Fant se ne spomni dogajanja na zabavi

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
~lucka~
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2008
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a ~lucka~ » 01. Jun. 2008 8:05

oila :) sm nova tuki in vas najprej use lepo pozdravljam in se opravičujem če kej takega že obstaja....

pač v petek sm bla na enem žuru in tm je bil tudi on(in je bil kr pijan).se poznava sam tok na videz ker neju je ena prjatelca predstavla. in tko na žuru najprej nisva nč komunicirala potem pa je kr na plesišči prišel k meni in pol sva se neki pogovarjala nakar sva se zalizala.in potem cel večer nič. razen čist na konci smo ble js pa frendica pa še en tip ko je spet on pršol.

naslednji dan pa mu pišem po msn-ji pa je reku da se ne spomne nč...in zdej ne vem kaj naprej. naj še vedno kej poskušam al ne?
kaj bi ve nardile na mojmi mesti?
Uporabniški avatar
lissa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 5. 2008
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a lissa » 01. Jun. 2008 8:24

Ojoj, brez zamere, ampak to so že tok zlajnani problemi, da se mi zdi že prov brezveze jih brat.

Punca, lej, fant je preveč popil, sta srala in on se ne spomne. Če bi mu blo kaj do tebe, bi se verjetno spomnu, tko pa prebliski v glavi.
Tukaj ne morš nardit nič, je brezveze, ker če ne bi ti dal on kakšne druge znake ali pa bi ti vsaj rekel, da se spomne.

Ne obremenjuj se z njim in si poišči pravga tipa. Itak pa, če je kar tko zasral s tabo in se ne spomne, lahko to stori tudi na kakšnem drugem žuru, ko tebe ne bo zraven in za povrhu bo še pijan in itak se spet ne bo nič spomnu.

Fant še ni dovolj odrasel za kakšno resnejšo stvar, tko da....
branchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a branchy » 01. Jun. 2008 8:57

lissa napisal/-a:Ojoj, brez zamere, ampak to so že tok zlajnani problemi, da se mi zdi že prov brezveze jih brat.

Punca, lej, fant je preveč popil, sta srala in on se ne spomne. Če bi mu blo kaj do tebe, bi se verjetno spomnu, tko pa prebliski v glavi.
Tukaj ne morš nardit nič, je brezveze, ker če ne bi ti dal on kakšne druge znake ali pa bi ti vsaj rekel, da se spomne.

Ne obremenjuj se z njim in si poišči pravga tipa. Itak pa, če je kar tko zasral s tabo in se ne spomne, lahko to stori tudi na kakšnem drugem žuru, ko tebe ne bo zraven in za povrhu bo še pijan in itak se spet ne bo nič spomnu.

Fant še ni dovolj odrasel za kakšno resnejšo stvar, tko da....

Se strinjam... S takimi tipi se sploh ne ubadat preveč.
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 01. Jun. 2008 8:59

Ah brezveze, če se še spomni ne. Če naredi on kak korak v treznem stanju potem :gut:
Drugač so to pač žurke, ko s kirm zabluziš in še veš ne, take scene so nekaj čist običajnega in se ne ti v nobene primeru trudt, ker boš lahko sam čudno izpadla. Če si mu všeč, ti bo že pokazal.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 01. Jun. 2008 9:34

lissa napisal/-a:Ojoj, brez zamere, ampak to so že tok zlajnani problemi, da se mi zdi že prov brezveze jih brat.

Butast sklep. Ce clovek prevec spije ima pac amnezijo, to kok je njemu do nje ima NULA vpliva na to a se bo spomnu al ne.

Lahko bi blo obratno, da mu je kej do nje pa si pac trezen ne upa.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
skuštranka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a skuštranka » 01. Jun. 2008 9:42

Tipične scene, ki se dogajajo čist na vsaki žurki. Tudi meni se včasih zgodi, da sem mal preveč pijana in se pol zaližem s kerim, ki mi sploh ni všeč al pa mi je. Ampak jaz se sploh s takimi pol drugi dan ne ubadam, če pa slučajno keri zateži ga skenslam. Pač nočem na tak način priti do fanta. Jaz ti svetujem , da se ne ubadaš z njim. Lahko, da je res bil tako pijan, da se ne spomni, možno pa da je to reku sam zato, da mu ne bi kaj težila. Nikoli ne veš. Jaz od takih žurk nikoli nič ne pričakujem in pač izkoristim tisti trenutek kasneje pa se ga sploh ne spominjam in ne razmišljam o njem.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 01. Jun. 2008 10:20

Imam podobno izkušnjo... Bilo je sicer na maturantskem plesu mojega brata. Za sosednjo mizo je bil hudo sexy tipček. Cel večer me ni opazil, ko pa smo mi že odhajali pa me je vprašal, zakaj že odhajam (bil je pa kar lepo pijan že). Želel je mojo številko, pa potem na žalost nikoli ni poklical. Tako da, mislim, da iz te moke ne bo kruha. Žal... Rajši si ne delaj prevelikih upov. Če te v treznem stanju ne opazi...
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
*waterlily*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *waterlily* » 01. Jun. 2008 10:38

Te scene k pač dva malo ''serjeta'' se dogajajo skoraj povsod na žurkah kjer je prisoten alkohol in ''pripetljaje'' je najbolše kar čimprej pozabit (če se jih spomniš), tko da s tem tipom se jst na tvojem mestu ne bi ubadala.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 01. Jun. 2008 10:45

pozab,da se je sploh kej zgodil-tko kot on :D
očitno mu ni do tega,da bi kaj imel s tabo ali pa se res nič ne spomni,kar pa je zelo malo verjetno
Uporabniški avatar
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a OrangeLady » 01. Jun. 2008 20:37

če bi srala na žurki pa bi se on tega spomnu bi blo nekak še kul..če se pa ne spomn je pa čisti polom
pač mudel je biu pijan in je zažvaliu prvo pičko pri kateri je imel šanso..najvrjetneje nisi bila edina s katero je srou
mislim da..takšnega tipa ne rabiš?
*urškica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *urškica* » 01. Jun. 2008 21:23

^^ :ja: ...postav se v njegovo kožo:si šla vn,bla mal pijana,se z enim (parimi) zažvalila,nasledn dan pa je to že pozablen al pa hočeš da je pozablen...
ne mu zdi na msn-ju podrobno opisvat ka se je nrdil,kr ne boš nč dosegla.Lahk sam pač rečeš,da sta zasrala in je to to.Kr vrjetn tud nisi bla edina.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 01. Jun. 2008 21:36

hahahhahahhah kr neki!! :D še sex-ala nista! :D

BTW:
Na plesišču ni nič nenavadnega, če se en hoče s tabo zažvalit, te otipavat.. ;)

Take teme so za zaklepat...
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 01. Jun. 2008 21:48

Ka ste jo napadle :|

Drugac pa ~lucka~ vpras ga pa bos vedla ;)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 01. Jun. 2008 22:34

no punce, preden se tukej zrepenčte, naj vas opomnim, da tud vi niste na začetku vedle kaj točno pomenijo one night stand variante (govorim o lupčkanju in to) in ste razmišljale še kam dlje kot pa samo do tega, da je to pač to, sploh če vam je bil tip ušeč.

jst se spomnm svojga prvega tazga pripetljajčka, ko sem se lupčkala pred mojo hišo (oba trezna) z mojim skor sosedom in sm drug dan mislna da pa kar hodva.In seveda to ni blo res in se ni nikoli zgodilo, samo pač jst nisem vedela kako gre ta scena.Potem je pršla pa druga one night stand varianta pa mi je tip polše pisal, pa sva šla na kavice in tko, sam mi ni potegnu.In tle se mi je teza spet spremenila v to, da sem verjela, da če bom z nekom za eno noč in se lupčkala, da bova kr ostala v kontaktu čene celo ke več.Potem pa spet od tipa ne bu ne mu.in takrat sm pač dojela kaj to pomeni in se začela tud sama po te ravnat.Nisem klicala tpov, nisem jim dajala telefonske številke, skratka zame je bilo to to kar se je zgodilo tam in konec.Razen če to niso bli kolegi ali zannci, katere sem pač potem še srečavala, se prijateljsko dobivala z njimi, se na žurkah "prijateljsko" lupčkala z njimi..
skratka treba je dojet, da so tole pač avanturce, v kolikor pač ne bo on pristopil oziroma dal konkretnega znaka naslednje dni, da se bi pa med vama kaj obrodilo večjega kot prijateljstvo oziroma priložnostno lupčkanje.

tale tipček ki je "glavni igralec" v tejle temi, je pač dal očiten odziv da je bilo zanj to pač za eno noč, mala avanturca in da ničesar noče met.
dostkrat se pa ne spomnejo ja.

Sem mela pa zanimiv pripetljaj kakšen mesec nazaj, od enga fanta s katerim sva nekoč preživela na samem manjšo avanturco-sicer nč lupčkanja sva se pa neki objemala pa to.Tip je bil takrat meni ful všeč, bila sem dovzetna da bi bla takoj njegova.ampak on potem ni hotel priznati nič in se je delal da se on ničesar ne spomni in najinemu skupnemu najboljšemu kolegu natvezil, da sem si vse skupej izmislila.
nakar mi pa en mesec nazaj, predmojim fantom in pred celo bivšo družbo in sedanjo, začne ralagat kaj sva midva takrat, kaj nisva, tralala.
in sem mu prec zaprla gobec in mu rekla, da naj prec utihne in naj si ne izmišljuje pravljic, ker jaz in on nikoli nisva nič imela in nikoli ne bova.
Pa zdej naokol poslušam, kolk sem fajn ratala od takrat, pa da so mu mogl slike na katerih sva midva razvit...mislm psihič, kje si bil pa takrat?no zdej me ne gane tud mal ne več.

no je bil pa moj sedaanji fant, plod enonočne avanture.sam da je prvi sledila druga, pa tretja, pa šesta, pa prijateljstvo in nato šele zveza..ampak čeprav sem ga jst povabila na pjačo, je že on dajal prve znake, sploh kolikor se je slišalo naokoli.
Uporabniški avatar
~lucka~
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2008
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a ~lucka~ » 02. Jun. 2008 15:16

mja no sej sm res mal preveč pričakovala...sam tu je blo verjetno zato ker mi je fuul ušeč...

drgač pa hvala :) :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov