Fant mi postavlja "meje"!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
puma napisal/-a:... izgovori, izgovori, izgovori ...
Pa delaj ti cel mesec same nočne, pa bod pol pametna!
-
Boris - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 7. 2006
- Kraj: Novo mesto
buubbika napisal/-a:Imam fanta na dalajavo, 4 leta, od tega sta 2 zelo resni i najboljši :knuddel: . No, 1x sm se ful napila in mu sama rekla, da skoraj zase nism vedla in da sm bla z 1 tipu, kater je hotu nekaj met z mano, sam sm bla še tok trezna da sm šla stran. In od takrat me je zaprosil naj ne pijem več zarad naju. In jst sm letos lih 4. letnik pa sm mu rekla, da od maturantskega ne bom več pila. No in zadnjič maturanti taborimo pred šolo v parku, pa mi reče tip, da ga ful moti, da ostajam tok dolgo zunaj, in da on ful ne zdrži tega. Že prej je bil ljubosumen, sam zdaj je ratal pa še 3x bolj.
Po eni strani ga razumem, po 2. strani se mi pa prav gabi, kaj vse zahteva od mene! Sam sicer ne hodi tok pozno ven, ker mu ni, je pa vseeno dosti bolj zunaj kot pa jst. Men se to zdi prav neumno kar zahteva, po 2. strani se pa bojim, da ga zdaj ne razumem in da mi bo nekoč žal, ko se bom jst enako počutla. Kdo ma prav? Kaj naj storim?
Ful ga mam rada !!!
Če mu to predstavlja problem, bosta morala povečati stopnjo zaupanja, biti iskrena en do drugega. Precej verjetno se ne poznata dovolj, torej - spoznajta se. Povej mu, kaj delaš zunaj, s kom si, kako se počutiš, kaj ste počeli, o čem ste se pogovarjali,... Mogoče lahko povabiš tudi njega, pa greste skupaj kam(?)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov