Fant na službenem potovanju
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- akjetam
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2007
Ojla, rabim en nasvet...fant je odšel na službeno potovanje na Kitajsko za en mesec ( en teden službena konferenca, ostalo pohajanje). Že prej je vedel, da ne morem z njim, saj ne dobim dopusta. Včeraj sem mal brskala po netu in ugotovila, da je iskal sopotnika ŠE RAJE PA SOPOTNICO za ta izlet. To zadnje me je zelo prizadelo, saj nisem imela pojma, da sploh koga išče. Meni sveda ne bi bilo prav, da bi z njim šla kakšna neznana punca, čeprav je odpotoval sam. Kako naj se obnašam do njega? Kakšno mnenje imate o tej situaciji?
Lp
razočarana
Lp
razočarana
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Ja vpraši ga, kdo gre z njim pa zakaj ti ni nič povedal da išče ravno punco za sopotnico.
Ma stelly84 ti pa glih ves ja, na podlagi enga posta.
Ma stelly84 ti pa glih ves ja, na podlagi enga posta.
-
Punchee - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2008
- Kraj: Love RD
Sicer ne vem kaj boš naredila ti sam jst vem da z njim ne bo hotla met več oprauka. Seveda bi se prej z njim temeljito pogovrila glede te "sopotnice".
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Uf huda! Lahko bi vzel kakega prjatla s sabo, ne pa "sopotnico". Sorry, sam tole ni dobro, veš Pogovori se z njim o tem in povej, da ti ni prav.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Vprašaj fanta, zakaj ti ni povedal, da išče družbo na potovanju in zakaj bi imel raje sopotnico kot sopotnika.
Po drugi strani ga pa lahko tudi sploh ne kontaktiraš več, blokiraš njegovo cifro in upoštevaš tukajšnji večinski nasvet punc, ki bi ga na tvojem mestu vse po vrsti pustile v momentu (zanimivo je predvsem to, da jim njihovi fantje precej bolj serjejo, pa so one daleč stran od tega, da ne bi hotele več imet opravka z njimi )
Po drugi strani ga pa lahko tudi sploh ne kontaktiraš več, blokiraš njegovo cifro in upoštevaš tukajšnji večinski nasvet punc, ki bi ga na tvojem mestu vse po vrsti pustile v momentu (zanimivo je predvsem to, da jim njihovi fantje precej bolj serjejo, pa so one daleč stran od tega, da ne bi hotele več imet opravka z njimi )
- akjetam
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2007
Ps sej ni dobil nobene sopotnice in je odpotoval sam., vsaj na letališču je bil sam:)..sem mu tud že mejl poslala, pa ga povprašala po tem..vse kar je rekel je bilo: da je sam in da nimam kaj skrbet, pa še par slikc je poslal..
On tud pravi, da če ima človek razčiščene pojme o vezi, lahko potuje s komerkoli...
Jaz pa se ne strinjam...sem bila vedno zelo ljubosumna, saj ne verjamem v prijateljsto med fantom in punco..
Tako, da ne vem, če bi ga pustila...dol je sam, pa skoz piše in se javlja
On tud pravi, da če ima človek razčiščene pojme o vezi, lahko potuje s komerkoli...
Jaz pa se ne strinjam...sem bila vedno zelo ljubosumna, saj ne verjamem v prijateljsto med fantom in punco..
Tako, da ne vem, če bi ga pustila...dol je sam, pa skoz piše in se javlja
-
cioccolatina* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2007
- Kraj: Obala in Ljubljana
zveni svinjsko ampak mogoče ga bo streznilo.
pošlji mu sporočilo in mu napiši kaj si ugotovila in da si razočarana. zaključiš pa tako: najbolje da se pogovoriva o tem ko prideš nazaj, do takrat pa lep pozdrav.
jz da bi dobila tak SMS, bi se mi strgalo...
in ta čas porabi za razmislek...
pošlji mu sporočilo in mu napiši kaj si ugotovila in da si razočarana. zaključiš pa tako: najbolje da se pogovoriva o tem ko prideš nazaj, do takrat pa lep pozdrav.
jz da bi dobila tak SMS, bi se mi strgalo...
in ta čas porabi za razmislek...
A natural good vibration
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
jz bi verjetn čist vn padla, ne vem če bi se sploh hotla kej pogovarjat z njim - bi se mogu kr ornk potrudt...
drgač pa ja druzga kokr počakat da pride nazaj ti itk ne preostane, mislm da je useen bolš take stvari razčistit iz oči v oči...
drgač pa ja druzga kokr počakat da pride nazaj ti itk ne preostane, mislm da je useen bolš take stvari razčistit iz oči v oči...
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
pač ne da se mu samemu pohajkovat po kitajskem. že res, da bi lahko iskal moškega sopotnika in ne ravno in bolj vneto ženske sopotnice, ampak jebat ga... če prav, da ma razčiščen, potem te nima kj skrbet, pa nj bo dol s komerkoli. če pa nima razčiščen in je sopotnico iskal s kakšnim drugim namenom, pa vrjem, da za kj tazga tut dol lahko najde kšno .... sicer pa akjetam, mislm, da mal preveliko paniko zganaš ... ampak, če si pa res tko ljubosumna, kokr pravš, ga pa po eni strani čist razumem ...
-
lancy - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2007
- Kraj: ng/lj
meni se ne zdi lepo od njega da glede na to da ima punco, za njenim hrbtom pa išče družbo druge bejbe za en mesec. ne vem no... dejta se res poment ko pride domov, pa mu razloži kaj in zakaj te moti, pa kako bi se on počutu v nasprotni situaciji. meni bi ful zatežilo in ko bi to zvedla, bi mu glih kak sms poslala kot je cioccolatina napisala...
-
čivava - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
a je že na potovanju,.. piš mu sms... priporočam, da ga bo malo pritisnilo ob srce.. malo po ovinkih sprašuj.
A te je kdaj sploh vprašu, če bi ti šla z njim, če ni biv niti toliko,da te bi uprašu, pol je nekaj narobe... sicer pa ne vem, najbol da se pogovorita na 4 oči, ker tko boš ga lahko gledala v oči, on pa tebe, če bo imel čisto vest...
A te je kdaj sploh vprašu, če bi ti šla z njim, če ni biv niti toliko,da te bi uprašu, pol je nekaj narobe... sicer pa ne vem, najbol da se pogovorita na 4 oči, ker tko boš ga lahko gledala v oči, on pa tebe, če bo imel čisto vest...
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
hm, jst ne bi bila ravno vesela, da bi tako stvar skrival pred mano. razumem, da bi rad imel družbo na potovanju in si zato dal oglas. motilo pa bi me iskanje preferenčno ženske sopotnice in predvsem to, da bi tole skrival pred mano.
praviš, da si mu že pisala na to temo in ti je le odvrnil, da je sam dol in da nimaš nič za skrbet: to je že res, ampak tako se je tudi izognil pojasnilu za njegovo početje.
bedarija se mi zdi "skenslat" dečka (ali pa deklico, ako bi bila situacija obratna) takoj, ko enkrat kiksne. tukaj se strinjam z jullio_, da jih večina pretirava (sploh, če je treba kaj napisat). samo en ornk pogovor iz oči v oči pa ne bi ušel.
(če bi bla žleht, bi ti svetovala tak sms, kot ga je predlagala cioccolatina, samo se mi vseeno zdi malo prenizko za moj okus.)
praviš, da si mu že pisala na to temo in ti je le odvrnil, da je sam dol in da nimaš nič za skrbet: to je že res, ampak tako se je tudi izognil pojasnilu za njegovo početje.
bedarija se mi zdi "skenslat" dečka (ali pa deklico, ako bi bila situacija obratna) takoj, ko enkrat kiksne. tukaj se strinjam z jullio_, da jih večina pretirava (sploh, če je treba kaj napisat). samo en ornk pogovor iz oči v oči pa ne bi ušel.
(če bi bla žleht, bi ti svetovala tak sms, kot ga je predlagala cioccolatina, samo se mi vseeno zdi malo prenizko za moj okus.)
...just breathe...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov