fant vojak
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- christianni cruz
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
ok zdei grm pa jst skor mal off topic
js mam pa sestrično k je zdei že 2 leto u gardi in si je zdei zmisla d gre u afganistan in pupa dejansko gre tle doma bomo pa usi na trnih kako bo z njo , sicer je čist moški tip človeka ( na ene 50m niti ne pošineš da je punca) ampak pomoje ji dol nebo lahko...bo pa morebiti mal lažje k greta oba s fantom skupi.
js mam pa sestrično k je zdei že 2 leto u gardi in si je zdei zmisla d gre u afganistan in pupa dejansko gre tle doma bomo pa usi na trnih kako bo z njo , sicer je čist moški tip človeka ( na ene 50m niti ne pošineš da je punca) ampak pomoje ji dol nebo lahko...bo pa morebiti mal lažje k greta oba s fantom skupi.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Če gresta s fantom skupi ji bo lažje...ampak razmu, da je to njena želja in jo pri tem podpirajte ne ji pa neke skrbi notr ugrajevat v dušo...
Jaz jo podpiram...zakaj pa ne jaz če bi bla tm in dokler še ni otrok naj gre pa še plačana bo full...
Podpirajte jo...
Jaz jo podpiram...zakaj pa ne jaz če bi bla tm in dokler še ni otrok naj gre pa še plačana bo full...
Podpirajte jo...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- *smokvica*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
- Kraj: *Štajerska*
Katera misija pa je v tem zadnjem času ful plačana???
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
christianni cruz napisal/-a:ok zdei grm pa jst skor mal off topic
kdaj gre??? A to zdej s temi januarja??? Ker se mi kr meša... vsak dan hodm gledat vse medije pa vse, da bo pisal da so šli... da bom vedla da zdej je pa tm... čeprov me ne sme brigat...
Always look on the bright side of life!
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
margicka napisal/-a:Peterca18 napisal/-a:Nisem brala vaših komentarjev, samo napisala bi rada svojo izkušnjo in svoje mnenje. Ja, imela sem ga. Tudi jaz preživela nekaj podobnega kot si ti opisala. Ves čas sem si govorila, da sem neumna. Vojske ne odobravam in moj fant je že lahko kaj boljšega kot vojak. Rada sem ga imela ampak sem ga zaradi vojske na koncu pustila. Šel je v vojsko ker se mu ni dalo študirat. Dala sem mu na izbiro: jaz ali vojska. Nisem bila egoist, samo dobro sem mu hotela.
halo?!
Men tud ni jasn
Se bom trenutno rajš izognila raznim komentarjem..
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
margicka - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2005
- Kraj: Štajerska
blue eye napisal/-a:margicka napisal/-a:Peterca18 napisal/-a:Nisem brala vaših komentarjev, samo napisala bi rada svojo izkušnjo in svoje mnenje. Ja, imela sem ga. Tudi jaz preživela nekaj podobnega kot si ti opisala. Ves čas sem si govorila, da sem neumna. Vojske ne odobravam in moj fant je že lahko kaj boljšega kot vojak. Rada sem ga imela ampak sem ga zaradi vojske na koncu pustila. Šel je v vojsko ker se mu ni dalo študirat. Dala sem mu na izbiro: jaz ali vojska. Nisem bila egoist, samo dobro sem mu hotela.
halo?!
Men tud ni jasn
Se bom trenutno rajš izognila raznim komentarjem..
Ženska, mislim, da bi bilo dobro, da bi najprej prebrala vse komentarje...
Izkoristi dan, kot da jutrišnjega ne bo...
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
moje dve kolegice hodita s poklicnimi vojaki.hmmm kaj pa vem no..............js se s takim tipom niti nimam kej velik za pogovarjat.zato neb mela nikolpoklicnga vojaka.sorry,ampak to je zame isto ko plačan morilec (in seveda, kaj če ubijejo njega...)glede takih stvari sm pač pacifist, vojna je bedna in to blabla...
drgač pa obe je zelo strah k gresta njunadva na teren in sta čist blesave od skrbi.mislim da je to normaln, če maš človeka rad no...sicer pa...to je prostovoljna odločitev...in biti vojak in biti punca od vojaka...že vnaprej zelo dobro veš,kak riziko obstaja.
drgač pa obe je zelo strah k gresta njunadva na teren in sta čist blesave od skrbi.mislim da je to normaln, če maš človeka rad no...sicer pa...to je prostovoljna odločitev...in biti vojak in biti punca od vojaka...že vnaprej zelo dobro veš,kak riziko obstaja.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
^^ Pa ne me v smeh spravljat no ... zdej si pa lih tko rekla k, da grejo na teren v kšno najhujšo vojno al pa kej podobnega. Moj je bil na terenu ponavadi dol blizu Vipave in vse kar so počel je pač vaje in spanje v šotoru - noben bav bav. Pa enkrat so šli nekam na stražo za cel teden in vse kar so delal je blo gledanje dvd-jev, hrana pa kartanje... no pa vsake 4 ure je bil na vrsti za obhod. In zaradi česa nej jest kle umiram od skrbi?! Dobr sej ne rečem za misije pa še te so kao prostovoljne, no vsaj tiste mal bolj nevarne ala Afganistan ipd.
Tut k so bli na Mađarskem... ja kaj jim je blo pa hudga (razen fizičnega napora), vse so mel tam na razpolago od neta, menze, neka kino varianta, še žurko so jim na koncu priredil... in kaj je tukej hudga? Dobr se pogrešaš sam ni pa to kej takega zard česa se nebi dalo zdržat oz. met normalno zvezo.
Pa ne vem po čem so ti vojaki drugačni, da praviš, da se nimaš z njim kaj za pogovarjat. Sveta Marija pa sej niso z marsa dol padli - so čist normalni ljudje in to je le njihova služba. Al ti misliš, da se oni sam od pušk in vojn pogovarjajo?
Eni res pretiravate
Tut k so bli na Mađarskem... ja kaj jim je blo pa hudga (razen fizičnega napora), vse so mel tam na razpolago od neta, menze, neka kino varianta, še žurko so jim na koncu priredil... in kaj je tukej hudga? Dobr se pogrešaš sam ni pa to kej takega zard česa se nebi dalo zdržat oz. met normalno zvezo.
Pa ne vem po čem so ti vojaki drugačni, da praviš, da se nimaš z njim kaj za pogovarjat. Sveta Marija pa sej niso z marsa dol padli - so čist normalni ljudje in to je le njihova služba. Al ti misliš, da se oni sam od pušk in vojn pogovarjajo?
Eni res pretiravate
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- severa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
Vipava pa je neki druzga kot pa Kosovo, ja? Kake maš no, a Afganistan je tudi isto, gledajo dvd-je?
Glede komunikacije med poklicnimi vojaki, sej imajo 5. stopnjo izobrazbe a ne? Po moje naletiš tudi na zanimive, no mene osebno pravtako ne interesirajo...
Glede komunikacije med poklicnimi vojaki, sej imajo 5. stopnjo izobrazbe a ne? Po moje naletiš tudi na zanimive, no mene osebno pravtako ne interesirajo...
- jullia
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2006
jah no, po tej logiki se moram že na daleč izogibat vseh študentov medicine in farmacije, ker me stvar niti slučajno ne zanima, kemija se mi pa še gabi za povrhu sej se ne pogovarjaš samo od službe no, je pa že dosti bolj zanimivih tem.
bolj problematično je to, da te skrbi zanj ja. samo, če pa tako pogledaš, je pa dosti nevarnih služb. recimo, če bi bil tovornjakar in bi vozil po bolj rizičnih državah, kakšen gradbinec, ki se mu lahko kadarkoli nesreča zgodi, pa brez prstov ostane, lahko je pa navaden uradnik, pa bo imel na poti v službo prometno nesrečo. pa ne mi tukaj govorit o verjetnosti, več slovencev procentualno umre na cesti, kot pa na vojaških misijah. 100posto.
bolj problematično je to, da te skrbi zanj ja. samo, če pa tako pogledaš, je pa dosti nevarnih služb. recimo, če bi bil tovornjakar in bi vozil po bolj rizičnih državah, kakšen gradbinec, ki se mu lahko kadarkoli nesreča zgodi, pa brez prstov ostane, lahko je pa navaden uradnik, pa bo imel na poti v službo prometno nesrečo. pa ne mi tukaj govorit o verjetnosti, več slovencev procentualno umre na cesti, kot pa na vojaških misijah. 100posto.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
jullia napisal/-a:pa ne mi tukaj govorit o verjetnosti, več slovencev procentualno umre na cesti, kot pa na vojaških misijah.
Ja, ampak posledica tega je to, da je pač v vojskah manj ljudi kot pa vsak dan na cestah.
Če si vojak maš absolutno več možnosti, da boš od nekje ustreljen kot to da te bo avto na cesti podrl.
Npr. jst se vsak dan vozim po cestah pa se mi še nikoli ni nč zgodilo.... če bi pa bla nekje v vojni tok dolg časa, bi sigurno že kej zgodilo.
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 20. Jan. 2007 11:58, skupaj popravljeno 1 krat.
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Joj pa kaj je z vami punce no..dej nehite k ste že prov tečne, pogovarjate se kje laho kšn umre, kje koga lahk avto zbije...kam bomo pa pršli če bomo na to samo misnli, pol najbolš da sam doma ležimo (pa še tm ti lahk kej na glavo pade)
Frenkie nikoli ne reci nikoli
Drgač se pa strinjam s postom od Migrene na prejšnji strani, je točn tko povedala kot je res
Frenkie nikoli ne reci nikoli
Drgač se pa strinjam s postom od Migrene na prejšnji strani, je točn tko povedala kot je res
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
severa napisal/-a:Vipava pa je neki druzga kot pa Kosovo, ja? Kake maš no, a Afganistan je tudi isto, gledajo dvd-je?
Spet me v smeh spravljate
Kolkrat pa gre en vojak v Afganistan? Ker eni govorite lih tko k, da jih vsak dan dol pošiljajo in ponavadi je to 1x, 2x v celi karieri oz. čist odvisno kje delaš, ampak zagotovo ne hodijo kr naprej dol eni in isti. Te bolj nevarne misije so prostovoljne in se vsak posameznik odloči ali bo šel ali ne... tut ne hodijo masovno dol in se za to ponavadi odločijo res tisti, ki so čist v tem. Sploh pa nikol nisem rekla, da so misije pice of cake - jest sem govorila za straže in terene, ki so večinoma znotrej Slovenije in niso čist za nobenga smrtno nevarne.
Pa mislm, da me lah 5x bolj skrbi, da se mu bo kaj nardilo na cesti kot pa na misiji na Kosovu. Od kar mamo slovensko vojsko še nikol nisem slišala, da bi kšn slovenski vojak umrl.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Moj bivsi sosolec je tud poklicni vojak in mu prav nic ne manjka. Vsak dan zjutraj gre v sluzbo, tam majo telovadbo potem pa obicajno nimajo kaj posebnega za delat. On se heca in pravi, da se hodi v sluzbo rekreirat in jest (baje majo zelo dobro hrano). Je ze res, da je sel v tistih prvih mesecih skozi muke, ker baje so ful strogi in vse, ampak zdaj pa mu je to super stvar in tud ko so bli na Madzarskem mu je odgovarjalo. Pa ma punco, pa nikakor ne omejuje njune zveze.
Tiste, ki pravite, da nikol ne bi mele vojakov, ker jih dosti ni pa tak, a potem tud profesonalnega sportnika ne bi mele? Tud oni majo vsak dan vsaj po dve uri treninga, tekme v tujini, priprave...
Tiste, ki pravite, da nikol ne bi mele vojakov, ker jih dosti ni pa tak, a potem tud profesonalnega sportnika ne bi mele? Tud oni majo vsak dan vsaj po dve uri treninga, tekme v tujini, priprave...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov