Fant noče govoriti o resni zvezi

Pomoč iz čustvenih stisk.
Puhec
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Puhec »

Koliko je pa tip star, če lahko vprašam?
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

star je pa 23 let ... :roll:
Puhec
Sramežljivka
Sramežljivka

Hja, malo je še mlad, če smo iskreni. Pa se sploh kdaj kaj pogovarjata malo bolj resno?

Jaz imam ravnokar eno svežo izkušnjo s tipom, ki je bil na enem izletu z mano in potem še en vikend, na koncu pa izvem, da ima punco. Mislim, tip jo vara vse povprek očitno. Jaz si namreč težko predstavljam, kako se mora njegova punca počutiti, ko on nonstop okoli hodi in dela bedarije..... Sicer ona najbrž ne ve kaj on počne, ampak ziher čuti, da se nekaj dogaja.
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Puhec napisal/-a:Hja, malo je še mlad, če smo iskreni. Pa se sploh kdaj kaj pogovarjata malo bolj resno?

Jaz imam ravnokar eno svežo izkušnjo s tipom, ki je bil na enem izletu z mano in potem še en vikend, na koncu pa izvem, da ima punco. Mislim, tip jo vara vse povprek očitno. Jaz si namreč težko predstavljam, kako se mora njegova punca počutiti, ko on nonstop okoli hodi in dela bedarije..... Sicer ona najbrž ne ve kaj on počne, ampak ziher čuti, da se nekaj dogaja.

ja veš ka je problem...k se js hočem izpadem tečna pa pol k se bol redko vidma k sm pač js u lj on pa doma pol nočem težit glede tega d bi se to zmenla... sam ubistvu mi je že zej too much pa bi blo dobr se kej zment...
ja mlad je sam useen eni že iz sredne ven vejo ka bi radi...mislm sej tut če ne ve bi lahk povedo...pač nevem reče in mi pač da vedet d ni razmišlu nič pa to... sam d pa ignorira vprašanja mi gre pa na živceeeee :evil: :(
Puhec
Sramežljivka
Sramežljivka

Ufff, da bi tipi že v srednji šili vedeli kaj bi radi?? :D

Glej, jaz vedno pravim, sto ljudi sto čudi, ampak večina fantov še tud pri 25ih ne vejo kaj bi radi. Imaš izjeme, ampak imaš tudi takšne, ki še tudi pri 29ih ne vejo kaj bi sami s seboj! Verjemi, imam izkušnje in poznam take primerke - koliko hočeš! moraš imeti res srečo, da naletiš na tipa pod 30, da je že resen in lahko pričakuješ, da bo pripravljen na resne debate.
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Puhec napisal/-a:Ufff, da bi tipi že v srednji šili vedeli kaj bi radi?? :D

Glej, jaz vedno pravim, sto ljudi sto čudi, ampak večina fantov še tud pri 25ih ne vejo kaj bi radi. Imaš izjeme, ampak imaš tudi takšne, ki še tudi pri 29ih ne vejo kaj bi sami s seboj! Verjemi, imam izkušnje in poznam take primerke - koliko hočeš! moraš imeti res srečo, da naletiš na tipa pod 30, da je že resen in lahko pričakuješ, da bo pripravljen na resne debate.

no sej to maš itak prav ja d eni res nevejo ka bi sami s sabo niti tega če te majo radi al ne... ja vredu sam enkrat bo prepozno pol pa tut nej sami sebi pripišejo... ka so se pa tak doug obotavlal...

pa sej ne mislm zdj d mi more izpovedat zvestobo do konca svojih dni pa nevem kaj...sam tolko da bi se menu o tem...ne rabi on men razlagat svojih načrtov za prihodnost če jih sploh še nima...ampak dost bi blo že d bi reku ej res nevem ka bi sam s sabo trenutno pa rabim še čas...čist dost d to reče pa je ok ...
sam ta negotovost... k niti neveš al bi šou al bi ostau... :roll:
Puhec
Sramežljivka
Sramežljivka

Sej te popolnoma razumem, prav predstavljam si kako to izgleda. Po mojem si punce zelo težko razlagamo kaj imajo taki fantje v glavah in kako razmišljajo, če sploh kaj. Po mojem se sploh ne obremenjujejo, če sem iskrena.

Najboljše kaj lahko narediš zase je to, da ga enostavno odpišeš, ko se bo pa spomnil, da bi bil s tabo, pa razmisli, če ti je ali pa ne. Pa se še ti obnašaj kot, da ti je on malo tako mimogrede in boš videla kakšna bo reakcija. Če je ne bo, potem bo malo hudo zate, ampak boljše, da se zdaj sprijazniš, da tip ne čuti kaj dosti kot pa da se mučiš. Ziher si super fajn punca, s polno kvalitetami, ampak tip je še zelen in tega ne vidi. Na take stvari začnejo moški gledati šele tam pri 30ih, kolikor opažam.
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

good idea... i'll try it ...
sej drugač se tak ne da z njimi k pa da jim na njihov način pokažeš ka bi rada :x :wink: :lol: :lol: :lol:
Pravi prijatelj je tisti, ki ve, da si dobro jajce, četudi si malo počen!
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Mal dolgo čassa se že vleče tale "negotovost".

Najboljš da ga ti ne kličeš, nej te on, pa reci da nimaš časa, da greš na zmenek. Pa boš vidla reakcijo.

Pravite da eni do 30 leta ne vejo kaj bi sami s sabo. VSAK VE KAJ BI RAD. Ostalo so samo izogibanja.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Puhec
Sramežljivka
Sramežljivka

Če vsak ve kaj bi rad.... zakaj pa potem tipi nenehno govorijo, da še ne vejo kaj bi radi? Da so zmedeni, negotovi, da rabijo čas, bla bla... A res vsi samo nakladajo in lažejo, ker ne upajo povedati resnice v obraz?
Puhec
Sramežljivka
Sramežljivka

kafrca napisal/-a:good idea... i'll try it ...
sej drugač se tak ne da z njimi k pa da jim na njihov način pokažeš ka bi rada :x :wink: :lol: :lol: :lol:

Ja sej ti pravim, prilagodi se njemu, da te bo razumel. Pa ne zdaj tako, da boš naenkrat začela nekaj glumiti, ker bo itak ugotovil, da igraš. Prav odloči se, da ga daš na stran in bo kar bo. Če ni to to, potem je boljše, da se zdaj pokaže. Na silo se ne da ljubezni dobit. To mora priti samo od sebe.....
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

Puhec napisal/-a:Če vsak ve kaj bi rad.... zakaj pa potem tipi nenehno govorijo, da še ne vejo kaj bi radi? Da so zmedeni, negotovi, da rabijo čas, bla bla... A res vsi samo nakladajo in lažejo, ker ne upajo povedati resnice v obraz?

sej je napisala na koncu, da gre za izogibanje. ok, lahko, da nekdo pač rabi nekaj časa, da se odloči, ampak nekaj časa ni več kot eno leto. pač je lažje rečt, da rabi čas in se izogniti problemu/ga odložiti za nedoločen čas, kot pa razčistiti zadeve.
Puhec
Sramežljivka
Sramežljivka

Kafrca, veš kako jaz pravim:

ČE SE TI NEKAJ NOČE IN NOČE URESNIČITI, POTEM JE TO ZATO, KER TE ČAKA NEKAJ VELIKO BOLJŠEGA.
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Puhec napisal/-a:Kafrca, veš kako jaz pravim:

ČE SE TI NEKAJ NOČE IN NOČE URESNIČITI, POTEM JE TO ZATO, KER TE ČAKA NEKAJ VELIKO BOLJŠEGA.

fuuuuuuuuuuul lepo povedano :smilingplanet: :respekt:
Pravi prijatelj je tisti, ki ve, da si dobro jajce, četudi si malo počen!
Puhec
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja resno, če te nekje čaka en res fajn dečko, ti je ta zdaj samo napoti. In ker ti je ziher usojen en boljši, mora ta stran. Bo bolelo, ampak ko enkrat srečaš pravega, potem znaš bolje ceniti kar imaš. Tako vsaj pravijo.
Odgovori