Fant na službenem potovanju

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
missT*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a missT* » 19. Sep. 2008 17:52

cioccolatina* napisal/-a:kako se je razpletlo???
kaj boš (si) naredila????
Mravlca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mravlca* » 19. Sep. 2008 17:54

Po moje ga zdajle kje po Pekingu išče :lol:
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: purple claud

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 19. Sep. 2008 18:10

definitivno kar je naredil,ni naredil prav. se mi zdi full glupo da je iskal nekoga za zraven, z povdarkom da bi raje imel žensko sopotnico . meni se zdi smiselno da iščeš nekoga za kakšno potovanje če si samski al pa kaj takega...ne pa da imaš punco in ji povrh tega še to prekrivaš..mislim...da tipu ni toliko do tebe kot si sama verjetno mislila in pričakovala če je tvoj fant. am..torej če bo 1 mesec doli,službena zadeva pa traja 1 teden...se meni zdi že to samo full glupo,on si bo privoščil počitnice in kjub temu da ve da ti ne moreš dobit dopusta...če mene vprašaš..ima/je imel drugačne namene..zato je pa iskal žensko da bi šla z njim...morebiti bi se z njo zapletel..al pa nikol ne veš..tudi tam si lahko kaj najde...nočem te strašit,vendar jaz v takega tipa ne bi imela več nikoli zaupanja...
akjetam
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a akjetam » 21. Sep. 2008 12:40

Ojla, nisem v Pekingu ne...tle doma čakam, da se vrne...in razmišljam non stop, kaj naredit...večina je mnenja, naj ga pustim, sam je zelo težko..še predvsem zato, ker sva skor celo poletje govorila o tem, kako bova mela dojenčka, pa o poroki, stanovanji, ipd. skratka delala plane vnaprej, oba sva namreč stara že 29 let,...zdaj pa to...še nekajkrat sem poskusila preko mejlov ugotovit, zakaj je tako ravnal, on pa še kar vztraja, da je bila zajebancija, pa da nobenga sopotnika ni dobil in je zato razmišljal, da se mu bodo raj punce javile, ipd., pa da nimam kej skrbet...neki mi je sicer omenjal, preden je šel dol (da je preko couchsurfinga iskal kavč za prespat tud pri dekletih)...sam nisem si mislila, da tako zavzeto išče nekoga...vsak dan mi piše, sam najini pogovori so postali hladni...tako da ne vem kaj nardit...nej ga grem iskat na letališče al ne...ostanem z njim al grem naprej...najin odnos pred tem je bil običajen, so bili lepi trenutki, pa tud prerekanja, nč prevelikih težav...punce, ve pa tud niste nč kaj vzpodbudne:)
Ok, to je to
lp vsem
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 21. Sep. 2008 12:49

Pojdi po njega na letališče.
Že sama panika in spraševanje o nekih ženskah, ko je on na službenem potovanju, je brezveze.
Kot si sama videla si sama sebi naredila xyz dvomov.
Preko smsa in preko mejla ti lahko napiše, kar mu je ljubo. In zdaj ima tudi dosti časa, da bo premislil, kaj ti bo rekel (če je karkoli bilo).
Počakala bi, da bi prišel domov, šla po njega in nato načela pogovor.
Kljub temu se mi zdi prav, da načneta pogovor in se pogovorita tudi doma iz oči v oči, pa skupaj razmislita, kaj in kako.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 21. Sep. 2008 15:30

Jez bi se tudi pomenla z njim in ga ne bi obsojala že vnaprej. Čeprav priznam, da bi mi blo grozno, če bi kej tazga zvedla o njem. Sej zdej bo pa že hmal doma, ne? Res se fajn pomenta, pa fajn ga izprašaj, zakaj je tako ravnal.

Upam, da boš use uredila, da bo za oba ok.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 21. Sep. 2008 15:36

akjetam napisal/-a:večina je mnenja, naj ga pustim

Emmm... No, eno je da sprašuješ po mnenju drugih, ampak drugo je pa to, če je večinsko mnenje pravilno in če boš ti to mnenje upoštevala. Sama zase boš najbolje vedela, kaj naredit, vsa ta mnenja tukaj na forumu naj bi ti le pomagala problem malo osvetlit (in to ni nujno vedno, da ti sploh ga).

Pogovor z njim v živo ti bo najbrž verjetno pomagal... Sicer pa ne vidim nič posebej dramatičnega pri tem, da bi za sopotnika raje imel primer ženskega spola. Pa saj to še ne pomeni, da hoče nekaj, kar bo na potovanju lahko naskakoval??
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 21. Sep. 2008 16:24

hmm.. če bi men to naredu moj bi bla js full jezna zarad tega ker mi ni povedou, da IŠČE sopotnico/sopotnika.. ker če imaš z nekom odkrit odnos, je meni logično, da si poveš take/večje stvari.. in če bi mi povedov, da mu je bolj ljubo da bi potoval s sopotnico, mi seveda nebi blo vseeno, ampak.. če si zaupata, če mislta nadaljevat skupno prihodnostkar si rekla, da jo mislita.. pol nebi bla taka panika.. bi ga razumela.. in to je to..

in če je take vrste tip, da se laži ujame z nasprotnmu spolom pol sploh nebi take panike delala, ker sm js ista in mam 90% frendov.. in z njimi nebi vrjetn nikol mela nč, tud če bi bla samska..

nevem, zdej počaki da pride dam in pol se pogovorta zakaj ti ni povedou, da sploh koga išče.. na 4 uči.. pol bosta pa vidla.. če mu bo useen, da te je prizadel.. pol nimata nč skp za počet.. :?

toj moj mnenje.. sama premisl.. in nared tist kar je najbol prou
Uporabniški avatar
t@ssy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a t@ssy » 21. Sep. 2008 16:42

...............
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 20:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Darling, if you want to talk bollocks and discover the meaning of life, you''re better off downing a bottle of whiskey. At least that way, you''re unconscious by the time you start to take yourself seriously. (P.S.)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 21. Sep. 2008 20:01

LoveLy* napisal/-a:..torej če bo 1 mesec doli,službena zadeva pa traja 1 teden...se meni zdi že to samo full glupo,on si bo privoščil počitnice in kjub temu da ve da ti ne moreš dobit dopusta...

Ti pa si eno egoistično bitje.
Tip je na drugem koncu sveta. A bi moral po tvojem mnenju sest takoj po koncu obveznosti nazaj na letalo, čeprav ima možnost videt eksotično državo?
Taka priložnost se ti ne ponudi ravno na vsake 3 mesece in misliti, da je fant dolžan ves čas viset ob punci in jo držat za roko ter tako zamujat stvari, ki bi jih sicer lahko doživel, je sebično in neperspektivno.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 22. Sep. 2008 12:30

akjetam napisal/-a:Ojla, rabim en nasvet...fant je odšel na službeno potovanje na Kitajsko za en mesec ( en teden službena konferenca, ostalo pohajanje). Že prej je vedel, da ne morem z njim, saj ne dobim dopusta. Včeraj sem mal brskala po netu in ugotovila, da je iskal sopotnika ŠE RAJE PA SOPOTNICO za ta izlet. To zadnje me je zelo prizadelo, saj nisem imela pojma, da sploh koga išče. Meni sveda ne bi bilo prav, da bi z njim šla kakšna neznana punca, čeprav je odpotoval sam. Kako naj se obnašam do njega? Kakšno mnenje imate o tej situaciji?

Lp
razočarana

jah povej mu, kaj si videla in kako oz na kak nacin te je prizadel s tem
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 22. Sep. 2008 12:34

o ;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 21:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 22. Sep. 2008 13:46

~NIA~ napisal/-a:puma: preberi celo temo ;)

ni bilo casa :D
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _vampirk'ca » 22. Sep. 2008 15:19

ok, če se pogovarjata in se je vsaj poskušal izgovorit, pol počak d pride domov in se resno pogovorta, pač je čist možno da te ma najrajš pa te neb prevarou tko d boš pač vidla...kolk te bo vesel k ga prideš iskat, kolk se mu bo mudel z vajinimi načrti, kolk te je pogrešal...sej k človeka dejansko srečaš vse vidš v tem kolk te je vesel...pač v obnašanju.
Uporabniški avatar
Anja86
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Anja86 » 22. Sep. 2008 15:29

Priznam, da bi mene tudi vrglo s tira, če bi mi fant tole naredil. Sama sicer ne vem, kaj bi naredila, ker sem tudi malce ljubusumna, ampak po drugi strani: če imata razčiščene zadeve, zaupanje ter zdrav odnos, to ne bi smelo biti kakšna ovira. Zdaj pa: sto ljudi, sto čudi
Kar te ne ubije, te naredi močnejšega!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]