Fant si piše preko fbja z drugimi o seksu

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 05. Dec. 2009 9:43

Tud, če mu je ona pisala je še zmer on tisti k je reku ja. Al je pa revež totalno brez lastne hrbtenice in ga lohk vsak prestavlja kokr hoče ter nima nobene kontrole nad svojim telesom, vzgibi, nagoni itd. torej kaj s takim počet ne vem.
Po drugi strani gledat FB, mejle, smse...mislm pa dobr no, men je to odvratno. Če bi zvedla, da moj tip gleda vse to bi tud zgubila zaupanje, sploh ker bi to pač počel za mojim hrbtom kr je tud prikrivanje itd.
In še tretje, zame je pač varanje bl čustveno kt telesno tko, da tle nism pravi naslov.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 05. Dec. 2009 9:45

purple_rain napisal/-a:
puma napisal/-a:
Lamia napisal/-a:Ne bom javno izpostavljala pra*ice, ki brez sramu piše zasedenim tipom. :)
Nism na istem levelu.

heh kaj je potem takem tvoj tip? ...
:top:
To tud mene zanima..
:angelsmajli:

P.S. Ne me jebat niti enega angel smajlija na tem forumu. Vazno da mamo 8 hudicek smajlijev.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 05. Dec. 2009 9:55

joj,res smotana situacija, jz mu ne bi vcerjela da je bil hec, sploh pa dejstvo da je imel pred tabo toliko punc, praviš da 40, mi še bolj vzbuja dvome da te ni prevaral oz. da te ni mel namen prevarat...
In ja, OK, res ni lepo brati tuja zasebna sporočila, ampak se je skušnjavi težko upret, tut jz sm prebrala fb sporočila od mojega, ko je enkrat pustil fb odprt in šel, takoj mi je bilo žal, saj sm si predstavljala najbolj črn scenarij, je pa res da si moj v tem času ni pisal z nobeno, sm pa najdla par sumljivih mailov iz preteklosti, preden sva bila skupi, potem sm mu povedala za vse, pa mi je razložil zakaj se je šlo...da ni bilo tak kot sm jz to razumela. Šlo je precej živcev, ker sm bila prepričana da mi laže, ker sm si v glavi naredila svojo interpretacijo zadeve. Skratka, nikoli več mu ne grem nobenih mailov brat, pa tut vam isto svetujem.
Da se vrnem k temi, a pred tem mailov si mu zaupala? Je že katero punco prevaral? Se ne oglaša na telefon ko ga kličeš? Vse to so znaki, oz. bi lahko bili, je pa res pa so eni tipi že taki profiji da jih težko ugotoviš, itak da ti je zanikal da je bil hec, sej ti ne bo priznal tega, pa tut jasno mi je da mu zdaj ne zaupaš več, zaupanje je pa itak zelo pomembno v zvezi.
Najboljše je če se pomenita, tut če te je prevaral, bodi ziher da ti tega ne bo priznal, zato bi vsaj jz na tvojem mestu malo gledala na morebitne sumljive zadeve, kot so klici pri katerih se ne oglasi če si zraven, sporočilca, ne vem no, situacija je res težka, ponavadi je pa tak da tisti ki je prevaran to zadnji zve, okoli pa že vsi vedo pa se noben noče izpostvaljati in povedati resnico. Tut sama vem za par kolegov da varajo svoje punce (pa ne z eno, ampak z večimi), punce pooznam pa na videz in zato se ne vtikam, če bi šlo za moje dobre prijateljice, bi jim že povedala.Vsi so seveda v resnih zvezah, ne živijo pa skupi, je pa res da je mojega bivšega njegova bivša prevarala ko sta skupi živela in to kr neki časa, tak das to da skupi živiš ni nobena garancija da bo partner zvest... Sama se pač moreš odločiti, kak pa kej naprej, meni osebno se pa 40 punc pred tabo zdi ogrooooomnooo, kaj to more met res neko evidenco da jih šteje, kot je ena pred mano omenila,sploh pa če je tip v zgodnji 20-ih ali še mlajši je še večja groza. moj je mel 10X manj punc kot tvoj, pa ni v zgodnjih 20-ih, pa še to se mi zdi tko kr nekaj punc, čeprav vem da ima večina krepko več, sm pa rabila malo da sm se navadila...Srečno pri odločitvi! ppa sporoči kak se je izteklo :wink:
lunek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lunek » 05. Dec. 2009 13:03

Ma se strinjam, da ni lepo, da se gleda sms-e , pa mejle in take sicer zasebne stvari svojemu partnerju. Jaz sama tega ne počnem, no mogoče bi, če bi mela res nek konkreten razlog za sumničenja pač z namenom, da bi preverila, sicer pa absolutno ne. No, ampak tu ni point njene težave. problem je, da fantu zaradi tega, kar je ugotovila sicer s prepovedanim dejanjem, ne more več zaupati.

Moje mnenje, da je zaupanje v razmerju ključnega pomena. če mu ne moreš zaupati, ne vem, če je pred vama sploh še skupna prihodnost... ne moreš se non stop spraševati, ali te vara, preverjati vsake njegove poteze, se bati, ko gre ven s prijatelji...Vse to prerase v obsesijo, zaradi katere sta nesrečna oba. Zato pač razmisli, ali so morda razen tistega sporočila še kaki drugi znaki, zaradi katerih sumiš, da te vara in razčisti sama s sabo ali si mu še sposobna zaupati. V kolikor mu nisi, je bolje končati zdaj, kot pa začeti uničevati vajino zvezo in sebe z ljubosumnini izpadi...
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 05. Dec. 2009 13:10

^^lunek super povedano :gut: , sama bi ji isto svetovala.
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a najstnica » 05. Dec. 2009 13:42

Punca pojdi stran. Ćaka te boljši, ki te bo vreden. Ne bo lahko. Ampak se bo obrestovala. Srečna boš. V tej zvezi bodo vedno dvomi...
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 5. 2009
Kraj: Mars

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 05. Dec. 2009 15:40

že to da te hoče prevarat al whatever...še sploh verjameš da jih je meu 40??

ja sej...FB kva pa.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 05. Dec. 2009 19:06

*mala* napisal/-a:Preveri še njegov mail, pa njegov telefon. Še boljša vira kot FB :roll:

Zakaj se je dobro tko razburjat? Pač je odkrila geslo in šla, nič hudega sluteč, pogledat. Kaj veš, mogoče bo nekoč lih tebi pogledu tip FB. Sej ni to bistvo problema. :roll:
Meni se tudi ne zdi lepo, sam kaj, vsaj ugotovila je kašnega tipa ma. Boljše kot živet v laži.

Js mu definitivno ne bi več zaupala, kr neki je že na tem (že številka žensk ti dosti pove). Po drugi strani pa.. Na njegovem mestu bi šla brisat taka sporočila (kr res ne moreš nikoliv edet kdo ti ugotovi geslo, sploh pa če maš punco/fanta), tko da mogoče je bla res sma zajebancija in ni daju dosti na to oz. ga ni pretirano skrbelo.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 05. Dec. 2009 19:13

Ah daj no, da NESLUTEČ pogledat? Da sploh greš pogledat, to pove, da partnerju ne zaupaš in da pričakuješ, da boš našel nekaj. Kdo pa še verjame temu "iz radovednosti", "ponesreči". Js vem od fanta vse možne maile in gesla, pa mi še na pamet ni padlo, da bi kaj prebrala.

Al je bil fant že prej tako sumljiv, da nekaj ne štima (čeprov to da jih imel 40, al koliko že, MENI nič ne pove), ali je pač ženska paranoična s preverjanjem tipa, mu absolutno ne zaupa in paničari kdaj jo bo prevaral.

Js svojemu fantu zaupam, nimam 100% garancije, da me ne vara, ampak ga poznam in mislim, da mi kaj takega nebi naredil. Pa ni šans, da grem njegove maile brat, smse, itd... Raje se pogreznem v tla, kot pa spustim tako nizko.

Samo nervirajo me ti izgovori, kako nekdo bere smse, maile. Priznaj, da si nekaj sumila ali pa da te firbec matral in to je to :D Pa ne dvomim da je taka punca vsakega fanta preverila, če je le bila šansa (nekateri je seveda nimajo :D).

Aja, se pa ne razburjam :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 05. Dec. 2009 19:20

*mala* napisal/-a:Ah daj no, da NESLUTEČ pogledat? Da sploh greš pogledat, to pove, da partnerju ne zaupaš in da pričakuješ, da boš našel nekaj. Kdo pa še verjame temu "iz radovednosti", "ponesreči". Js vem od fanta vse možne maile in gesla, pa mi še na pamet ni padlo, da bi kaj prebrala.

Al je bil fant že prej tako sumljiv, da nekaj ne štima (čeprov to da jih imel 40, al koliko že, MENI nič ne pove), ali je pač ženska paranoična s preverjanjem tipa, mu absolutno ne zaupa in paničari kdaj jo bo prevaral.

Js svojemu fantu zaupam, nimam 100% garancije, da me ne vara, ampak ga poznam in mislim, da mi kaj takega nebi naredil.

Samo nervirajo me ti izgovori, kako nekdo bere smse, maile. Priznaj, da si nekaj sumila ali pa da te firbec matral in to je to :D Pa ne dvomim da je taka punca vsakega fanta preverila, če je le bila šansa (nekateri je seveda nimajo :D).

Aja, se pa ne razburjam :D

Jah ona je pač mela to "srečo" da je dejansko neki najdla in se je splačalo it pogledat :D

In te fore, da nimaš 100% garancije da te vara, ma da ga preveč dobro poznaš, da je 80% časa s tabo, da nikoli ni nobene prevaru in šeee bi lahko naštevala sm že od tolko prevaranih žensk slišala, da me ne gane več :wink:
Po pravici povedano, če bi meu moj tip pred mano 40 žensk, bi tudi mene srbeli prsti in bi se težko uprla geslu. Jebiga, 100 ljudi, 100 čudi.
Ponavljam - se mi ne zdi lepo in če ne bi odkrila nič sumljivega se nbi počutla uredu kr sm podvomla v njega, ampak (!) če pa bi kaj najdla, hvala bogu za geslo!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 05. Dec. 2009 19:28

[vanessa] napisal/-a:In te fore, da nimaš 100% garancije da te vara, ma da ga preveč dobro poznaš, da je 80% časa s tabo, da nikoli ni nobene prevaru in šeee bi lahko naštevala sm že od tolko prevaranih žensk slišala, da me ne gane več :wink:

Tudi če me prevara- ne nameravam sedaj vsako minuto (ali uro) dneva obsedeno preverjat kaj počne, ali me vara, ali ne; preverjati maile, smse, samo zato, da bom sigurna. S tem se bom obremenjevala pozneje, če kdaj pride do tega. Ne nameravam se pa skoz sekirat ali me vara, ali ne, ga to spraševati, preverjati (kar jih nemalo počne)

Sicer pa glede na določene teme in uporabnice tega foruma spoznavam, da sem velik boljša punca kot mislim da sem in vidim, da sem boljša izbira kot precejšen del ostalih deklet- "konkurence" :D :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 05. Dec. 2009 22:48

[vanessa] napisal/-a:Po pravici povedano, če bi meu moj tip pred mano 40 žensk, bi tudi mene srbeli prsti in bi se težko uprla geslu. Jebiga, 100 ljudi, 100 čudi.

To pomeni, da ne bi zaupala fantu do te mere, da bi bila sigurna v zvezo. In kaj tu preverjanje FB reši? Mogoče je pa samo dovolj pameten, da ne pušča sledi.
Če bi jaz varala, sigurno ne bi shranjevala obremenilnih mejlov in smsov, sem prepametna za kaj takega :)
Če nekaj najdeš, veš, da te vara. Če ne najdeš nič, pa to ni dokaz zvestobe. Moraš iskat naprej in biti stalno na preži. Če se ti zdi vredno, seveda. Meni se ne bi.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 06. Dec. 2009 10:17

Ker vem, da znam bit ljubosumna, ne berem smsov, mailov, ne pregledujem mobitelov,.., ker bi znala vidit stvari, ki jih ni :D . Če me vara, prav, js sem ohranila svojo dostojanstvo. Na njegov nivo se pa ne mislim spuščati. Dobro ve, da če bi zvedla od tretjega, bi bilo takoj konec, če bi zvedla od njega, bi se pa še pogovorila z njim.
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 06. Dec. 2009 10:22

jullia, in kaj sm js napisala? Točno to - da če bi varala bi šla na njegovem mestu vse brisat, ker nikoli ne veš kdo ti dobi geslo. zato sm pomisnla da mogoče je bla za njega to res fora in ni dau velikega pomena na to (zato ni šou brisat)

Že nasplošno sm firbčn človek in ja, bi me vsako geslo zamikalo (ne sam od fanta). Pa ne zto da ugotovim al me vara (v primeru da cifra nbi bla tko visoka), ma pač iz radovednosti :D A sm zaradi tega slab človek?

V tem primeru se je splačalo bit sumničav, ker je vsaj ugotovila kašnega (?) tipa ma. Pustmo zdej to kolko zaupa tipu in kolko popolno zvezo mata, ker to ni (neposredno) bistvo teme.
Nikoli ne moreš vedet - mogoče lih tvoj tip ma taka in podobna sporočila na FB-ju, v telefonu, na mailu, samo da ti tega ne veš, ker ne vohuniš za tipom (mu pač zaupaš).
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 06. Dec. 2009 10:25

[vanessa] napisal/-a:Nikoli ne moreš vedet - mogoče lih tvoj tip ma taka in podobna sporočila na FB-ju, v telefonu, na mailu, samo da ti tega ne veš, ker ne vohuniš za tipom (mu pač zaupaš).

Ja jih pa ima. Ne bom js zdej gledala ali jih ima ali nima. Osnovna logika, ne stikaj, spoštuj zasebnost, ni jasna?
A goal without a plan is just a wish.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov