Fant si piše preko fbja z drugimi o seksu

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 06. Dec. 2009 23:10

Nikoli ne reci nikoli. :wink:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 06. Dec. 2009 23:34

[vanessa] napisal/-a:Sicer pa, če hočeš ti lahko odebelim en stavek od Tonje - kaj ku*ac ma tebe za brigat na kakšen način je pršla do tistih sporočil. Pač je, to je bistvo, ne pa kako!

To zato, ker se nam (tu si upam uporabit množino) to sploh ne zdi problematično vprašanje. Tipa poveš za najdbo in zahtevaš odgovore. Od izida tega pogovora je odvisna prihodnost zveze. Če te uspe prepričat v svojo zvestobo do te mere, da mu lahko še/ponovno zaupaš, kul, če ne, je konec.
Nobenega smisla ni v tihem sekiranju in dvomu v nedogled. Sicer je treba bit pripravljen na nejevoljo zaradi brskanja z njegove strani (sploh če je revež nedolžen), ampak če človek napako prizna, mu je že pol oproščenega :)
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shelve » 07. Dec. 2009 0:36

*mala* napisal/-a: Js vem od fanta vse možne maile in gesla, pa mi še na pamet ni padlo, da bi kaj prebrala.

Kako pa to, da veš vsa možna gesla? :) Bi bila enako sproščena, če jih ne bi vedela in ti jih ne bi želel izdati? Pa bi potem en dan slučajno videla, da se je pozabil izpisat.. ne bi pogledala? Dej dej :D

Punca, ki pozna vsa gesla itd. sigurno ne bo toliko firbčna in bo veliko bolj mirna, kot tista, ki ne pozna.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 07. Dec. 2009 2:07

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 07. Dec. 2009 6:26

Shelve napisal/-a:Kako pa to, da veš vsa možna gesla? :) Bi bila enako sproščena, če jih ne bi vedela in ti jih ne bi želel izdati? Pa bi potem en dan slučajno videla, da se je pozabil izpisat.. ne bi pogledala? Dej dej :D

Punca, ki pozna vsa gesla itd. sigurno ne bo toliko firbčna in bo veliko bolj mirna, kot tista, ki ne pozna.

Vem jih zato, ker je moj fant čist anti-računalnik. In sem mu pomagala nekaj računov račune ustvart (FB, hotmail). Pa tudi če ima še kakšnega zdraven, se ne sekiram. Fant me uporablja za spominsko kartico in si "moram" js spomnt vsa gesla in pin kode, ko jih on pozab :D čeprov od gmaila si ga nikakor ne morem zapomnt.
Pa tudi če nebi vedela gesel, nebi pogledala.
Eh, če bi me fant varal, definitivno nebi uporabljal računalnik za komuniciranje, raje mobitel :wink:

Iskreno rečeno, bi imela rajš, da nebi vedela njegovih gesel :D ker imam v glavi tono raznih gesel zase, zanj, pin kode za celo našo družino (vsak po 2 kartice), pa še zanj. Preveč.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Pyrexia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Pyrexia » 07. Dec. 2009 9:16

Se strinjam s tem, da je zaupanje to, da ne skrivaš mail accountov, FB in telefona pred partnerjem. Midva imava dostop do vseh gesel obeh in nič ne skrivava pred drugim. To je zame point zaupanja. Da ni ene stvari, da bi jo moral skrit pred partnerjem. Pa če je še kako sumljiv kaki SMS, ki bi ga dejansko lahko narobe interpretiral, ga ne skrijem.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 07. Dec. 2009 9:16

[vanessa] napisal/-a:Glede radovednosti pa - js sm že marsikateri kolegici (kolegica zame ni isto ku frendica) odkrila geslo maila in FB-ja in pršla do precej, meni, zanimivih podatkov (tud za varanje in podobne stvari se je šlo). Pa se mi še sanjalo ni za to, niti z namenom nism šla da bi kej konkretnega odkrila. Sam iz radovednosti sm pač pogledla, že k sm mela geslo v roki. In kaj je to zate čene radovednost? Zaljubljena nism v kolegice :D
Iz istega razloga bi šla pogledat tipu. Če bi mela njegovo geslo bi si rekla zakaj pa ne (moja stvar)? V najslabšem (al najboljšem, kot si vzameš) primeru bi pač odkrila svinjske stvari.

jao bože mili, kaj nimaš kej druzga za počet v življenju? men se še ni zgodlo, da bi 'naključno' ugotovila kakšno geslo, sploh pa ne od kolegice. in tut če bi, mi na kraj pameti ne pade, da bi ji šla brskat po mailih in zganjat firbčnost, ker tut od ostalih pričakujem, da tega ne bi počel meni. pa zdej vem, da 2 kolegici mata moje geslo, k sm ga dala ker je pač lih na neki nujnga za preverit naneslo. pa mislim, da ga nista zlorabili (vsaj opazlo se ni, ha ha ha).

drgač pa sem enkrat v vseh letih zvez (6 let nekje) enkrat šla preverjat tipu mobitel in sm se takrat počutila tako gnilo, da vem, da tega ne bom počela nikoli več. ker sm vedla, da mi je to popolnoma pod nivojem. in ja, se strinjam v tej temi z vsemi tistimi, ki imajo pač rade svojo zasebnost in jo ravno tako spoštujejo pri fantu.

ne vem, no, tale 'firbčnost' je res over the top. :roll:
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 07. Dec. 2009 9:45

purple_rain napisal/-a:Kar se pa drugega tiče, pa samo - heh. "Vsi" tvoji fanjte? Že to nakazuje na to, da neki je že moralo bit nekje narobe (ali glede njih ali pa glede tebe), tako da spet nisi the one to judge.

Sevede sem the one to judge, in to z vso pravico.
Iz kje zaključek, da je to, da je s partnerjem nekaj narobe razlog za konec zveze? Lažnivci, zahrbtneži in nasploh prasci niso nikoli bili, ker pa se naša pričakovanja o stvareh niso več ujemala, bi jih pa zelo težko označila za slabe.
Je pa kul, če se mogoče tudi razmisli o tem, kakšne tipe se zbira. Nekateri namreč niti ni ponujajo ženskam te možnosti, da se spremenijo v zasebnega detektiva.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 07. Dec. 2009 10:15

Kika napisal/-a:
[vanessa] napisal/-a:Glede radovednosti pa - js sm že marsikateri kolegici (kolegica zame ni isto ku frendica) odkrila geslo maila in FB-ja in pršla do precej, meni, zanimivih podatkov (tud za varanje in podobne stvari se je šlo). Pa se mi še sanjalo ni za to, niti z namenom nism šla da bi kej konkretnega odkrila. Sam iz radovednosti sm pač pogledla, že k sm mela geslo v roki. In kaj je to zate čene radovednost? Zaljubljena nism v kolegice :D
Iz istega razloga bi šla pogledat tipu. Če bi mela njegovo geslo bi si rekla zakaj pa ne (moja stvar)? V najslabšem (al najboljšem, kot si vzameš) primeru bi pač odkrila svinjske stvari.

jao bože mili, kaj nimaš kej druzga za počet v življenju? men se še ni zgodlo, da bi 'naključno' ugotovila kakšno geslo, sploh pa ne od kolegice. in tut če bi, mi na kraj pameti ne pade, da bi ji šla brskat po mailih in zganjat firbčnost, ker tut od ostalih pričakujem, da tega ne bi počel meni. pa zdej vem, da 2 kolegici mata moje geslo, k sm ga dala ker je pač lih na neki nujnga za preverit naneslo. pa mislim, da ga nista zlorabili (vsaj opazlo se ni, ha ha ha).

drgač pa sem enkrat v vseh letih zvez (6 let nekje) enkrat šla preverjat tipu mobitel in sm se takrat počutila tako gnilo, da vem, da tega ne bom počela nikoli več. ker sm vedla, da mi je to popolnoma pod nivojem. in ja, se strinjam v tej temi z vsemi tistimi, ki imajo pač rade svojo zasebnost in jo ravno tako spoštujejo pri fantu.

ne vem, no, tale 'firbčnost' je res over the top. :roll:

Sm samo čakala kdaj me bo kdo obtožu da nimam življenja. Kako sm pršla do teh gesel je dolga za razlagat, nikoli pa nism napisala da sm pršla ponesreči kr sm se že sama spraševala v tej temi kko je možno, da nekdo dobi "ponesreči" geslo. To se ne zgodi ponesreči. Nism se pa na vsak način trudla odkrit, kr tolko me pa spet ni brigalo ker, ponavljam, nism šla na FB in maile z namenom da kej odkrijem. Pa še to se je zgodilo samo enkrat, ne hodim konstantno preverjat FB-ja in mailou, že zato ne k pozabim hitro gesla od drugih (ne, nism taka obsedenka da si bom vsako geslo, vsake koelgice zapisala).
Gnilo se bom pa počutla v tistem primeru ko ne bom odkrila nič "grdega".. Zaenkrat pa sm zvedla za same take stvari, da sm si rekla, še dobro da sm tko radovedna.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 07. Dec. 2009 11:12

[quote="[vanessa]Zaenkrat pa sm zvedla za same take stvari, da sm si rekla, še dobro da sm tko radovedna.[/quote]

pa so ble te stvari res tvoj problem? :) ne vem no, načeloma se jst v zadeve svojih kolegic in kolegov ne vmešavam.. sej so dost stari, da sami vejo, kaj delajo. jst pa tut nimam mesta v družbi, da jih soočam s težavami oz. moraliziram.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 07. Dec. 2009 11:24

Ja, tudi zame se je šlo. :wink:

Meni se zdi, da se zdej utikuješ in moraliziraš. Sej je moja stvar komu kaj gledam in kaj vse odkrijem. Če delam karkoli narobe se bom mogla js sama soočit s problemi, ne pa vi.

Sam tud vam se ni treba obnašat kot, da vam nikoli ni na kraj pameti padlo, da bi tipu karkoli pregledale al dvomle v njega. To je zame eno veliko nakladanje. :wink: Js si vsaj priznat upam, da take stvari delam/bom delala.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 07. Dec. 2009 12:58

če bi meni kaka moja kolegica kej takega nardila bi ji glavo tolko časa v zid zabijala dokler ne bi vseh gesel pozabila.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 07. Dec. 2009 12:58

dvojno.

ker sem čist šokirana. in ja. sem načeloma proti pregledovanju vseh osebnih zadev. kar je moje je pač moje (z izjemo močno utemeljenega suma, kot npr. pri jenni al kaj je že).

do zdaj mi ni ratalo videt kaj več, kot kdo pošilja MSG, ko sem svojemu dragemu podala telefon. mi na kraj pameti ni prišlo da bi mu šla kadarkoli brskat po FBju, mailu, telefonu. se je že večkrat zgodilo, da je zaradi tega nastal nepotreben halo (ne meni, ampak mojim prijateljicam).

prav tako sem enkrat močno zamerila, da je prebral en moj MSn pogovor (čeprav je bil odprt in na očeh), ker si je itak vse narobe interpretiral in je bil pol cel kažin. to je pa tako, če se vtikaš v stvari, ki se te ne tičejo.
v glavnem ja. js sm alergična na kakršnokoli odpranje in pregledaovanje tujih računov, kocine mi grejo pokonci že če mi mati izpisek od banke odpre.
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shelve » 07. Dec. 2009 13:09

Pyrexia napisal/-a:Se strinjam s tem, da je zaupanje to, da ne skrivaš mail accountov, FB in telefona pred partnerjem. Midva imava dostop do vseh gesel obeh in nič ne skrivava pred drugim. To je zame point zaupanja. Da ni ene stvari, da bi jo moral skrit pred partnerjem. Pa če je še kako sumljiv kaki SMS, ki bi ga dejansko lahko narobe interpretiral, ga ne skrijem.

Zakaj bi pa morala vedeti vsa njegova gesla? Zakaj ne bi spoštovala privatnost eden od drugega? :) Kaj pa, če je to zaupanje? Da ne veš vsa gesla in kljub temu zaupaš fantu? hehe smešne ste ene!

Lahko je "zaupati", ko imaš vsa gesla in prost dostop do najbolj privatnih strani svojega dragega/drage..bodite tako sproščene brez teh gesel in hkrati spoštujte privatnost. To pa že ne, kajne? :D Smeh!

Btw, midva s fantom nimava gesel en od drugega, vedno pa obstaja nek procent nezaupanja, tudi, če bi imela gesla..biti 100% naiven nikoli ni dobro.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 07. Dec. 2009 17:10

Shelve napisal/-a:
Pyrexia napisal/-a:Se strinjam s tem, da je zaupanje to, da ne skrivaš mail accountov, FB in telefona pred partnerjem. Midva imava dostop do vseh gesel obeh in nič ne skrivava pred drugim. To je zame point zaupanja. Da ni ene stvari, da bi jo moral skrit pred partnerjem. Pa če je še kako sumljiv kaki SMS, ki bi ga dejansko lahko narobe interpretiral, ga ne skrijem.

Zakaj bi pa morala vedeti vsa njegova gesla? Zakaj ne bi spoštovala privatnost eden od drugega? :) Kaj pa, če je to zaupanje? Da ne veš vsa gesla in kljub temu zaupaš fantu? hehe smešne ste ene!

Lahko je "zaupati", ko imaš vsa gesla in prost dostop do najbolj privatnih strani svojega dragega/drage..bodite tako sproščene brez teh gesel in hkrati spoštujte privatnost. To pa že ne, kajne? :D Smeh!

Btw, midva s fantom nimava gesel en od drugega, vedno pa obstaja nek procent nezaupanja, tudi, če bi imela gesla..biti 100% naiven nikoli ni dobro.

:zustimm:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov