fant vojak

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2005
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a *smokvica* » 12. Dec. 2006 10:59

....kriza! :cry: :(
Prej me je fant poklical in sma se mal pogovarjala in pol kar na 1x debata o misiji (marca gredo na Kosovo) in mi je že poleti ko je zvedel za to rekel, da niti slučajno ne gre na misijo, in sicer po tem ko so imeli neke vaje in se nisva videla skor 3 tedne in je bla ful kriza pri obeh. Vrjetno me razumete tiste, ki živite s partnerjem skupaj in ste navajene biti (kolikor se pač da) skozi skupaj. No, prej pa je rekel, da ga je šef napisal kot "rezervo" v avgustovski misiji. Jaz pa normalno v luft, kr solze so mi pritekle, si sploh ne znam predstavljat da ga 3 mesece ne bi videla.
Enostavno ne znam.

Vem kako krizo sma imela ko se nism videla par tednov ne pa da se ne bi videla par mesecev.Po glavi mi gredo vse mogoče misli in sploh se ne morem pomirit.Strah me je, da če gre potem ne bo več tako kot je zdaj.Da se bo ohladil al kaj pač ali celo varal.Vem, da me ne bi, vrjamem mu da me ljubi in vse to, ampak imam občutek da bi mu potem takem denar več pomenil od mene in familije.Ne vem kaj mi je, ali sem res tak egoist???
Najbolj me moti to, da je rekel da pod nobenim pogojem ne gre, zdaj pa mi reče, da če bo mogel it bo pač šel potem avgusta. :cry: :cry: :cry:
HELLLLLLP ME!!!!
Povejte, kake izkušnje imate ve, katerih fantje so bili na misijah?Kako je bilo potem ko so prišli nazaj????Je bilo vse tako kot ponavadi ali se je kaj spremenilo???
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 12. Dec. 2006 11:15

Pomoje rahlo pretiravaš.

Moj fant gre isto avgusta na to misijo in kaj naj, se mečem ob tla? Taka je pač njegova služba in se ne morjo zdej kr zmišljevat kdo bo šel in kdo ne, ker če bi dejansko bila izbira jih 3/4 nebi šlo. Sploh pa v teh 6 mesecih pride vsake 2 meseca za 10 dni domov. Sj je hudo in vem, da se bo men tut mešal vmes sam ni pa to konec sveta.

Glede varanja je pa to zadnja stvar, ki bi me skrbela, ker če mu nebi zaupala že zdej nebi bla več z njim in, če bi me/te hotel varat bi me/te že tukaj.

Je pa tut denar nekaj, če ga nimaš že zdej preveč - 3 miljone ni lih mal, ti nudi vsaj malo lagodnejše življenje :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *smokvica* » 12. Dec. 2006 11:20

Ma ja, sej vem da pretiravam,sam če si ne morem pomagat!Ful mi je kriza!Pa sej vem da me ne bi varal,sam zdaj mi grejo same bedarije po glavi!Kriza :( :cry:
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 12. Dec. 2006 11:22

nisem še bila v podobno situaciji, ampak jst bi si na tvojem mestu probala mal splanirat kakšno morje s prijateljicami al pa kaj podobnega, da ne boš nonstop sama doma in razmišljala o tem.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 12. Dec. 2006 11:26

*smokvica* napisal/-a:Ma ja, sej vem da pretiravam,sam če si ne morem pomagat!Ful mi je kriza!Pa sej vem da me ne bi varal,sam zdaj mi grejo same bedarije po glavi!Kriza :( :cry:

Sj bova šle midve na kavo kjer si bova lah jamrale kok nama je hudo :wink: da nava lih vsem ostalim težile.

Lej men je bil tut prvo šok k sm zvedla, da grejo pa sem rekla ni šans, ampak sem poj resno premislila in vidla, da ni lih tok črno. Sploh tut glede denarja k vem, da bo mojmu fantu ful prov prišel. Jest sm že za tole, ko so šli na Mađarsko mislila, da me bo pobralo pa se mi je prvi teden ful vlekel (k so bli lih še prazniki) pol je pa ful hit minil, itak sva se vsak dan slišala pa sm se pol kr privadla.
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *smokvica* » 12. Dec. 2006 11:45

Ne vem kako lahko zdržiš, dobra si.Jaz pa ne vem več kaj naj,sam na jok mi gre, bo treba mal prespat, mogoče bo ju3 kaj boljše.Danes se mi niti razmišljat več ne da. :(

Lep dan vsem!
Uporabniški avatar
molekulca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a molekulca » 12. Dec. 2006 12:00

boge punce...
tudi mene je šokiralo ko je bivši rekel da grejo prvo na Madžarko nato pa še za pol leta na Kosovo.... še bolj pa me je šokiralo to, da je njegova največja ljubezen VOJSKA in sva šla narazen

tako da punce, bodite srečne, da vas ima rad in pol leta je v primerjavi z vse življenjem čisto nič
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 12. Dec. 2006 12:20

Js na srečo nimam fanta vojaka, mam pa precej kolegov v vojski in jih gre ene par tud na Kosovo takrat, en kolega (men še posebej drag :oops: ) gre pa januarja celo v Afganistan... Prej mi je blo to neki čist samoumevnega da hodjo na misije ampak zdej sm se šele dejansk zavedla kam oni v bistvu hodjo... Ma ni fajn... res ne...
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 12. Dec. 2006 13:18

Jah valda, da ni lahko, sej mene tut kr strese, če na to pomislim. Sam je treba probat iz vsake stvari saj eno pozitivno ven zvlečt. Jest sicer sploh še nočem razmišljat o avgust k vem, da bom čist fertik sam neumno se mi je pa obremenjevat s tem al me bo varal, al bo najina veza še ista itd., ker da se kej takega zgodi mu ni treba nikamor it oz. se to lahko zgodi neglede, če je on doma ali v tujini.

Še zmer mu pa lahko kšno roko zlomim, če mi bo preveč bad pa bo lepo doma na bolniški :wink:
Curica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Curica » 12. Dec. 2006 13:34

No, no ne pretiravat :p

Da vas mal pomirim, moja sestra ma tud fanta vojaka, je na misiji na Kosovu za 3 mesece, pa pridejo zdele decembra domov. Sestra je noseca, pa se je vseen strinjala da gre. Vmes je prsu domov na svoje stroske( poskrbel za letalsko karto). Ok je dobil tudi ponudbo za pol leta, sam ne gre k bo pol ze bebica tle :razz:

Tko da, itak da je na zacetku hudo, pol gre pa tok hitr okrog..itak dobijo pa ful dobr placano.
Uporabniški avatar
margicka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2005
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a margicka » 12. Dec. 2006 14:33

Ja, ej, ne tako pretiravat. Prvo kot prvo gre sele avgusta, ne se zi zdaj s tem obremenjevat, ker neves kaj vse se se lahko do takrat zgodi in vrjemi, ze ko bo sel bo hudo.

Drugo pa to, tud meni je moj tudi vceraj povedal veselo novico, da bo vrjetno sel avgusta na kosovo. tako da zenske, vec nas je.... :roll:

Ampak, jebat ga, taki siht majo, srecne naj bomo, da niso oni eni izemed tistih, ki gredo v avganistan al pa afriko, ne? tak, da tiste, ki mate svoje lubeke tam dol nam morate bit za zgled.

ce sem prezivela ko je bil pol leta v bosni, boma se prezivela pol leta kosova. sicer pa se mi po eni strani zdi to ena dobra izkusnja za naju oba in najino ljubezen.

v vsaki stvari moramo poiskati tud dobre stvari. sicer pa kot sem rekla, kje je se avgust....
Izkoristi dan, kot da jutrišnjega ne bo...
Uporabniški avatar
margicka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a margicka » 12. Dec. 2006 14:36

aja, pa midva sva drgac tud po cele dneve skupaj, jaz zi prakticno zivim tam (no, tega nocem prizna, ker se mam vse stvari doma).

ampak, ce mas fanta vojaka, se na vse skusas navadit. na razne terene, straze, ki trajajo od 3dneh do 3tedno ali vec.
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *smokvica* » 12. Dec. 2006 14:40

Spet jaz...me je lubi prej potolažil, je reko, da pod nobenim pogojem ne gre na misijo in da ne ve kaj jaz toliko paničarim, da mi je že zdavnaj povedal, kaj si on misli o tem in da nikamor ne gre!!!
Iz njegovih ust v božja ušesa! :)
Uporabniški avatar
margicka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a margicka » 12. Dec. 2006 14:55

*smokvica* napisal/-a:Spet jaz...me je lubi prej potolažil, je reko, da pod nobenim pogojem ne gre na misijo in da ne ve kaj jaz toliko paničarim, da mi je že zdavnaj povedal, kaj si on misli o tem in da nikamor ne gre!!!

hehe, no vidis. =) moj pa po vsej vrjetnosti bo sel.... :(
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 12. Dec. 2006 17:13

*smokvica* napisal/-a:Spet jaz...me je lubi prej potolažil, je reko, da pod nobenim pogojem ne gre na misijo in da ne ve kaj jaz toliko paničarim, da mi je že zdavnaj povedal, kaj si on misli o tem in da nikamor ne gre!!!

Ja sam dvomim, da se bo njega kej vprašalo, ker v vojski že tko primanjkuje vojakov in, če gre cela četa more tut on al pa mu bojo na lep način vrata pokazal.

A dela v 12. MOTB?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov