fant vojak
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
_Petra_ dobr povedano..
Neeah bo pa to spoznala vrjetn takrat ko bo mela svojo službo, pa bo npr km mogla it (službeno potovanje) pa bo on reku ne in pač ne bo šla (pa recmo da bi ful fajn zaslužila)...
No use k mate tipe k so dost tko odsotni (ni jih doma)..a ne kok cajta ti poj ustane za druge stvari-kofetki s prjatlcami itd..tko da se da ta cajt izkoristt za svoje stvari in obveznosti
Neeah bo pa to spoznala vrjetn takrat ko bo mela svojo službo, pa bo npr km mogla it (službeno potovanje) pa bo on reku ne in pač ne bo šla (pa recmo da bi ful fajn zaslužila)...
No use k mate tipe k so dost tko odsotni (ni jih doma)..a ne kok cajta ti poj ustane za druge stvari-kofetki s prjatlcami itd..tko da se da ta cajt izkoristt za svoje stvari in obveznosti
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
blue eye - Kofetarica
jullia napisal/-a:mja, pa za študij. tako sem jamrala, predej je moj šel za dva tedna, zdej me pa ima, da bi ga spet začasno poslala na drug konec sveta, drugače ne bo nič z mojimi kolokviji
ja evo vidš da prov pride, men zdj prov paše če gre, k mam mir za učenje (sm taka da rabm mir pa da me noben ne mot)..
- Neeah
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jah sm že na prejšni strani povedala, da nebi zdržala v taki zvezi in da nebi bila z vojakom;) in ja je moje razmišljanje pač, da če mu je vojska pomembnejša od mene..pa tud prov ane.
Vsak svoj človek.
Jz sama rabim trdn dokaz, da mu je do mene in res bi zahtevala to da negre..tko je taka sm.
Vsak svoj človek.
Jz sama rabim trdn dokaz, da mu je do mene in res bi zahtevala to da negre..tko je taka sm.
- Neeah
- Sramežljivka
_Petra_ napisal/-a:Neeah napisal/-a:Kako se bo fant npr prilagodil meni, če gre za par mescov v vojsko, če jz tega nočem? ni druge prilagoditve kot da ngre. Al pa d gre za izjemno mal časa, da se vidva pogosto..(ampk to pol ni odvisno od njega ne)
Kolko si pa ti stara?
Ker tu pa ni vec stvar prilagajanja, kolko sem jaz opazla, ampak to, da je stvar po tvoje, kaj pac v tistem trenutku tebi najbolj pase. Pa tukaj se ne gre za to, da hoces dosti casa prezivet s svojim fantom, ker verjemi, da bi tud jaz rada bla cimvec s svojim, pa ga zato ne gusim ko gre na priprave za en teden (je sportnik). Vsak dan ma vsaj 2,5 ure treninga, na fax hodi redno in tud izpite dela redno pa se kljub temu vsak dan vidima, razen ko gre na priprave...
Men se ne zdi problem v prilagajanju, ampak v tvojem razmisljanju...
Tvojega stanja sploh ne moreš primerjat z vojakom, ki ga ni po mesece, pol leta..IN ja gre se zato, da bi rada čimveč časa preživela z njem, navsezadnje pričakujem to tud od njega in kšn mesec bi že bil dopustljiv sam kj tazga pa ne.Jz zdj trenutno v tej zvezi, vidm svojga fanta 1x tedensko..in je že to dokaj mučno tk da nism tok vztrajna in močna oseba, da bi zdržala mesece brez njega. Stara sm 17..s trenutnim fantom sva skupej skor dve leti...
- Neeah
- Sramežljivka
blue eye napisal/-a:_Petra_ dobr povedano..
hehe jz prvo sploh NEBI ZAČELA hodit z vojakom ker, kot sm že 10x napisala..se preveč navežem in nmorem bit preveč ačsa stran od njega.
Službeno potovanje hm..komot ga s sabo vzamem
In btw..če pravim da nmorem bit dolg časa stran od njega..verjetno tud sama nebi hotla it na službeno potovanje se ti ne zdi? al pa bi skušala najdt način, da sva skupi čimvečkrat poklic, za kterga se pa zdj šolam pa tud ne upošteva kej preveč tujine
-
blue eye - Kofetarica
Neeah prov kot sama hočeš..sej maš prov po en stran, pa si še ful mlada, boš vidla pol k bota dve plači premal..brez komentarjev..ne sej si pač res osebica k ji to ne ustreza, pol pa itak veš da se morš izogibat vojakov, športnikov, šoferjev, kšnih direktorejv..
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Neeah napisal/-a:Tvojega stanja sploh ne moreš primerjat z vojakom, ki ga ni po mesece, pol leta..IN ja gre se zato, da bi rada čimveč časa preživela z njem, navsezadnje pričakujem to tud od njega in kšn mesec bi že bil dopustljiv sam kj tazga pa ne.Jz zdj trenutno v tej zvezi, vidm svojga fanta 1x tedensko..in je že to dokaj mučno tk da nism tok vztrajna in močna oseba, da bi zdržala mesece brez njega. Stara sm 17..s trenutnim fantom sva skupej skor dve leti...
O bože mili pa kaj je s tabo ženska... kdo pa je rekel, da če maš fanta vojaka, da ge ne vidiš mesece, leta?
Moj je v vojski že 3 leta pa najdalj kar ga zaradi tega nisem vidla je bilo letos, ko so šli na Mađarsko za 2 tedna - pa še to sva se vsak dan slišala. Aja pa midva se vidva veliko več kot ti s svojim, ki ni vojak pa se vidta 1x tedensko... hm, zgleda se ti je teorija porušla?!
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
*_nincy_* napisal/-a:kako se pa kaj obnese moj predragi sosed Karel Erjavec?
sdjlhsdfboldbnhlnh jvlkjadlkbjn... namest kletvic Sm pa že neki časa nazaj dobila mail, pa tko njegova slika, pa slika od silva pluta... kao dvojčka... Res sta si podobna...
Always look on the bright side of life!
-
Dagi - Kofetarica
angeo napisal/-a:Dagi napisal/-a:Mene pa še kr matra kdaj grejo v Afganistan... A bi bla kera tolk faca pa mal po ovinkih svojga fanta prašala, če ker kej ve...
Dagi a to vsak vojak ve,če ja potem bom jaz svojga vprašala?
ful hvala...
vsi ne vejo, sam lah da gre kolega od kašnga, al so pa tko kej omenjal... Vem da morjo jit januarja, pa je blo rečem da začetk mesca, sam do zdej nism še nč zasledila, pa skos spremlam... Sej bi blo najbl enostavn če bi sama enmu k gre sms poslala pa NE SMEM...
- *smokvica*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
- Kraj: *Štajerska*
Mene pa zanima, če so vam fantje ki so v vojski ali pa prijatelji/znanci kaj povedali kako je z vezami po misijah...??
No, baje je od 18 vezanih fantov (nekateri so bili poročeni, z otroki) na koncu ko so prišli iz misije bilo oz. sta bila vezana še samo 2, pri vseh ostali pa so ženske "ušle", in da statistike kažejo da se 85% parov razide. Zdaj majo baje ful probleme ker so si dali vojaki delat (položnice in te zadeve) vse preko trajnika (pač plačajo, elektriko,vodo...itd. sam za ostali denar pa so dali eni pooblastit svoje starše itd. ne pa svojih žena, ker se je po prejšnjih misijah izkazalo, da so ostali brez vsega (žena/punca pobrala vse pol pa pa - pa) in zdaj so kao ful jezne pa to...in da nekateri pari potem rabijo mesec,dva ali več da lahko potem normalno spet funkcionirajo. Lahko bi še pisala in pisala, teh "zgodb" je ogromno, kakšne svinjarije so ženske vse delale v tem času ko njihovih moških ni bilo.Dejte še vi povedat kaj si mislite o tem....
No, baje je od 18 vezanih fantov (nekateri so bili poročeni, z otroki) na koncu ko so prišli iz misije bilo oz. sta bila vezana še samo 2, pri vseh ostali pa so ženske "ušle", in da statistike kažejo da se 85% parov razide. Zdaj majo baje ful probleme ker so si dali vojaki delat (položnice in te zadeve) vse preko trajnika (pač plačajo, elektriko,vodo...itd. sam za ostali denar pa so dali eni pooblastit svoje starše itd. ne pa svojih žena, ker se je po prejšnjih misijah izkazalo, da so ostali brez vsega (žena/punca pobrala vse pol pa pa - pa) in zdaj so kao ful jezne pa to...in da nekateri pari potem rabijo mesec,dva ali več da lahko potem normalno spet funkcionirajo. Lahko bi še pisala in pisala, teh "zgodb" je ogromno, kakšne svinjarije so ženske vse delale v tem času ko njihovih moških ni bilo.Dejte še vi povedat kaj si mislite o tem....
-
Dagi - Kofetarica
Tud nasprotnih zgodb je cel kup... kaj vse fantje oz. možje delajo na misijah... Varanja je cel kup, da ne omenjam izkoriščanja prostitucije pa vsega ostalega... zlorab otrok... Amnesty international stalno dela poročila o tem... Pa nimam v mislih konkretno SLO vojakov ampak vse na misijah.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov