko bo Karl lepo reku riba raca rak...
Always look on the bright side of life!
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
MIGRENA napisal/-a:Ja moj je bil in se je ob 18h že vračal domov
Hihi, priblizno takrat kot moj.
- Frederic
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2006
- Kraj: France - Slovénie
Dagi napisal/-a:Na Kosovo odhaja celoten 10. bataljon... Stanje pod Erjavcem pa slabše kot je blo kdajkol... tko pravjo kolegi... na kratko...
Kaj je slabse? Pri nas v Sloveniji "slabse" lahko pomeni tudi, da morajo sedaj vec delati kot so do sedaj. Lep primer je nase sodstvo in birokracija, ki mi spet povzroca probleme.
Kr se tiče pa trebuščkov od vojakov je pa že pred časom krožila šala okol, da jih vojaki takrat ne bodo več mel ko bo Karl lepo reku riba raca rak...
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
jst sm ene 3 mesce nazaj spoznala enga tipa k je isto vojak. In sm mu kr takoj povedala da nočm nč resnga da bi se kej navezala al pa kej ker bi mi blo pol sam bad. Ker je biu novembra na Madžarskem, zdej pa grejo še za pol leta na Kosovo. Tko da bomo vidl kako bo pol k pride nazaj
drgač pa punce vsaka vam čast da zdržite tok časa brez svojih fantov...ker jst ne vem če bi zmogla
drgač pa punce vsaka vam čast da zdržite tok časa brez svojih fantov...ker jst ne vem če bi zmogla
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Eni pa res pretiravate - k, da je meti fanta vojaka zdej res nekej groznega. Pa sej so tut v drugih službah odsotnosti in potovanja, sploh pa ni konc sveta, če so bli recimo dobra dva tedna na Mađarskem... matr pa sej mamo še svoje obveznosti, miljon načinov komunikacije itd. pa pol ja ni tok hudo?! Midva sva se recimo vsak dan slišala pa se mi je tut na začetku ful vleklo (prvih par dni) pol je pa kr hitro minilo.
Dobr misija je že mal trši oreh in vem, da bom jest tut prvo umrla k (če) bo šel, ampak sej se slišiš, vsake 2 mesca pride za 10 dni domov pa pač nekako preživiš - se pa pol tok bolj obrestuje, ko nazaj pride. Poznam en par k je šel tip tko ene 2x na misijo pa sta s temu kešam pol k ga je dobil nekak do svojga stanovanja prišla kar pa tut ni slabo.
Dons ni več služb od 7h do 15h tko, da se kr navadte, da bojo vaši fantje (pa tut punce) na poti tako ali drugače.
Dobr misija je že mal trši oreh in vem, da bom jest tut prvo umrla k (če) bo šel, ampak sej se slišiš, vsake 2 mesca pride za 10 dni domov pa pač nekako preživiš - se pa pol tok bolj obrestuje, ko nazaj pride. Poznam en par k je šel tip tko ene 2x na misijo pa sta s temu kešam pol k ga je dobil nekak do svojga stanovanja prišla kar pa tut ni slabo.
Dons ni več služb od 7h do 15h tko, da se kr navadte, da bojo vaši fantje (pa tut punce) na poti tako ali drugače.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Tudi moj kolega gre februarja dol na Kosovo in pravi, da res že komaj čaka. Seveda trenutno ni resno vezan in mu je vseeno... pač gre, pol ko pa pride nazaj, pa ma v načrtu lastno stanovanje - in ta denar z misije mu bo prišel še kako prav.
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
Nisem brala vaših komentarjev, samo napisala bi rada svojo izkušnjo in svoje mnenje. Ja, imela sem ga. Tudi jaz preživela nekaj podobnega kot si ti opisala. Ves čas sem si govorila, da sem neumna. Vojske ne odobravam in moj fant je že lahko kaj boljšega kot vojak. Rada sem ga imela ampak sem ga zaradi vojske na koncu pustila. Šel je v vojsko ker se mu ni dalo študirat. Dala sem mu na izbiro: jaz ali vojska. Nisem bila egoist, samo dobro sem mu hotela.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
margicka - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2005
- Kraj: Štajerska
Peterca18 napisal/-a:Nisem brala vaših komentarjev, samo napisala bi rada svojo izkušnjo in svoje mnenje. Ja, imela sem ga. Tudi jaz preživela nekaj podobnega kot si ti opisala. Ves čas sem si govorila, da sem neumna. Vojske ne odobravam in moj fant je že lahko kaj boljšega kot vojak. Rada sem ga imela ampak sem ga zaradi vojske na koncu pustila. Šel je v vojsko ker se mu ni dalo študirat. Dala sem mu na izbiro: jaz ali vojska. Nisem bila egoist, samo dobro sem mu hotela.
halo?!
Izkoristi dan, kot da jutrišnjega ne bo...
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
Peterca18 napisal/-a: Rada sem ga imela ampak sem ga zaradi vojske na koncu pustila. Šel je v vojsko ker se mu ni dalo študirat. Dala sem mu na izbiro: jaz ali vojska. Nisem bila egoist, samo dobro sem mu hotela.
Sam mal, dejmo zdej razčistiti: A si ti pustila njega, al se je on odločil za vojsko?
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja nevem no nemorš no, da mu postaviš ultimat
Ja kokr sm jst razbrala mu je dala ultimat: "al jst al vojska"...ne nemorš tega nardit....zakaj pa ne vojska?
Jaz sem za ampak je težko, ko gre fant na teren za par mesecev
Jaz sem ga tudi imela...
Ja kokr sm jst razbrala mu je dala ultimat: "al jst al vojska"...ne nemorš tega nardit....zakaj pa ne vojska?
Jaz sem za ampak je težko, ko gre fant na teren za par mesecev
Jaz sem ga tudi imela...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov