Fant mi postavlja "meje"!

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a leoncinha » 18. Maj. 2008 11:24

Če bi jo on mel rad bi raku: kam greš, s kom greš, ok fajn se mej. Ne pa da ji postavlja uro pa ne vem kaj še... :roll:
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 18. Maj. 2008 11:29

Če bi ga ona imela rada, bi ga lahko mal upoštevala in razumela, žuranje do najkasneje enih je popolnoma dovolj ;)
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 18. Maj. 2008 11:46

..Evelyn.. napisal/-a:Če bi ga ona imela rada, bi ga lahko mal upoštevala in razumela, žuranje do najkasneje enih je popolnoma dovolj ;)

Za nekoga je popolnoma dovolj žur do desetih, za nekoga drugega pa do 5ih zjutraj :)

Se pa strinjam, da se tukaj lepo kažejo dvojna merila. Spet. Če bi punca pisala, da je tip med vikendi zunaj do jutra s kolegi in da se je enkrat že pijan po eni obešal, verjetno nobena od vas ne bi bila tako prizanesljiva do njegove mladostne razigranosti.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 18. Maj. 2008 12:06

..Evelyn.. napisal/-a:Če bi ga ona imela rada, bi ga lahko mal upoštevala in razumela, žuranje do najkasneje enih je popolnoma dovolj ;)

Ti si zapečkarka! In če tebi paše bit zapečkar, ne pomeni, da drugemu paše bit zapečkar!
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 18. Maj. 2008 12:10

Uf matr, to si ti kaj sem pa jaz oh :roll: :D :D
Ej sm mnenja, da se oba v zvezi prilagajata, on njej, da naj hodi pač ven in žura ampak ona pa nj mal omeji cajt in alkohol. Sicr pa 300km je ogromna razdalja, ni čudno, da je tip ljubosumen in ni čudno, da ji postavlja "meje". Sicer pa kot so ostali že napisal, mu je dala super razlog za ljubosumje in pač sem na fantovi strani.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 18. Maj. 2008 12:28

Pontifex Maximus napisal/-a:
buubbika napisal/-a:
Pontifex Maximus napisal/-a:
buubbika napisal/-a:To, da ga grem parkrat žurat in da sm se 1x tok napila, da sm skoraj vse zaj*bala je zate najstniško?? Js mislim, da lahko mam fanta, obenem pa tudi svobodo, ki sm jo tud mela. Samo ni mi jasno, kaj se zdaj dogaja.

Točno tako.

A ti si potem 24h doma in nikoli ne greš ven ipd??
Js pač nism anti-social tip človeka.. :?

Ne, ne hodim ven, niti nikoli nisem hodil ven, razen z izjemo kakšnega 2-3 koncerte na leto. Tam seveda nisem pil. Zadnje čase sem bolj težko doma ob 24h, ker ponoči delam. Pravijo, da kljub temu nisem antisocialen, ker se ponavadi kjer se znajdem hitro vklopim v družbo. Mi je fino in to, da se gre vsak vikend ven na neke žure ipd. se mi zdi totalno otročje.

Mene je pa tukaj bolj zmotilo to, da se napiješ tako močno, da skoraj narediš neumnost. Itak, da si zabavo že privoščiš (lahko tudi vsak vikend), tudi kakšen kozarček lahko zvrneš vase (tudi to lahko vsak vikend) in ja, lahko se tudi napiješ do onemoglosti - vendar le, če se zavedaš tega, kar počneš (to pa potem niti ni tako smiselno :D ).
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 18. Maj. 2008 12:49

...
Zadnjič spremenil sončk, dne 07. Nov. 2010 4:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 18. Maj. 2008 12:55

Jah...ti bi pač rada žurala on pa ti mora zaupati...verjetno da če si mu šla razlagati da si skoraj zasrala t enim tipom ker si se preveč napila...da se potem logično vsakič ko rečeš da greš žurati vpraša kaj pa če me tokrat bo prevarala.
Da meni ženska reče da se je ful napila in je malo manjkalo da me ni prevarala in potem mi vsakič znova razlagala da gre žurati s frendicami in da bodo pile bi imel v ozadju kaj pa če...
Poizkusi ga ti razumeti oziroma si predstavljaj da bi ti on rekel da se ga je ful napil in da te je skoraj prevaral...ali bi lahko mirno spala če bi šel on ven s kolegi? :nixweiss:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 18. Maj. 2008 13:10

jullia_ napisal/-a:

Za nekoga je popolnoma dovolj žur do desetih, za nekoga drugega pa do 5ih zjutraj :)

Se pa strinjam, da se tukaj lepo kažejo dvojna merila. Spet. Če bi punca pisala, da je tip med vikendi zunaj do jutra s kolegi in da se je enkrat že pijan po eni obešal, verjetno nobena od vas ne bi bila tako prizanesljiva do njegove mladostne razigranosti.

Matr, zadnje čase se kr skoz strinjam z Julijo :wink:

Pa mislim, da ni niti važno kaj bi bilo v obratni situaciji, stvar je pač taka, da s fantom očitno nista na isti valovni. Tebi se žura (za kar ne rabiš imeti niti najmanj slabe vesti) on bi pa raje videl, da sediš doma za tv-jem. Problem je bolj tukaj.

In ja mogoče ima on res "upravičen" razlog za ljubosumje, ampak vseeno ne more na tak način zveze furat, da bo zdej tisto enkrat kar bi se lahko zgodilo vlekel naprej. On more iti preko tega, če ne je brez veze, da je še s tabo.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 18. Maj. 2008 14:36

tle ni upravičenega razloga za ljubosumje.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 18. Maj. 2008 15:22

MIGRENA napisal/-a:Tebi se žura (za kar ne rabiš imeti niti najmanj slabe vesti) on bi pa raje videl, da sediš doma za tv-jem. Problem je bolj tukaj.

Jaz pa mislim, da problem ni tukaj, ampak v tistem potencialnem varanju. :)

Jaz sicer ne vem, kako njen tip razmišlja, ampak jaz bi si gotovo mislila nekaj v smislu: tisto mi je povedal, kaj pa če je kaj zamolčal? :)
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a leoncinha » 18. Maj. 2008 15:27

Lahko bi pa bil vesel da ma takšno punco, da mu je iskreno povedala za tist pripetljajček (ki btw sploh ni kaj tazga).
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 18. Maj. 2008 15:34

leoncinha napisal/-a:Lahko bi pa bil vesel da ma takšno punco, da mu je iskreno povedala za tist pripetljajček (ki btw sploh ni kaj tazga).

Ja res je lepo da mu pove...ampak da gre moja ženska v diskoteko in mi potem govori kako so ji tipi morili in hoteli imeti nekaj z njo in jo šlatali za rit in skušali iza hrbta priti do nje in zasrati z njo...bi mi pa vseeno bilo moteče...sem pač zaščitniški in kaj ima v mojo izbranko neki pijan bager za skakati. Take stvari bolje da se ne pove!
Jaz ga štekam po eni strani...štekam pa tudi njo ki ima posledično občutek da je ta dečko ljubosumen in da ji govori kdaj naj domov pride in te stvari. :roll:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 18. Maj. 2008 15:44

metuljčica* napisal/-a:
MIGRENA napisal/-a:Tebi se žura (za kar ne rabiš imeti niti najmanj slabe vesti) on bi pa raje videl, da sediš doma za tv-jem. Problem je bolj tukaj.

Jaz pa mislim, da problem ni tukaj, ampak v tistem potencialnem varanju. :)

Jaz sicer ne vem, kako njen tip razmišlja, ampak jaz bi si gotovo mislila nekaj v smislu: tisto mi je povedal, kaj pa če je kaj zamolčal? :)

Jest pa ne vem, če bi tako razmišljala, ker, če bi res kaj bilo mu tudi tega nebi priznala, tko, da če bi meni fant priznal, da ga je ena zamikala bi mu (verjetno) verjela, da ni bilo kaj več, ker ne vem zakaj bi mi šel pol to sploh razlagat v primeru, da pa je res kaj bilo.

Problem je v tem, da je on zaradi tega dogodka izgubil zaupanje do nje in bi to sedaj najraje tako rešil, da ona pač doma čiča in on potem nima razlogov za nezaupanje.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 18. Maj. 2008 16:07

...
Zadnjič spremenil sončk, dne 07. Nov. 2010 4:08, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]