Fant mi postavlja "meje"!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
buubbika napisal/-a:Imam fanta na dalajavo, 4 leta, od tega sta 2 zelo resni i najboljši :knuddel: . No, 1x sm se ful napila in mu sama rekla, da skoraj zase nism vedla in da sm bla z 1 tipu, kater je hotu nekaj met z mano, sam sm bla še tok trezna da sm šla stran. In od takrat me je zaprosil naj ne pijem več zarad naju. In jst sm letos lih 4. letnik pa sm mu rekla, da od maturantskega ne bom več pila. No in zadnjič maturanti taborimo pred šolo v parku, pa mi reče tip, da ga ful moti, da ostajam tok dolgo zunaj, in da on ful ne zdrži tega. Že prej je bil ljubosumen, sam zdaj je ratal pa še 3x bolj.
Po eni strani ga razumem, po 2. strani se mi pa prav gabi, kaj vse zahteva od mene! Sam sicer ne hodi tok pozno ven, ker mu ni, je pa vseeno dosti bolj zunaj kot pa jst. Men se to zdi prav neumno kar zahteva, po 2. strani se pa bojim, da ga zdaj ne razumem in da mi bo nekoč žal, ko se bom jst enako počutla. Kdo ma prav? Kaj naj storim?
Ful ga mam rada !!!
On ma prav. Kaj naj storiš? Hm...Matura v latinskem jeziku pomeni - odraslost - torej, če si maturantka se obnašaj odraslo, ne pa kot neko najstniško ščene.
- kafrca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
hja zgleda da njega kr skrbi zate pa pač ni glih ziher, da maš mejo ... je pa res tut, da ti ga morš žurat, moraš hodit ven, sam morš pa tut sama vedet da je nujna meja, ker ti bo drugač žal...
najbolš pomoje je, da se zmenita, da mu obljubiš da ne boš tolk pila da nebi vedla ka delaš, da maš tut kolege zram k vejo, da te pazijo al pa kej ... da pač se zastopita.... naj gre s tabo kdaj ven pa to ...
ne vidim razloga da bi zdej ti mogo pa ful neke meje postavlat... čeprav ga kapiram po eni strani, k se je enkrat v tvoji zmanjšani prištevnosti že skor kej zgodilo... pač rad bi da ostaneš sam njegova in to je to ...
pogovorit se morta nujno, razlož mu, da tut ti rabiš fun in da tu ni zej da nebi zato d nebi kej naredla ...
sicer mu pa tut za vsako k ga greš žurat, ni treba vedet, reč mu da si s kolegicami na pižama partyju, da ga ne bo skrbel, ti pa (upam) veš kaj delaš in da bo use uredu v bodočih feštah ...
najbolš pomoje je, da se zmenita, da mu obljubiš da ne boš tolk pila da nebi vedla ka delaš, da maš tut kolege zram k vejo, da te pazijo al pa kej ... da pač se zastopita.... naj gre s tabo kdaj ven pa to ...
ne vidim razloga da bi zdej ti mogo pa ful neke meje postavlat... čeprav ga kapiram po eni strani, k se je enkrat v tvoji zmanjšani prištevnosti že skor kej zgodilo... pač rad bi da ostaneš sam njegova in to je to ...
pogovorit se morta nujno, razlož mu, da tut ti rabiš fun in da tu ni zej da nebi zato d nebi kej naredla ...
sicer mu pa tut za vsako k ga greš žurat, ni treba vedet, reč mu da si s kolegicami na pižama partyju, da ga ne bo skrbel, ti pa (upam) veš kaj delaš in da bo use uredu v bodočih feštah ...
-
Laž ima kratke noge...
-
buubbika napisal/-a:To, da ga grem parkrat žurat in da sm se 1x tok napila, da sm skoraj vse zaj*bala je zate najstniško?? Js mislim, da lahko mam fanta, obenem pa tudi svobodo, ki sm jo tud mela. Samo ni mi jasno, kaj se zdaj dogaja.
Točno tako.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Ne vem no jest vem, da nebi nikol v življenju pustila, da mi nekdo postavlja meje pol pa, če bi bla najstnica al pa maturantka. Tak odnos enostavno ne vodi nikamor in slej al prej se tisti, ki ga omejujejo "zaduši".
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
buubbika napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:buubbika napisal/-a:To, da ga grem parkrat žurat in da sm se 1x tok napila, da sm skoraj vse zaj*bala je zate najstniško?? Js mislim, da lahko mam fanta, obenem pa tudi svobodo, ki sm jo tud mela. Samo ni mi jasno, kaj se zdaj dogaja.
Točno tako.
A ti si potem 24h doma in nikoli ne greš ven ipd??
Js pač nism anti-social tip človeka..
kafrca
Pa sej pravm da sem se samo 1x tok napila, drugače pa sploh ne hodim več velik ven, sploh pa ne to leto, ker sem se mela ful za učit. Ponavadi ko grem ven, grem pač s frendicami in ne pijem, in to se zavleče tam do 1-2h in ga pač moti, zakaj tok pozno. Js tud rabim včas družbo zunaj in ne samo v šoli. Najbolj me je prizadelo, ker je rekel kao naj bom do 00h doma. Ful nepričakovano!
Ne, ne hodim ven, niti nikoli nisem hodil ven, razen z izjemo kakšnega 2-3 koncerte na leto. Tam seveda nisem pil. Zadnje čase sem bolj težko doma ob 24h, ker ponoči delam. Pravijo, da kljub temu nisem antisocialen, ker se ponavadi kjer se znajdem hitro vklopim v družbo. Mi je fino in to, da se gre vsak vikend ven na neke žure ipd. se mi zdi totalno otročje.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Pontifex Maximus napisal/-a:buubbika napisal/-a:To, da ga grem parkrat žurat in da sm se 1x tok napila, da sm skoraj vse zaj*bala je zate najstniško?? Js mislim, da lahko mam fanta, obenem pa tudi svobodo, ki sm jo tud mela. Samo ni mi jasno, kaj se zdaj dogaja.
Točno tako.
Se strinjam. Če si zdj "skoraj sem" bo naslednjič samo "sem."
IN nevem zakaj se ga je treba tok napit, da komi razločiš osebe pred sabo in nakoncu pristaneš z enim, k sploh neveš kako izgleda
Se čist strinjam s tvojim fantom in blo bi pametno, da bi ga upoštevala. Na maturancu se maš lh fajn tud brez pretirane količine alkohola, spij malo ne pa tok, da se bo nekej SKORAJ zgodilo.
It was forever..but it didnt last long..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Po eni strani pa tud ful pretiravaš, sj ni zahteval, da se zakleneš v bajto in ne hodiš ven, matr.
- kafrca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
Pontifex Maximus napisal/-a:sicer mu pa tut za vsako k ga greš žurat, ni treba vedet, reč mu da si s kolegicami na pižama partyju, da ga ne bo skrbel, ti pa (upam) veš kaj delaš in da bo use uredu v bodočih feštah ...
Laž ima kratke noge...
no ja načeloma nism glih pristaš tega, ampak če je že tak hudo, bo sam njega skrbel ... prvo sm za pogovor ... drugač pa znajdi se
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Jah pol mu pa pač reč, da ga nmisšl poslušat in žuri kokr ti paše.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
buubbika napisal/-a:Keč je v tem, da zame to ne štima, da mi nekdo ukazuje, kdo kdaj bom jst zunaj, splohj pa če je to moj fant! Saj pa nisva poročena, sploh pa v taki vezi po mojem nekaj ne štima, če mi ne zaupa cccc. (po tvojem) sem pa itak kao neka pijano-neodgovorna najstinca. Še mama mi nikoli v življenju ni dajala ur, ker je vedela kakšna oseba sem in mi je zaupala. A zdaj razumeš?
Tvoja mama živi s teboj, s fantom pa furata zvezo na daljavo, ki mora obvezno temeljit na absolutnem zaupanju. Le-to se pa na daljavo še toliko hitreje poruši z vsako napako in, roko na srce, si mu dala čisto dober razlog, da je skeptičen do kombinacije tebe in alkohola.
Njegov način soočanja s tem itak ni kul, ker ti tip pač ne more dat policijske ure. Mogoče bi lahko sklenila nek kompromis, da ga recimo pokličeš, ko prideš domov, večkrat sms pošlješ ali kaj podobnega.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Meni ne bo nihče postavljal mej...lahko me edino prosi za kaj, pa če se mi bo zdelo, da je osnovano, se lahko o tem pogovarjamo.
Samo sori...jaz tut nisem tip človeka, da bi bilo to, s kom se mečkam, kaj odvisno od količine alkohola.
Tko da...če se nimaš pod kontrolo, ko si pijana, pač ne pij. Sej žurat greš lahko tako ali drugače.
Samo sori...jaz tut nisem tip človeka, da bi bilo to, s kom se mečkam, kaj odvisno od količine alkohola.
Tko da...če se nimaš pod kontrolo, ko si pijana, pač ne pij. Sej žurat greš lahko tako ali drugače.
-
*lilica* - Cosmopolitanka
Hm...raje ne začni s kakšnimi lažmi, ker jih ne bo konca, tudi če bodo v začetku še tako majhne. Pogovori se z njim. Če ga imaš rada (in zveza mislim, da je resna, glede na to kolk časa sta že skupaj) ga poskušaj vsaj razumet. Očitno on na tvojo zabavo zgleda čisto drugače kot ti.
Jaz ne bi rekla, da ti postavlja meje, če te je prosil, da tega ne počni zaradi vaju. On te ima rad in mogoče bi te rad za vedno imel ob sebi, pa se boji, da vaju bo to pokopalo, ker ne more vedet kaj tam počneš, četudi ti zaupa.
Jaz ne bi rekla, da ti postavlja meje, če te je prosil, da tega ne počni zaradi vaju. On te ima rad in mogoče bi te rad za vedno imel ob sebi, pa se boji, da vaju bo to pokopalo, ker ne more vedet kaj tam počneš, četudi ti zaupa.
-
buubbika napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:buubbika napisal/-a:To, da ga grem parkrat žurat in da sm se 1x tok napila, da sm skoraj vse zaj*bala je zate najstniško?? Js mislim, da lahko mam fanta, obenem pa tudi svobodo, ki sm jo tud mela. Samo ni mi jasno, kaj se zdaj dogaja.
Točno tako.
Se strinjam. Če si zdj "skoraj sem" bo naslednjič samo "sem."
IN nevem zakaj se ga je treba tok napit, da komi razločiš osebe pred sabo in nakoncu pristaneš z enim, k sploh neveš kako izgleda
Se čist strinjam s tvojim fantom in blo bi pametno, da bi ga upoštevala. Na maturancu se maš lh fajn tud brez pretirane količine alkohola, spij malo ne pa tok, da se bo nekej SKORAJ zgodilo.
To za pijanost sm dala samo primer, ki se je pa točno zgodil lani (če že moram povedat..), na maturantskem pa sploh nisem pila, pač pa smo taborili in smo se meli fino, vsak na svoj način! Sploh pa sem mu obljubila, da ne bom več pila.
Pontifex Maximus , ti pa še 1x preberi moje poste .
Ja, tvoji posti so nezreli.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov