fant v stanovanjski skupnosti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
- mikrosis
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2011
Zdravo!
Pišem ker me zanima če poznate koga ki je kdaj bival v kaki stanovanjski skupnosti? spoznala sem fanta, ki trenutno tam živi pa me zanima zakaj točno gre?
na spletni strani piše:
Stanovanjske skupine Mladinskega doma Maribor so namenjene otrokom in mladostnikom od 8. do 18. leta, ki iz različnih vzrokov ne morejo živeti v matični (svoji) ali rejniški družini, pri svojcih ali so brez staršev in je začasna izločitev iz domačega okolja nujna ter strokovno utemeljena. Namenjene so otrokom in mladostnikom s težavami v socialni integraciji, s primanjkljaji na emocionalnem, kognitivnem področju, vzgojni ogroženosti, izpostavljanju različnih zlorab.
Pišem ker me zanima če poznate koga ki je kdaj bival v kaki stanovanjski skupnosti? spoznala sem fanta, ki trenutno tam živi pa me zanima zakaj točno gre?
na spletni strani piše:
Stanovanjske skupine Mladinskega doma Maribor so namenjene otrokom in mladostnikom od 8. do 18. leta, ki iz različnih vzrokov ne morejo živeti v matični (svoji) ali rejniški družini, pri svojcih ali so brez staršev in je začasna izločitev iz domačega okolja nujna ter strokovno utemeljena. Namenjene so otrokom in mladostnikom s težavami v socialni integraciji, s primanjkljaji na emocionalnem, kognitivnem področju, vzgojni ogroženosti, izpostavljanju različnih zlorab.
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Ja sej pa je to natančen opis vsega Poznam primer punce, ki je tam živela, ker ni imela staršev-so se ji odrekli in je živela pri starih starših, ni bila iz Mb, je pa hodila tukaj v šolo...poznala pa sem tud enega fanta, ki je pa bil tam, ker je imela bolj vzgojne težave...
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
A njega pa ne bi vprašala?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- mikrosis
- Sramežljivka
barbie_girl_85 ne, zaenkrat se nisem še odločila vprašati, ker se mi zdijo preveč boleča vprašanja. starše ima žive, ker mi je nekaj govoril o mami.
njegovi sošolci se nočejo družit z njim, ker pravijo da ne spada mednje.
pa pač malo me moti kako bi potem okolica name gledala če bi se družila z njim.
njegovi sošolci se nočejo družit z njim, ker pravijo da ne spada mednje.
pa pač malo me moti kako bi potem okolica name gledala če bi se družila z njim.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:01, skupaj popravljeno 1 krat.
- mikrosis
- Sramežljivka
sirova štručka - lahko je govoriti, malo težje izvesti. meni ni vseeno kaj si okolica misli. fant nima nikakršnih problemov, da bi jemal drogo ali pil - edino cigarete kadi. njegovi sošolci so butli - saj bo moji tudi samo malo manj star je pa 17 let.
-
angel99 - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2011
hmm.. sošolci ga izločajo iz družbe in tebi se zdijo zaradi tega butli, a sama pa ne veš,če bi se družila z njim, ker te skrbi, kaj si bodo drugi mislili o tem? to mi nekak ne gre skupaj..
se strinjam s tistim kar je sirova štručka napisala; ne oziraj se na mnenje drugih.
se strinjam s tistim kar je sirova štručka napisala; ne oziraj se na mnenje drugih.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:01, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
mikrosis napisal/-a:pa pač malo me moti kako bi potem okolica name gledala če bi se družila z njim.
brrrhhh..****
It was forever..but it didnt last long..
- mikrosis
- Sramežljivka
sirova štručka - imaš prav malce sem nesamozavestna in včasih potrebujem nekaj spodbude - hvala! se mu bom poskusila približati in se družiti z njim. ampak še vedno ne razumem zakaj ljudje delajo tak tabu okoli tega? fant rešuje svoje težave - ljudje bi mu morali še bolj pomagati ne pa ga blati in izogibati, sploh v pubertetniškem obdobju.
kaj pa če preide v kaj več? kako naj mami razložim kje živi? ona je precej bolj staromodna in nevem kako bi to sprejela.
kaj pa če preide v kaj več? kako naj mami razložim kje živi? ona je precej bolj staromodna in nevem kako bi to sprejela.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov