fant vojak

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Neeah
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Neeah » 21. Jan. 2007 12:10

Nekako nebi mogla bit z nekom, k bi šel v vojsko..
Res je, da pač če je to njegova velika želja..ampak se mi zdi ljubezen velik bolj pomembna od vojske..zato bi na vsak način hotla da ostane..Za partnerja se je treba tud dostim stvarem odrečt in jz bi ga prosila za to..velik dokaz bi mi bil, da njegova ljubezen ni tok močna, da gre prostovoljno daleč stran od mene in se ne vidva par mescov..verjetno bi končala takrt.
Preveč sm navezana nanj in nebi mogla prenest tega, da je nekje drugje in vedno je možnost da se mu kej zgodi, samo sebe bi grizla vsak dan.
Rak sm :), ljubim kokr močno se da in ljubljenga za nbeno ceno nočem zgubit, ampk v tem primeru bi znorela pomojem.

Sicr pa ni vprašala zato kaj če bi imele fanta ne? sam povedla sm.
Hm..jz ti nmorem svetovat torej hehe..
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2005
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a *smokvica* » 22. Jan. 2007 8:59

No jaz tudi ne bi mogla met nekoga, ki ga ne bi videla po par tednov ali mesecev. Moj lubi je tud vojak, sam na misije ne hodi, edino kar gre je straža, pa še ta traja po kak teden in če je vse po sreči je to takšna da pride domov spat, če je pa nočna pa je dopoldan in popoldan doma.
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 22. Jan. 2007 9:30

Neeah zakaj bi si morala odrečt parim stvarem zarad partnerja :?: to se mi pa ne zdi ravno dobr ane :(

Vidm da je kle večina takih žensk k misl da bodo njihovi tipčki po cele dneve skupaj z njimi, da jih bodo crklal..nevem u kerih cajtih ve žvite :?: nej mi ena razloži to k jest ne vem pač :oops:
Za dežjem vedno posije sonce!!
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2005
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a *smokvica* » 22. Jan. 2007 9:54

Zakaj pa po cele dneve?
Ja midva z lubijom sma skupaj koliko se pač da (živima skupaj), če pa tebi ni do tega da si "dosti" s svojim tipom, ti pač ni. Nismo vsi isti,pač vsakemu svoje. In če ena ne bi bila z vojakom zaradi tega pa tega, pač ne bi bila to je njena stvar, ali pa ga je pustila ker se je raje za vojsko odločil...ja pač ga je, še enkrat to je njena stvar in osebna odločitev, in kdo smo mi da bi ji sodli kaj je prav in kaj ne...forum je za to da se debatira, ne pa da se vsiljuje svoje mnenje in pametuje!
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 22. Jan. 2007 12:08

*smokvica* se mi zdi da na tem forumu lahko pove vsak svoje mnenje sam pod določenimi pogoji..

Itak da sm jest s svojmu kolkr se le da, sam ne pričakujem pa od njega da bo zdej cele dneve z mano, da bo naprimer k se bom kr jest spomnla pustu službo k men nau ušeč..no pozabte na vse skupaj, itak je stvar odločitve vsakega posameznika ane :razz:
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 22. Jan. 2007 12:10

blue eye napisal/-a:Vidm da je kle večina takih žensk k misl da bodo njihovi tipčki po cele dneve skupaj z njimi, da jih bodo crklal..nevem u kerih cajtih ve žvite :?: nej mi ena razloži to k jest ne vem pač :oops:

Oh pust jim nej živijo s svojimi prepričanji... lah vam sam zeželim srečo pri iskanju takega partnerja, ki vam bo skoz na razpolago, da ne boste slučajno kdaj teden dni brez njega pa valda bog ne daj, da bi šel kdaj v tujino.

Men osebno se zdi velik bolj težko met fanta profesionalnega športnika. Vsakodnevni treningi (zjutrej + zvečer), kšn fax al pa kej vmes, vikendi so ponavadi v znamenju tekem, pol so tukej tut priprave ene 2x letno (dostkrat v tujini, če se ne motim?) itd... sam vseen pa nebi zaradi tega skenslala takega fanta, če bi se vanj zaljubila. Mislm, a ni ljubezen najpomembnejša?

Moj fant pa dela od 7:30 do 15:30 (kdo ma dons sploh še tak urnik?), vse vikende je frej tko, da lahko relativno velik časa skupaj preživiva... zdej k gre pa 1x na 2 meseca za 1 teden na teren al pa je dežuren se pa ne bom ob tla metala zard tega.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 22. Jan. 2007 12:18

Migrena mi ni žilca dala miru da ne bi kej napisala veš (takšna pač sem)..

No jest se popolnoma strinjam s tabo, ker sm v podobni situaciji kot ti, tko da sm vesela da je usaj ena na tem forumu z istim mnenjem kot jest :razz:

Ja no sam ma res fajn urnik tvoj, se prav on pride domov ane, in ne prespi tam?
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 22. Jan. 2007 12:40

Ne, ne moj ma do vojašnice tam enih 30km tko, da to sploh ni problem. Pa še ful je dobro, da če že grejo na te straže al pa terene ma tok ur v dobrem, da je pol lah kdaj tut čez teden frej :D Zato mi pa ni jasno zakaj eni tukaj tako paniko deljo - matr k, da jih na mars pošiljajo. Sam sej ne rečem men so tut misije grozne k se vidiš na une 2 mesca za 10 dni sam vseen pa ni to tak faktor, da bi zaradi tega zapustila nekoga, ki ga ljubim :P
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 22. Jan. 2007 12:47

U no pol pa fajn da je tok blizu..ma ja sej za misiji te skrbi itak, pa to k se mal vidš sam itak tak je življenje..no a ni tko da tako zvezo še bolj ceniš?K se tok časa ne vidš pa to..usaj pr men je tko :)
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 22. Jan. 2007 13:06

^^ Jah itak je logično, da takega fanta k ga boš mel skoz na razpolago ni razen, če maš enga luftarja doma v kavču :lach: ... sploh smo pa lah že zato srečni, da sploh najdemo svojo sorodno dušo pol nej pa še s takimi butastimi omejitvami kompliciram. Ah...
Sploh mam pa tut jest svoj življenje in obveznosti in lih tko zato zastopim, da mam tut on svoj lajf in obveznosti, ampak eni očitno sploh ne znajo več uporabljat besed jaz in on, ampak samo midva :roll:
Neeah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Neeah » 22. Jan. 2007 16:51

blue eye napisal/-a:Neeah zakaj bi si morala odrečt parim stvarem zarad partnerja :?: to se mi pa ne zdi ravno dobr ane :(

Vidm da je kle večina takih žensk k misl da bodo njihovi tipčki po cele dneve skupaj z njimi, da jih bodo crklal..nevem u kerih cajtih ve žvite :?: nej mi ena razloži to k jest ne vem pač :oops:

Uf seveda se je treba kakim stvarem odreč..Še posebej kakim ključnim, ki znajo uničit zvezo. Kako bo pa zveza delovala, če se partnerja ne prilagajata drug drugemu?
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 22. Jan. 2007 17:19

Sej če se znaš prilagajat, pol se ni treba odrečt stvarem..sj ni važn, res ma kle usak svoje mnenje.
Neeah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Neeah » 22. Jan. 2007 18:31

Kako se bo fant npr prilagodil meni, če gre za par mescov v vojsko, če jz tega nočem? :) ni druge prilagoditve kot da ngre. Al pa d gre za izjemno mal časa, da se vidva pogosto..(ampk to pol ni odvisno od njega ne)
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 22. Jan. 2007 18:36

zanimivo, zakaj se pa ne bi ti prilagodila tistemu, kar on hoče?
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 22. Jan. 2007 18:36

Neeah napisal/-a:Kako se bo fant npr prilagodil meni, če gre za par mescov v vojsko, če jz tega nočem? :) ni druge prilagoditve kot da ngre. Al pa d gre za izjemno mal časa, da se vidva pogosto..(ampk to pol ni odvisno od njega ne)

Kolko si pa ti stara?
Ker tu pa ni vec stvar prilagajanja, kolko sem jaz opazla, ampak to, da je stvar po tvoje, kaj pac v tistem trenutku tebi najbolj pase. Pa tukaj se ne gre za to, da hoces dosti casa prezivet s svojim fantom, ker verjemi, da bi tud jaz rada bla cimvec s svojim, pa ga zato ne gusim ko gre na priprave za en teden (je sportnik). Vsak dan ma vsaj 2,5 ure treninga, na fax hodi redno in tud izpite dela redno pa se kljub temu vsak dan vidima, razen ko gre na priprave...
Men se ne zdi problem v prilagajanju, ampak v tvojem razmisljanju...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov