Fant si piše preko fbja z drugimi o seksu

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
la HauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a la HauteCouture » 08. Dec. 2009 0:10

In Lamia si ostala al odšla?
Sol lucet omnibus.
Uporabniški avatar
Lamia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 12. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Lamia » 08. Dec. 2009 11:31

Najprej se opravičujem, ker nisem komentirala nekaterih stvari že prej. Važn, da sm zdj izpadla kot največja prasica na celem svetu in res bolj obupn človek kot vse Ve, drage uporabnice. Mogoče ste res tako popolne, mogoče delate napake drugje, mogoče res imate take zveze, kjer ni kanček dvoma ter moč, da se uprete skušnjavam. Mogoče sem pa res tako slaba oseba, da ste se vse obesle samo na to, kako sem prebrala sporočila na FBju. Lepo, da nobena ni imela slabih izkušnj( meni je namreč bivši fant pol leta lagal v fris in očitno so to vedli vsi razn jst).Takrat sem si priseglam, da tako naivna nikol ne bom. Vem, da ni bil dober začetek zveze, ko že vstopiš z dvomm, ampak jebatga.

Ostala sem. Verjetno ni bila najbolj pravilna odločitev, izvedeli bomo kmalu. Ampak tisti " kaj pa če.." mi ni dal miru. Mogoče sva za skupi, mogoče ne. Vse se izve s časom.Do takrat pa ne bom brala njegovih sporočil, verjetno je včasih boljše ne vedeti,tako kot to zagovarjate ve.

Hvala in lep pozdrav ,

Lana
And I'd give up forever to touch you.
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shelve » 08. Dec. 2009 11:53

Seveda so vse popolne, samo ti nisi.. :D Jaz bi tudi pogledala, tako, da si ne očitaj. Kar se tiče tega tvojega fantiča..težko je filozofirati z distance, vendar, kjer je dim je tudi ogenj. Ponavadi. Upam, da se ti dobro izteče!
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 08. Dec. 2009 12:38

Če ne bi brskala po njegovem profilu, tega ne bi vidla, in bi blo zdjle vse lepo in prav a ne. Zdj k si pa "slučajno" zašla gor, našla ta sporočila, se ti je pa cel svet obrnil na glavo.
Mislim, če si že na začetku imela občutek, da mu ne boš mogla zaupat, nevem, zakaj se v tako zvezo spustit.
Ma sej nisi edini takšen primerek, k punca sama v sebi ve, da je tip tiste vrste, ki rad leta iz cveta na cvet, pa še vseeno lazi za njim, a ko mu ne zaupa, in ga preverja na vsakem koraku, in ko potem to "ponesreči" odkrije kaj sumljivega, je pa največji pr**** na svetu. :roll:
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
Uporabniški avatar
Pyrexia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Pyrexia » 08. Dec. 2009 12:39

Shelve napisal/-a:
Pyrexia napisal/-a:Se strinjam s tem, da je zaupanje to, da ne skrivaš mail accountov, FB in telefona pred partnerjem. Midva imava dostop do vseh gesel obeh in nič ne skrivava pred drugim. To je zame point zaupanja. Da ni ene stvari, da bi jo moral skrit pred partnerjem. Pa če je še kako sumljiv kaki SMS, ki bi ga dejansko lahko narobe interpretiral, ga ne skrijem.

Zakaj bi pa morala vedeti vsa njegova gesla? Zakaj ne bi spoštovala privatnost eden od drugega? :) Kaj pa, če je to zaupanje? Da ne veš vsa gesla in kljub temu zaupaš fantu? hehe smešne ste ene!

Lahko je "zaupati", ko imaš vsa gesla in prost dostop do najbolj privatnih strani svojega dragega/drage..bodite tako sproščene brez teh gesel in hkrati spoštujte privatnost. To pa že ne, kajne? :D Smeh!

Btw, midva s fantom nimava gesel en od drugega, vedno pa obstaja nek procent nezaupanja, tudi, če bi imela gesla..biti 100% naiven nikoli ni dobro.

No, jaz pa razmišljam tako, da če si tolk fer in tolk iskrena in si VREDNA ZAUPANJA, lahko daš tipu vsa gesla in telefon puščaš povsod, pa te ne gane, če dobiš SMS. Pri nama je že velikokrat prišlo do tega, da je kdo klical al pa poslal SMS, ko je bil drugi v kopalnici, pod tušem. Meni vedno dragi reče, naj mu preberem SMS, al pa se oglasim na telefon in jaz prav tako njemu. Nikoli nobene frke okrog tega. Jasno pa je seveda, da to lahko počneš le, če NIMAŠ NIČ ZA SKRIVAT ;) Jaz mam občutek, da tiste ki tako zagovarjate to zaupanje in privatnost pa svoje skrivnosti, ste ravno najmanj vredne zaupanja. Kako lahk otipu zameriš, če npr. prebere tvpj MSN pogovor z nekom? Razen, če je prebral kaj takega, kar ne bi smel. To zame ni iskrenost in point zaupanja. Daleč od tega.
Uporabniški avatar
Pyrexia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Pyrexia » 08. Dec. 2009 12:41

Lamia napisal/-a:Najprej se opravičujem, ker nisem komentirala nekaterih stvari že prej. Važn, da sm zdj izpadla kot največja prasica na celem svetu in res bolj obupn človek kot vse Ve, drage uporabnice. Mogoče ste res tako popolne, mogoče delate napake drugje, mogoče res imate take zveze, kjer ni kanček dvoma ter moč, da se uprete skušnjavam. Mogoče sem pa res tako slaba oseba, da ste se vse obesle samo na to, kako sem prebrala sporočila na FBju. Lepo, da nobena ni imela slabih izkušnj( meni je namreč bivši fant pol leta lagal v fris in očitno so to vedli vsi razn jst).Takrat sem si priseglam, da tako naivna nikol ne bom. Vem, da ni bil dober začetek zveze, ko že vstopiš z dvomm, ampak jebatga.

Ostala sem. Verjetno ni bila najbolj pravilna odločitev, izvedeli bomo kmalu. Ampak tisti " kaj pa če.." mi ni dal miru. Mogoče sva za skupi, mogoče ne. Vse se izve s časom.Do takrat pa ne bom brala njegovih sporočil, verjetno je včasih boljše ne vedeti,tako kot to zagovarjate ve.

Hvala in lep pozdrav ,

Lana

Seveda nisi slab človek zarad tega, če ne zaupaš partnerju. Verjetno imaš svoje razloge in prav noben nima pravice, da te tu gor ocenjuje in pametuje. Verjemi, ravno tiste, ki najbolj pametujejo, kako lahko bereš sporočila partnerja in brskaš po njegovem profilu, so najbolj ZAJEBANE :D Ne sekiraj se in srečno :wink:
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 08. Dec. 2009 12:57

TOM-Lady napisal/-a:Če ne bi brskala po njegovem profilu, tega ne bi vidla, in bi blo zdjle vse lepo in prav a ne. Zdj k si pa "slučajno" zašla gor, našla ta sporočila, se ti je pa cel svet obrnil na glavo.
Mislim, če si že na začetku imela občutek, da mu ne boš mogla zaupat, nevem, zakaj se v tako zvezo spustit.
Ma sej nisi edini takšen primerek, k punca sama v sebi ve, da je tip tiste vrste, ki rad leta iz cveta na cvet, pa še vseeno lazi za njim, a ko mu ne zaupa, in ga preverja na vsakem koraku, in ko potem to "ponesreči" odkrije kaj sumljivega, je pa največji pr**** na svetu. :roll:

OMG :roll:

Kaj ti si vedno začela zvezo tko da si 100% zaupala tipu? Veš, obstajajo primeri (in teh je dosti) ko začneš zaupat tipu samo po xy času zveze. Tko ku ljubezen. Verjetno ne začenmo vse zvezo že, oh in sploh in najbolj zaljubljeno, da smo sposobne izrečt tipu po 5 minutah uradne zveze ljubim te. :roll:
Če ti kdo laže in te prevara, maš vedno tisti občutek da bo naslednji isti in mu ne moreš 100% zaupat, tudi če se še tko trudiš. In kaj zdej zarad tega občutka naj ostane celo življenje sama, ker pač to zate ni zveza???
Je mela to nesrečo da je naletela spet na takega. Ma ne bo vedno tko in je treba probat s tistim k ji paše.
Če laganja in varanja nisi doživela pač ne moreš razumet. Tega nism še doživela, sam se probam dat v kožo drugih, ne pa da tkoj prbijam take, da drugi izpadejo ku slabi ljudje ker pač podvomijo v zvezo in grejo na FB brat sporočila.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 08. Dec. 2009 13:01

[vanessa] napisal/-a:
TOM-Lady napisal/-a:Če ne bi brskala po njegovem profilu, tega ne bi vidla, in bi blo zdjle vse lepo in prav a ne. Zdj k si pa "slučajno" zašla gor, našla ta sporočila, se ti je pa cel svet obrnil na glavo.

Kaj ti si vedno začela zvezo tko da si 100% zaupala tipu? Veš, obstajajo primeri (in teh je dosti) ko začneš zaupat tipu samo po xy času zveze. Tko ku ljubezen. Verjetno ne začenmo vse zvezo že, oh in sploh in najbolj zaljubljeno, da smo sposobne izrečt tipu po 5 minutah uradne zveze ljubim te. :roll:
Če ti kdo laže in te prevara, maš vedno tisti občutek da bo naslednji isti in mu ne moreš 100% zaupat, tudi če se še tko trudiš. In kaj zdej zarad tega občutka naj ostane celo življenje sama, ker pač to zate ni zveza???
Je mela to nesrečo da je naletela spet na takega. Ma ne bo vedno tko in je treba probat s tistim k ji paše.
Če laganja in varanja nisi doživela pač ne moreš razumet. Tega nism še doživela, sam se probam dat v kožo drugih, ne pa da tkoj prbijam take, da drugi izpadejo ku slabi ljudje ker pač podvomijo v zvezo in grejo na FB brat sporočila.

Če so ji govoril kakšen je, in če jo je motla številka vseh deklet, ter je bila v dvomih, nevem zakaj bi se s taksnim človekom spuscal v zvezo. Poleg tega pa ne rabis vsako besedo dobesedno obdelat in vzet.
Čuj sm doživela laži prav tako varanje, ampak nikoli pa nisem šla preverjat tipa na takšen način. Če on ni odkrit do tebe, si lahko vsaj ti do njega, pa ga lepo vprašaš kar te zanima, slej k prej resnica pride na dan.
IN nisem rekla, da moraš že na začetku zveze zaupat človeku (normaln da ne moreš), ampak če si v dvomih že na začetku, in to v takšnih dvomih, potem js tle ne vidim smisla. Res ne.
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
Ingrid_23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ingrid_23 » 08. Dec. 2009 13:03

HIII.....

Jst te popolnoma razumem in te niti mal ne obsojam zakaj si to naredila-tud jst sm taka:).....am ti pa lahko iz lastnih izkušenj žal povem da to vohunjenje ne pripelje daleč-jst sm na tak način zgubila tipa...

svetujem ti da dobro premisliš če imaš namen vztrajati v taki vezi, kjer te bo vedno žulilo, ko si ne boš mogla pomagat da ne bi pogledala na fc al kj drucga...ker te to to kar si vidla gnalo naprej in enostavno nimaš več zaupanja....

premisli in se probi pogovort čeprav vem da bo tip vztaju kao dj ne seri zajebancija pa to.....ampak vseen ti tega v svojih očeh ne vidiš kot zajebancijo in nikoli ne boš....in prav je tko....

punca drži se

bye
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 08. Dec. 2009 15:10

[vanessa] napisal/-a:

ej vanessa je se popolnoma strinjam s tabo :wink:
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2006
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objavaNapisal/-a Drobtinica » 08. Dec. 2009 15:45

Lamia napisal/-a: No, soočla sem ga z zadevo in je takoj hitel trdit, da je bla zajebancija, ker je bila punca vsiljiva...zdaj mineva mesec od tega, ampak še vedno ne morem pozabit. Ko gre ven razmišljam o tem, a bo s kakšno drugo. Ampk verjetno veste, da ni tako lahko zapakirat stvari, rečt jebatga in odit. Sploh, če je vajina zveza res super in vse...Kako bi se ve soočle s tem in kaj bi naredila v mojem primeru? Je internetno "varanje" varanje in bi lahko odšle in se spraševala, če je to mogoče bilo to?

V takem primeru bi jaz definitvno našpičila ušesa. In bi mi moral prekleto dobro dokazati, da je zaupanja vreden. Če bi res ostalo samo pri tem, da je bil to izoliran primerek, bi mu oprostila in pozabila; če pa bi se to ponavljalo, potem pa bi resno premislila, ali sem pripravljena s tem živet.
Varanja je nešteto oblik, od tebe je pa odvisno, kaj boš tolerirala.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 08. Dec. 2009 22:16

Pyrexia napisal/-a: Jaz mam občutek, da tiste ki tako zagovarjate to zaupanje in privatnost pa svoje skrivnosti, ste ravno najmanj vredne zaupanja.

Sklep na ravni "če ti je ona grda si sigurno ljubosumna!!!" bullshita.

Kako lahk otipu zameriš, če npr. prebere tvpj MSN pogovor z nekom?

Će bi ga prebral tako, da bi mi stikal po računalniku, sigurno.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 09. Dec. 2009 9:45

Evo razplet te zgodbe je pa jasen dokaz, da je brskanje brezvezno... Lamia je šla stikat, našla sumljive scene in rezultat? Nič. Bo še malo počakala :D
Kaj je potem koristnega pri preverjanju tipovega telefona, če pa ne ukrepaš, ko v resnici nekaj najdeš?
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 09. Dec. 2009 11:36

Mislim da nima dovolj moči da mu pove direkt in nardi konec :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 09. Dec. 2009 13:24

mogoče, ga mora dobit sredi akcije z neko bejbiko, pa še takrat bi mu verjetno verjela, če bi rekel, da je itak vse šala in da to kar sedaj ona vidi ni sex :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov