fant vojak
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 313 prispevkov
• Stran 20 od 21
•
Prejšnja
1 ... 17, 18, 19, 20, 21
Naslednja
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
Tudi jaz tako mislim. ^^
Če si pripravljen kaj žrtvovati za ljubezen, potem nekako gre. Čeprav je grozno težko, na momente tako, da bi najraje pobegnil od vsega nekam ... ampak potem živiš od spominov, sanj ...
In zares komaj čakam tisti trenutek, ko ga bom po 3 mesecih zagledala, ga spet lahko objela ... OOoooh.
Glede nevarnosti pa je res, da niso na najbolj kriznih območjih; npr. zdaj v Afganistanu so v notranjosti, vse okrog je še ameriška in ostala vojska ... Do zdaj je bilo vse ok, upam, da bo še naprej tako.
Če si pripravljen kaj žrtvovati za ljubezen, potem nekako gre. Čeprav je grozno težko, na momente tako, da bi najraje pobegnil od vsega nekam ... ampak potem živiš od spominov, sanj ...
In zares komaj čakam tisti trenutek, ko ga bom po 3 mesecih zagledala, ga spet lahko objela ... OOoooh.
Glede nevarnosti pa je res, da niso na najbolj kriznih območjih; npr. zdaj v Afganistanu so v notranjosti, vse okrog je še ameriška in ostala vojska ... Do zdaj je bilo vse ok, upam, da bo še naprej tako.
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
bla sem z enim poklicnim vojakom slabi 2 leti...spoznala sma se preko neta, ko je bil na misiji v bosni. med dopustom je prišel do mene in pol se je romanca začela. ampak..vojska dela čuda...človek postane psihič notri...vse se je podiralo..
drugače pa..bli so redni tereni, vaje na Počku, itd. ko ga ni blo, sem pač preživela več časa s prijatelji...
drugače pa..bli so redni tereni, vaje na Počku, itd. ko ga ni blo, sem pač preživela več časa s prijatelji...
- Ljubljančanka86
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
pa kje jih najdete? dejte še men kšnga zrihtat...vojaka, specialca, policista, al pa reševalca
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
V_Rose_V napisal/-a:bla sem z enim poklicnim vojakom slabi 2 leti...spoznala sma se preko neta, ko je bil na misiji v bosni. med dopustom je prišel do mene in pol se je romanca začela. ampak..vojska dela čuda...človek postane psihič notri...vse se je podiralo..
Tud jz bi ratala malo čudna, če bi rabla spat na Počku.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- dayweed
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2008
V_Rose_V napisal/-a:bla sem z enim poklicnim vojakom slabi 2 leti...spoznala sma se preko neta, ko je bil na misiji v bosni. med dopustom je prišel do mene in pol se je romanca začela. ampak..vojska dela čuda...človek postane psihič notri...vse se je podiralo..
te čisto razumem. pri meni je blo enako
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Jaz pa mislim, da bojo različno prihajali domov. Ker jih je veliko, pa da ne bojo vsi na enkrat. Ravno danes je moj dragi rekel, da se njegov brat s Kosova vrne ju3. Lani pa se spomnem, da je bil od sestrične med zadnjimi, ki so se vrnili (30.8. če se prav spomnem).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
small_star - Kofetarica
p!ka napisal/-a:small_star kaj ti maš pou familije v vojski ?
Lahko bi se temu reklo ja . Od mojega fanta brat, moja sestrična, njen brat in njen fant. No, jaz pa nisem v vojski in me nikdar ni mikalo, da bi šla.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
small_star - Kofetarica
Evo, malo prej mi je moj fant povedal, da je njegov brat že doma. Prvi so torej že prispeli. Zdaj bodo počasi še vsi ostali.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
- Black princess
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 8. 2011
No da malo obudim temo
Tudi meni se je zgodilo, moj fant gre konec septembra na misijo na Kosovo
Res, da sva vezo komaj začela (3 mesece) ampak ga imam že ful rada in vsak dan mi je težje, ko pomislim da gre.
Rada bi mu nekaj dala predn gre pa nism še dobila dobre ideje..
ima mogoče katera kakšno idejo? In pa kaj ste ve (če ste) dale svojim fantom, ko so šli..ne bi kopirala ideje, ampak rabim samo malo začetnega navdiha
HF!
Tudi meni se je zgodilo, moj fant gre konec septembra na misijo na Kosovo
Res, da sva vezo komaj začela (3 mesece) ampak ga imam že ful rada in vsak dan mi je težje, ko pomislim da gre.
Rada bi mu nekaj dala predn gre pa nism še dobila dobre ideje..
ima mogoče katera kakšno idejo? In pa kaj ste ve (če ste) dale svojim fantom, ko so šli..ne bi kopirala ideje, ampak rabim samo malo začetnega navdiha
HF!
Prvi neprebran prispevek • 313 prispevkov
• Stran 20 od 21
•
Prejšnja
1 ... 17, 18, 19, 20, 21
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov