Fant mi zbija samozavest.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
te postavim pred dejstvo.......če bo pomagalo te ima rad, če pa ne bo pa žal...sej jest sm tud debelčkana pa me kdaj pa kdaj kej zajebava....ampak vem kaj je zajebancija in vem kaj je resno očitanje...priznam tud men je reku parkrat kšno tako besedo..pa sm mu koj zaprla usta....pač midva nisva skupi ovce pasla da bi on lahko men pridigal o moji postavi in načinu življenja, sploh še zdaleč ne zato ker sam ni popolen...noben ni popolen in zato se nima kaj uglašat...če me hoče met me bo mel tako kot sem, če ne si pa pač ne bova mogla delit dnevov...sm rajš sama kot da non stop poslušam zbadljivke in očitke čez mojo postavo...in to ti njemu tud povej..ne pač dobesedno kar sem jest pisala, sm povej mu to, da on ni popolen in ko bo ti pa lahko kej reče..do takrat pa naj je tiho.....
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
nogica napisal/-a:V tej temi si lahko prebereš še kakšen koristen nasvet ...
Ja tukej je ta tema, ko sem jo jaz takrat odprla. Preberi si vse!!!
Isto za tebe velja kot so pisale meni...
Punca ja sej tebe tip ma rad ampak ne prov velik, če ma take izpade...vrjamem, da ti ni všeč, če te primerja sigurno s kako drugo punco, ki jo ma v mislih...tako kot je že ena rekla, da mu postavi pravice...ker to ni pravilno do tebe...on ima tudi 100%kako napako in mu jo kar izpostavi...nebi rekla, da je on super popolen ampka takih tipov NI in jih tud NEBO.
Punca reci mu, upri se mu!
Pa še kej se oglasi in povej kako je blo....
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Vpraši ga, če bo vajine bodoče otroke vzgajala napeta rit in pokončni joški al tvoji možgani in "lepa duša"....mislm ker knedl od tipa... 

pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
bad_girl napisal/-a:Vpraši ga, če bo vajine bodoče otroke vzgajala napeta rit in pokončni joški al tvoji možgani in "lepa duša"....mislm ker knedl od tipa...

lovelym,zarad fanta ali kogarkoli se ni vredno spreminjat,sploh če si zadovoljna sama s sabo. in ker vidim da si,sploh po tem kar si dosegla, pošlji tega tvojga nekam! kdo ali kaj pa je on tebi,da ti bo moril s takimi!!?če mu kej ni všeč in če mu nissi všeč taka kot si naj si najde drugo! brezveze,da si zaradi takega loleka uničuješ življenje in se sploh živciraš! ti veš da si dobra in tako je in nobeden ti ne bo tega vzel!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Taki, ki nadzorujejo življenje drugih niso zadovoljni sami s seboj. Taka je moja razlaga. Bolj ti bo govoril shujšaš, shujšaš z večjim veseljem boš delala obratno. Tako da za svoje dobro pomisli, a je res to pravi tip zate? si res želiš ob sebi nekoga, ki ti bo govoril kako debela si? mislim da ne..
- **TaMaLaa**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2005
- Kraj: somewhere...
ne se mu pustit! če te nima rad take kot si ...naj gre nekam! sam da se maš ti fajn..da maš veliko samozavesti in da veš da si sexy! drugo ni pomembno 

baby..life goes on..
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
bad_girl napisal/-a:Vpraši ga, če bo vajine bodoče otroke vzgajala napeta rit in pokončni joški al tvoji možgani in "lepa duša"....mislm ker knedl od tipa...
sam res ej....

-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
če bi men to moj prjavil, bi bila moja prva reakcija v smislu če ti kaj ni všeč si drugo najd.
Se pa strinjam s tistimi, ki pravijo, da očitno sam s seboj ni zadovoljen in išče napake pri tebi. Nič se ne sekiraj. Če ti kolegice zavidajo postavo, očitno ni nič narobe z njo.
Se pa strinjam s tistimi, ki pravijo, da očitno sam s seboj ni zadovoljen in išče napake pri tebi. Nič se ne sekiraj. Če ti kolegice zavidajo postavo, očitno ni nič narobe z njo.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
o sit ker smotan tip
kok me razjezijo taki tipi, pol se pa punce ZA BREZVEZE zarad njih sekiramo!
halo res ne vem kaj je mislu k ti je prbil kej takega!
kaj bi jz naredila... ful bi podvomila v najino zvezo in v njegova custva do mene (v svoje kile itak da ne bi
). pomoje bi si mislila da me ze ne more met tok rad, ce mi govori take stvari, k ve da me bojo prizadele, in da me ocitno nima rad take kot sem. s starostjo se zenske ponavad ksno kilco zredimo, se prav bi me mel pol se manj rad? to bi mu vse povedala, pol bi bilo pa od njegove reakcije odvisno a bi ostala skupi al ne. tega pac ne bi prenasala v nedogled.

kaj bi jz naredila... ful bi podvomila v najino zvezo in v njegova custva do mene (v svoje kile itak da ne bi

- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Res bedno... Verjamem, da ti to zbija samozavest...
Ma ne vem, jaz ziher ne bi bla tiho in bi mu kaj nazaj rekla. Če bi mi pa konstantno težil, bi se pa grdo skregala, da nima ker brcat in če bi še naprej težil, bi ziher sledilo zlo hladno obdobje v najinih odnosih, dokler se ne bi opraviču. Ma da se opraviči in da se to ne ponavlja, drugač jaz ziher ne bi verjela, da me ma rad...

Ma ne vem, jaz ziher ne bi bla tiho in bi mu kaj nazaj rekla. Če bi mi pa konstantno težil, bi se pa grdo skregala, da nima ker brcat in če bi še naprej težil, bi ziher sledilo zlo hladno obdobje v najinih odnosih, dokler se ne bi opraviču. Ma da se opraviči in da se to ne ponavlja, drugač jaz ziher ne bi verjela, da me ma rad...
- jenifer
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2005
moje mnenje pa je, da s tem, ko tebi niža samozavest jo sebi fila. nekakšen egotrip. naslednjič, ko ti bo rekel kaj takega ali ko se bosta skupaj slačila in te bo ocenjevalno gledal, ga tudi ti tako poglej in se samo nasmehni.... potem ga bo takoj zamedlo - kaj pa je?kaj se smeješ? ti pa mu čisto mirno rečeš; ne vem zakaj se jaz sekiram zaradi kile preveč, koliko bi se moral šele ti presekirat... če mu ne bo jasno, mu ponovno nameni ocenjujoč pogled naravnost v mednožje...
verjemi, da mu bo dalo misliti.
tudi jaz imam par kil preveč ampak se čisto samozavestno slečem, ker zaenkrat še noben ni šel od mene nezadovoljen
pravzaprav mislim, da velik procent močnejših punc izžareva veliko bolj seksualnosti kot pa suhic, če le to upajo samozavestno pokazati.
verjemi, da mu bo dalo misliti.
tudi jaz imam par kil preveč ampak se čisto samozavestno slečem, ker zaenkrat še noben ni šel od mene nezadovoljen

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov