Fant mi postavlja "meje"!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Jaz grem že proti 25 letu pa mi nuben nebo gušu, da ne smem pit, it ven s kolegi, ga zabluzit po cele noči ipd.
No, to je šele debilizem. Pri skoraj 25ih letih biti tako nezrel, ko bi že normalen človek skoraj moral imeti že nekaj let družino ipd. Saj ne rečem, jaz grem proti 26. letu. Za 18. rojstni dan (točno na maturantskem izletu), sem se odločil, da od takrat od polnoči naprej ne žuram več, ker sem polnoleten in to je to. No, saj prej tudi nisem hodil v neke diskače in žural do jutra, ampak sem pa kdaj šel s sošolci kam ven...pa smo kaj popili... danes se mi zdi stvar skrajno otročja.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Ta je pa malo pretirana.
Če pri 25 letih nimaš družine in žuraš po polnoči, je nekaj narobe s tabo?
Mislim, da vem, kaj si hotel povedat, ampak lotil si se zelo čudno ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
-
kr.ena napisal/-a:Ta je pa malo pretirana.
Večkrat govorim precej ostro ja. Pač tak sem.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Sem pač po tvojih kriterijih skrajno otročja ... še vedno parkrat na leto žuram po polnoči. In še vedno nimam družine - vsaj ne klasične po regelcih.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
- panthi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
draga bubika, stara si 19 let in verjetno to ni tvoj zadnji fant, kar je čist v redu. Sama sem imela kao resnega tipa od 17 do 22 leta in s tem nisem dosegla nič drugega kot da sem vrgla stran svoja najlepša leta. Omejevanje in ljubosumje, z obrazložitvijo, da me ima rad. Jeh right......tudi on je hodil posebej ven, pa nisem bila jaz nikoli ljubosumna, pa je on pil, jaz pa NIKOLI!!!
Četudi se je skoraj zgodilo, se NI ZGODILO in tudi ne pomeni, da se naslednjič bo. Raje bodi previdna glede alkohola zaradi sebe in ne zaradi svojega tipa in njegovega nezaupanja. Sploh pa, alkohol ti da samo poguma in ne zameglitve razuma (razen ko res ne moreš več niti stati, potem je pa lahko samo še posilstvo...). Če ti nekdo ni všeč, ne boš imela nič z njim, pa četudi si pijana. Če ti pa je....potem pa tvoj fant res ni nič posebnega, če tako razmišljaš. Razumeš?
Vprašanje kaj vse se je že njemu zgodilo (lahko sredi dneva v službi ali pa kje drugje....ni treba da je ravno žur, pa pijača, pa večer in to...), pa ni imel toliko poguma da bi ti povedal tako kot si ti povedala njemu. Moj nasvet: Živi kot da je vsak dan zadnji, flirtaj, zabavaj se, spoznavaj nove ljudi, predvsem pa: če te omejuje nekdo drug, boš imela to stalno v glavi in na koncu se sama ne boš mogla več sprostiti v družbi in se boš omejevala. Resna boš lahko pri 30 - tih:) sedaj pa raje uživaj. (to ne pomeni, da se ga napijaj in varaj tipa, da ne bo pomote:)
pa srečno
Četudi se je skoraj zgodilo, se NI ZGODILO in tudi ne pomeni, da se naslednjič bo. Raje bodi previdna glede alkohola zaradi sebe in ne zaradi svojega tipa in njegovega nezaupanja. Sploh pa, alkohol ti da samo poguma in ne zameglitve razuma (razen ko res ne moreš več niti stati, potem je pa lahko samo še posilstvo...). Če ti nekdo ni všeč, ne boš imela nič z njim, pa četudi si pijana. Če ti pa je....potem pa tvoj fant res ni nič posebnega, če tako razmišljaš. Razumeš?
Vprašanje kaj vse se je že njemu zgodilo (lahko sredi dneva v službi ali pa kje drugje....ni treba da je ravno žur, pa pijača, pa večer in to...), pa ni imel toliko poguma da bi ti povedal tako kot si ti povedala njemu. Moj nasvet: Živi kot da je vsak dan zadnji, flirtaj, zabavaj se, spoznavaj nove ljudi, predvsem pa: če te omejuje nekdo drug, boš imela to stalno v glavi in na koncu se sama ne boš mogla več sprostiti v družbi in se boš omejevala. Resna boš lahko pri 30 - tih:) sedaj pa raje uživaj. (to ne pomeni, da se ga napijaj in varaj tipa, da ne bo pomote:)
pa srečno
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Pontifex Maximus napisal/-a:Jaz grem že proti 25 letu pa mi nuben nebo gušu, da ne smem pit, it ven s kolegi, ga zabluzit po cele noči ipd.
No, to je šele debilizem. Pri skoraj 25ih letih biti tako nezrel, ko bi že normalen človek skoraj moral imeti že nekaj let družino ipd. Saj ne rečem, jaz grem proti 26. letu. Za 18. rojstni dan (točno na maturantskem izletu), sem se odločil, da od takrat od polnoči naprej ne žuram več, ker sem polnoleten in to je to. No, saj prej tudi nisem hodil v neke diskače in žural do jutra, ampak sem pa kdaj šel s sošolci kam ven...pa smo kaj popili... danes se mi zdi stvar skrajno otročja.
Jeje, to je name letelo... Vreji mister pametnjakovič, jaz bi mogla met pr svojih 25 letih že familijo... Mhm, to je tvoje debilno razmišljanje, ker kot kaže nimaš pojma, da ga ne morem preživljat!
Če si se ti neke odločil, da ne boš delal, prav. Bi ti jaz tudi lahko rekla, da si bedak in zapečkar, da ne znaš uživat življenja in podobn drek, pa ti tega ne govorim. In ravno zato pričakujem, da me ne drkaš z svojim mnenjem, ker ti ne živiš mojega življenja a je prav?!
In če hodim ven (kar ti gospod popolni ne) je to predvsem moja stvar!
Ne veš kakšno delo imam, ne veš koliko delam, da lahko samo sebe preživim in plačam svoje račune in niti enkrat samkrat mi ne bo kdorkoli gor obiral, kako se naj sproščam po službi oz. kako naj preživim tisti kratek čas, ki bi preostane po delovnem dnevu?! A je prav? Ti moram še kaj obrazložit?
Ne posegaj v moj način življenja, ker ga živim tako, kot meni paše. Če ga ti ne živiš tak - tvoja stvar.
-
kr.ena napisal/-a:Sem pač po tvojih kriterijih skrajno otročja ... še vedno parkrat na leto žuram po polnoči. In še vedno nimam družine - vsaj ne klasične po regelcih.
Jaz tudi še nimam familije, ampak jaz imam mlado punco. Včasih se gre na kakšen koncert (čeprav je od kakega metal koncerta, kjer bi bil že malce več kot 1 leto), a tam ne pijem. Da bi pa na pijačo s kom hodil...pa res ne vem kaj naj tam počnem...
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Pontifex Maximus napisal/-a: Za 18. rojstni dan (točno na maturantskem izletu), sem se odločil, da od takrat od polnoči naprej ne žuram več, ker sem polnoleten in to je to.
Ok, ti si ekstrem. To ne pomeni, da si moramo vsi, ki nosimo vozniško v žepu, začet že kar krsto izbirat
-
88.vesna - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Kok te ni sram?
Končuješ 4. letnik, pa še zmeri tko otročja smrklja?mal se zber, ker naziv "maturantka" nikakor ni za tebe. Maturanti so odrasli ljudje, ki vedo kaj hočejo v življenju, ne pa eni alkoholiki zblojeni, ki za sebe ne vejo.
absolutno se sramuj, da piješ ko krava. ne zard česa drugga,ampak zato, ker si PUNCA!
Fant si ne zasluži pjane babe!
GeT Reall!!
Končuješ 4. letnik, pa še zmeri tko otročja smrklja?mal se zber, ker naziv "maturantka" nikakor ni za tebe. Maturanti so odrasli ljudje, ki vedo kaj hočejo v življenju, ne pa eni alkoholiki zblojeni, ki za sebe ne vejo.
absolutno se sramuj, da piješ ko krava. ne zard česa drugga,ampak zato, ker si PUNCA!
GeT Reall!!
-
leoncinha - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2008
Buubbika, pust ti take ljudi! Ne posluš takih komentarjev. Ti si čist normalna punca, z normalnim osebnostnim razvojem.
Če se tejle "pošlihtani" punci pr 19tih še ni utrgal, se ji pa še bo- mogoče pr 30tih, 40tih. Do takrat boš ti mela velik izkušenj in boš vedla da si si dala duška takrat ko je blo to treba, ona pa bo pijančevala potem ko bo mela že 15 let delovne dobe
Ignoriraj njen post!
Če se tejle "pošlihtani" punci pr 19tih še ni utrgal, se ji pa še bo- mogoče pr 30tih, 40tih. Do takrat boš ti mela velik izkušenj in boš vedla da si si dala duška takrat ko je blo to treba, ona pa bo pijančevala potem ko bo mela že 15 let delovne dobe
Ignoriraj njen post!
-
*lilica* - Cosmopolitanka
jullia_ napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a: Za 18. rojstni dan (točno na maturantskem izletu), sem se odločil, da od takrat od polnoči naprej ne žuram več, ker sem polnoleten in to je to.
Ok, ti si ekstrem. To ne pomeni, da si moramo vsi, ki nosimo vozniško v žepu, začet že kar krsto izbirat
Jest mislim, da dokler človek še nima družine mora okol hodit pa se met fino (to ne pomen, da ko jo ima, da se nima več fino). Ampak, ko si mlad, lahko marsikam greš, brez da se oziraš na druge, pa na kakšno zabavo pa tko. Tko da, kakšna zabava sem pa tja - nič takega - najbrž celo koristna, da se človek malo sprosti in spočije - seveda brez pretiravanja
-
*lilica* napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a: Za 18. rojstni dan (točno na maturantskem izletu), sem se odločil, da od takrat od polnoči naprej ne žuram več, ker sem polnoleten in to je to.
Jest mislim, da dokler človek še nima družine mora okol hodit pa se met fino (to ne pomen, da ko jo ima, da se nima več fino). Ampak, ko si mlad, lahko marsikam greš, brez da se oziraš na druge, pa na kakšno zabavo pa tko. Tko da, kakšna zabava sem pa tja - nič takega - najbrž celo koristna, da se človek malo sprosti in spočije - seveda brez pretiravanja
Zabava je zate kaj?
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
88.vesna napisal/-a:Kok te ni sram?
GeT Reall!!
To je ali neuspešen poskus sarkazma ali izredno zaostalo nerazmišljanje.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov