Fant mi postavlja "meje"!

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 18. Maj. 2008 22:03

Pontifex Maximus napisal/-a:
*lilica* napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:
Pontifex Maximus napisal/-a: Za 18. rojstni dan (točno na maturantskem izletu), sem se odločil, da od takrat od polnoči naprej ne žuram več, ker sem polnoleten in to je to.

Ok, ti si ekstrem. To ne pomeni, da si moramo vsi, ki nosimo vozniško v žepu, začet že kar krsto izbirat :)

Jest mislim, da dokler človek še nima družine mora okol hodit pa se met fino (to ne pomen, da ko jo ima, da se nima več fino). Ampak, ko si mlad, lahko marsikam greš, brez da se oziraš na druge, pa na kakšno zabavo pa tko. Tko da, kakšna zabava sem pa tja - nič takega - najbrž celo koristna, da se človek malo sprosti in spočije - seveda brez pretiravanja :wink:

Zabava je zate kaj?

Da greš mal ven s prijatli, tko drušna. Mogoče tud kdaj kaj malega popiješ, ne toliko, da ne veš več kaj počneš, plešeš, ...
Pa to ne pomeni sedaj vsak teden, ampak vsake toliko časa :)
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 18. Maj. 2008 22:06

Da greš mal ven s prijatli, tko drušna.

Ka pa pol tm z njimi delaš?
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a brunett » 18. Maj. 2008 22:10

Družiš se, pogovarjaš, debatiraš, igraš karte/monopoli/vstavi poljubno, plešeš, kuhaš, gledaš filme, greš žurat... Tega je ogromno, sam pravo družbo moraš met.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 18. Maj. 2008 22:12

brunett napisal/-a:Družiš se, pogovarjaš, debatiraš, igraš karte/monopoli/vstavi poljubno, plešeš, kuhaš, gledaš filme, greš žurat... Tega je ogromno, sam pravo družbo moraš met.

Zanima me, kaj točno pomeni "greš žurat"...
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 18. Maj. 2008 22:13

buubbika napisal/-a:
Pontifex Maximus napisal/-a:
Da greš mal ven s prijatli, tko drušna.

Ka pa pol tm z njimi delaš?

Ti praviš da nisi anti-social?:rofl:

Anti social bi pomenil, da če kam greš, da se držiš tam v kotu zase...
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a brunett » 18. Maj. 2008 22:20

Greš žurat(vsaj pr nas tko zgleda): dobimo se pr enem od nas, spijemo kak pir, kako rečemo, mogoče pogledamo film, pol se odpravimo do kakega fast fooda neki pojest, nato gremo v matično gostilno še na en pir in pol v diskoteko, kjer spet neki spijemo pol pa bodisi plešemo oz. se zafrkavamo/pogovarjamo/... Tole ne vključuje da si na koncu večera mrtvo pijan, da ne bo pomote.
S tem da nas gre ponavadi 9 ven in nsm res ni nikol dolgcas pa vedno se mamo fajn.

Res ne vem ka je tu nejasnega. Če pa nisi tip za tak žur - diskoteke&alkohol je pa še 100 drugih varijant kako se fajn met z družbo.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 18. Maj. 2008 22:28

brunett napisal/-a:Greš žurat(vsaj pr nas tko zgleda): dobimo se pr enem od nas, spijemo kak pir, kako rečemo, mogoče pogledamo film, pol se odpravimo do kakega fast fooda neki pojest, nato gremo v matično gostilno še na en pir in pol v diskoteko, kjer spet neki spijemo pol pa bodisi plešemo oz. se zafrkavamo/pogovarjamo/... Tole ne vključuje da si na koncu večera mrtvo pijan, da ne bo pomote.
S tem da nas gre ponavadi 9 ven in nsm res ni nikol dolgcas pa vedno se mamo fajn.

Res ne vem ka je tu nejasnega. Če pa nisi tip za tak žur - diskoteke&alkohol je pa še 100 drugih varijant kako se fajn met z družbo.

Brezveze....škoda časa...a ni bolš kšno pametno knjigo prebrat ta čas?
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a brunett » 18. Maj. 2008 22:31

Jah men ni, js si brez moje klape ne predstavljam življenja.

Ti pa, ne vem, mogoč si po defaultu tak al pa še nisi spoznal ljudi s katerimi bi se mel fajn in užival v njihovi družbi. Žalostno.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 18. Maj. 2008 22:38

brunett napisal/-a:Jah men ni, js si brez moje klape ne predstavljam življenja.

Ti pa, ne vem, mogoč si po defaultu tak al pa še nisi spoznal ljudi s katerimi bi se mel fajn in užival v njihovi družbi. Žalostno.

Najbrž sem po defoultu tak...Z veliko ljudmi sem se v času srednje šole imel fino. Pa ko smo še rokomet igrali, je bilo fino...ampak človek gre naprej...oz. jaz grem naprej...Zelo nerad spoznavam nove ljudi...in zelo nerad srečujem stare ljudi... mizantrop? Mogoče...
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 18. Maj. 2008 22:40

Okej Pontifex Maximus ne zamerit, ampak ti maš pa res take izjave (ne sam v tej temi, tud v keri drugi) da prav ne vem a se zajebavaš al misliš resno. :eek:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a brunett » 18. Maj. 2008 22:42

Heh, kaj pa bejbe pa ljubezen, seks itd.? Tega tut ni v tvojem življenju?

No ja, vsakmu svoje, pač smo si različni. Js sm izredno družabna oseba in ne maram samote. Ti pa si čuden :D ne, sej se zafrkavam. Pač če ti tko paše...
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 18. Maj. 2008 22:48

no angel napisal/-a:Okej Pontifex Maximus ne zamerit, ampak ti maš pa res take izjave (ne sam v tej temi, tud v keri drugi) da prav ne vem a se zajebavaš al misliš resno. :eek:

Odvisno kaj...
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 18. Maj. 2008 22:49

brunett napisal/-a:Heh, kaj pa bejbe pa ljubezen, seks itd.? Tega tut ni v tvojem življenju?

No ja, vsakmu svoje, pač smo si različni. Js sm izredno družabna oseba in ne maram samote. Ti pa si čuden :D ne, sej se zafrkavam. Pač če ti tko paše...

Seveda je bejba pa ljubezen pa seks...Jaz pa v samoti res uživam...in v tišini... :) :)
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a brunett » 18. Maj. 2008 22:52

In pol ona hodi okol brez tebe al tut ona ne gre nikamor? O svašta, men bi se zmešal zraven takega tipa :D , še dobro da je moj družaben tolk kot js :)
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 18. Maj. 2008 22:56

brunett napisal/-a:In pol ona hodi okol brez tebe al tut ona ne gre nikamor? O svašta, men bi se zmešal zraven takega tipa :D , še dobro da je moj družaben tolk kot js :)

Nč ne hod okol brez mene...razn na faks...če kam greva, greva skupej... :idea:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov