fant vojak
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 313 prispevkov
• Stran 3 od 21
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21
Naslednja
-
margicka - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2005
- Kraj: Štajerska
saj moj tud ni bil vojak ko sma zacela. v vojsko je sele sel slabo leto po tem. sicer je zelel it ze prej, sam je blo moja prva reakcija na to, da bi on sel v vojsko prevec huda, da je reko, da te pa ne bo sel, ker jaz ne zelim.
mi je blo kr hitro zal, ker on si pa je res zelel. pa ne to, da bi sel v tujino pa to. ne, nasploh vojska, metanje po blatu, akcije. to, da ni vsak delovnik enak. in potem sma po pol leta poslala prosnjo.
na zacetku je bil ful navdusen. vsak tedn mi je govoro: "kdo ti bo se placal za to, da mas vsako jutro telovadbo? dnar dobis, pa se telovadis." pa se prav ma.
ka jes vem, so prednosti in so slabosti. ampak dok ma zeljo, zakaj pa ne...
zdaj pa mi nekaj povejte. kolko vas je takih ko vas moški v uniformah privlacijo? sploh taki mal bol mišičasti in v vojaških....hm?
pa da te en tak vojak objame, stisne k sebi.....kje bi se se lahko bol varno pocutila? =) jaz mojega naravnost obozujem in res komaj cakam, da se ta tedn mine....saj res, danes tedn bom ze spala ob njem...in KONCNO konec te misije....
potem pa :knuddel:
mi je blo kr hitro zal, ker on si pa je res zelel. pa ne to, da bi sel v tujino pa to. ne, nasploh vojska, metanje po blatu, akcije. to, da ni vsak delovnik enak. in potem sma po pol leta poslala prosnjo.
na zacetku je bil ful navdusen. vsak tedn mi je govoro: "kdo ti bo se placal za to, da mas vsako jutro telovadbo? dnar dobis, pa se telovadis." pa se prav ma.
ka jes vem, so prednosti in so slabosti. ampak dok ma zeljo, zakaj pa ne...
zdaj pa mi nekaj povejte. kolko vas je takih ko vas moški v uniformah privlacijo? sploh taki mal bol mišičasti in v vojaških....hm?
pa da te en tak vojak objame, stisne k sebi.....kje bi se se lahko bol varno pocutila? =) jaz mojega naravnost obozujem in res komaj cakam, da se ta tedn mine....saj res, danes tedn bom ze spala ob njem...in KONCNO konec te misije....
potem pa :knuddel:
Izkoristi dan, kot da jutrišnjega ne bo...
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
jaz pa mislim, da - ce bi se odlocu za poklic vojaka - bi spostovala njegovo odlocitev :knuddel: ke ga ful ljubim, in spostujem njegove zelje.... isto prcakujem jst od njega ( kaksn gramcek razumevanja )
saaamo, bi mu pa taprvo povedala ta svoje... in pol
saaamo, bi mu pa taprvo povedala ta svoje... in pol
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Uniforme jaaaaa!!!
Mene pomoje vsi tipi v uniformah nenormalno privlačjo , mislm da kr poredna ratam k jih vidm!
Drgač so mi reševalci hudi... vojaška uniforma mi pa na začetku sploh ni bla nevem kaj, poj k sm pa mojga vidla v njej sm bla pa taka :knuddel:
Hudo sexi!
Sj zato sm pa skoz tretjo izmeno gledala, k so ble 3 vrste uniform, pa sm se kr nalimala na TV!
Mene pomoje vsi tipi v uniformah nenormalno privlačjo , mislm da kr poredna ratam k jih vidm!
Drgač so mi reševalci hudi... vojaška uniforma mi pa na začetku sploh ni bla nevem kaj, poj k sm pa mojga vidla v njej sm bla pa taka :knuddel:
Hudo sexi!
Sj zato sm pa skoz tretjo izmeno gledala, k so ble 3 vrste uniform, pa sm se kr nalimala na TV!
-
spellca - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Moj dragi je poklicni ameriški vojak. Novembra gre za 1 leto v Irak, mogoče že septembra. Ob misli na to me kar zvija in ne predstavljam si sploh kakšno bo to leto. Ne toliko zaradi tega, ker bova 1 leto narazen, ampak ker bom non stop v skrbeh za njega. Sicer je v support bataljonu in dela ves čas v pisarni, kar ni tako nevarno kot bojevanje na terenu, ampak vseeno ... Intenzivne priprave imajo že pol leta, zato ga zadnje čase bolj malo vidim, ker so večinoma na terenu. Težko je in sigurno bo še težje, ko bo v Iraku. Ampak obljubila sem mu, da ga bom čakala in imava skupne načrte za prihodnost, ko pride nazaj.
Poznam tudi nekaj vojakov, ki so že bili ali so trenutno v Iraku. Mi civilisti si sploh ne moremo predstavljati, kako je živeti v vojni 1 celo leto. Bolj kot fizični je to psihični napor. Nek vojak iz iste enote kot je moj fant, je pred dvema mesecema storil samomor, ker bi moral iti ponovno v Irak. Ljudje iz vojne ne pridejo takšni kot so šli v njo...
Poznam tudi nekaj vojakov, ki so že bili ali so trenutno v Iraku. Mi civilisti si sploh ne moremo predstavljati, kako je živeti v vojni 1 celo leto. Bolj kot fizični je to psihični napor. Nek vojak iz iste enote kot je moj fant, je pred dvema mesecema storil samomor, ker bi moral iti ponovno v Irak. Ljudje iz vojne ne pridejo takšni kot so šli v njo...
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Jaz sem pa tak tip, da ne bi prenesla, da imam fanta oz. moža vojaka.
Če bi se med najino vezo odločal, da gre v vojsko, bi ga na vse načine provala prepričat da ostane. Če bi se odločil za vojsko in ne zame, adijo. Ne bi prenesla stresa, razdalje in skrbi kjub čustvom.
Če bi se med najino vezo odločal, da gre v vojsko, bi ga na vse načine provala prepričat da ostane. Če bi se odločil za vojsko in ne zame, adijo. Ne bi prenesla stresa, razdalje in skrbi kjub čustvom.
Don't worry, be happy!!!
-
margicka - Sramežljivka
spellca napisal/-a:Moj dragi je poklicni ameriški vojak. Novembra gre za 1 leto v Irak, mogoče že septembra. Ob misli na to me kar zvija in ne predstavljam si sploh kakšno bo to leto. Ne toliko zaradi tega, ker bova 1 leto narazen, ampak ker bom non stop v skrbeh za njega. Sicer je v support bataljonu in dela ves čas v pisarni, kar ni tako nevarno kot bojevanje na terenu, ampak vseeno ... Intenzivne priprave imajo že pol leta, zato ga zadnje čase bolj malo vidim, ker so večinoma na terenu. Težko je in sigurno bo še težje, ko bo v Iraku. Ampak obljubila sem mu, da ga bom čakala in imava skupne načrte za prihodnost, ko pride nazaj.
ej, svaka ti cast, res. jaz pa zdaj tarnam ko je moj bil sma pol leta v bosni, pa se prisel je vmes domov. in bosna in irak se res ne moreta primerjat.
zenska, kapo dol.
zelim vama, da bi obema res hitro minilo in, da bi se on vrnil taksen kot je sel.
spellca napisal/-a:Poznam tudi nekaj vojakov, ki so že bili ali so trenutno v Iraku. Mi civilisti si sploh ne moremo predstavljati, kako je živeti v vojni 1 celo leto. Bolj kot fizični je to psihični napor. Nek vojak iz iste enote kot je moj fant, je pred dvema mesecema storil samomor, ker bi moral iti ponovno v Irak. Ljudje iz vojne ne pridejo takšni kot so šli v njo...
saj to je tisto. to pa se ze da opazit pr mojmu tud. k je skoz napetost, ka te ves, oni dol v bosni tud niso cist kul in nikol ne ves, keri bo od kot kaj potegno...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Uf, jaz svojga ne spustim v vojsko. Pa tut sam je že videl tok ljudi, ki imajo posledice zarad tega (Hrvaška vojna), da si nikol ne bi česa takega želel. Men sploh ni jasno, zakaj si nekdo to prostovoljno želi... Ok, razumem zarad službe, ampak it v Irak?
Sej ni nujno, da se njemu kaj nardi... Vidi toliko sranja lahko, da ne bo nikol več isti.
Dobro, da to mojga ne zanima. Jaz najbrž ne bi zdržala...
Sej ni nujno, da se njemu kaj nardi... Vidi toliko sranja lahko, da ne bo nikol več isti.
Dobro, da to mojga ne zanima. Jaz najbrž ne bi zdržala...
-
spellca - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Applebitecc napisal/-a:Men sploh ni jasno, zakaj si nekdo to prostovoljno želi... Ok, razumem zarad službe, ampak it v Irak?
Verjemi, da si v Irak nihče ne želi in nihče ne gre tja prostovoljno. Zakaj pa se Američani odločijo it v vojsko kljub temu, da vejo, da bodo morali v Irak? Večina, katere jaz poznam, so v vojski, ker jim vojska plača šolanje. Visoko šolstvo v Ameriki namreč ni zastonj in stane kar precej. Če se torej odločiš it v vojsko, imaš college zastonj plus še veliko drugih ugodnosti. Tudi plača ni slaba in v Iraku še nekajkrat višja.
- nataska.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2005
Sicer nisem v podobni situaciji kot ti, a vendar imam idejo zate. Piši mu dnevnik. Kaj se vsak dan zanimivega dogaja pri tebi. Tako ga jaz zdaj pišem za mojega dragega, ker ga 2 tedna ni (v petek že pride! ) in mu bom ta "mini dnevnik" podarila kot darilce. Morda ti bo to pomagalo?
-
margicka - Sramežljivka
nataska. napisal/-a:Sicer nisem v podobni situaciji kot ti, a vendar imam idejo zate. Piši mu dnevnik. Kaj se vsak dan zanimivega dogaja pri tebi. Tako ga jaz zdaj pišem za mojega dragega, ker ga 2 tedna ni (v petek že pride! ) in mu bom ta "mini dnevnik" podarila kot darilce. Morda ti bo to pomagalo?
heh...tud jaz sem tega pol leta pocela podobno. dobila sem poslovnik 2005 in v njega belezla vse tisto kar sem pocela zanimivega, kar bi navadno z njim, tisto kar bi mu navadno povedala, ...in podobno.
kot da se pogovarjam z njim.
- glamBABY
- Kofetarica
- Na forumu od: 1. 6. 2005
spellca napisal/-a:Applebitecc napisal/-a:Men sploh ni jasno, zakaj si nekdo to prostovoljno želi... Ok, razumem zarad službe, ampak it v Irak?
Verjemi, da si v Irak nihče ne želi in nihče ne gre tja prostovoljno. Tudi plača ni slaba in v Iraku še nekajkrat višja.
hmm.. moj hoče it prostovoljno baje da gre že septembra
in ravno zarad keša hoče it dol..zanč mi je reku da bi šou še isti trenutek če ga izberejo js bom kr umrla že zdej mi je bedno k ga skori nč ni k ma skoz protokole in čez vikende ga nč ni doma..
-
margicka - Sramežljivka
glamBABY napisal/-a:hmm.. moj hoče it prostovoljno baje da gre že septembra
in ravno zarad keša hoče it dol..zanč mi je reku da bi šou še isti trenutek če ga izberejo js bom kr umrla že zdej mi je bedno k ga skori nč ni k ma skoz protokole in čez vikende ga nč ni doma..
joj, mi je hudo zate, ...sej bo...ko bo minilo se bos sele zavedala kako je hitro slo mim. ti se pa ful zaposli ta cas. ukvarjaj se s stvarmi ko ti velik casa vzamejo....
- glamBABY
- Kofetarica
- Na forumu od: 1. 6. 2005
margicka napisal/-a:glamBABY napisal/-a:hmm.. moj hoče it prostovoljno baje da gre že septembra
joj, mi je hudo zate, ...sej bo...ko bo minilo se bos sele zavedala kako je hitro slo mim. ti se pa ful zaposli ta cas. ukvarjaj se s stvarmi ko ti velik casa vzamejo....
:bussi: hvala k me razumeš sam kr ne znam si predstavlat d bo tok delč stran od mene
Prvi neprebran prispevek • 313 prispevkov
• Stran 3 od 21
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]