hayley napisal/-a:Bogpomagi to je prav katastrofa od odnosa in si si čisto sama kriva. Takšen odnos kot imaš ti do sebe,bodo imeli tudi drugi do tebe. Tip itak vidi,da se ga držiš kot klop in ti lahko skače po glavi kolikor želi.težke besede so padle, ampak nekje v sebi vem, da je to tako! ampak enostavno jaz ne morme tega narediti ker vem da bi mi vsi očitali to, ker se res razume zt mojimi in vse. in bi jaz izpadla kot neka kuzla-al kajkoli že.
Lej, če ga boš hotela pustit ga boš, če ne, pa lahko najdeš sto izgovorov zakaj ne. To, kaj si mislijo drugi je proti temu, da si ti srečna in zadovoljna s svojim življenjem čisto irelevantno. V glavnem odrasla oseba si, samo ti odločaš o tem, kakšno bo tvoje življenje,ali se boš imela lepo ali pač ne, če ga hočeš zabit z nekim lažnivcem, ki te ne ceni, ga pa daj. Sploh pa prvo, kot sem že rekla bi si morala pri sebi porihtat pojme v glavi in sebe začet cenit.
Torej zdaj povedale smo ti svoje mnenje,dale nasvete, ne moremo pa fanta pustit namesto tebe.
Ni tezava da ste povedale svoje mnenje, hvala vam, res! Samo ja tezava v twm d ajaz ne upam narediti to kar bo mogoce on naredil ko bom najmnaj pricakovala z mano..