Fant si piše preko fbja z drugimi o seksu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 134 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Sm napisala - 100 ljudi, 100 čudi in da ni lepo vohunit za drugimi. Js bi pač šla pogledat če bi mela geslo v rokah. Govorim zase, ni to nobeno pravilo in nobenga ne prepričujem naj gre s prve vohunit za tipom/punco.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
[vanessa] napisal/-a:Že nasplošno sm firbčn človek in ja, bi me vsako geslo zamikalo (ne sam od fanta). Pa ne zto da ugotovim al me vara (v primeru da cifra nbi bla tko visoka), ma pač iz radovednosti A sm zaradi tega slab človek?
Če bi fant vohunil za mano, mu nebi odpustila! Meni se to zdi zelo zelo grdo. Kljub temu, da sva par, nisva eno, še vedno ima vsak svoje hobije, svoje prijatelje, in vsak svoj e-mail, FB, ki se drugega ne tiče!
Pogosto grem na fantov FB, ker me prosi (mal preveč obsedena z igricami na FB in on včasih nima časa, pa js poskrbim za njegove igrice- bedna sva čist). Pa ima skoz poln inbox sporočil, pa nisem niti pogledala od koga so. Ni šans...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- kinna
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 5. 2009
torej pa vam je normalno to, da pač vaš partner skriva pred vami, to da si piše z eno žensko da bi jo pofuko pa nevem ka še vse...??? se seveda strinjam z tem, da ni lepo če stikaš. in da ma vsak svojo zasebnost. ampak meni je to varanje, laganje, delanje lepega pred tabo... mislim meni je to dosti hujše, kot pa če pač pogledaš kaj tvoj partner dela na FB, s kom se meni po fonu... sej je stikanje po zasebnosti, ampak če je tvoj fant, če mu RES lahko zaupaš, ti bo brez problema pokazo FB, vse smse in nevem kaj še... js osebno, če bi ugotovila kakršno koli dopisovanje al kaj podobnega, bi mu rekla, da naj z tisto uživa, in mu povedla kak pa kaj je... če bi bi hec, bi ti on sam to povedo...
in recimo, kaj če ti fant posodi fon za en sms. pa ko ga pošleš, se ponavadi (vsaj meni) pol pokaže cela mapa poslanih smsov. in bi spodi vidla neznano št al pa shranjeno Nina (pa sploh nebi vedla za katero nino se gre...) zraven se pa bidijo ponavadi prve 3 besede... in bi pisalo: Tak bi te... mi lahko kdo pove, če nebi pogledo smsa???
in še enkrat, js se ne strinjam z tem, da stikaš po partnerjevi zasebosti, ampak mi je to manj pomembno v primeru, da pač slučajno odkriješ takšna sporočila...
in recimo, kaj če ti fant posodi fon za en sms. pa ko ga pošleš, se ponavadi (vsaj meni) pol pokaže cela mapa poslanih smsov. in bi spodi vidla neznano št al pa shranjeno Nina (pa sploh nebi vedla za katero nino se gre...) zraven se pa bidijo ponavadi prve 3 besede... in bi pisalo: Tak bi te... mi lahko kdo pove, če nebi pogledo smsa???
in še enkrat, js se ne strinjam z tem, da stikaš po partnerjevi zasebosti, ampak mi je to manj pomembno v primeru, da pač slučajno odkriješ takšna sporočila...
-
*mala* - Cosmopsiho
Js nimam svojemu fantu nič za kazat smse, ki si jih pišem magari s svojimi kolegi. Men tudi če jih fant hoče pokazat, jih nebi.
Lahko da sem naivna ampak fantu zaupam. In če se bom opekla na ta način, jebat ga. Do takrat pa ne mislim vohunt za njim. Pa čeprov vem, da bi mi fant z veseljem vse pokazal, bi imel še raje, da mu mal mailov zbriše, ampak ne bom.
Zakaj ste v zvezah, ko fantu ne zaupate? Jaz zase vem, da prvi trenutek ko bi imela željo preverit fanta, da nekaj ne štima. Mu ne zaupam, imam sume. Ne moreš kar ponesreč pogledat. A ste tako nesigurne v zvezo? Kje je smisel?
Seveda da ne odobravam tega, kar fant počne, ampak da je preverila je morali biti nekaj hudo narobe. Nek sum, nek trenutek nezaupanja. Ali je pa pač tako žalosten osebek od človeka, da vsakga fanta brez dvoma preverja.
Lahko da sem naivna ampak fantu zaupam. In če se bom opekla na ta način, jebat ga. Do takrat pa ne mislim vohunt za njim. Pa čeprov vem, da bi mi fant z veseljem vse pokazal, bi imel še raje, da mu mal mailov zbriše, ampak ne bom.
Zakaj ste v zvezah, ko fantu ne zaupate? Jaz zase vem, da prvi trenutek ko bi imela željo preverit fanta, da nekaj ne štima. Mu ne zaupam, imam sume. Ne moreš kar ponesreč pogledat. A ste tako nesigurne v zvezo? Kje je smisel?
Seveda da ne odobravam tega, kar fant počne, ampak da je preverila je morali biti nekaj hudo narobe. Nek sum, nek trenutek nezaupanja. Ali je pa pač tako žalosten osebek od človeka, da vsakga fanta brez dvoma preverja.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
kinna napisal/-a:prve 3 besede... in bi pisalo: Tak bi te... mi lahko kdo pove, če nebi pogledo smsa???
Ne pošiljam smsov iz njegovega mobitela in tudi nikoli nimam v roki njegovga mobitela (ne gledam slikc, ne kličem iz njega, ne iščem po imeniku,..).
Ravno zaradi takih smsjev mam js mobitel zakljenjen (in ne gledam po njegovem), da si ne bi kdo prehitrih zaključkov delal, če bi kaj takega prebral, ker imam eno frendico in enga frenda, ki mi razne take fore pošiljata in me kličeta: mala, lepotička, mucek,..
A goal without a plan is just a wish.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
kinna napisal/-a:torej pa vam je normalno to, da pač vaš partner skriva pred vami, to da si piše z eno žensko da bi jo pofuko pa nevem ka še vse...???
Ne, ni. Ampak živim v prepričanju, da tega ne počne. Če bom kdaj začela dvomit vanj, se bom direktno soočila z njim.
Do takrat je pa njegov mobitel varen pred menoj in mojimi slučajnimi, naključnimi odkritji.
Nihče ne trdi, da si je treba zatiskat oči in ušesa pred tipovim početjem in mu pustit, da ga serje naokoli. Ampak ko naletiš na sumljivo situacijo, imaš dve možnosti. Lahko ga vprašaš, kdo je ta Nina, ki ji pošilja smse. Lahko pa čisto ponesreči primeš njegov mobitel tako, da se ravno mapa s sporočili odpre in potem po pomoti pogledaš ravno na ekran in slučajno prebereš msg.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
jullia_ napisal/-a: Lahko ga vprašaš, kdo je ta Nina, ki ji pošilja smse. Lahko pa čisto ponesreči primeš njegov mobitel tako, da se ravno mapa s sporočili odpre in potem po pomoti pogledaš ravno na ekran in slučajno prebereš msg.
in večina izbere drugo možnost...potem pa pridejo na cosmoforum in odprejo temo z naslovom Kaj naj naredim...ali kaj podobnega...
-
*mala* napisal/-a:Zakaj ste v zvezah, ko fantu ne zaupate? Jaz zase vem, da prvi trenutek ko bi imela željo preverit fanta, da nekaj ne štima. Mu ne zaupam, imam sume. Ne moreš kar ponesreč pogledat. A ste tako nesigurne v zvezo? Kje je smisel?
Ko sm to prebrala sm se tkoj spomnla na uno primitivno foro, da če ti kdo kej ne privošči, mu ni všeč, te skritizira itd. je tkoj ljubosumn
Ni vse črno in belo. In po pavici povedano tudi tebi ne bi verjela, če bi zdej rekla da nisi nikoli podvomla v tipa. Tolko je tega varanja v kao najbolj popolnih (?!) zvezah, da se nbi mela niti za sekundo za bolano, če bi pomisnla na to da me mogoče tip vara al pa ma podobna sporočila na FB-ju.
Čudno se mi zdi da se vse tko stran držite od telefonou. Js nonstop vidim moje frendice/frende k držijo telefone od partnerja/ke v rokah, celo kličejo/pišejo s tistega telefona. Tle pa niti ena ne dela tega. Me ne preseneča več, da je tolko takih tem kjer ženske na dolgo in široko razlagate o popolni zvezi, potem pa, glej ga zlomka, je kr naenkrat konc zveze, ker ma čudna sporočila al vas je celo prevaru. Vi pa komi da upate verjet v to, ker prej je blo vse oh in sploh čudovito.
In ja, rajš 1x pogledam njegov FB, telefon itd. in izpadem tavečja svinja in obsedenka, kot pa da me tip vleče za nos.
Mogoče pa tista k je odprla to temo, je malo pretiravala s tem, da mata popolno zvezo al pa obdržala zase določene ne preveč lepe informacije. Tudi to je možno.
-
*mala* - Cosmopsiho
Če jaz podvomim v svojega fanta, ga VPRAŠAM. In se zadovoljim z njegovim odgovorom.
Pametuj mi o moji "popolni" zvezi, ko ne bo več popolna Ali pa ko je bo konc.
In ne verjamem nobeni, ki reče, da le enkrat preverila fanta. Seveda se potem še drugič, tretjič, itd... ne more upret. Revca uboga. Kaj bi pa vaši fantje porekli na to? I wonder...
Pametuj mi o moji "popolni" zvezi, ko ne bo več popolna Ali pa ko je bo konc.
In ne verjamem nobeni, ki reče, da le enkrat preverila fanta. Seveda se potem še drugič, tretjič, itd... ne more upret. Revca uboga. Kaj bi pa vaši fantje porekli na to? I wonder...
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Kdo pa pravi, da se tako striktno držimo stran od telefonov? Jaz uporabljam fantov računalnik in tudi mobitel mi je že posodil, če je moj crknil. Tudi on moje, afkors.
Je pa res, da oboje uporabljam za svoje potrebe. In še nikoli se mi ni zgodilo, da bi se po prekinitvi telefonske zveze sam od sebe odprl seznam sms sporočil.
Je pa res, da oboje uporabljam za svoje potrebe. In še nikoli se mi ni zgodilo, da bi se po prekinitvi telefonske zveze sam od sebe odprl seznam sms sporočil.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
*mala* napisal/-a:Če jaz podvomim v svojega fanta, ga VPRAŠAM. In se zadovoljim z njegovim odgovorom.
če se nekdo odloči, da bo varal in varanje prikrival, potem valda, da bo na vprašanje, če te vara, odgovoril ne
-
puma napisal/-a:*mala* napisal/-a:Če jaz podvomim v svojega fanta, ga VPRAŠAM. In se zadovoljim z njegovim odgovorom.
če se nekdo odloči, da bo varal in varanje prikrival, potem valda, da bo na vprašanje, če te vara, odgovoril ne
Mogoče v njeni popolni zvezi drugače funkcionira (odkritost in te fore).
Se mi pa tudi to vprašanje ne zdi lih lepo, tko ku uporabljanje gesla al preverjanje telefonou. Za moje pojme smo tm tm.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
In če bo varanje prikrival, potem bo tudi težko najti dokaz, da te vara. Razen, če nima nizkega IQ, da pušča sporočila, da ne briše zs-jev, da nima dveh mailov, eni imajo dva telefona,.. Eni znajo varat, tako da jih ne dobijo.
In daleč od tega, da imava s fantom popolno zvezo .
Spoštujem zasebnost, to je to, tako kot želim, da on mojo
In daleč od tega, da imava s fantom popolno zvezo .
Spoštujem zasebnost, to je to, tako kot želim, da on mojo
A goal without a plan is just a wish.
-
*mala* - Cosmopsiho
[vanessa] napisal/-a:puma napisal/-a:*mala* napisal/-a:Če jaz podvomim v svojega fanta, ga VPRAŠAM. In se zadovoljim z njegovim odgovorom.
Mogoče v njeni popolni zvezi drugače funkcionira (odkritost in te fore).
Se mi pa tudi to vprašanje ne zdi lih lepo, tko ku uporabljanje gesla al preverjanje telefonou. Za moje pojme smo tm tm.
Ga še v življenju nisem vprašala, če me je varal in tudi ne nameravam. Lahko pa npr. vprašaš: kdo pa kdo je ta Francka s katero greš na kavo? (če bi mi seveda omenil, da gre).
Saj ni neumen, tudi jaz nisem- če bi jaz varala ali pa če bi on, bi oba prekleto dobro lahko skrila. Kako neumen moraš bit, da puščaš smse na mobitelih, klice? shranila bi tisto osebo kot Metko, brisala smse, čase klicov, ... Mate pa zelo neumne fante, da še varanja ne bi znali skrivat. Bi skoraj podcenjevala svojega fanta, če bi verjela, da je tak trapast, da ne zna smsa zbrisat
A imate večjo garancijo če ga ne preverjate? Pač, na srečo ne razumem vašega vedenja in ga tudi slučajno ne obravnavam.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
*mala* napisal/-a:Saj ni neumen, tudi jaz nisem- če bi jaz varala ali pa če bi on, bi oba prekleto dobro lahko skrila. Kako neumen moraš bit, da puščaš smse na mobitelih, klice? shranila bi tisto osebo kot Metko, brisala smse, čase klicov, ... Mate pa zelo neumne fante, da še varanja ne bi znali skrivat. Bi skoraj podcenjevala svojega fanta, če bi verjela, da je tak trapast, da ne zna smsa zbrisat
tocno to! haha
midva si normalno pustiva uporabljat mobitel drug od drugega, racunalnik drug od drugega, brez dovoljenja (pac ce kdo kaj rabi iz najrazlicnejsih vzrokov), in ne cutim nobene potrebe po tem da bi ga preverjala, ce bi me prevaral bi to verjetno prej ugotovila brez gledanja kakrsnihkoli sporocil
sploh pa [vanessa] glede na to da zagovarjas preverjanje, a izprasas vse njegove kolege kaj so poceli ko grejo kam ven? kako pa ves da te ne more prevarat, brez da bi si z zensko kakrsenkoli sporocilo pustil na mobitelu ali compu? al ga zasledujes povsod?
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Prvi neprebran prispevek • 134 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov