Fant si piše preko fbja z drugimi o seksu

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 09. Dec. 2009 13:38

Vse je možno :D

Sm res ne razumem kaj se tuki ima za čakat, dej mu nogico v ritko in začni naprej živeti! Vem da ni tok enostavno, ampak še hujše je če čakaš in živčna čakaš kaj boš spet najdla na FB al kjerkoli!

Go for your life!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Baby*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby* » 09. Dec. 2009 13:46

Taka zveza ne prinaša nič dobrega zaupanje si zgubila vanj in sedaj škodiš samo sebi s tem da ostajaš in se sprašuješ in dvomiš....pusti ga in začni živeti tvoje življenje je in izkoristi ga!
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2007
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 09. Dec. 2009 14:04

ni lepo bit v taki situaciji..res..sm bla tudi jst par let nazaj, sm fantu (zdej že dolgo ex) ¸vidla sms-e od sodelavk...sumljivi sms-i. niso namigovali na sex, ampak vseeno..nisem mu nič direktno rekla..ko sem ga pa vprašala, da kako je blo zunaj s to pa to osebo..je reku, da sploh ne pozna nobene ženske s tem imenom..čudežno se je spomnil čez nekaj dni, da pa jo pozna, da skupaj delata..hm..sem izvedela v kratkem času, da me je s to žensko varal...pa ne enkrat, dvakrat, ampak več kot eno leto! tako da..avtorico teme popolnoma razumem, mogoče pa je imela prej kako slabo izkušnjo in se je bala, da jo bo res prizadel in je pač pogledala.. tudi jaz bi na njenem mestu, priznam! me prav briga če izpadem prasica, ki tipu ne dovoli zasebnosti al karkoli..tako če jst takrat nebi pogledala in začela "raziskovat" bi mogoče še dandanes živela v laži, ljudje okrog mene, ki sem jih imela za prijatelje, bi se mi pa v obraz smejali in me imeli za budalo, ki jo tip leta in leta vara okoli!! na tvojem mestu bi bila zelo pozorna. če pa misliš, da mu ne boš več mogla zaupat pa je najboljše, da končata. v vsakem primeru, srečno!
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 09. Dec. 2009 15:48

^^
kar se drugih tiče, ki so vedli, da te vara:
za veliko parov vem, kjer ima tip več ali manj konstantne izlete ... pa se mi zdi, da ni na meni, da to punci,ženi povem ...

na kavicah, čajih ko se je tema pogovora obrnila na partnerstvo in zvestobo so bile vse totalno prepričane, da ji je partner zvest. Ne bom pozabila ene, ki se je ob tej temi pričela smejati, da češ po 9 letih skupnega življenja, enostavno čutiš, kako partner diha. No, ta isti partner to svojo punco vara 8 let.
Moč samozanikanja :?
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2007
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 09. Dec. 2009 16:03

^^ tisti, ki so vedeli, da me vara, niso bili samo neki znanci, (so tudi nekateri ki so samo znanci )ampak ljudje, ki sem jih imela za prijatelje, s katerimi smo tičali skupaj, skupaj žurali itd. in sem čutila, da sem bila izdana tudi z njihove strani. nevem no, jst ne bi mirno gledala, kako nekdo vleče za nos nekoga, za katerega mi ni vseeno. če bi šlo samo za znance, ok, se ne bi vmešavala..
samozanikanje je pa najhujše...taki ljudje ne vrjamejo tudi če vidijo na lastne oči...poznam en tak primer..ni jih vidla v akciji, ma skoraj..
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 09. Dec. 2009 17:27

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:02, skupaj popravljeno 1 krat.
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 09. Dec. 2009 17:31

dragi horus, če mi lahko liže ... lukno brez zadržkov in si delima vse, mu lahko pogledam ka se dogaja na njegovem fonu... in on lahko pogleda ka se dogaja na mojem... in če me zato pusti, kamot! :wink: tej pa ga že kja muči in je rabo razlog za razhod, pa ga drugače ni najdo... :wink:
LilBarbie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a LilBarbie » 09. Dec. 2009 17:32

kinna napisal/-a:dragi horus, če mi lahko liže ... lukno brez zadržkov in si delima vse, mu lahko pogledam ka se dogaja na njegovem fonu... in on lahko pogleda ka se dogaja na mojem... in če me zato pusti, kamot! :wink: tej pa ga že kja muči in je rabo razlog za razhod, pa ga drugače ni najdo... :wink:

agree!!!
Uporabniški avatar
Lamia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 12. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Lamia » 09. Dec. 2009 17:43

puma napisal/-a:mogoče, ga mora dobit sredi akcije z neko bejbiko, pa še takrat bi mu verjetno verjela, če bi rekel, da je itak vse šala in da to kar sedaj ona vidi ni sex :D

Mogoče sem pa res tok zabita in naivna? Lepo, da nis nikol šla skoz take stvari al pa da si jih zmogla realno obravnavat in odit iz zveze. Nekaterim je to težje, kot si lahko predstavljaš...

Mogoče pa so forumi iz drugačnih razlogov odprti kot sm jst mislna, ker sm predvidevala, da ste tle, da date nasvete...in ne da obsojate.
And I'd give up forever to touch you.
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 09. Dec. 2009 17:54

lamia nažalost se dogajajo takšne stvari... ampak resnično so nekatere ženske glupe... kolega, ki se skos goni in ženskam realno pove, da jih ma samo zato, da se pride tja nategnt, se zaljubljajo vanj, pa vedno da nič ne bo... meu je punco, kateri je povedo, da jo vara in ne samo z eno in mu tega ni verjela :roll: in ji je mogo parkrat povet... milism pa mi povej, če to ni glupo, da so ji vsi govorili, sama ni vedla ki hodi, vse je mela dano na dlan, pa se je delala neumno... saj vem, da je težko, ko pač kaj takega zveš... ampak a boš pustla da te bo meu za norca? hvala lepa... spoštujem sebe in nebom dovolila da sm igračka!

in na forumu dajemo mnenja in jih je več... včasih je treba drugo mnenje le sprejet... pa četudi je prizadeto...
Uporabniški avatar
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ann* » 09. Dec. 2009 19:22

ubistvu nasvet kaj u taki situaciji narest je zlo težko dt ker nismo še bli u taki situaciji in mislm da pou k jih je zdele tok glasnih da kaj bi one takoj naredle bi ko bi res pršle u tako situacijo odreagirale drgač

je pa res da k se enkrat začejo odkrivat take stvari ne sledi nč dobrga ponavad s časom postane sam še slabš vrjamem pa da je na hitr zdele spakirat pa it težko in je velik laži mislt da bo bolš in da je bla to samo zajebancija

in mislm da ti naši nasveti zdele nebojo nč pomagal ti boš nardila tko k ti čutš in mislš da je zate najbol čez kšn mesc pa prid nazaj pa povej kako pa kaj:)
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 09. Dec. 2009 19:42

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:02, skupaj popravljeno 1 krat.
sadni_jogurt
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sadni_jogurt » 09. Dec. 2009 19:44

ce je zmenjeno, to potem ni vdor v zasebnost.

sicer pa kaj pa brskanje po omarah/predalih, po sobah? :D tega nic ne prakticirate? tam se tut kaj najde :P
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 09. Dec. 2009 20:00

[vanessa] napisal/-a: Glede radovednosti pa - js sm že marsikateri kolegici (kolegica zame ni isto ku frendica) odkrila geslo maila in FB-ja in pršla do precej, meni, zanimivih podatkov (tud za varanje in podobne stvari se je šlo). Pa se mi še sanjalo ni za to, niti z namenom nism šla da bi kej konkretnega odkrila. Sam iz radovednosti sm pač pogledla, že k sm mela geslo v roki. In kaj je to zate čene radovednost? Zaljubljena nism v kolegice :D
Iz istega razloga bi šla pogledat tipu. Če bi mela njegovo geslo bi si rekla zakaj pa ne (moja stvar)? V najslabšem (al najboljšem, kot si vzameš) primeru bi pač odkrila svinjske stvari.

pa ti si bolna no... mi gre na bruhanje ko tole temo berem. :heul: boge tvoje kolegice, bodoči fant in vsi po spisku v tvoji bližini.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 09. Dec. 2009 20:29

Horus napisal/-a:
kinna napisal/-a:dragi horus, če mi lahko liže ... lukno brez zadržkov in si delima vse, mu lahko pogledam ka se dogaja na njegovem fonu... in on lahko pogleda ka se dogaja na mojem... in če me zato pusti, kamot! :wink: tej pa ga že kja muči in je rabo razlog za razhod, pa ga drugače ni najdo... :wink:

Rofl, kaksna primerjava xD

Ves, ce ti njemu dovolis, da ti pogleda tvoj telefon, se ne pomeni, da lahko ti gledas tudi njegovega. Sicer pa kul a ne, ce mate tako zmenjeno. Jaz vdorov v svojo zasebnost ne toleriram. Meni osebno gre na zivce ze, ce kdo stoji za mano pa mi gleda v monitor, pa ce magari samo pasjanso spilam.

In vem for fact, da nisem edini, ki tako razmislja. Ampak kot receno, stvar dogovora. Ce pa katera tu o tem NI eksplicitno zmenjena s svojim tipom, pa predlagam, da se o tem pomenita, preden vas bo zalotil pri "vohljanju".

horus hotela sem povedat, da mama z fantom vecino stvari skupnih... torej ce mi lahko po luknah stura, nevem zakaj nebi mogo po mobiju... in ce bi mu slo na zivce, da mu js berem ka si pise preko neta, bi mi povedo... ce bi mi sam reko, da mu gre na zivce ze prvic, ko sm kaj takega naredla, bi spostovala in pustla... v primeru, da mi sedaj rece, da nesmem gledat, bi vedla da neki skriva...

in nism nic rekla proti tvojemu in drugim razmisljanjem, samo povedla sm svoje... ce pa katera vohlja po drugih stvareh, brez dovoljenja, mi je pa... :roll: sploh pa to ugotavljanje gesel... ce zelis vprasaj-kot si ti reko horus, drugace pa pusti na miru kaj ni tvoje...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]