Fant na službenem potovanju
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- minny90
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 9. 2008
- Kraj: Trst
akjetam napisal/-a:Ojla, rabim en nasvet...fant je odšel na službeno potovanje na Kitajsko za en mesec ( en teden službena konferenca, ostalo pohajanje). Že prej je vedel, da ne morem z njim, saj ne dobim dopusta. Včeraj sem mal brskala po netu in ugotovila, da je iskal sopotnika ŠE RAJE PA SOPOTNICO za ta izlet. To zadnje me je zelo prizadelo, saj nisem imela pojma, da sploh koga išče. Meni sveda ne bi bilo prav, da bi z njim šla kakšna neznana punca, čeprav je odpotoval sam. Kako naj se obnašam do njega? Kakšno mnenje imate o tej situaciji?
Lp
razočarana
ce se slisita...povej mu ...govorita..in razcistita to stvar...
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Mene moti predvsem to, da je to skrival pred tabo. Mogoče zato, ker ve, da si bolj ljubosumne narave, sam jez bi useeno zgubila zaupanje vanj. In res ne štekam, zakaj bi iskal žensko, če pa bi lahko šel s tipom in tako še ti ne bi bla ljubosumna, pa še povedal bi ti lahko za to. Po moje je fajn, da se pogovoriš z njim in naj ti dobro razloži, zakaj ti ni nč povedal. Mogoče pa bi ti kej rekel, če bi koga dobil, ker pa se ni noben odzval, ni nč omenu... Ej ne vem, možnih vzrokov je ful.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jst sm tko ene parkrat gledala malo za sopotnike na sta lj. (enkrat sm tudi eno punco našla za nekam it, ma nima veze).
enkrat pa sem se pogovarjala z nekim tipom, starim 29, ki je letos za prvomajske hotu it v london in je iskal sopotnico. pol se sicer nisva spoznala, on je šel v london in tam spoznal neko slovenko, sva se pa pogovarjala po msn-ju potem, in mi je med drugim povedal, da ima tudi resno punco. kakih 14 dni po tem, mi je začel na mejl pošijat slike od njegovega kurca.
nasplošno...sploh recimo na plaži... vidim preveč parov, mladih ali z otroci, kjer se moški preveč ozira za drugimi puncami, čeprav ima ob sebi babo. babe pa so slepe. ne govorim o enem pogledu za lepo punco, ampak že o flirtanju in buljenju.
ok, sama vsaj da bi vedla nimam slabih izkušenj, ampak kot vidim je zvestobo težko najt. ne da je osvajalsko gledanje in čohanje po "jajcih" nezvestoba, ampak tej tipi pomojem varajo ko prasci.
sploh pa da gre v tujino za en mesec.... sej ne boš nikoli zvedla.
enkrat pa sem se pogovarjala z nekim tipom, starim 29, ki je letos za prvomajske hotu it v london in je iskal sopotnico. pol se sicer nisva spoznala, on je šel v london in tam spoznal neko slovenko, sva se pa pogovarjala po msn-ju potem, in mi je med drugim povedal, da ima tudi resno punco. kakih 14 dni po tem, mi je začel na mejl pošijat slike od njegovega kurca.
nasplošno...sploh recimo na plaži... vidim preveč parov, mladih ali z otroci, kjer se moški preveč ozira za drugimi puncami, čeprav ima ob sebi babo. babe pa so slepe. ne govorim o enem pogledu za lepo punco, ampak že o flirtanju in buljenju.
ok, sama vsaj da bi vedla nimam slabih izkušenj, ampak kot vidim je zvestobo težko najt. ne da je osvajalsko gledanje in čohanje po "jajcih" nezvestoba, ampak tej tipi pomojem varajo ko prasci.
sploh pa da gre v tujino za en mesec.... sej ne boš nikoli zvedla.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Okej, vse lepo in prav, ampak zakaj bi hotu SOPOTNICO? A ni vseeno, če je sopotnik al sopotnica? No, očitno ni, da je prav izrecno iskal slednjo. Zahtevaj pojasnilo. Js tega vsekakor ne bi kr požrla.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- suspicious_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2008
Meni se to tudi ne zdi kar nedolžna stvar v smislu, da je pač rabil zraven nekoga da mu ne bi bilo dolgčas... Ne tolaži se s tem da je zdaj sam, ker ni dobil sopotnice, pomembno je to da jo je sploh iskal!In napisal ti je da je sam in nimaš kaj skrbet. Kaj pa če ne bi bil? Pa čist mimogrede me zanima kdo bi pa tej sopotnici plačal to potovanje?
- lexya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 8. 2007
- Kraj: Lj/Ptuj
no angel napisal/-a:Okej, vse lepo in prav, ampak zakaj bi hotu SOPOTNICO? A ni vseeno, če je sopotnik al sopotnica? No, očitno ni, da je prav izrecno iskal slednjo. Zahtevaj pojasnilo. Js tega vsekakor ne bi kr požrla.
točno tako!!
ženske, ki pravite, pa kaj pol če je iskal tudi žensko sopotnico: on je napisal da bi ŠE RAJE SOPOTNICO! razlago prosim, haloo!
zato, da ti je jasno da tukaj nekaj ne štima, ne rabiš biti ljubosumen manijak.
ok, avtorica teme je napisala, da je bolj ljubosumne narave, ampak tudi če ne bi bila, mislim da bi to pritegnilo pozornost vsakogar, pa če je zveza še tako trdna.
zakaj bi torej preferiral ŽENSKO sopotnico? mu bo ženska družba v kakem pogledu bolj pomagala na potovanju, mu ga izboljšala (kot moška)? khm, khm- očitno, ja...
eni se mi zdi, da tako pretiravajo s tem NELJUBOSUMJEM, da postanejo totalno naivni...
seveda pa je odvisno v kakšnem kontekstu je bilo tisto napisano- če si že po naravi bolj ljubosumen, se ti razum zlahka zamegli...
upam, da je prišlo le do nesporazuma
če ne pa... DIJO LUBI
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
Sam tko, če bi jst kam šla in moj dragi ne bi mogu z mano, bi tud raj mela sopotnika, kot sopotnico, mene tlele bol to mot, da ji tega ni povedal, namreč, da išče kogarkoli za sabo
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
pomoje pa delaš probleme kjer jih ni. kot prvo se točn pogovrta, ne pa da maš v glavi že prizore varanja, pa kaj je vse že naredil.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
jst čist razumem da ni hotel 1 mesec potovat sam, ne razumem pa zakaj ti ni povedal da išče sopotnika in ZAKAJ še raje sopotnico? in to, da je on zdaj tam sam in zato nimaš kaj za skrbet, NI odgovor na to vprašanje, ampak izmikanje.
po mailu ne bosta nič rešila, ko pa pride domov, pa razčistita.
po mailu ne bosta nič rešila, ko pa pride domov, pa razčistita.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
cioccolatina* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2007
- Kraj: Obala in Ljubljana
kako se je razpletlo???
kaj boš naredila????
kaj boš naredila????
A natural good vibration
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
haha, ni šans.jz bi bla huda.hotla bi vse razloge zakaj RAJE SOPOTNICO.kot kaj si predstavlja to kitajsko je zelo vprašljivo.
moj je isku stanovanje u lj za čas študija, ni ga našu pa je reku d majo njegova kolegica in en par stanovanje pa d bi bil z uno kolegico v sobi....sm rekla ne.ne dovolim d gleda druge punce kako v gatah in modrcu hodjo po stanvanju.nj najde drugo rešitev pa nj bo ta oseba debela grda suha prečudovita najboljša privlačna neprivlačna karšnakoli...ženskega spola je in tega ne toleriram.tut ti neb smela, ker to d gre sploh nekam stran in d te en mesec ne bo vidu in d te sopotnice najbrž ne boš nikol spoznala in vedla kakšna je in ali je sposobna varanja...neglede na kerkoli izgovor....ne, vsak trenutek se lahko neki obrne pa te prevara.
moj je isku stanovanje u lj za čas študija, ni ga našu pa je reku d majo njegova kolegica in en par stanovanje pa d bi bil z uno kolegico v sobi....sm rekla ne.ne dovolim d gleda druge punce kako v gatah in modrcu hodjo po stanvanju.nj najde drugo rešitev pa nj bo ta oseba debela grda suha prečudovita najboljša privlačna neprivlačna karšnakoli...ženskega spola je in tega ne toleriram.tut ti neb smela, ker to d gre sploh nekam stran in d te en mesec ne bo vidu in d te sopotnice najbrž ne boš nikol spoznala in vedla kakšna je in ali je sposobna varanja...neglede na kerkoli izgovor....ne, vsak trenutek se lahko neki obrne pa te prevara.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov