fant vojak
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *smokvica*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
- Kraj: *Štajerska*
Jaz sem imela v mislim "naše" vojake, če zna kdo povedat kako svojo zgodbo, zgodbo prijatelja...karkoli!
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
angeo prov maš...to je že verjetno prej škripal kej v zvezi, mislm pa jest bi take ženske nekam zabasala..a pol k bo pa dnar prnesu domu bo pa vsa zadovoljna okrog njega skakala..tiste k grejo tipu to nardit (medtem ko on služi dnar, pa upajmo da on tud ne počne traparij) so res nič vredne..ma bolš da neham..
Sicer pa ja sm neki slišala da se lahko marskej dogaja tud med moškimi k so tam, sam če mata oba pošlihtan odnos, pol se ne bi spuščala v te zadeve in bi se kamot zadržala do takt dokler se ne vidta
Sicer pa ja sm neki slišala da se lahko marskej dogaja tud med moškimi k so tam, sam če mata oba pošlihtan odnos, pol se ne bi spuščala v te zadeve in bi se kamot zadržala do takt dokler se ne vidta
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
blue eye - Kofetarica
_Petra_ napisal/-a:To je smesno govorit, da to delajo zenske oz. zene vojakov. Na zalost dela to tud dost drugih zensk (in moskih), pa niti ne rabijo biti 6 mesecev brez partnerja.. Tak da, kot so ze tu omenle je to vse stvar odnosa.
Ja ja itak use to lahko delajo
- *smokvica*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
- Kraj: *Štajerska*
Sej sem si kr mislila kakšen bo odziv...o tem pa nobena nič ne piše...majo vojaki prav...
Pa lep dan vsem skupaj!
Pa lep dan vsem skupaj!
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
blue eye napisal/-a:_Petra_ napisal/-a:To je smesno govorit, da to delajo zenske oz. zene vojakov. Na zalost dela to tud dost drugih zensk (in moskih), pa niti ne rabijo biti 6 mesecev brez partnerja.. Tak da, kot so ze tu omenle je to vse stvar odnosa.
Nisem mislila, da vse to delajo, ampak ne delajo pa tega izkljucno zene vojakov, ampak je tega mnogo vec...
-
blue eye - Kofetarica
_Petra_ napisal/-a:blue eye napisal/-a:_Petra_ napisal/-a:To je smesno govorit, da to delajo zenske oz. zene vojakov. Na zalost dela to tud dost drugih zensk (in moskih), pa niti ne rabijo biti 6 mesecev brez partnerja.. Tak da, kot so ze tu omenle je to vse stvar odnosa.
Nisem mislila, da vse to delajo, ampak ne delajo pa tega izkljucno zene vojakov, ampak je tega mnogo vec...
Ja ja sej te zastopm kaj si hotla povedat, se strinjam s tabo ane
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
*smokvica* napisal/-a:Sej sem si kr mislila kakšen bo odziv...o tem pa nobena nič ne piše...majo vojaki prav...
Pa lep dan vsem skupaj!
In kaj ti zdej hočeš, da ti rečemo?!
Vsak ima tako kot si pošlihta in res ne vidim kakšno povezavo ma to z vojaki - pa sej niso oni edini k majo tako službo, da so kdaj pa kdaj odsotni.
Kaj pa avtoprevozniki, poslovneži, politiki, zdravniki itd.?! Tut oni so dost odsotni in jim lah kšna zmešana ženska to nardi.
O potencialnem varanju na misijah pa ne bom zgubljala besed k mislm, da nam je vsem popolnoma jasno, da če te tip hoče prevarat te lah tut za prvim vogalom, sploh pa je to zadnja stvar, ki bi me skrbela in, če mu glede tega nebi zaupala pol že zdej nebi bla z njim.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- christianni cruz
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
a kera ve če majo teti k grejo zdei na kosovo kei dopusta umes? mislem....če pridejo kak vikend domov , al so res čiiiist celih 6 mescov dol?
- *tejč*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
christianni cruz napisal/-a:a kera ve če majo teti k grejo zdei na kosovo kei dopusta umes? mislem....če pridejo kak vikend domov , al so res čiiiist celih 6 mescov dol?
ja, moj kolega mi je reku, d ma mislm d en mesc dopusta..tm nekje...mogoče mal mn...ja, tko d pridejo dam zihr...pa po moje je to pr ush..
- christianni cruz
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
no supr
js se se pa že ustrašla d se celih 6 mescu noumo nč vidl
js se se pa že ustrašla d se celih 6 mescu noumo nč vidl
-
Anona - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
Jaz sem pred enim mesecom spoznala tipa, k je vojak. Pa sva se v tem času vmes že skregala, potem pa je bilo na koncu bajno. In jutri gre na Kosovo. Pride sicer 20 aprila nazaj na dopust. Ampak jaz sem skor prepričana, da stvar ne bo trajala do takrat. Ne vem, sploh po stvareh, k sem jih prebrala na temlem forumu. Že ta razdalja, pa slaba komunikacija, pa da se bo verjetno on ful spremenil, ker novo okolje te itak spremeni. Sploh pa takšno v vojaškem vzdušju. Vam poročam, kako bo.
- Marilyn 777
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 10. 2005
- Kraj: povsod malo...
Anona napisal/-a:Jaz sem pred enim mesecom spoznala tipa, k je vojak. Pa sva se v tem času vmes že skregala, potem pa je bilo na koncu bajno. In jutri gre na Kosovo. Pride sicer 20 aprila nazaj na dopust. Ampak jaz sem skor prepričana, da stvar ne bo trajala do takrat. Ne vem, sploh po stvareh, k sem jih prebrala na temlem forumu. Že ta razdalja, pa slaba komunikacija, pa da se bo verjetno on ful spremenil, ker novo okolje te itak spremeni. Sploh pa takšno v vojaškem vzdušju. Vam poročam, kako bo.
veš kaj, mogoče pa bo... mam prijateljico, ki je spoznala svojga fanta-vojaka tri tedne preden je šel za 6mesecev v Bih... je blo bad, sva preživele nešteto depresivnih večerov skupaj in se basale s sladoledom, ampak guess what?? zdaj sta že tri leta skupaj
...if it hurts, it's probably worth it...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov