fant v stanovanjski skupnosti

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mikrosis
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mikrosis » 04. Nov. 2011 20:11

Zdravo!
Pišem ker me zanima če poznate koga ki je kdaj bival v kaki stanovanjski skupnosti? spoznala sem fanta, ki trenutno tam živi pa me zanima zakaj točno gre?
na spletni strani piše:
Stanovanjske skupine Mladinskega doma Maribor so namenjene otrokom in mladostnikom od 8. do 18. leta, ki iz različnih vzrokov ne morejo živeti v matični (svoji) ali rejniški družini, pri svojcih ali so brez staršev in je začasna izločitev iz domačega okolja nujna ter strokovno utemeljena. Namenjene so otrokom in mladostnikom s težavami v socialni integraciji, s primanjkljaji na emocionalnem, kognitivnem področju, vzgojni ogroženosti, izpostavljanju različnih zlorab.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 04. Nov. 2011 21:55

Ja sej pa je to natančen opis vsega :) Poznam primer punce, ki je tam živela, ker ni imela staršev-so se ji odrekli in je živela pri starih starših, ni bila iz Mb, je pa hodila tukaj v šolo...poznala pa sem tud enega fanta, ki je pa bil tam, ker je imela bolj vzgojne težave...
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 05. Nov. 2011 10:43

A njega pa ne bi vprašala?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
mikrosis
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mikrosis » 06. Nov. 2011 16:52

barbie_girl_85 ne, zaenkrat se nisem še odločila vprašati, ker se mi zdijo preveč boleča vprašanja. starše ima žive, ker mi je nekaj govoril o mami.
njegovi sošolci se nočejo družit z njim, ker pravijo da ne spada mednje.
pa pač malo me moti kako bi potem okolica name gledala če bi se družila z njim.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Nov. 2011 17:10

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:01, skupaj popravljeno 1 krat.
mikrosis
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mikrosis » 06. Nov. 2011 17:18

sirova štručka - lahko je govoriti, malo težje izvesti. meni ni vseeno kaj si okolica misli. fant nima nikakršnih problemov, da bi jemal drogo ali pil - edino cigarete kadi. njegovi sošolci so butli - saj bo moji tudi samo malo manj ;) star je pa 17 let.
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a angel99 » 06. Nov. 2011 17:23

hmm.. sošolci ga izločajo iz družbe in tebi se zdijo zaradi tega butli, a sama pa ne veš,če bi se družila z njim, ker te skrbi, kaj si bodo drugi mislili o tem? :gruebel: to mi nekak ne gre skupaj..

se strinjam s tistim kar je sirova štručka napisala; ne oziraj se na mnenje drugih. :roll:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 06. Nov. 2011 17:25

mikrosis napisal/-a:meni ni vseeno kaj si okolica misli.

Potem pa naredi fantu uslugo in ga pusti pri miru že zdaj, ne nekaj silit vanj in ga potem kenslat, ko te bo že spustil blizu, sošolci te bodo pa začeli zafrkavat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Nov. 2011 17:45

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 06. Nov. 2011 17:55

mikrosis napisal/-a:pa pač malo me moti kako bi potem okolica name gledala če bi se družila z njim.

brrrhhh..****
It was forever..but it didnt last long..
mikrosis
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mikrosis » 06. Nov. 2011 17:56

sirova štručka - imaš prav :) malce sem nesamozavestna in včasih potrebujem nekaj spodbude - hvala! se mu bom poskusila približati in se družiti z njim. ampak še vedno ne razumem zakaj ljudje delajo tak tabu okoli tega? fant rešuje svoje težave - ljudje bi mu morali še bolj pomagati ne pa ga blati in izogibati, sploh v pubertetniškem obdobju.
kaj pa če preide v kaj več? kako naj mami razložim kje živi? ona je precej bolj staromodna in nevem kako bi to sprejela.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Nov. 2011 18:02

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:00, skupaj popravljeno 1 krat.
mikrosis
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mikrosis » 06. Nov. 2011 18:18

hvala za nasvet sirova štručka!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov